استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کروکودیل
    عضو فعال
    • Aug 2020
    • 3631

پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

آبشده فردایی ⏳ 8,875 خرید ?
    حباب آبشده با دلار : 299,697➕
    گرم طلا : 2,048,801
    انس طلا : 1912.9
    دلار تهران : 42,920

**

گرم طلا نزدیک سقف قبلی و در حال عبور از سقف قبلی

فرزین و رفقا هم نگاه میکنن بیشرفا:)

غلط‌کردید مسیول شدید...که اینطور پول ملی سقوط کنه و خفه باشید

نظر

• کروکودیل
      عضو فعال
      • Aug 2020
      • 3631

#صادرات #ایران

روند صادرات حوزه معدن و صنایع معدنی برای سومین ماه متوالی صعودی بوده و به بالای 1.23 میلیارد دلار در ماه آذر 1401 رسیده است

تفکیک صادرات به تفکیک محصول نیز در تصویر مشاهده می شود

#کامودیتی در صورت تثبیت نرخ ارز بروی هدف 28500 بانک مرکزی، خطر افت صادرات این حوزه به کمتر از 1 میلیارد دلار در ماه وجود دارد که میتواند بر عرضه های #نیما و تعادل ارزی کشور اثر نامطلوب گذارد
      @Commodities

نظر

• سهامدار خرد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 2323

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
        آبشده فردایی ⏳ 8,875 خرید ?
        حباب آبشده با دلار : 299,697➕
        گرم طلا : 2,048,801
        انس طلا : 1912.9
        دلار تهران : 42,920

**

گرم طلا نزدیک سقف قبلی و در حال عبور از سقف قبلی

فرزین و رفقا هم نگاه میکنن بیشرفا:)

غلط‌کردید مسیول شدید...که اینطور پول ملی سقوط کنه و خفه باشید
        نگاه نمیکنن دارن دلاراشون رو آب میکنن

نظر

• کروکودیل
          عضو فعال
          • Aug 2020
          • 3631

اول بنده خودم هم امروز گرفتار همین مشکل بودم حتی به موبایل بانک هم دسترسی نداشتم.. ولی باز خبر گزاری ها گفتند از قرار باز سوالات لو رفته... این سیستم آنقدر فاسد و ناتوان است که نمیتونه جلوی فساد در کنکور رو بگیره و یا اونو کنترل کنه.. من به شما میگم اینها فردا تنگه هرمز هم ببندن، همون هم توش یک فسادی پیش میاد آخرم میگن باید آب خلیج فارس و دریایی عمان خشک کنیم تا مشکل حل بشه

نقل قول

فساد همه جا رخنه کنه

نظر

• کروکودیل
            عضو فعال
            • Aug 2020
            • 3631

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
            نگاه نمیکنن دارن دلاراشون رو آب میکنن
            چه اب کردنی ! هر کی هر نقطه هر جا فروخته جا مانده

نظر

• کروکودیل
              عضو فعال
              • Aug 2020
              • 3631

گرم طلا قبل انتخابات ریاست جمهوری محدوده ۱ میلیون تومن بود...

الان در این لحظه ۲ ‌میلیون و پنجاه هزار تومان!

به نظر با همین فرمون دو سال دیگه این اسطوره دلارو ۱۰۰ تحویل بده!!

هر چند ک باورش سخته و‌در هیچ جدولی و‌هیچ تورمی به اون نرخا نباید برسیم...

تازه یک سال و‌نیمه این اومده قیمت طلا ۲ برابر شده در ایران...

۲ سال و نیمه دیگه چی بشه

نظر

• shimaalovelygirl
                ستاره دار (1)
                • Jul 2022
                • 1124

