استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

ماشین تو این یه ماه 20 درصدی رشد کرد

نظر

• کروکودیل
      عضو فعال
      • Aug 2020
      • 3631

خروج کامل از دکپسول

خرید کمی دشیمیح

ما ۶_۷ ماه صبر کردیم ۳۰ درصد گرفتیم...خریدار جدیدم ۶_۷ صبر کنه ۳۰ درصد بگیره:D ناز شستش

نظر

• کروکودیل
        عضو فعال
        • Aug 2020
        • 3631

اقتصاد ایران ب بن بست خورده..

کف دلار ابتدای سال ۱۴۰۲ : ۳۵ تومن بسته میشه
        و ابتدای ۱۴۰۳ میتونه به ۴۲۰۰۰ تومن برسه..

بیچاره کالاهای اساسی و مردم!
        یعنی ۱۵_۱۶ ماه اینده کف دلار ۴۰ هزار تومنه!!

بعد از ان آیا کار نظام تمامه؟
        شاید!

نظر

• کروکودیل
          عضو فعال
          • Aug 2020
          • 3631

اگر نفت به زیر ۷۰ دلار برسه دلار ۵۰ هم در دسترسه( ۱۵ ماهه)

قیمت نفت زین پس خیلی مهمه

نظر

• شاهان
            ستاره دار (1)
            • Aug 2022
            • 1790

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
            اقتصاد ایران ب بن بست خورده..

کف دلار ابتدای سال ۱۴۰۲ : ۳۵ تومن بسته میشه
            و ابتدای ۱۴۰۳ میتونه به ۴۲۰۰۰ تومن برسه..

بیچاره کالاهای اساسی و مردم!
            یعنی ۱۵_۱۶ ماه اینده کف دلار ۴۰ هزار تومنه!!

بعد از ان آیا کار نظام تمامه؟
            شاید!
            میترسم مثل زمانی ک یکدفعه ناپدید شدی و بعدش با آیدی جدید اومدی ، بازم تکرار بشه .ولی این بار فرقش اینه ک با حرف های زیادی ک راجب حکومت میزنی جای خوبی نری

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11253

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
              خروج کامل از دکپسول

خرید کمی دشیمیح

ما ۶_۷ ماه صبر کردیم ۳۰ درصد گرفتیم...خریدار جدیدم ۶_۷ صبر کنه ۳۰ درصد بگیره:D ناز شستش
              درود

اگر فروش 65-70میلیاردی دشیمی را برای یکسال مالی داشته باشیم ...سال بعد حوالی290-300میتونه بسازه ... pe فوروارد 4وپایین تر

کپسول هم با افزایش نرخی که درپیش هست و استارت طرح توسعه حداقل1200-1300 را خواهد ساخت ... لذا اون هم pe فوروارد 4وپایین تر داره

دو سهم میتونن تحلیلی برابری داشته باشند ... با این تفاوت که آیتم ها درکپسول کاملا شفاف هست ولی در دشیمی هنوز نیاز به زمان داریم

نظر

• کروکودیل
                عضو فعال
                • Aug 2020
                • 3631

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                میترسم مثل زمانی ک یکدفعه ناپدید شدی و بعدش با آیدی جدید اومدی ، بازم تکرار بشه .ولی این بار فرقش اینه ک با حرف های زیادی ک راجب حکومت میزنی جای خوبی نری
                چند صفحه قبل هم یکی گفت چون با این حکومتی نباید مطالبتو میخوندم/.:biggrinsmiley.:/

گیری افتادیم:):D

احتمالا اون موقع من باید به این فکر میکردم ک اگه کار نظام تمام شود بیان سراغم:D

نظر

• کروکودیل
                  عضو فعال
                  • Aug 2020
                  • 3631

قیمت مسکن ملی نیامده دو برابر شد

?در حالی دولتی‌ها سال پیش قیمت هر متر مسکن ملی را ۴ میلیون تومان اعلام می‌کردند، امروز شورای عالی مسکن این عدد را به ۸ میلیون تومان افزایش داد. رشد دو برابری هزینه ساخت مسکن ملی در شرایطی است که طبق گزارش امروز شورای عالی مسکن تاکنون برای تنها ۱.۴ میلیون خانه زمین پیدا شده است و تعداد بسیار کمی از پروژه‌ها هم به تازگی کلنگ خورده‌اند.

