کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها
من شخصا همیشه سعی میشم دچار بیماری توهم توطئه ای که ما ایرانی ها بسیار دچارش هستیم نشم و خودم رو نقد کنم
ولی آخه از 1 ماه پیش بطور عجیبی تلویزیون و وزیر و ... در اختیار این بود که خبر برای بالا بردن خودرویی ها منتشر کنن. اینکه بلوک تکراری خودرو میخواد فروش بره چه ربطی به صدا و سیما داره؟ چرا وزیر باید چند بار در این مورد مصاحبه کنه؟
البته هر کس از خودرو و گروهش سود گرفت تو این مدت نوش جونش
ولی مگه همین بازار نبود که دی ماه هر سهمی که 3 روز مثبت بود تعلیق میشد؟ چی شد یکدفعه مثبت بودن هیچ مشکلی نداشت؟!!
چی شد یکدفعه همه اخبار مثبت بعد خالی کردن خگستر در اوج بعد دوباره اخبار منفی !!!
چی بگم به نظر من که برنامه مشخصی برای این بازار هست. یه پول مشخصی تو همین یک ماه اخیر وارد بازار شده. بطور منظم هم داره میچرخه
این پول زیاد هم نیست احتمالا در حد 1000-2000 میلیارد تومن باشه ولی خوب رو بازار خیلی تاثیر گذاشته.
هر کی هست همونی هست که قبلا رو خودرویی ها فعال بوده.
دم کلفت هست و کاربلد
با خبرها و سناریوهای تکراری ولی جوابگو!
بزرگترین مشکل این بازار دامنه نوسان هست که اجازه این کارها رو براحتی برای هر کسی میده
بدون دامنه نوسان یا بازار کلا نابود میشه یا به تعادل میرسه و تحلیلی میشه
الان بازار فقط بر مبنای صف هست. براحتی مقداری جمع میکنن و بعد اول یه صبحی یه صف سنگین برای خگستر یا ... میزارن و بعد شایعه و خبر پخش میکنن. بقیه راه دیگه ساده است. صف پشت صف و سهامدارانی که در زیان هستن و ....
پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها
امروز تمام کانال ها بابت توافق امیدواری میدادن...
آخری هم رهبری اومدن گفتن مذاکرات خوب پیش میره...ما به بن بست نخوردیم این آمریکاست که به بن بست خورده/:.offtopic.:/
فردا ببینیم جمیع حضرات و دست اندر کارا با رسانه هاشون میتونن دلار رو بکشونن زیر ۲۸...
گویا به ادمین کانال ها اعلام شده بود دلار نباید بالای ۲۸ بمونه شده از آسمون خبر خوب بیارید :D
انشالا ک توافق بشه...:)
از نظر من این ۷ میلیارد دلار که جار میزنن برای دو ماه و نهایتا ۳ ماه سرکوب دلار جواب میده..که البته بازم به از هیچیه
باز بعد سه ماه باید دید پولی چیزی میرسه برای سرکوب دلار یا نه..خخخ
نظر