کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظرم این چند روز تا شنبه باید نشست بازار رو با دلار ۵۰ تومنی یک سال اینده تحلیل کرد...
وگرنه همتون سهامتون رومفت میدید بره..
بهتره قبل از تحلیل با دلار ۵۰ تومانی یک سال اینده...دسن به معامله نزنید...
البته بنده گفتم شاخص تا ۲.۵ میره حداقل تا سال اینده همین موقع.....اگر جنگ نشه!
ولی باید تحلیل ها را با دلار ۵۰ زد زین پس...وگرنه هر چی معامله کنید جا میمونید /
وقتی خودرو ها رو با دلار ۵۰..زمین رو با دلار ۵۰ میدن...چرا ما سهام رو با دلار ۲۸ بدیم...
**
من خودم تا شنبه همه کارام کنسل میکنم...:D
فقط تحلیل سهام با دلار ۵۰... تا ببینیم شکار جدیدی پیدا میشه یا نه
خان
خدا خیرت بده
بنشین خوب حواست جمع کن
چارتا سهم مشتی شارپی پیدا کن
چرا 1408 صبر کنیم 100 درصد بگیریم
بنشین چارتا پیدا کن دو هفته 50 درصد بگیریم
بعضی دوستان تو همین سایت مثل وحید خان میتونن
ولی خبر نمیدن
مخلصیم
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
خان
خدا خیرت بده
بنشین خوب حواست جمع کن
چارتا سهم مشتی شارپی پیدا کن
چرا 1408 صبر کنیم 100 درصد بگیریم
بنشین چارتا پیدا کن دو هفته 50 درصد بگیریم
بعضی دوستان تو همین سایت مثل وحید خان میتونن
ولی خبر نمیدن
مخلصیم
۱۰۰ درصد چرا بالای ۷۰ برابر:D
با این تورم دلار ۱۵۰ هزار تومنه اون سال...که ما گغته بودیم ۹۰ هست:D
چند تا جابه حایی درست انجام بدی... تصاعد میخوره ب سودت:)
جناب میثم با توجه به بخشنامه امروز بورس کالا نظرتان در خصوص وسپه را به اشتراک بگذارید
آخه وسپه چه ربطی به بورس کالا داره/.:biggrinsmiley.:/
بخشنامه امروز برا شرکتهای تولیدی هست که محصولاتشون رو تو بورس کالا با نرخ دلار نیمایی عرضه میکنن ، از ۱۲ دی با نرخ دلار توافقی عرضه میکنند و جهش توی سودآوری خواهند داشت ، با این بخشنامه شما برو سهم پتروپالایشی بخر ، پتروشیمی ها هم با توجه به سرمای زمستان، گازشون رو قطع میکنن و تو تولیدشون اثر میزاره ولی پالایشی ها خیلی خوب هستند مثل شراز که با توجه به p/e پایین ، قیمت مناسب و اینکه قراره تو اسفند طرح توسعه بنزین یورو ۵ به بهره برداری برسه بسیار عالی است حقوقی سهم برعکس سهامهایی دیگه با توجه به این ویژگی ، داره خودش رو خفه میکنه بعضی روزا حقوقی بیشتر از حقیقی سهم میخرهlaughingsmiley
پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها
✍اَبر تورم بلایی که به جان مردم افتاده
✅ بزودی (حدود ۶ ماه) مردم تاثیر این اوضاع را در تمامی بخش های زندگی خود خواهند دید، از ارز و طلا و خودرو و مسکن آغاز شده و به تمامی بخش ها سرایت خواهد کرد
❗️اون بنده خداهاییکه حقوق ۵ تومنی و ۱۰ تومنی تو ماه میگیرن، فکری به حال سال بعد بکنن که حتی ۳۰ میلیون هم تو ماه بی ارزش خواهد شد
نقل قول از یکی از کانال ها
هر جوری حساب کنیم سال اینده یا دو سال اینده کمر ملت خواهد شکست.../:.sadsmiley.:/
البته ۳۰میلیون روبنده گفتم از ابتدای ۱۴۰۳..و۷_۸ ماه اختلاف داریم...
ولی خوب تقریبا همعقیده ایم...که روزگار سختی خواهد امد...سخت تر از همه ی این سال ها
سلام و ارادت خدمت جناب میثم و جناب محسن
ممنون میشم یک نگاهی هم به دتماد بیاندازید . من نگاه کردم در مقایسه با دبالک که تقریبا تعداد سهامشان نزدیک به هم هستند عملکرد بهتری داشته است . دتماد 6 ماهه حسابرسی شده 3084 ریال سود محقق کرده است . ضمنا شناورش به مراتب کمتر از دبالک است . و eps دتماد 6.8 است که نسبت به دبالک با 15.35 به مراتب وضعیت بهتری را نشان می دهد . با این حال دبالک یکسره از 450 تومان تا قیمت 8730 پرید بالا ! اما دتماد رشد ملایمی داشته است
بنا به استقبال شما مشتریان محترم، ظرفیت فروش فوری نیسان تک سوز اپشنال شرکت سایپا به اتمام رسید.
