وحید جان خرید آ س پ برای فردا چطور ارزیابی می کنی؟؟
بين المللي توسعه ساختمان ( ثاخت )
Collapse
X
-
در محدوده های 350 تومان با توجه به پیشبینی 120 تومانی و پی بر ای زیر 3 کمریسک و مناسبهدر اصل توسط ata007 پست شده است View Postوحید جان خرید آ س پ برای فردا چطور ارزیابی می کنی؟؟
جو کوتاه مدتش رو نمیدونم ولی در میان مدت از گزینه های خوب بازارهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
جالبه هنوز که هنوزه سایت تی اس ای سود سال قبل رو زده و عده ای ممکنه اشتباه کنن در حالی که الان پی بر ای این سهم تقریبا 3هست با پیشبینی سود 120 تومانیدر اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postدر محدوده های 350 تومان با توجه به پیشبینی 120 تومانی و پی بر ای زیر 3 کمریسک و مناسبه
جو کوتاه مدتش رو نمیدونم ولی در میان مدت از گزینه های خوب بازارهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
مجوز افزایش سرمایه 50 درصدی ثاخت صادر شد.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
معاملات خیلی پر حجمی داره و این منطقه هم همون منطقه ای هست که سال 89 ازش برگشت زد و یک گین اساسی داد
از منطقه پرتراکم حمایتیش برگشت زده
از نظر من پایین چندانی نداره،اگرچه که رشدش هم با مقاومتهای زیادی روبروست و اینم فراموش نکنیم که ثاخت یکی از خشک ترین سهمای بازاره.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
چه حجمی زد منتها سریع فهمیدن که سهامدار پی برده به اخبرا تا 265 هم رفت سریعا رنج منفی رو کشیدند دوباره تا رو منفی کامل دوباره بخرندستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
-
این سهم خشکه خشکه از 1500,000,000تا سهم حدود 1450,000,000تا سهم دست حقوقیه دیوزم که عشایر خریده فکر کنم داستانی باشهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
دیگه مطمئن شدیم یه خبری هست.در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاین سهم خشکه خشکه از 1500,000,000تا سهم حدود 1450,000,000تا سهم دست حقوقیه دیوزم که عشایر خریده فکر کنم داستانی باشه
این معاملات حجیم فقط و فقط باید کار حقوقی باشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
عشایر 4.8 میل خریدهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نظر

نظر