استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مالتی میلیاردر بورسی
    ستاره‌دار(2)
    • Jan 2022
    • 1030

پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

در عین تفاوت در استراتژی های دیگر در سقف ۵۰ درصدی سهم بورس از کل دارایی با شما استراتژی یکسانی دارم

نظر

• کروکودیل
      عضو فعال
      • Aug 2020
      • 3631

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس: ۲۰ میلیارد دلار منابع ارزی کشور در دست مردم است

محمدرضا پورابراهیمی گفت:

?برآورد این است بیش از ۲۰ میلیارد دلار منابع ارزی در دست مردم باشد که اگر به چرخه جریان اقتصادی کشور برگردد، به مدیریت نرخ ارز در اقتصاد کشور کمک زیادی می کند.

? باید تضمین سپرده های ارزی را توسط بانک مرکزی شاهد باشیم و مقدار و نوع ارزی که سپرده می شود، همان در زمان تعدیه در اختیار مردم قرار گیرد و نرخ سود جذابیت ویژه ای داشته باشد که بازار ارز از این جهت می تواند تقویت شود.

روسیه و چین هم تضمین کنن من سمتش نمیرم:D:D

نظر

• کروکودیل
        عضو فعال
        • Aug 2020
        • 3631

غمینو مثبت ۲...در بازاری ک اگه با چوب و شوکر دنبال ملت کنید پولشونو نمیارن تو بورس:D

اونقدری ک ما به سهاممون اعتماد داریم به چشمامون اعتماد نداریم......حالا سهم میخواد تا ۴۰۰ هم اصلاح کنه:D مگه ما میفروشیم!!

کسی که در اقیانوس شنا کرده در دریاچه هم میتونه شنا کنه...از این روزهای سخت ما زیاد دیدیم....زمانی در بازار بودیم که کل بورس بازای ایران ۱ _۲_۳میلیون نفر نبودن

اونی ک اعتماد نداره به شرکتی پخش کنن فرار میکنه از بورس و میفروشه:D

ما اگه جنگم بشه هستیم..ولی بعد جنگ باز ب رویاهامون فک میکنیم:D اگر زنده ماندیم و کشوری ماند:D

بورس بازی به همین سختیه!

امسال رو رد کنیم سال دیگه وضعمون بهتر میشه...

ضمن اینکه کسی پول داره میتونه تا ابان هم صبر کنه و خریدی نزنه....

گزارشات ۳ ماهه : تا ده روز اینده میاد...امیدوارم گزارشات نسبت ب قیمت سهام بد نباشه!

هر چند ک هر سهمی باید جداگانه بررسی و تحلیل بشه...

ما یه بار قبلا اینده رو تجربه کردیم و دیدیم و بورس جواب داده برا همین دیگه با اطمینان جلو میریم...گذر زمان فقط مهمه....

سیستم خاموش:D
        آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/12, 09:27.

نظر

• siwan
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 520

میثم جان سلام
          به نظرت حرکت دارویی ها کی اتفاق میفته
          آخرین ویرایش توسط siwan؛ 2022/07/12, 10:14.
          سجاد محمدی
          علاقه مند به دانش اقتصاد
          تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

• کروکودیل
            عضو فعال
            • Aug 2020
            • 3631

در اصل توسط siwan پست شده است View Post
            میثم جان سلام
            به نظرت حرکت دارویی ها کی اتفاق میفته
            هر موقع فروش ماهانه شرکت های دارویی دوبل شد....که مسلما یک ماه قبلترش ارز ۴۲۰۰ صنعت حذف شده...و زیر ساخت دادن یارانه دارو ب بیمه ها درست بشه....حالا امسال هم این اتفاق رخ نده....قطعا از اردیبهشت سال اینده دیگه باید رخ بده...این اتفاق میتونه همین ماه ها بیوفته یا نهایتا ب سال بعد موکول بشه...

ریسی هم گفته همه گرانی ها رو امسال نداریم...برای سال بعدم گرونی داریم...احتمالا منظورش یا در مورد دارو بوده یا بنزین و برق!

ولی ب نظرم نهایتا از اردیبهشت سال بعد در عمل ارز ۴۲۰۰ دارو هم حذف بشه.....هر چند همین روزا یا یکی دو ماه دیگه هم میتونه رخ بده....

