استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • babakkeshavarz
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 140

پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
    درود

بله
    دوره ی حساسیه ..

**

دوستان بنده هیچ توصیه ای ب کسی ندارم...

بازم میگم اولویت الان پیش بینی اینده سیاسی ایران و اتفاقاتی ک داره رخ میده

در بازار سهام هم اولویت با حفظ سرمایه هست

شاید اگه در بورس بمانیم اتفاقاتی رخ بده ک اساسی ضرر کنیم زین پس...

البته پیش بینی شخصی من ، بالارفتن سهام هستش که ممکنه بر خلاف منطق باشه که به نظرم دلیلش هم تزریق نقدینگی و بالابردن سهام برای آخرین فرصت چپاول و ... برای افراد خاص..( نظر شخصی و ممکنه کاملا غلط باشه)

نظر

• کروکودیل
      عضو فعال
      • Aug 2020
      • 3631

در شرایطی که مطابق متغیرهای واقعی اقتصاد ، نرخ برابری دلار در برابر ریال به بالاترین سقف تاریخی خود رسیده است رسانه ها و مسئولین اقتصادی بجای یافتن و اعلام راهی برای توقف تورم و نزول مستمر ارزش پول ملی همچنان با بر طبل آزادی ۷ میلیارد دلار از کره جنوبی می کوبند تا شاید بازار را کمی آرام کنند

برای اقتصاد مملکتی که طی ۱۰ سال گذشته به گواه اوپک ۴۵۰ میلیارد دلار عدم النفع فروش نفت داشته است حالا چشم های مسئولین اقتصادی و فعالان اقتصادی برای آزادی این ۷ میلیارد دلار پلک نمی زند و نفسشان را مثل یک پیروزی ملی از هیجان حبس نموده است /#حامد_پاک_طینت

پاییز سختی در پیش است ...

مجمع فعالان اقتصادی
      ?@Iran_economy_online

پاییز سخت !

شاید منظورش سقف جدید و بالاتر از ارقام فعلی دلاره..و اعدادی بالاتر!!!

کاش این ۷ میلیارده برسه:D

صالح ابادی دلارو بیار پایین:D ک وقت تنگ است

مذاکرات فشرده‌ای با وساطت یکی از کشورهای منطقه درباره آزادسازی هم‌زمان زندانیان ایران و آمریکا انجام و میلیاردها دلار از منابع ارزی مسدود شده کشورمان نیز در این چارچوب در شرف آزادسازی است، ایران هنوز حساب‌های اعلامی برای انتقال منابع مذکور را بنا بر ملاحظات بانکی نپذیرفته و حساب‌های جدیدی را به این منظور معرفی کرده است.

چ جوکها:D

اون حسابا رو قبول نکردن:D

خخخ

طرف چند وقت پیش بلند شد رفت کره یا از کره اومده بودن ایران یادم نیست.. ...گفتنش برو عمو امریکا اجازه نداده..پول بی پول:)

ولی اینم بگم:

اگر تو این بازه زمانی و این برهه ای که توشیم این دلارها اومد سهم اقازاداه هاست برای چنج و فرار از ایران

شک نکنید

البته بعیده بیاد..اگر بیاد باید شک کرد و س‌وار شد!
      آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/10/05, 01:45.

نظر

• shimaalovelygirl
        ستاره دار (1)
        • Jul 2022
        • 1125

دوبرابر رو از کجا اوردی ؟ تا اخر ۱۴۰۴ حدودا ۴ الی ۵ برابر باید بشه

همه ی عقب ماندگی سهام از همه ی بازارها جبران میشه
        جناب کروکودیل این گفته ی چند روز پیش شماست:

ما تا تاریخ ۱۴۰۸ بیشتر از ۵۰ درصد سرمایمون رو وارد و بورس نمیکنیم.....چون در روز بد سهام peدو هم میگیره!

