وحید جان خرید آ س پ برای فردا چطور ارزیابی می کنی؟؟
بين المللي توسعه ساختمان ( ثاخت )
Collapse
X
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postوحید جان خرید آ س پ برای فردا چطور ارزیابی می کنی؟؟
جو کوتاه مدتش رو نمیدونم ولی در میان مدت از گزینه های خوب بازارهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postدر محدوده های 350 تومان با توجه به پیشبینی 120 تومانی و پی بر ای زیر 3 کمریسک و مناسبه
جو کوتاه مدتش رو نمیدونم ولی در میان مدت از گزینه های خوب بازارهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
مجوز افزایش سرمایه 50 درصدی ثاخت صادر شد.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
معاملات خیلی پر حجمی داره و این منطقه هم همون منطقه ای هست که سال 89 ازش برگشت زد و یک گین اساسی داد
از منطقه پرتراکم حمایتیش برگشت زده
از نظر من پایین چندانی نداره،اگرچه که رشدش هم با مقاومتهای زیادی روبروست و اینم فراموش نکنیم که ثاخت یکی از خشک ترین سهمای بازاره.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
چه حجمی زد منتها سریع فهمیدن که سهامدار پی برده به اخبرا تا 265 هم رفت سریعا رنج منفی رو کشیدند دوباره تا رو منفی کامل دوباره بخرندستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
-
این سهم خشکه خشکه از 1500,000,000تا سهم حدود 1450,000,000تا سهم دست حقوقیه دیوزم که عشایر خریده فکر کنم داستانی باشهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاین سهم خشکه خشکه از 1500,000,000تا سهم حدود 1450,000,000تا سهم دست حقوقیه دیوزم که عشایر خریده فکر کنم داستانی باشه
این معاملات حجیم فقط و فقط باید کار حقوقی باشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
عشایر 4.8 میل خریدهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نظر
نظر