بین ۱ تا ۸ ماه اینده میتونه ارز۴۲۰۰ دارو حذف بشه...سال اینده ک قطعی قطعیه دیگه
            آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/12, 14:05.

نظر

• کروکودیل
              عضو فعال
              • Aug 2020
              • 3631

تورم ترکیه به ۹۵ درصد رسید

?بر اساس گزارش اتاق بازرگانی استانبول، در ماه گذشته میلادی، تورم ماهانه از ۴ درصد عبور کرد و تورم سالانه نیز به ۹۴.۲ درصد رسید که بالاترین نرخ تورم طی ۲۴ سال گذشته است.
              @TasnimNews

نظر

• کروکودیل
                عضو فعال
                • Aug 2020
                • 3631

?روش پرداخت دارو اصلاح می شود

? مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی: روش پرداخت دارو اصلاح می شود اما قیمت برای مردم افزایش نمی یابد بلکه مابه التفاوت افزایش قیمت را دولت تقبل می کند.

? میرهاشم موسوی در خصوص ساماندهی ارز دارو، افزود: وظیفه ما در بخش بیمه‌ای جبران مابه التفاوت است و قصد داریم روش پرداخت اصلاح شود، این مابه التفاوت به شکل اتوماتیک اعمال خواهد شد و مردم هزینه بیشتری پرداخت نخواهند کرد.

?@tahlildaro ?

ب نظر میاد ب زودی زود قیمت دارو اصلاح شود و کار ب سال اینده و حتی نیمه ی دوم سال هم نمیکشه

نظر

• کروکودیل
                  عضو فعال
                  • Aug 2020
                  • 3631

#نفت 7.66%-? 96.12$

شاخص قیمت جهانی نفت نزولی است و در آمریکا 7.66%-? و برنت اروپا 6.88%-? سقوط کرده و در کمترین سطح 5 ماهه قرار دارد ? بازار نگران رشد تعداد شهرهای قرنطینه در #چین بزرگترین واردکننده #نفت دنیا است

?گسترش #کرونا در چین موقت بوده و سیاست قرنطینه شهرها در گذشته، خروجی مثبت داشته است ... در ادامه شاهد رشد قابل توجه تقاضای جهانی نفت خواهیم بود

? #اوپک میگوید مصرف نفت دنیا در سال 2023 رشد 2.7 میلیون بشکه/روز داشته و عرضه تنها 1 میلیون بشکه افزایش خواهد داشت ... اعضای اوپک نیز دارای مشکلات زیادی برای تحقق سطح فعلی سهمیه بوده و احتمال بدتر شدن عرضه وجود دارد!

#کامودیتی سفر آقای بایدن به #عربستان با وجود هزینه سیاسی بالای آن برای دموکراتها، نشان از تشدید بحران نفت و انرژی دنیا در آینده نزدیک دارد

International Energy Agency ? The world has never witnessed such a major energy crisis in terms of its depth and its complexity

شاوان گزارش خوبی داده ...پالایشگاهی ها فردا مثبتن....ولی مراقب نفت هم باید بود...

پ ن : گزارش ۳ ماهه پالایشی ها احتمالا خوبه...

اگه گزارش فولادی ها هم بد نباشه!! میشه امیدوار بود شاخص حمایت بشه و شاخص زیر اعداد فعلی نیاد دیگه

سفر بایدن هم احتمالا تلاش برای اصلاح قیمت نفته:D

ترامپ ک نمیزاشت نفت بالای ۷۰_۸۰ بره!
                  آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/12, 21:05.

نظر

• shabah
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 764

عجب گزارشی داد شاوان

200 تومن 3 ماهه ساخته

پیش بینی سود 750 تومن برای پایان سال داده!

p/e=3 تقریبا

من از شنبه پله ای شروع به فروش شاوان میکنم. سهم بسیار خوبی برای من بود

بجاش میخوام پله ای به شرانل ها اضافه کنم

یادش بخیر شهرام چاخان داشت حباب حباب میکرد براش شاوان. شاوانی که 70 درصد به من سود داد

اونم تو این بازار بد

نظر

• کروکودیل
                      عضو فعال
                      • Aug 2020
                      • 3631

ساخت خودروی برقی خورشیدی که ۷ ماه بدون شارژ کار می‌کند

?به گزارش freethink، شرکت خودرو‌های الکتریکی لایت‌یر، خودروی الکتریکی طراحی کرده که می‌تواند ۷ ماه بدون اتصال به برق به فعالیت خود ادامه دهد. درحالی که قیمت تعیین شده این خودرو زیاد است، این شرکت وعده داده که این خودرو برای سال ۲۰۲۴ یا ۲۰۲۵ با قیمت حدودی ۳۰هزار دلار به فروش برسد.