@AutomobilePrice
۳۵۷ میلیون...چقد پول بی ارزش شده ک اینا رو هم رو هوا میزنن:D
دتماد گزارش فروش بده ببینیمچه کرده..فروشش اگه بره بالای ۱۶۰ میلیارد میشه گفت دتماد وضعیت تولیدش عادی هست باید وضعیت صادراتیش و داخلیش بررسی بشه..ب نظر فروش شرکت کم شده....این ماه بیاد ببینیم چ کرده
ممنون میشم یک نگاهی هم به دتماد بیاندازید . من نگاه کردم در مقایسه با دبالک که تقریبا تعداد سهامشان نزدیک به هم هستند عملکرد بهتری داشته است . دتماد 6 ماهه حسابرسی شده 3084 ریال سود محقق کرده است . ضمنا شناورش به مراتب کمتر از دبالک است . و eps دتماد 6.8 است که نسبت به دبالک با 15.35 به مراتب وضعیت بهتری را نشان می دهد . با این حال دبالک یکسره از 450 تومان تا قیمت 8730 پرید بالا ! اما دتماد رشد ملایمی داشته است
آخه وسپه چه ربطی به بورس کالا داره/.:biggrinsmiley.:/
بخشنامه امروز برا شرکتهای تولیدی هست که محصولاتشون رو تو بورس کالا با نرخ دلار نیمایی عرضه میکنن ، از ۱۲ دی با نرخ دلار توافقی عرضه میکنند و جهش توی سودآوری خواهند داشت ، با این بخشنامه شما برو سهم پتروپالایشی بخر ، پتروشیمی ها هم با توجه به سرمای زمستان، گازشون رو قطع میکنن و تو تولیدشون اثر میزاره ولی پالایشی ها خیلی خوب هستند مثل شراز که با توجه به p/e پایین ، قیمت مناسب و اینکه قراره تو اسفند طرح توسعه بنزین یورو ۵ به بهره برداری برسه بسیار عالی است حقوقی سهم برعکس سهامهایی دیگه با توجه به این ویژگی ، داره خودش رو خفه میکنه بعضی روزا حقوقی بیشتر از حقیقی سهم میخرهlaughingsmiley
دوست عزیز وسپه سهامدار عمده سنگ آهنی ...فولادی و...است اگر قرار باشد محصولات سنگ آهنی ...فولادی در بورس کالا با دلار ۳۶۰۰۰ تومان معامله شود بالطبع وسپه هم سودش تصاعدی بالا خواهد رفت ....چون جناب میثم روی وسپه در هفته های گذشته مثبت بود خواستم ببینم نظر فعلیش با توجه به بخشنامه جدید چیست
دوست عزیز وسپه سهامدار عمده سنگ آهنی ...فولادی و...است اگر قرار باشد محصولات سنگ آهنی ...فولادی در بورس کالا با دلار ۳۶۰۰۰ تومان معامله شود بالطبع وسپه هم سودش تصاعدی بالا خواهد رفت ....چون جناب میثم روی وسپه در هفته های گذشته مثبت بود خواستم ببینم نظر فعلیش با توجه به بخشنامه جدید چیست
۱۵ ماهه دوبله این سهم...اگر نظر بنده را میخواید بدونید:D
هر سهمی تاپیکش بالا بیاد اگه جنگ نشه دوبله...ولی باید صبور باشید...
از جوین بگیرید تا کقزوی و وسپه درهاور و دکپسول همه اینا سهام تاپن...وبا این دلار محاله دو مجمع برن و بعدش دوبل نشن...
مگر اینکه جنگ بشه...
خیلی بدیهیه... ولی خوب دو مجمع هم زمان کمی نیست ( ۱۵ _۱۶ ماه)
بعد از سقف شاخص در سال ۹۹ و بعد از ۱۴۰۰ بنده این سهمودر ۵۰۰ معرفی کردم...یعنی حق هاشو اون قیمت معرفی کردم که سهم تا ۸۵۰ هم رفت ...بعد رفت افزایش سرمایه!
و تا ۲۷۰_۲۸۰ هم ریخت تا دو سه ماه پیش حق هاش!!
و الان ۴۷۰ تومنه..
تقریبا این سهم بعد از اوج شاخص دوباره دوبل شده:D
و دوباره هم دوبل میشه :D
ب نظرم تمام صندوق های بورسی باید جمع کنن...تا وقتی وسپه هست و ناوش ۵۰ درصده:D
یعنی بهترین سهامو داره!!! ولی با ۵۰ درصد تخفیف..
ما خودمون همون سبدو بخوایم داشته باشیم و درست کنیم باید دوو برابرش پول بدیم:)
نظر