?حالا در شرایطی که تنها ۸ ماه تا پایان مهلت دولت برای ساخت فاز اول مسکن ملی، یعنی ساخت ۲ میلیون مسکن در ۲ سال باقی‌ مانده، قیمت مسکن ملی حداقل دو برابر شده و بخش عمده پروژه‌ها هم کلنگ‌زنی نشده است. فاصله زمانی تا اهداف تعیین شده و رشد صد درصدی هزینه ساخت تنها در یک سال یادآور پروژه مسکن مهر احمدی‌نژاد است.

?پروژه‌ای شکست خورده با بار تورمی زیاد، ایجاد مشکلات مختلف برای خریداران و ۱۰ برابر شدن قیمت طی مدت ساخت تنها برخی از نتایج طرح شکست خورده مسکن مهر احمدی‌نژاد بود. حال به نظر می‌رسد رئیسی هم در حال حرکت در همین مسیر است اما با سرعتی بیشتر و آسیب‌هایی بزرگ‌تر.

نظر

• کروکودیل
                    عضو فعال
                    • Aug 2020
                    • 3631

پیام بازگشت ترامپ به توییتر

?ساعتی بعد از مشخص شدن نتیجه نظرسنجی ایلان ماسک، اکانت دونالد ترامپ دوباره در توییتر فعال شد.

▪️بر اساس نظرسنجی که ایلان ماسک در توییتر انجام داد ۵۲ درصد از ۱۵ میلیون شرکت کننده در نظرسنجی رای به بازگشایی دوباره اکانت او دادند و ماسک هم بلافاصله اکانت رییس جمهور پیشین آمریکا را با یک میلیون فالوور فعال کرد.

▪️ایلان ماسک در حالی در ساعات اخیر روی بازگشایی اکانت توییتر ترامپ متمرکز شده که خود شرکت توییتر به دلیل استعفا و اخراج کارکنان این شبکه اجتماعی با بحران بزرگی روبه روست. دفتر این شرکت از چهارشنبه هفته گذشته به دنبال بالاگرفتن انتقادات از ماسک به طور موقت تعطیل شد.

نظر

• ht18
                      عضو جدید
                      • Jun 2019
                      • 11

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                      ۵ تا اقتصاددان و ۵ تا جامعه شناس و اندیشمند مستقل که این نظر رو دارن میشه نام ببرید کسانی مثل بیژن عبدالملکی جامعه شناس مطزح و اخراجی از دانشگاه و دیگران
                      سلام جناب السید این افراد مستقل و البته باسواد رو چطور میشه بین انبوهی از تحلیلگر پیدا کرد مخصوصا اگر در اون زمینه تخصص کافی نداشته باشیم؟
                      من به شخصه همیشه در این زمینه دچار مشکلم چه درمورد مسائل سیاسی،فرهنگی،اجتماعی و چه حتی در زمینه ی همین بورس و اقتصاد که سال ها فعالیت میکنم. اگه راه حلی برای پیدا کردن اینجور افراد باسواد سراغ دارید و اینکه کجاها بیشتر مطلب مینویسن لطفا بفرمایید.

نظر

• Elcid
                        Banned
                        • Sep 2020
                        • 1239

