استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کروکودیل
    عضو فعال
    • Aug 2020
    • 3631

پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

رهبر انقلاب: بعضی از شرکت‌های بزرگ پر درآمد با مواد اولیه داخلی قیمت محصول خود را با دلار تلگرامی جعلی تنظیم می‌کنند

?چرا به دلار حاکمیت می‌دهید؟ چرا رقیب ریال را تقویت می‌کنید؟/ تسنیم

**

شما ب ریال ارزش بدید و چاپ نکنید

دلار رقیب ریاله؟

ریال رقیب پهن هم نیست

پهن یا کود گاوی در گذر زمان ارزش خودشو حفظ میکنه ولی ریال نه...

۱ متر کود گاوی چند بوده زمان انقلاب:D الان چنده؟

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
      رهبر انقلاب: بعضی از شرکت‌های بزرگ پر درآمد با مواد اولیه داخلی قیمت محصول خود را با دلار تلگرامی جعلی تنظیم می‌کنند

?چرا به دلار حاکمیت می‌دهید؟ چرا رقیب ریال را تقویت می‌کنید؟/ تسنیم

**

دلار رقیب ریاله؟

ریال رقیب پهن هم نیست

بعیده بذارن پترویی ها نرخ خوب بفروشن

نظر

• کروکودیل
        عضو فعال
        • Aug 2020
        • 3631

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
        بعیده بذارن پترویی ها نرخ خوب بفروشن
        تاریخ گفته ک احدی نمیتونه در بلند مدت خارج از قیمت دلار تلگرامی نرخ گذاری کنه...حالا یکی دو سه ماه یا ۲۴ ماه اصلا..اخرش جامپ بزرگ و پرواز شروع میشه

مشکل تورم مشکل جدید نیست ک اینا فک کردن یه مشکل جدیدی پیش اومده...

تورم فعلی نتیجه عملکرد ۴۰ سال سیاست همین اقایونه

برای تک رقمی کردنشم ۱۰ سال زمان و اصلاحات اساسی لازمه..

وگرنه ۲۴ ساعته هم منبر برن...مشکلی حل نمیشه

کار و تلاش میخواد:D به عمل کار براید ب سخنرانی نیست

**

این چیزایی ک رهبر میگه همه حفظن...مگر عده ای سن بالا و پیر و‌پاتال ک فرق پول و‌کارنسی را نمیدونن

راهکار علمی و عملی و شدنی بده که البته اگه راهی داشتن وضع کشور ب اینجا نمیرسید

دولت خودش ذی نفع تورمه/:.tonguesmiley:./
        آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2023/04/04, 20:08.

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

موتلفه ای ها و امام صادقی ها و جبهه پایداری ها مثلث شرارت و خباثت علیه مردم هستند

همین ها وز وز های شیطانی دم گوش طرف خوندن نگذاشت واکسن فایزر و مدرنا و جانسون اند جانسون وارد بشه ولی چشمش رو روی داروهای بسیار گران وارداتی درمان کرونا بست !!! که اتفاقا همشون خارجی بودند و سیستم درمان کشور رو زیر کرونا له و لورده کرد حتی سرم و امپول ویتامین c بسختی پیدا میشد

الان هم هی دارند به طرف میگند مردم شکمشون مثل ما سیره و نادان هستند بیایم سرمایه کارخونه ها رو بقاپیم با نرخ دستوری کارگرهاشون هم با حقوق ناچیز استسمار بکنیم و سرمایه گذار هم هدایت کنیم به سمت دلالی هر چیزی الا کار افرینی و تولید از اون طرف نور چشمی ها بزنند تو خط واردات!!!

نظر

• eco777
            عضو فعال
            • Sep 2014
            • 682

������چرا به دلار حاکمیت می‌دهید؟ چرا رقیب ریال را تقویت می‌کنید؟/ تسنیم

**

دلار رقیب ریاله؟

ریال رقیب پهن هم نیست

وضعیت حکمرانی در کشور فاجعست . و هزاران دلیل وجود داره . اما همین یک دلیل هم خود گویاست ؛ که رهبر! داره برای منافع رانتخواران زمینه سازی میکنه .
            با این اوضاع متاسفانه سقوط اقتصاد و محیط زیست و ... ادامه خواهد داشت .

