استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

میثم خان!

یعنی میگی این 20درصد رشد رو دولت انجام داد که مثلا جلو رشد ارز رو بگیره!!!!

بعد دید نشد...لابد بیخیالش شد!!

خیلی آبکیه این تحلیل میثم خان!!!

ضرباهنگ بازار رو سیاستهای کلان دولت، سیاستهای پولی دولت.... وضعیت کلان اقتصادی....تعیین میکنه. بچه بازی نیست که یک روز تصمیم بگیرن بورس رو فردا ببریم بالا که دلار ارزون بشه!!!

کسانی که به دستکاری قیمت (بشکل مستقیم منظورمه یعنی دولت مستقیما در خرید و فروش دخالت کنه) باور دارند رو من نمیفهمم واقعا!!

حتی اگر این گزاره دستکاری قیمت رو قبول هم کنیم! بازم در درازمدت اثری نداره! دیگه این رو که میدونیم!

خلاصه کنم!

و اما در مورد بورس!

همانگونه که قبلا بارها عرض شده!

بزرگترین ریسکی که بورس داره...ریسکهای سیستماتیک خفنی هست که همه هم تقریبا بهش واقف هستند...

افزایش تنش های خارجی...و بدتر از اون عدم ثبات اوضاع داخل! این دوتا که در اصل یک چیز هست! بزرگترین مشکل بورسه...بقیه عوامل ناشی از این عامل اساسی است!

این دو تا ریسک اگه نبود...من یکی اصلا اپسیلون نگرانی در مورد بورس و سهام نداشتم....

ولی حیف که هست!

اینه که عرض کردم...مملکت هم به هم بریزه...فوقش چند سال بیشتر صبر میکنیم دیگه:D
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• shdoosti
      عضو فعال
      • Aug 2022
      • 351

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
      اندکی تعقل قبل نوشتن خوبه!

شما بقیه رو تشویق میکنید ک مارو دنبال نکنن..خخخ
      بعد خودت پست بنده رو خوندی/:.ph34r-smiley.:/
      و ریپلای زدی..

پ ن : ما حجت را تمام کردیم/.:biggrinsmiley.:/

**

زمان مشخص میکنه ...چ حوادثی در راهه:D

شما هنوز خیلی بچه اید که بفهمید ما کجا رو دیدیم...

نقش طالع هم خواهیم دید:D طالع هر فرد با فرد دیگری متفاوته ولی طالع ایران برای مردمانش مشترک:D
      همونطور که شما ادعا میکنی از بورس خارجی شدی ولی در تاپیکهای بورسی با اسامی مختلف چرخ میزنی، منم که مخالف نوع سرمایه گذاری و نگاه شما بودم به این تاپیک رو نگاهی مینداختم!! این به اون در!!

نظر

• شاهان
        ستاره دار (1)
        • Aug 2022
        • 1810

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
        میثم خان!

یعنی میگی این 20درصد رشد رو دولت انجام داد که مثلا جلو رشد ارز رو بگیره!!!!

بعد دید نشد...لابد بیخیالش شد!!

خیلی آبکیه این تحلیل میثم خان!!!

ضرباهنگ بازار رو سیاستهای کلان دولت، سیاستهای پولی دولت.... وضعیت کلان اقتصادی....تعیین میکنه. بچه بازی نیست که یک روز تصمیم بگیرن بورس رو فردا ببریم بالا که دلار ارزون بشه!!!

کسانی که به دستکاری قیمت (بشکل مستقیم منظورمه یعنی دولت مستقیما در خرید و فروش دخالت کنه) باور دارند رو من نمیفهمم واقعا!!

حتی اگر این گزاره دستکاری قیمت رو قبول هم کنیم! بازم در درازمدت اثری نداره! دیگه این رو که میدونیم!

خلاصه کنم!

و اما در مورد بورس!

همانگونه که قبلا بارها عرض شده!

بزرگترین ریسکی که بورس داره...ریسکهای سیستماتیک خفنی هست که همه هم تقریبا بهش واقف هستند...

افزایش تنش های خارجی...و بدتر از اون عدم ثبات اوضاع داخل! این دوتا که در اصل یک چیز هست! بزرگترین مشکل بورسه...بقیه عوامل ناشی از این عامل اساسی است!

این دو تا ریسک اگه نبود...من یکی اصلا اپسیلون نگرانی در مورد بورس و سهام نداشتم....

ولی حیف که هست!

اینه که عرض کردم...مملکت هم به هم بریزه...فوقش چند سال بیشتر صبر میکنیم دیگه:D
        کاملا با نظریه شما موافقم . این 20 درصد رشد تصمیم یک شبه نبود و بنظر ادامه داره
        نت ها فیلتره. مگه هنوز در کشور ناآرامی یا شلوغی داریم مگه ؟

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4722

کم کم اکثرا به این نتیجه خواهند رسید افزایش اخیر بازار فقط یک شطیل بود برای جلوگیری احتمالی اعتراض سهامداران در شرایطی که هر روز در خیابانها اعتراض بود!