در اصل توسط ht18 پست شده است View Post
                        سلام جناب السید این افراد مستقل و البته باسواد رو چطور میشه بین انبوهی از تحلیلگر پیدا کرد مخصوصا اگر در اون زمینه تخصص کافی نداشته باشیم؟
                        من به شخصه همیشه در این زمینه دچار مشکلم چه درمورد مسائل سیاسی،فرهنگی،اجتماعی و چه حتی در زمینه ی همین بورس و اقتصاد که سال ها فعالیت میکنم. اگه راه حلی برای پیدا کردن اینجور افراد باسواد سراغ دارید و اینکه کجاها بیشتر مطلب مینویسن لطفا بفرمایید.
                        متاسفانه اشخاص مستقل در مورد مسائل سیاسی و فرهنگی و اجتماعی و اقتصاد کلان معمولا در رسانه ها کم ظاهر میشن چون رسانه مثلا تلویزیون در واقع ابزار جنگ است و مثل اسلحه عمل میکنه
                        خودم تو این چند ماه فقط برنامه شیوه شبکه چهار رو دنبال میکردم همون شبکه که هیشکی نگاه نمیکنه چون اساتید دانشگاه هستن و معمولا برای اولین بار در رسانه دیده میشن /.:biggrinsmiley.:/
                        معمولا اساتید مستقل دو سه تا دانشگاه برتر ایران در رشته های مختلف حرف های متفاوت و مفیدی دارند معمولا دانشجوهای ارشد و دکترا پیگیر آنها هستند و میشناسن
                        اما در مورد بورس واقعا من بعد از ۲۰ سال فعالیت کسی رو نمیشناسم که نام ببرم افراد موفق و اسمی که من تو مسیر این سالها دیدم اکثرا با رابطه و رانت فعال بودن و هستن
                        اصولا ابعاد اقتصاد مشخص و دو دو تا چهار تا است و این همه تحصیلکرده همه بلد هستن صورت های مالی و ترازنامه و ... زیر و رو کنند
                        اما چون بحث پیشبینی آینده با ده ها و صدها آیتم متفاوت و تاثیر گذار در آینده مطرح هست به نظر من فقط و فقط یک روش کاملا شخصی میتونه موفقیت یک نفر رو به همراه داشته باشه و این روش الزاما برای همه مناسب نیست
                        پس اگر بنده نوعی بعد از چند سال موفق نبودم باید بورس را رها کنم و بزارم کنار و اگر پولی دارم به صندوق ها منتقل کنم
                        در همین دو سال که اکثر افراد طبق گفته خودشون ضرر کردن اگه در صندوق ها بودن نتیجه بسیار بهتری میگرفتند اعصابشون هم خرد نمیشد /.:biggrinsmiley.:/
                        صندوق ها از مقداری رانت استفاده میکنند و به هر حال کم و بیش کلیت پرتفوی خودشون را به صنعت برتر در زمان های مختلف تمایل میدن
                        به نظر من با فروم گردی و این چی خرید اون چی خرید کسی پولدار نمیشه
                        البته هر کسی باید خودش تجربه کنه
                        هر کسی خودش رو بهتر از همه میشناسه سه چهار سال تلاش در بورس کافیه برای شناخت خود
                        جواب نداد باید رفت دنبال مشاغل دیگه
                        بهتون قول میدم ۵ سال تا ۱۰ سال دیگه ۹۰ درصد افراد توانایی کسب بازدهی به اندازه شاخص هم وزن را هم ندارند در حالی که همین الان شاخص هموزن در حال معامله شدن هست تحت همین عنوان در قالب صندوق یکی از شرکتها و قابل معامله هست
                        من اینجوری فکر میکنم و نتیجه گیری من بوده که البته شاید هم غلط باشه

نظر

• کروکودیل
                          عضو فعال
                          • Aug 2020
                          • 3631

افرادی هم هستن در هر شرایطی خریدار سهامن/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• کروکودیل
                            عضو فعال
                            • Aug 2020
                            • 3631

مثلا وسط جنگ خودرو 5000 تومنم باشه با فلان درصد زیان میخرن:D فک میکنن به طلا خوردن/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• کروکودیل
                              عضو فعال
                              • Aug 2020
                              • 3631

مینو شیرینی شادی ها:D

دشیمی دوای هر دردی:D

غمینو زیر ۶۷۰ زین پس فرصته:D

نظر

• shimaalovelygirl
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2022
                                • 1124

و سرود سهام گندترین سهام معرفی شده توسط جنابعالی که اصلا تکون نمیخوره.احتمالا 2سال دیگه هم رو همین 1900 تا 2000 نوسان میکنه

نظر

در حال کار...
                                X