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

تاریخ گفته ک احدی نمیتونه در بلند مدت خارج از قیمت دلار تلگرامی نرخ گذاری کنه...حالا یکی دو سه ماه یا ۲۴ ماه اصلا..اخرش جامپ بزرگ و پرواز شروع میشه

مشکل تورم مشکل جدید نیست ک اینا فک کردن یه مشکل جدیدی پیش اومده...

تورم فعلی نتیجه عملکرد ۴۰ سال سیاست همین اقایونه

برای تک رقمی کردنشم ۱۰ سال زمان و اصلاحات اساسی لازمه..

وگرنه ۲۴ ساعته هم منبر برن...مشکلی حل نمیشه

کار و تلاش میخواد:D به عمل کار براید ب سخنرانی نیست

**

این چیزایی ک رهبر میگه همه حفظن...مگر عده ای سن بالا و پیر و‌پاتال ک فرق پول و‌کارنسی را نمیدونن

راهکار علمی و عملی و شدنی بده که البته اگه راهی داشتن وضع کشور ب اینجا نمیرسید

دولت خودش ذی نفع تورمه/:.tonguesmiley:./
              بقول یه بنده خدایی تو اتاق بغلی همین سایت

اگه تورم نبود حکومت تا حالا 10 بار سقوط کرده بود
              ----

خود حکومت تورم ایجاد میکنه دست میکنه تو جیب مردم بینوا ، برای سود خودش و دادن حقوق کارمنداش

بعد داد میزنه " آی دزد آی دزد "

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

������چرا به دلار حاکمیت می‌دهید؟ چرا رقیب ریال را تقویت می‌کنید؟/ تسنیم

**

دلار رقیب ریاله؟

ریال رقیب پهن هم نیست

خود رهبر همیشه میگه خام فروشی نکنید بعد میگه با مواد اولیه داخلی !!
                قیمت ارز در هر کشور تعیین میکنه که ارزش یک محصول چقدر هست مگرنه محصول قاچاق خواهد شد به خارج از کشور !!این ساده ترین اصل اقتصادی هست که حتی یه بقال بیسواد تو یه روستای دور افتاده هم از درکش عاجز نیست ، ولی برخی ها عاجزند

ضمنا اگه قیمتش جعلی هست ، فقط 1 درصد زیر اون قیمت تزریق دار کنید، 1 درصد 1 درصد قیمت کانال تلگرامی خودش خواهد شکست /:.yead.:/ وقتی تزریق نمیکنید پس قیمت دولتی جعلیه

درخبر ها اومده بود که زیر نظر مستقیم رهبر از تابستان 1401 کلی تلاش شد برای رابطه با عربستان که درهم امارات بیاد تاثیری نداشت روی نرخ دلار حالا دیگه رهبر راسا وارد عمل شده
                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/04/04, 20:50.

نظر

• Senator1989
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 2577

برای اجاره خونه اشتغال اب خوردن و فرسایش خاک و صنعت کهنه کشاورزی ناکارامد و .... چندین سال هست که حتی بقال و عمله سر ساختمان اطلاع دارند اما این نوکران امام پوتین مدام حرف از ایران ۱۲۰ و ۱۵۰ میلیونی سریع فوری انقلابی میزنند....

راستی از باج خواهی امنه سادات ذبیح پور از وزیر صمت دیگه چه خبر !!!
                  لعنت به صدا و سیمایی نوکر غارتگران و رذلهای امنیتی که این نظام قهوه ای رو همیشه در حال ماست مالی هستند.

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

علت اینکه پهن و کود گاوی ارزش خودشو حفظ میکنه ولی ارزش ریال هر روز در حال ریزش هست اینه که گاو هم بالاخره در تاپاله انداختن محدودیت هایی قائل هست و ۲۴ ساعته کار نمیکنه. اما اینها هیچ محدودیتی برای چاپ پول قائل نیستن و ۲۴ ساعته شت کوین ریال در حال افزایش هست.
                    آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/04/04, 22:21.