هیچ میدونید چی به سر ما بورسی ها آوردند؟ما از سال۹۹ تا الان انگار ۳۰۰سال تو غار اصحاب کهف خواب بودیم،الان اومدیم بیرون تازه فهمیدیم چه خبره.ولی به جای۳۰۰سال , ۳سال گذشته...
                دو تا دندون عصب کشی با پرکردن در زمستان۹۹ انجام دادم،جمعا ۱میلیون و چهارصد هزار تومان
                الان ی دندان دیگه که چندسال قبل عصب کشی نصفه و پرشده بود، درد میکنه،رفتم دندانپزشک میگه عصب کشی مجدد نیازه،۳میلیون و هشتصد هزار تومان+پرکردن ۱میلیون و پانصد هزار تومان.تازه ماندگاری دندان ۵۰درصد احتمال موفقیت دارد.قرار شد چندروز فکرامو بکنم،نوبت بگیرم.یعنی من بابت پرکردن مجدد یک دندان کوچولو باید ۵۳۰۰۰۰۰ تومان بدهم.از سال ۹۹ تا الان نرخ دندانپزشکی ۱۰برابر شده
                این درحالی است که پول ما الان در بورس با گذشت ۳سال،در حدود یک سوم مقدار پولی است که در مرداد۹۹ داشتیم،با وجود رشد ماه اخیر
                من اولش خودم باورم نشد،ولی واقعیت همینه.بدبختمون کردند،خودمون خبر نداریم.حالا دوباره عده ای تو این سایت دم از ریزش میزنند.همه چیز ۲۰الی۳۰برابر قیمت شده نسبت به سال۹۷.اونوقت فقط خرید سهام بورس و سهامداری حرام بود و نباید رشد میکرد،حضرات این بلا رو سر سرمایه ما آوردند؟!!!
                قدرت خرید سرمایه ما الان نسبت به سال ۹۹ ،یک دهم شده است...

نظر

• Auschwitz
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 444

اول بنده خودم هم امروز گرفتار همین مشکل بودم حتی به موبایل بانک هم دسترسی نداشتم.. ولی باز خبر گزاری ها گفتند از قرار باز سوالات لو رفته... این سیستم آنقدر فاسد و ناتوان است که نمیتونه جلوی فساد در کنکور رو بگیره و یا اونو کنترل کنه.. من به شما میگم اینها فردا تنگه هرمز هم ببندن، همون هم توش یک فسادی پیش میاد آخرم میگن باید آب خلیج فارس و دریایی عمان خشک کنیم تا مشکل حل بشه

نقل قول

فساد همه جا رخنه کنه
                  لحظه هایی از درماندگی و خشم و کینه است که میبینم کاری از دست هیچکس برای بهبودی وضع کشور برنمیاد. بعدش به خودم میگم اکی! احتمالا خدا با روی کار آمدن ادمایی مثل حسن ابراهیم محمود واکبر داره به سرانجام بهتری برای ملت فکر میکنه. و در واقع من که به اصلاح این سیستم هیچ اعتقادی ندارم امیدوارتر میشم که این تغییرات سریعتر رخ بده بهتره. فقط حیف و صد حیف از جانها و نفسهایی که روز آزادی رو نمیبینند.

نظر

• TARGET
                    عضو فعال
                    • Nov 2014
                    • 2282

نقل قول

فساد همه جا رخنه کنه

ریشه همه ناهنجاری ها تورم افسار گسیخته و بالا رفتن شدید دلاره
                    کارمند سنجش و معلم مراقب کنکور که داره ماهی ۱۵۰ تا ۲۰۰ دلار حقوق میگیره انتظار پاکدستی ازش بیهوده هست! داره ماست و پیاز رو دلاری میخره و حقوق اش ریالی!

بیشترین زیان و آسیب افزایش تورم در بحث اخلاقیات جامعه خواهد بود! رین پس پولدارها هم بخاطر کم شدن اخلاق در قشر فرودست زندگی سختی خواهند داشت

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                      ستاره‌دار(1)
                      • Sep 2020
                      • 2057

دیروز ب یه کارتم ک هیچکس شمارشو نداره مبلغی پول اومد! منم میدونستم اشتباه شده حتما

و امروز برداشت کردن!!

معلوم نیست چ غلطی دارن تو بانکها با حساب ها میکنن...خودشون میریزن خودشون بر میدارن!!

بانک هم رفتم یارو‌ گفت واریز کننده خودت بودی! از یه شعیه در فلان شهرستان...

اشتباه کردم برداشت نکردمش:D حداقل معلوم میشد چه غلطی دارن میکنن کی ریخته

&&&

خلاصه ک نتونستم بخورم این پولو هنوز کمی اعتقاد مانده:D

ولی سری بعد انی میرن بر میدارم..تا ببینیم چ غلطی دارن میکنن
                      خان
                      مبلغ چند بود
                      اگر مبلغ بالا مثل چندسال پیش یارو خانمش رفته بود سوپری مبلغ
                      64 هیجده تا صفر جلوس بودlaughingsmiley
                      اگر مبلغ این دفعه بالا بود خبر بده
                      باهم برداریم از کشور بزنیم بیرون:D
                      میریم خارج بساز بفروش راه میندازیم دو تایی:D
                      ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                        ستاره‌دار(1)
                        • Sep 2020
                        • 2057