ب شخصه قبلا گفتم برای یکی دو ده ی اینده روی سهام بزرگ و پالایشگاهی فولادی انچنان سرمایه گذاری نمیکنم...شایدم اصلا اشتباه کنم...:D

البته اینجا ایرانه ۲۰ سال دیگه هم شاید خودرو برقی نیاد

ولی با امدن خودروهای برقی در دنیا...طی یک دهه ی اینده...نفت ارزش انچنانی نداره...البته این نظر کلا میتونه اشتباه باشه...نظره دیگه!

نظر

• کروکودیل
                        عضو فعال
                        • Aug 2020
                        • 3631

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                        عجب گزارشی داد شاوان

200 تومن 3 ماهه ساخته

پیش بینی سود 750 تومن برای پایان سال داده!

p/e=3 تقریبا

من از شنبه پله ای شروع به فروش شاوان میکنم. سهم بسیار خوبی برای من بود

بجاش میخوام پله ای به شرانل ها اضافه کنم

یادش بخیر شهرام چاخان داشت حباب حباب میکرد براش شاوان. شاوانی که 70 درصد به من سود داد

اونم تو این بازار بد
                        شاوان میتونه تا ۳۰۰۰ بالا بره

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

شایعه شده ارز ۴۲۰۰ میخوان برگردونن!

احتمالا ترسیدن. شکم مردم باهاش نمیتونن شوخی کنن!

خیلی از طرفداراشون هم کم اوردن و بی خیال حمایت شدن.

نظر

• shabah
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 764

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
                            شاوان میتونه تا ۳۰۰۰ بالا بره
                            پیش بینی خود شرکت حدود 870 تومن برای پایان سال هست

ولی پیش بینی من اینه قیمت نفت پایین میتونه بیاد.

البته سه سود نقدی هم دارن که هنوز تو دل سهم هست

تا 3000 که راهی نیست

امیدوارم روزی برسه جواب تحلیلهامون رو تو فزر و شرانل و شاراک و ... هم بگیریم . واقعا یکسال سخت رو گذروندیم و فکر میکنم باز هم باید یکسال دیگه به همین منوال بریم جلو

نظر

• کروکودیل
                              عضو فعال
                              • Aug 2020
                              • 3631

محبوبیت بایدن در سراشیبی سقوط...

همین چند روز پیش‌گفتیم اقایون اینقد بورسو خراب کردید ممکنه ارزو‌کنیم ترامپ دوباره بیاد/:.grlim:./ تا یه پختون کنه دلار بپره ۶۰ تومن بشه...تا اوضاع از دستتون در بره دیگه قیمت دستوری و منم منم نکنید... و اینکه اون قالیباف بیاد بگه ما میتوانیم:D شما تو‌دوران خوش بایدن نتونستید هنوز قرعه کشی خودرو رو‌حذف کنید:D

ولی اگه ترامپ بیاد جنگ ‌حتمیه ..

برا همین فعلا ارزویی نداریم:D:^o:^o

خاورمیانه منطقه ایه که هیچکس هیچ تضمینی نمیتونه براش بده...

الان اقایون میگن بیان نفت بخرید یا سپرده ارزی با سود!!تضمینی بهتون میدیم!!

خخخ

اولین نفراتی ک از کشور فرار میکنن همینایی هستن ک این حرفا رو‌میزنن...

من بازم میگم ۸ سال سیاسی سخت داریم ک نظیرشو نداشتیم در ۴۰ سال اخیر:) یعنی اون اتفاق منفی بزرگ باید تو ۸ سال اینده رخ بده...برا همین میگیم بیش از ۵۰ درصد دارایی هاتون تو بورس نباشه

۲۲ تیر ۱۴۰۱/:.ph34r-smiley.:/
                              آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/12, 23:47.

نظر

• Mehrsana
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1191

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
                                محبوبیت بایدن در سراشیبی سقوط...