طبق این فرمایشات و نسخه ای که شما واسه ما پیچیدید، و با توجه به اینکه فقط مجاز به ورود نصف سرمایه در سهام و مابقی در طلا و دلار و سپرده سودی و قرض الحسنه تا سال۱۴۰۸هستیم,و گرفتنpeبه گفته شما ۲ و مطابق با زیان۷۰تا۸۰درصدی اصل پول ما طی این۲۶ماه گذشته،با یک عملیات ساده ریاضی به بازدهی۱۰۰درصدی از مرداد۱۳۹۹ تا مرداد۱۴۰۸ میرسیم.یعنی طی۹سال پولمون میشه ۲برابر
        بازار بورسی که پی بر ای ۲بگیره به چه دردی میخوره که آنقدر تعریف کردی ازش تو این چندسال و ما را تشویق به ماندن کردی همانند رفیقت بهرام نامدار؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• shimaalovelygirl
          ستاره دار (1)
          • Jul 2022
          • 1125

طی ۲۶ماه گذشته به هر شکلی عمل کردم رسیدم به زیان.در سهام ماندم،زیان کردم.بخشی از سهام نقدکردم وارد صندوق سهامی کردم،زیان کردم.بخشی از سهام نقدکردم در صندوق درآمد ثابت ریختم،ضررکردم.سهام عوض کردم،زیان دیدم.صبرکردم و صبر کردم و فقط نظاره کردم،باز هم زیان کردم.یک نفر پیدا نمیشه یک راهنمایی معقولانه بده به من که چه کنم تا فقط بتوانم زیان ۷۰درصدی خودم را تا حد زیادی کاهش دهم و به اصل پول خودم نزدیک شوم؟!
          البته نه اینکه تا سال ۱۴۰۸ صبرکنم.برای میان‌مدت طی۱۲تا۱۸ماه آینده بهترین استراتژی و مدیریت سرمایه برای ما زیان‌دیده ها چیست؟با توجه به اینکه الان۶۰درصد سرمایه در صندوق سهامی،۱۰درصد در صندوق درآمد ثابت و ۴۰درصد در سهام متنوع و etf هستم.البته مقداری نقد کردم و طلای ساخته شده خریدم برای خودم که اصلا بحساب نمی آورم..

نظر

• shimaalovelygirl
            ستاره دار (1)
            • Jul 2022
            • 1125

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
            طی ۲۶ماه گذشته به هر شکلی عمل کردم رسیدم به زیان.در سهام ماندم،زیان کردم.بخشی از سهام نقدکردم وارد صندوق سهامی کردم،زیان کردم.بخشی از سهام نقدکردم در صندوق درآمد ثابت ریختم،ضررکردم.سهام عوض کردم،زیان دیدم.صبرکردم و صبر کردم و فقط نظاره کردم،باز هم زیان کردم.یک نفر پیدا نمیشه یک راهنمایی معقولانه بده به من که چه کنم تا فقط بتوانم زیان ۷۰درصدی خودم را تا حد زیادی کاهش دهم و به اصل پول خودم نزدیک شوم؟!
            البته نه اینکه تا سال ۱۴۰۸ صبرکنم.برای میان‌مدت طی۱۲تا۱۸ماه آینده بهترین استراتژی و مدیریت سرمایه برای ما زیان‌دیده ها چیست؟با توجه به اینکه الان۶۰درصد سرمایه در صندوق سهامی،۱۰درصد در صندوق درآمد ثابت و ۴۰درصد در سهام متنوع و etf هستم.البته مقداری نقد کردم و طلای ساخته شده خریدم برای خودم که اصلا بحساب نمی آورم..
            ۵۰ تا ۶۰درصد صندوق سهامی
            ۳۰ تا ۴۰درصد سهام و etf
            و باقیمانده سرمایه در صندوق درآمد ثابت

نظر

• کروکودیل
              عضو فعال
              • Aug 2020
              • 3631

فدوی: میانگین سنی اغلب بازداشتی‌ها ۱۵ سال است

جانشین فرماندهی کل سپاه:
              ?میانگین سنی بسیاری از دستگیرشدگان اخیر ۱۵ سال است.

?غفلت از حوزه‌های تربیتی، معرفتی، تبیینی و تبلیغی باعث شد تا این عده در قربانگاه فضای مجازی و رسانه‌ای،به‌عنوان لقمه‌های چربی برای دشمن تبدیل شوند.

?برخی از این نوجوان‌ها و جوان‌های دستگیر شده در اعترافات خود از کلید واژه‌های مشترکی چون شبیه‌سازی اغتشاشات خیابانی به بازی‌های رایانه‌ای و همچنین اعتیاد و وابستگی شدید به فضای مجازی سخن می‌گویند؛ زمینه و بستری که شبکه‌ها و رسانه‌های مجازی و ماهواره‌ای دشمن به خوبی از آن برای اغفال و گمراه‌سازی، بهره گرفت.
              @TasnimNews

نظر

• کروکودیل
                عضو فعال
                • Aug 2020
                • 3631