همه می گویند سرمایه مثل خرگوش ترسو است ! پس چرا باید بیاد تو این بازاری که تا فرداش معلوم نیست چی به چیه !

اگر بانک مرکزی یک آمار درست و واقعی از خروج سرمایه از کشور طی یکی دو ماه اخیر بدهد مشخص خواهد شد آینده بازار سهام چی خواهد شد .
          آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2022/11/15, 09:23.

نظر

• shimaalovelygirl
            ستاره دار (1)
            • Jul 2022
            • 1125

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
            کم کم اکثرا به این نتیجه خواهند رسید افزایش اخیر بازار فقط یک شطیل بود برای جلوگیری احتمالی اعتراض سهامداران در شرایطی که هر روز در خیابانها اعتراض بود!

همه می گویند سرمایه مثل خرگوش ترسو است ! پس چرا باید بیاد تو این بازاری که تا فرداش معلوم نیست چی به چیه !
            پس چرا جمع نمیکنی بری؟چرا هر روز اینجا پلاسی؟حرفت با عملت تناقض داره.خودت داری خودتو نقض میکنی...

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4722

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
              پس چرا جمع نمیکنی بری؟چرا هر روز اینجا پلاسی؟حرفت با عملت تناقض داره.خودت داری خودتو نقض میکنی...
              من روزی حداقل سه ساعت اخبارهای مختلف تو بازارهای مختلف را می خوانم و پیگیری می کنم ! اینکه اینجا کسی حضور داشته باشه ! و ختما باید تو بازار خرید و فروشی انجام دهد نظر مضحک تواست . ضمنا قرار نیست از شما اجازه گرفته شود برای اظهار نظر ! تو می تونی نظر خودت را داشته باشی ! احتمالا از اون زیان خوردگان شدیدی که هر کسی کوچکترین نظری مخالف با رشد بازار اظهار کند آتش به جانت می افکند . /.:blinksmiley.:/ (با عرض پوزش از آقا میثم)

نظر

• shimaalovelygirl
                ستاره دار (1)
                • Jul 2022
                • 1125

من روزی حداقل سه ساعت اخبارهای مختلف تو بازارهای مختلف را می خوانم و پیگیری می کنم ! اینکه اینجا کسی حضور داشته باشه ! و ختما باید تو بازار خرید و فروشی انجام دهد نظر مضحک تواست . ضمنا قرار نیست از شما اجازه گرفته شود برای اظهار نظر ! تو می تونی نظر خودت را داشته باشی ! احتمالا از اون زیان خوردگان شدیدی که هر کسی کوچکترین نظری مخالف با رشد بازار اظهار کند آتش به جانت می افکند . /.:blinksmiley.:/ (با عرض پوزش از آقا میثم)
                مردک بی ادب حالا اون آنلاین کارگزاری ات را بازکن و سبزی بازار را ببین و به نوشته اول صبح خودت بیاندیش.با عمق وجود به اراجیف بودن گفته هایت پی میبری.ولی خوب به عقده های درونی ات اضافه می گردد که چرا زودتر سهمی نخریدی و وقت خود را اینجا به بذله گویی تلف کردی.

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4722

مردک بی ادب حالا اون آنلاین کارگزاری ات را بازکن و سبزی بازار را ببین و به نوشته اول صبح خودت بیاندیش.با عمق وجود به اراجیف بودن گفته هایت پی میبری.ولی خوب به عقده های درونی ات اضافه می گردد که چرا زودتر سهمی نخریدی و وقت خود را اینجا به بذله گویی تلف کردی.
                  دقیقا همانطور است که تو می گویی دخترک ! (یاد بگیر اول خودت مودب باشی)

روزی راهب ی بودایی از استادش پرسید ! استاد دلیل این همه آرامش شما چیست ؟
                  استاد در جواب شاگردش گفت ! هیچوقت با
                  آدم احمق بحث نکن !
                  شاگرد گفت ولی استاد فکر نمی کنم دلیل آرامش شما این باشد !
                  و استاد در جواب گفت : دقیقا همانطور است که تو می گویی !

تمام !