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                      علت اینکه پهن و کود گاوی ارزش خودشو حفظ میکنه ولی ارزش ریال هر روز در حال ریزش هست اینه که گاو هم بالاخره در تاپاله انداختن محدودیت هایی قائل هست و ۲۴ ساعته کار نمیکنه. اما اینها هیچ محدودیتی برای چاپ پول قائل نیستن و ۲۴ ساعته شت کوین ریال در حال افزایش هست.
                      جدیدا دیگه شش دانگ شد شت کوین

چون علاوه بر کم ارزش بودن ،مثل شت کوین ها نوسان های عجیب هم میده

نظر

• کروکودیل
                        عضو فعال
                        • Aug 2020
                        • 3631

با غمینو و کزغال و دکپسول هم خدافظی کردم موقتا شاید هم جامون گذاشتن برای همیشه:D
                        دو تعویض اشتباه و ۱۰ درصد عقب ماندگی/.:blinksmiley.:/ در این بازار یعنی خداحافظی با بورس
                        حداقل در بخش نوشتن

موفق و پرسود باشید

نظر

• فین
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1158

دو تعویض اشتباه و ۱۰ درصد عقب ماندگی/.:blinksmiley.:/ در این بازار یعنی خداحافظی با بورس
                          حداقل در بخش نوشتن

موفق و پرسود باشید
                          میثم از تو بعیده. در بازار صعودی یا نباید بفروشی یا تعویض کنی. البته تو از این چیزها زرنگتری و حتما با سهم خوبی مثل جوین تعویض زدی.!!!!!!!

نظر

• مرغ سحر
                            عضو عادی
                            • May 2022
                            • 62

سلام و عرض ادب
                            میثم خان بامبوی بورس هم راه افتاد. اسم قشنگی روش گذاشتی
                            خیلی اذیت کرد ولی مدت کوتاهی جبران کرد فعلا ۱۰۰ درصد داده
                            ممنون بابت معرفی کگاز

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

حداقل در بخش نوشتن

موفق و پرسود باشید

در مورد کزغال من هم خیلی نتونستم بموقع عمل کنم

با اینکه واقعا یکی دو ماه برنامه ام این بود که یک سری سهام خرده ریز آت آشغال سبد رو بفروشم همه رو کزغال کنم.....همه جا هم جار زدم که های ملت من دارم اینکار رو میکنما!!ولی بیشتر از اونکه حرف بزنم باید عمل میکردم :D خلاصه آنچنان موفق نبودم در این زمینه....این زورش بیشتره :D

راستش فکر نمیکردم زغال به این زودی بره بالای 3 تومن.

هرچند باز هم تا حدودی تعویض زدم..... ولی اکثر مواقع سر یک قرون دوزار سفارشهای فروشم نخورد :D زغال هم که داغ شد دیگه

هرچند سهام آت آشغال در این روزها بهتر از سهام بنیادی دارند عمل میکنند (قابل انتظار هم هست!!!)

----------------------------------------------

البته من اکثر سبدم دشیمی هست...ولی مقداری هم دارویی کپسول و درهاور دارم...که البته بعدها خریدم

در مورد درهآور یک چیزایی خیلی رو مخمه :D

حاشیه سودش زیادی بالاست! این یک کم ریسک وارد داستان نمیکنه؟

این وضعیت حاشیه سودش از اول همین محدوده ها بوده؟ اخیرا اینجوری شده؟ چقد میشه روش حساب کرد؟ من خیلی این درهاور رو نمیشناسم

اون هم نکته مهمی هست که اشاره کردم....اینکه در روندهای صعودی شارپ (مثل شرایطی که فعلا در آن هستیم) مشاهده میشه....ملت معمولا به سهام درپیت که طبیعتا ریزشهای سنگینی رو شاهد بودند بیشتر روی میارن تا سهام بنیادی!