جناب کروکودیل این گفته ی چند روز پیش شماست:ما تا تاریخ ۱۴۰۸ بیشتر از ۵۰ درصد سرمایمون رو وارد و بورس نمیکنیم.....چون در روز بد سهام peدو هم میگیره!***طبق این فرمایشات و نسخه ای که شما واسه ما پیچیدید، و با توجه به اینکه فقط مجاز به ورود نصف سرمایه در سهام و مابقی در طلا و دلار و سپرده سودی و قرض الحسنه تا سال۱۴۰۸هستیم,و گرفتنpeبه گفته شما ۲ و مطابق با زیان۷۰تا۸۰درصدی اصل پول ما طی این۲۶ماه گذشته،با یک عملیات ساده ریاضی به بازدهی۱۰۰درصدی از مرداد۱۳۹۹ تا مرداد۱۴۰۸ میرسیم.یعنی طی۹سال پولمون میشه ۲برابربازار بورسی که پی بر ای ۲بگیره به چه دردی میخوره که آنقدر تعریف کردی ازش تو این چندسال و ما را تشویق به ماندن کردی همانند رفیقت بهرام نامدار؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                سهم با peزیر ۳ فروشی نیست:D ‌ البته pe واقعی و تکرار شدنی...اگر چه ملت ‌خواهند فروخت ولی اون دیگه اشتباه محض حساب میشه:D اگر ب اون دوران رسیدیم...هر سال سود سهمو بگیر خود سهمو بخر تا تریلیاردر بشی:Dتجربه نشون داده خیلی سخت peهای تکرار شدنی زیر ۴ میان...و peزیر ۳.۵ و ۳ در شرایط غیر عادیه!!که در شرایط غیر عادی هم میتونن بازار رو تعطیل کنن:Dتو شرایط غیر عادی ممکنه یه نفر ملک ۲۰ میلیاردیشو هم ۵ میلیارد بده و‌در بره:Dو‌اون دوران یه دوران خیلی کوتاهی خواهد بود
                آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/10/05, 16:38.

نظر

• مگنوس کارلسن
                  Banned
                  • Jan 2022
                  • 1647

فدوی: میانگین سنی اغلب بازداشتی‌ها ۱۵ سال است

جانشین فرماندهی کل سپاه:
                  ?میانگین سنی بسیاری از دستگیرشدگان اخیر ۱۵ سال است.

?غفلت از حوزه‌های تربیتی، معرفتی، تبیینی و تبلیغی باعث شد تا این عده در قربانگاه فضای مجازی و رسانه‌ای،به‌عنوان لقمه‌های چربی برای دشمن تبدیل شوند.

?برخی از این نوجوان‌ها و جوان‌های دستگیر شده در اعترافات خود از کلید واژه‌های مشترکی چون شبیه‌سازی اغتشاشات خیابانی به بازی‌های رایانه‌ای و همچنین اعتیاد و وابستگی شدید به فضای مجازی سخن می‌گویند؛ زمینه و بستری که شبکه‌ها و رسانه‌های مجازی و ماهواره‌ای دشمن به خوبی از آن برای اغفال و گمراه‌سازی، بهره گرفت.
                  @TasnimNews
                  اهان...پس شبیه سازی کامپیوتری بوده....اونوقت اون اسرائیل که فرزانه فرمودن...این وسط چه کاره بوده...

نظر

• مگنوس کارلسن
                    Banned
                    • Jan 2022
                    • 1647

اخه شنیدم...اسراییل کل برنامه ریزی اغتشاشت را به عهده داشته....تمام بازیهای کامپیوتری دنیا را جوری هدایت کرده که 15 ساله های ایران!ازش برنامه ریزی یاد بگیرن..مغزبقیه بچه های دنیا با این بازیها تحریک نمیشه...اصلا فقط اینجا همه تحریک میشن....

نظر

• aminian
                      كاربر فعال
                      • Oct 2012
                      • 663

سلام دوست گرامی

اگه میخوای در بازار فعالیت کنی باید ضرر قبلیت رو فراموش کنی و از زیر سایه اون در بیای
                      بازار با قواعد خاص خود میره جلو
                      مسوول ضرر شما هم نیست

بعدش باید بیشتر تحقیق کنی و انتظارات و دیدگاهتو نسبت به بازار اصلاح کنی

در آخر هم باید فقط صبر کنی و مسیر خودتو در بازار پیدا کنی
                      پای صحبت اساتید بازار مثلا در بورسان بشین و دیدگاهتو اصلاح کن
                      حداقل سه سال زمان میبره که مغزت پخته بشه

نظر

• مگنوس کارلسن
                        Banned
                        • Jan 2022
                        • 1647