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3791

...از بی کفنی هست که زنده ایم !!اگر امکانش بود که صد دفعه تا الان عطای این مملکت را به لقاش بخشیده بودیم!!حالا هرکی به یه علتی اینجا مونده ...یا فعلا تو بورس فعال هست ..یکی سرمایه اش کفاف کارتوبازارهای دیگه رو نمیده ..یکی..منتظره از زیان دربیاد و سر به سر بشه ..یکی منتظره..چندتا مثبت ۵ دیگه هست ...معدودی هم تریدر و سرمایه گذارواقعی هستن اینجا که هر خطی که می نویسن میلیون ها می ارزه ...و آدم باید ازشون تشکر کنه ...یکی هم مثل ما هنری نداره و کاردیگه ای از دستش برنمیاد و فعلا شرایط کارتوبازارهای دیگه رو هم نداره:.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim

نظر

• ۱۲۰
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 29

حرفی که میزنن که ناراضی جمع کنه بره شبیه حرفای حاجیه خانم زینب ابوطالبی که میگفت هرکی ناراضیه از کشور بره،ملک شخصیت که نیس بازار بورس نباید اینی میشد که الانه ازنظر سود وزیان نمیگم از نظر بورسی وتکنیکالی وکارشناسی و...منظورمه که ادم باعشق توش کارکنه نه استرس ونفرت

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

درود واقعا باور دارید بورس به خاطر اعتراض ۲۰ نفر جلو ملاصدرا مثبت کردن!!!؟

با این حساب هر هفته سهامدارا قرار اعتراض جلو ملاصدرا بذارن تا از اون ور بورس ۲۰ درصد دیگه مثبت کنن خخخخخ

بی خیال خدا وکیلی.

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          ...از بی کفنی هست که زنده ایم !!اگر امکانش بود که صد دفعه تا الان عطای این مملکت را به لقاش بخشیده بودیم!!حالا هرکی به یه علتی اینجا مونده ...یا فعلا تو بورس فعال هست ..یکی سرمایه اش کفاف کارتوبازارهای دیگه رو نمیده ..یکی..منتظره از زیان دربیاد و سر به سر بشه ..یکی منتظره..چندتا مثبت ۵ دیگه هست ...معدودی هم تریدر و سرمایه گذارواقعی هستن اینجا که هر خطی که می نویسن میلیون ها می ارزه ...و آدم باید ازشون تشکر کنه ...یکی هم مثل ما هنری نداره و کاردیگه ای از دستش برنمیاد و فعلا شرایط کارتوبازارهای دیگه رو هم نداره:.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim
                          لایک کردم ولی شما عزیز هستید.

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4722

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                            درود واقعا باور دارید بورس به خاطر اعتراض ۲۰ نفر جلو ملاصدرا مثبت کردن!!!؟

با این حساب هر هفته سهامدارا قرار اعتراض جلو ملاصدرا بذارن تا از اون ور بورس ۲۰ درصد دیگه مثبت کنن خخخخخ

بی خیال خدا وکیلی.
                            درود بر شما
                            خیر منظور من حضور جلو ملاصدرا نیست ! موضوع اینه که برخی اطلاعات را نمیشه اینجا به اشتراک گذاشت . همینقدر بدونید که فعلا نظر حاکمیت بر این است که هر چیزی که موجب اعتراض صنفی بین گروهی از مردم شود کنار گذاشته بشه ..

نظر

• shimaalovelygirl
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2022
                              • 1125

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                              چرا تو این سایت اکثرا شدن ضد بورس!من نگفتم بورس ما اوکی هست و وضعش خوبه.اتفاقا برعکس در حق بورس و سهامداران بورس ظلم بزرگی کردند.شاخص کل الان باید روی۴میلیون واحد باشد.نه اینکه رو۱۴۰۰۰۰۰نوسان کند.حالا شما کاربران سایتی چون سایت بورسی، به جای حمایت از بورس و تشویق به سهامداری و نرفتن تو صف فروش و منفی هایی که حقوقی های دزد میسازند،مدام از بورس بد میگید،و با هزار جور جمله چینی و دروغ و جفنگ میخواهید ثابت کنید که قیمت سهام نمی ارزد و طبیعی است منفی بخورد.شخص خود شما که میگی تو کار ماشین هستی،چطور یک ۲۰۷دنده دستی با قطعات نامرغوب ایرانی و چینی را که خودم یکی دارم و ۵۰میلیون تومان خریدم،۴۵۰میلیون تومان ارزش می‌گذارند و میخرند،ولی سهام باید اینقدر ذلیل باشد و شما به جای حمایت از بورس،در صف سرکوبگران بورس و عوامل دولتی و غیردولتی که تعمدآ بورس را به پایین کشیدند و اجازه رشد نمیدهند،با مشت گره کرده،بورس را میکوبید.رادین۱ به من میگوید،خیلی ضرر داده ای،آتش به جانت افتاده.انگار خودش چند روز یا چندهفته قبل با۱۰۰۰درصد سود،فروخته و نقد شده.بابا خفن،مسلما تو هم ضرر کردی و حالا نقدی و بورس را میکوبی.حالا اینکه چرا همگی در یک فضای مجازی، پشت هم هستید و حاضر به شنیدن نظرات مخالف خود نیستید هم،جای تعجب است.با این قیمت پایین سهام فقط دولتی ها و قشری خاص سود می‌برند و نه عموم مردم...

نظر

• مگنوس کارلسن
                                Banned
                                • Jan 2022
                                • 1647

شپترو 152 را زد...احتمالا کف ساخته تازه...

نظر

در حال کار...
                                X