کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اخه بیشرفا این چ سیستمیه در اوردید! /.:biggrinsmiley.:/
دلار ازاد بالای 31000 :D
تقریبا 27 درصد یا رندش کنین 30 درصد دلار شرکت ها عقب مانده!
همین عقب ماندگی>>> بورس و سهام رو جذاب میکنه در میان مدت
# دستکاری شاخص های اقتصادی!!!! :D
# عوضی بازی دولت ها
اقتصاد دروغین ....اقتصاد برای خر است....خر فرض کردن خودشون!
? شروع شد ، همان آش و همان کاسه
?سود ۱۰ میلیونی خرید و فروش دلار سهمیهای
▫️اختلاف قیمت ارز مسافرتی و دلار بازار آزاد باعث بهوجود آمدن صف طویلی مقابل صرافیها برای خرید شده است. عدهای با ارائه مدارک جعلی این ارز را خریداری و در بازار آزاد میفروشند که باتوجه به اختلاف قیمت آن در بازار دلار ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان سود میبرند/تجارت نیوز
حالا برید گندی ک زدید جم کنید...
شاخص ها رو خیلی نمیتونید در بلند مدت دستکاری کنید....ملت تیز شدن دستکاریتون! میکنن..
یه عده نادان هم مقاومت میکشن برا شاخص بورس... خخخخ...
در حالی ک دلار شرکت ها نرخ دستوری گرفته و جا مانده:D
شماییک سهمتو حراج میکنی داری دلارتو ۲۴۵۰۰ میدی چون دلار شرکتی ک داری دستوری ۲۴.۵۰۰ هست:D تویی ک سهم میفروشی هم داری دلارتو مفت میدی به نفر بعدی...خخخ
#برجام #نفت 1.28%+↖️121$
سهام شرکتهای نفتی در بورس شانگهای چین امروز سه شنبه صعودی بوده و بعضا جهش تا 10%+⏫ دارد و دلیل این موضوع به #ایران و #روسیه بر می گردد!
بانکهای CITI و Barclays با انتشار گزارشی چشم انداز قیمت #نفت در سال 2022 را افزایش داده و می گویند #برجام در سال جاری محقق نشده و خبری از افزایش عرضه 500 هزار بشکه ای ایران نخواهد بود ... طبق گزارش این بانکها، تحریم #ایران در نیمه اول 2023 برداشته شده و در نیمه اول سال 500 هزار بشکه و نیمه دوم 1.3 میلیون بشکه به عرضه #نفت دنیا اضافه می شود
بانک سیتی? انتظار رشد قیمت #نفت به متوسط 113$ در سه ماهه دوم (رشد 14$+ نسبت به قبلی) ... در سه ماهه سوم متوسط قیمت 99$ و سه ماهه چهارم 85$ و سال 2023 نیز رقم 75$ متوسط پیش بینی شده است (رشد 16$+)
بانک بارکلی? متوسط قیمت 111$ در سال 2022 (رشد 11$+ نسبت به قبلی) و 111$ سال 2023 (رشد 23$ نسبت به قبلی)
Citi Research raised its oil price forecast due to heavy delays in securing another Iranian nuclear deal, which will contribute to the tight market conditions for crude oil @Commodities
**
برجام اگه شکست بخوره شاید امسال دلار ۳۶۰۰۰ تومن هم رد کرد! و به عددی بین ۳۵ تا ۴۰۰۰۰ رسید!!
من خودم ۳۲۰۰۰ تومن رو در توافق!! برای پایان شهریور امسال پیش بینی میکردم! که تقریبا ۳ ماه زودتر به این عدد رسیدیم:D
و ایننشون میده دولت با نفت ۱۲۰ دلاریم هیچی :D مرخص مرخصه:D تعطیل تعطیله...
حاج سید تمساح خان یزدیlaughingsmiley
توبا خودت چند چندی
یبار میکی ملک و زمین
یه بار طلا
یه بار سهام
تکلیفت با خودت روشن کن/:.yead.:/
میثم کارش درسته...
فقط باید با این بشر ، اقلا یکی دو سال سر کنی حرفاش رو گوش کنی تا اینکه هر حرفی که میزنه بدونی منظورش چیه...اونوقت تناقض پیش نمیاد :D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
فقط باید با این بشر ، اقلا یکی دو سال سر کنی حرفاش رو گوش کنی تا اینکه هر حرفی که میزنه بدونی منظورش چیه...اونوقت تناقض پیش نمیاد :D
منظور من اینه با بالا رفتن سن حضرت آقا باید نمه نمه به درصد سبد طلا افزود...مثلا کسی الان ۱۰ درصد سرمایش تو ارز و طلاست تا ۱۴۰۸ باید این عدد رو ببره بالا و بالاتر...وکشور در مرحله ی ( دهه ی ) حساسیت..ضمن اینکه قبلا هم گفتم سرمایه باید پخش باشه....در همه جا...من خودم ۴۰ درصد کل زندگیم در سهامه و بورس ...ولی تا ۵_۶ سال آینده به نظرم باید ۳۰ درصد بره تو طلا اگه الان ۷_۸ درصد در طلاست...
منظور من اینه....
برا همین میگم باید بر حجم طلا افزود...یعنی کیلویی یا گرمی ب مرور اضافه کرد....
با این سخنان امروز ریسی هم وضع مشخص شد!
طلا هم لامصب تو این دوران ک ما براش نقشه کشیدیم بخریم...ودرصدشو بالا ببریم....وای نمیسته چند ماه:D
قبل عید گرم طلا ۱.۲۰۰ بود
امروز ۱.۴۶۰...
قبل از سال ۱۴۰۰ و تا همان اواسط ۹۹من کل زندگیم در بورس بود!!!