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                        هیچ میدونید چی به سر ما بورسی ها آوردند؟ما از سال۹۹ تا الان انگار ۳۰۰سال تو غار اصحاب کهف خواب بودیم،الان اومدیم بیرون تازه فهمیدیم چه خبره.ولی به جای۳۰۰سال , ۳سال گذشته...
                        دو تا دندون عصب کشی با پرکردن در زمستان۹۹ انجام دادم،جمعا ۱میلیون و چهارصد هزار تومان
                        الان ی دندان دیگه که چندسال قبل عصب کشی نصفه و پرشده بود، درد میکنه،رفتم دندانپزشک میگه عصب کشی مجدد نیازه،۳میلیون و هشتصد هزار تومان+پرکردن ۱میلیون و پانصد هزار تومان.تازه ماندگاری دندان ۵۰درصد احتمال موفقیت دارد.قرار شد چندروز فکرامو بکنم،نوبت بگیرم.یعنی من بابت پرکردن مجدد یک دندان کوچولو باید ۵۳۰۰۰۰۰ تومان بدهم.از سال ۹۹ تا الان نرخ دندانپزشکی ۱۰برابر شده
                        این درحالی است که پول ما الان در بورس با گذشت ۳سال،در حدود یک سوم مقدار پولی است که در مرداد۹۹ داشتیم،با وجود رشد ماه اخیر
                        من اولش خودم باورم نشد،ولی واقعیت همینه.بدبختمون کردند،خودمون خبر نداریم.حالا دوباره عده ای تو این سایت دم از ریزش میزنند.همه چیز ۲۰الی۳۰برابر قیمت شده نسبت به سال۹۷.اونوقت فقط خرید سهام بورس و سهامداری حرام بود و نباید رشد میکرد،حضرات این بلا رو سر سرمایه ما آوردند؟!!!
                        قدرت خرید سرمایه ما الان نسبت به سال ۹۹ ،یک دهم شده است...
                        حرفات رو با طلا باید نوشت
                        رب گوجه 1000 تومنی کردن 50 تا هزار تومنی
                        انوقت سهم تبرک نمیدونم چند بوده چند شده الان
                        ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4720

داریم وارد مرحله ای از شکوفایی اقتصادی می شویم ! که هر چیزی را در هر قیمتی بخریم ! فرصت خریده ! این اگر شکوفایی نیست پس چیست ؟!!! افرین به این مسئولین کاربلد !

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

فقط گنده گوزی و موش دوندن تو کشورهای دیگه ....بایستی هر چه سریعتر دنیا از خواب بیدار بشه و با بدترین قوم خدا و بد ذات ترین جماعت مثل خودش بزنه اینها رو تار و مار بکنه و گرنه چند سال تروریست های فارسی زبان پدر خیلی از کشورها رو در میارن با ایجاد جنایت و ترور...
                            بورس ۹۹ رو بایستی تدرس دانشگاهی کرد با عنوان فساد سیستماتیک و در هر دانشگاهی تدریس کرد.
                            لعنت بر کسانی که حامی این حکومت هستند

نظر

• کروکودیل
                              عضو فعال
                              • Aug 2020
                              • 3631

از دوسهم دشیمی و دتوزیع دیگه نمیشه جدا شد! احتمالا ناظر این دو سهم رو عوض میکنم ک هیچ وقت نبینمشوون:D

تقریبا دلار دارویی ها و تمام صنایع الان زیر ۲۸ هست..

تا دلار ۵۰ یک سال اینده سود اینها باز دوبرابر خواهد شد و همه صنایع عقب ماندگی جدی دارن نسبت ب دلار و طلای کوفتی

نظر

• کروکودیل
                                عضو فعال
                                • Aug 2020
                                • 3631

خاک بر سر ریسی و این تیم ضد تولید....برخی شرکت ها واقعا داغون شدن در این دولت..اب برق گاز دستمزد رو هی میبرن بالا....اونطرف دلارشون هم مفت میدن ب وارد کننده..

هیج اینده ای نداره با این روند این کشور...

با اینکه درصدی از سرمایم در دلار و طلا بود‌..و نصفشم در مسکن و زمین...

پشیمونم چرا همان دم انتخابات طلا نخریدم....

این کشور کشور تلاش و تولید نیست...فقط باید دلال باشی..مثل خودشون باشی وگرنه پشیمونت میکنن
                                آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2023/01/19, 21:43.

نظر

در حال کار...
                                X