لذا قابل انتظار هست که اون دسته سهامی که بخصوص در چندماه گذشته(برخلاف کلیت بازار) رشدهای خوبی داشتند علی رغم ارزندگی ...خیلی مورد توجه بازار قرار نگیرند...که بهترین مثالش درهآور هست دیگه :D

هرچند کل گروه دارویی هم مشمول این وضعیت هستند... حسابشو کنی اکثر دارویی ها در رشد اخیر اندازه متوسط بازار هم بازدهی نشون ندادند...هرچند من راضی ام :D

منتهی این قصه کوتاه مدته... و برای بازه های درازمدت سودآوری ، چابکی سرمایه (سرمایه کم با حاشیه سود مناسب) متغیرهای خیلی مهمتری هستند. هرچند این نکاتی که گفتم هست...ولی بالاخره جوجه رو آخر پاییز میشمرن:D

با یک روز دو روز که نمیشه سریع نتیجه گیری کرد میثم خان!
                              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• siwan
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 520

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

در مورد کزغال من هم خیلی نتونستم بموقع عمل کنم

با اینکه واقعا یکی دو ماه برنامه ام این بود که یک سری سهام خرده ریز آت آشغال سبد رو بفروشم همه رو کزغال کنم.....همه جا هم جار زدم که های ملت من دارم اینکار رو میکنما!!ولی بیشتر از اونکه حرف بزنم باید عمل میکردم :D خلاصه آنچنان موفق نبودم در این زمینه....این زورش بیشتره :D

راستش فکر نمیکردم زغال به این زودی بره بالای 3 تومن.

هرچند باز هم تا حدودی تعویض زدم..... ولی اکثر مواقع سر یک قرون دوزار سفارشهای فروشم نخورد :D زغال هم که داغ شد دیگه

هرچند سهام آت آشغال در این روزها بهتر از سهام بنیادی دارند عمل میکنند (قابل انتظار هم هست!!!)

----------------------------------------------

البته من اکثر سبدم دشیمی هست...ولی مقداری هم دارویی کپسول و درهاور دارم...که البته بعدها خریدم

در مورد درهآور یک چیزایی خیلی رو مخمه :D

حاشیه سودش زیادی بالاست! این یک کم ریسک وارد داستان نمیکنه؟

این وضعیت حاشیه سودش از اول همین محدوده ها بوده؟ اخیرا اینجوری شده؟ چقد میشه روش حساب کرد؟ من خیلی این درهاور رو نمیشناسم

اون هم نکته مهمی هست که اشاره کردم....اینکه در روندهای صعودی شارپ (مثل شرایطی که فعلا در آن هستیم) مشاهده میشه....ملت معمولا به سهام درپیت که طبیعتا ریزشهای سنگینی رو شاهد بودند بیشتر روی میارن تا سهام بنیادی!

لذا قابل انتظار هست که اون دسته سهامی که بخصوص در چندماه گذشته(برخلاف کلیت بازار) رشدهای خوبی داشتند علی رغم ارزندگی ...خیلی مورد توجه بازار قرار نگیرند...که بهترین مثالش درهآور هست دیگه :D

هرچند کل گروه دارویی هم مشمول این وضعیت هستند... حسابشو کنی اکثر دارویی ها در رشد اخیر اندازه متوسط بازار هم بازدهی نشون ندادند...هرچند من راضی ام :D

منتهی این قصه کوتاه مدته... و برای بازه های درازمدت سودآوری ، چابکی سرمایه (سرمایه کم با حاشیه سود مناسب) متغیرهای خیلی مهمتری هستند. هرچند این نکاتی که گفتم هست...ولی بالاخره جوجه رو آخر پاییز میشمرن:D

با یک روز دو روز که نمیشه سریع نتیجه گیری کرد میثم خان!
                                دکوثر که عالی بوده
                                دبالک ما هم از ۴۵۰ شده ۱۲۰۰
                                تو این چند ماه
                                البته قشنگی دبالک اینه که هنوز حتی ده درصد راهی که باید بره نرفته
                                نهذافزایش نرخ هشتاد درصد محصولاتش هنوز اومده رو کدال
                                و نه حاشیه سودش از بیست درصد بهبود پیدا کرده
                                سجاد محمدی
                                علاقه مند به دانش اقتصاد
                                تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

در حال کار...
                                X