ولی الان تمام دارایی هام نقد بشه تبدیل بشه به ریال برای یک دهه ی آینده هرگز بیشتر از ۵۰ درصد سرمایمم رو وارد بورس نمیکنم و برای یک دهه ی آینده سهم طلا یا ارز رو میبرم ب حدود ۳۰ درصد ب مرور...
حتی اگه توافق میشد!!
توافق بحثش سر جاشه....و سایر مسائل دیگه هم باید در نظر گرفت...یکیش همین بالا رفتن سن رهبری...من این موردم در سرمایه گذاری هام در نظر میگیرم زین پس! واز خیلی سال قبلتر.....
مثلا اگه سن رهبر ۹۰ سال باشه ....من درصد طلام تو سرمایه گذاریم ۳۵ درصده..اگه ۸۵ سال باشه ۳۰ درصد:D
دیگه واضح تر از این نمیتونم مثال بزنم!!
حالا کسی میخواد این حرفا رو جدی بگیره...و عمل کنه...کسی هم دوس داره جدی نگیره...
ولی اگه کسی میخواد زیر پاش محکم باشه و یکم بیشتر آرامش داشته باشه...باید این موارد رو در نظر بگیره ک بعدا ب چه کنم چه کنم نیوفته...
سرمایه گذاری در ایران آسون نیست وباید جا پاتو کم کم محکم کنی...و بعد ریسک های بزرگتر...
حالا بعدا اگه عمری بود کاربرد طلا رو در شرایط حساس میبینید چیه...:D مثلا از ۱۴۰۸ ب بعد یا قبلترش...انشالا ک در کشور اتفاقی رخ نمیده تا اون موقع...:Dولی باید برای بعضی اتفاقات هم یک برگ برنده ای داشت وبه موقعش ازش استفاده کرد.... برای قوی شدن وقوی ماندن!!
بعضی ها فکمیکنن آقای ریسی! بر اساس زمانی ک تونیم انتخاب نشده!!! ولی خوب انتخاب ریسی هم بر اساس سن رهبری بوده....
یعنی خود نظام هم این مواردو در نظر گرفته در بحث سیاست....ما هم در بحثسرمایه گذاری در نظر میگیریم....
منظور من اینه با بالا رفتن سن حضرت آقا باید نمه نمه به درصد سبد طلا افزود...مثلا کسی الان ۱۰ درصد سرمایش تو ارز و طلاست تا ۱۴۰۸ باید این عدد رو ببره بالا و بالاتر...وکشور در مرحله ی ( دهه ی ) حساسیت..ضمن اینکه قبلا هم گفتم سرمایه باید پخش باشه....در همه جا...من خودم ۴۰ درصد کل زندگیم در سهامه و بورس ...ولی تا ۵_۶ سال آینده به نظرم باید ۳۰ درصد بره تو طلا اگه الان ۷_۸ درصد در طلاست...
منظور من اینه....
برا همین میگم باید بر حجم طلا افزود...یعنی کیلویی یا گرمی ب مرور اضافه کرد....
با این سخنان امروز ریسی هم وضع مشخص شد!
طلا هم لامصب تو این دوران ک ما براش نقشه کشیدیم بخریم...ودرصدشو بالا ببریم....وای نمیسته چند ماه:D
قبل عید گرم طلا ۱.۲۰۰ بود
امروز ۱.۴۶۰...
قبل از سال ۱۴۰۰ و تا همان اواسط ۹۹من کل زندگیم در بورس بود!!!
ولی الان تمام دارایی هام نقد بشه تبدیل بشه به ریال برای یک دهه ی آینده هرگز بیشتر از ۵۰ درصد سرمایمم رو وارد بورس نمیکنم و برای یک دهه ی آینده سهم طلا یا ارز رو میبرم ب حدود ۳۰ درصد ب مرور...
حتی اگه توافق میشد!!
توافق بحثش سر جاشه....و سایر مسائل دیگه هم باید در نظر گرفت...یکیش همین بالا رفتن سن رهبری...من این موردم در سرمایه گذاری هام در نظر میگیرم زین پس! واز خیلی سال قبلتر.....
مثلا اگه سن رهبر ۹۰ سال باشه ....من درصد طلام تو سرمایه گذاریم ۳۵ درصده..اگه ۸۵ سال باشه ۳۰ درصد:D
دیگه واضح تر از این نمیتونم مثال بزنم!!
حالا کسی میخواد این حرفا رو جدی بگیره...و عمل کنه...کسی هم دوس داره جدی نگیره...
ولی اگه کسی میخواد زیر پاش محکم باشه و یکم بیشتر آرامش داشته باشه...باید این موارد رو در نظر بگیره ک بعدا ب چه کنم چه کنم نیوفته...
سرمایه گذاری در ایران آسون نیست وباید جا پاتو کم کم محکم کنی...و بعد ریسک های بزرگتر...
حالا بعدا اگه عمری بود کاربرد طلا رو در شرایط حساس میبینید چیه...:D مثلا از ۱۴۰۸ ب بعد یا قبلترش...انشالا ک در کشور اتفاقی رخ نمیده تا اون موقع...:Dولی باید برای بعضی اتفاقات هم یک برگ برنده ای داشت وبه موقعش ازش استفاده کرد.... برای قوی شدن وقوی ماندن!!
بعضی ها فکمیکنن آقای ریسی! بر اساس زمانی ک تونیم انتخاب نشده!!! ولی خوب انتخاب ریسی هم بر اساس سن رهبری بوده....
یعنی خود نظام هم این مواردو در نظر گرفته در بحث سیاست....ما هم در بحثسرمایه گذاری در نظر میگیریم....
خان
میثم خان
اینا چیه نوشتی:D
هوس گونی داری/:.yead.:/
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
نظر