همین چند روز پیش‌گفتیم اقایون اینقد بورسو خراب کردید ممکنه ارزو‌کنیم ترامپ دوباره بیاد/:.grlim:./ تا یه پختون کنه دلار بپره ۶۰ تومن بشه...تا اوضاع از دستتون در بره دیگه قیمت دستوری و منم منم نکنید... و اینکه اون قالیباف بیاد بگه ما میتوانیم:D شما تو‌دوران خوش بایدن نتونستید هنوز قرعه کشی خودرو رو‌حذف کنید:D

ولی اگه ترامپ بیاد جنگ ‌حتمیه ..

برا همین فعلا ارزویی نداریم:D:^o:^o

خاورمیانه منطقه ایه که هیچکس هیچ تضمینی نمیتونه براش بده...

الان اقایون میگن بیان نفت بخرید یا سپرده ارزی با سود!!تضمینی بهتون میدیم!!

خخخ

اولین نفراتی ک از کشور فرار میکنن همینایی هستن ک این حرفا رو‌میزنن...

من بازم میگم ۸ سال سیاسی سخت داریم ک نظیرشو نداشتیم در ۴۰ سال اخیر:) یعنی اون اتفاق منفی بزرگ باید تو ۸ سال اینده رخ بده...برا همین میگیم بیش از ۵۰ درصد دارایی هاتون تو بورس نباشه

۲۲ تیر ۱۴۰۱/:.ph34r-smiley.:/

به نظرم برنامه کشورهای منطقه،اسرائیل، امریکا و غرب داره به این سمت میره که اول یک سیستم پدافند هوایی قوی در منطقه خاورمیانه ایجاد کنن که بتونن حملات موشکی، پهپادی و راکتی نیروهای نیابتی ایران رو خنثی یا کاهش بدن و در گام بعد به مراکز هسته ای ایران حمله کنن. از اونجا که تجربه نشون داده این برنامه ها با موفقیت انجام میشن این دفعه هم احتمالا همین خواهد شد. بایدن داره آخرین زورهاشو میزنه که شاید از این اتفاق جلوگیری کنه ولی به نظر نمیاد عقلانیتی در اینها وجود داشته باشه. این حملات هدفمند و محدود به نظر من منجر به جنگ نخواهد شد ولی ضربه سنگینی به اقتصاد رو به موت ما خواهد زد و ابر تورمها رخ خواهد داد. یعنی احتمالا بعد از این حملات یه مدت منطقه پرتنش خواهد بود و یه چندتا نفت کش رو بگیرن یا منفجر کنن و چندتا موشک هم پرت کنن و بعد دوباره همه چی به تنظیمات کارخانه برمی گرده.

به نظرم دلار همین الان به زور دستور و پلیس بازی 32 تومن مونده و خوشبینانه باید الان 37-38 باشه. این فنر جمع شده بزودی ازاد خواهد شد و فقط منتظر یه جرقه است. جالبه که حکومت اینو میدونه که مردم هم اینو فهمیدن و میدونم حتی سود بانکی 27-28 درصدی ضرره! و طرح روحانی برای فروش اوراق نفتی رو پیشنهاد دادن!!! اون زمان گلو پاره میکردن که روحانی داره خالی فروشی میکنه و میخواد زمین سوخته تحویل بعدی بده!!! الان اون طرح خوب شده! علی ایحال به نظرم دیگه مردم اعتمادی نه به بانک مرکزی دارن و نه حکومت که بیان سرمایه هاشون رو با اعتماد به اینها به باد بدن... من شخصاً سال 97 تعدادی سکه از بانک خریدم که ازم مالیات زوریشون گرفتن و این دفعه دیگه از بازار میخرم و از اینها نه! سپرده های ارزی شونم که امتحانشو پس داده و حتی صندوق اماناتشون! با دزدی و کلاهبرداری که اینها در بورس کردن اعتماد مردم به بورس رو هم از بین بردن.

نتیجه اینکه الان یا باید از ایران رفت و برای رفتن از ایران باید طلا و دلار خرید ... یا اگه قراره بمونی و قصد رفتن نداری... فقط دارایی بخری ... من شخصاً چون ملک رو در ایران سوپرحباب میدونم به جز ملک زندگی، چیزی نمیخرم ... خودرو هم در حد نیاز خانوادگی... لذا برای من، بورس با پذیرش ریسک بالاش، همچنان بهترین گزینه است.

نظر

در حال کار...
                                X