گمونم اگه من جای شما بودم....اگه سرمایه در حد خرید یک مغازه باشه...یک مغازه پا خور دار میخریدم....اگه نه مغازه اجاره میکردم...بایه جنسی که با روحیه خانمها سازگارتره مثل کیف و کفش...یا پوشاک و لوازم آرایشی پرش میکردم....کسانی که کاسب هستند عقیده دارند خدا به این سودهای اندک برکت میده....یکی دو سال بعد انشا ا... ضررتون جبران میشه.....کاسبی راه ورسم خاصی هم نداره....نه نمودار میخواد...نه فاندامنتال میخواد....نه نیاز به اخبار برجام داره....خلاصه اعصابتون از این همه فشار هم رها میشه.....
                        البته دوستان دیگه اگه راهکار دیگری دارن بدین...تا بقیه هم استفاده کنیم....فقط لطفا سهم معرفی نشه.......

نظر

• Arian02
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1716

عرض ادب
                          بزرگوار دوستان مطالب مفیدی رو فرمودن که به نظرم مهمترینش اینه که به قول جناب امینیان از زیر سایه ضرر بازار 99 بیاید بیرون و بیشتر تمرکز داشته باشید رو آموزش تکنیکال و بنیادی و ...
                          ولی منم یه مطلبی رو عرض میکنم اول اینکه دنبال انتقام از بازار نباشید که با توجه به این که تمرکز شما رو میریزه بهم باعث ضرر بیشتر میشه.

بازار های دیگه مگر در مواقع خاص فقط پول شما رو در برابر تورم حفظ میکنن و سود بیشتری نمیدن که برای مدیریت سرمایه برا سرمایه های بزرگ مناسبه

یه تجربه رو خدمتتون بگم پدر خودم تو اوج بازار 92 علی رغم میل من یه واحد اپارتمان فروخت اورد تو بازار و یک واحد دیگه رو نفروخت و داد اجاره
                          اپارتمان اولی رو با ضرر 75 درصدی روی سهام کف بازار سال 96 مجبور به فروش شد همین طور اپارتمان دومی رو تقریبا به قیمت خرید سال 92 (علی رغم هزینه هایی که کرده بود و تقریبا سودی نبرد)که البته با پولشون یه خونه بزرگتر خرید در واقع تا اینجا حتی اپارتمان سودی نداده بود که از بازارای رقیب جلو بیفته ...الان اونها فقط 10 الی 12 برابر شدن به لحاظ قیمتی در حد تمامی بازارها غیر بورس....منتها اگر سهام خریداری شده رو اصلا دست نمیزد و فقط سود مجامع رو میگرفت و حوصله به خرج میداد و حتی پول مجامع رو هم وارد بورس نمیکرد تا اخر بازار 99 میتونست با پولش 3یا حتی 5 تا اپارتمان مثل اونی که فروخته بود رو بخره و یه سود عالی رو بگیره از بازار تازه به فرض نوسان نگرفتن و تعویض با سهام با سود بیشتر گفتم ...
                          اگر جنگ نشه ضرر بازار بورس رو فقط خودش میتونه جبران کنه و بس(بازار رمز ارز هم هست که ریسک خیلی زیادی داره ) ...تازه اگر جنگ هم بشه میشه با بهترین قیمت میانگین کم کرد و صد البته با کمی حوصله دوره کوتاهی خواهد بود
                          شما فکر کن این ضرر 75 درصدی رو بخواید از بازارای دیگه بگیرید مثلا طلا یا دلار یا خودرو قیمتشون چند باید بشه ؟؟؟!!!!

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3790

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                            گمونم اگه من جای شما بودم....اگه سرمایه در حد خرید یک مغازه باشه...یک مغازه پا خور دار میخریدم....اگه نه مغازه اجاره میکردم...بایه جنسی که با روحیه خانمها سازگارتره مثل کیف و کفش...یا پوشاک و لوازم آرایشی پرش میکردم....کسانی که کاسب هستند عقیده دارند خدا به این سودهای اندک برکت میده....یکی دو سال بعد انشا ا... ضررتون جبران میشه.....کاسبی راه ورسم خاصی هم نداره....نه نمودار میخواد...نه فاندامنتال میخواد....نه نیاز به اخبار برجام داره....خلاصه اعصابتون از این همه فشار هم رها میشه.....
                            البته دوستان دیگه اگه راهکار دیگری دارن بدین...تا بقیه هم استفاده کنیم....فقط لطفا سهم معرفی نشه.......
                            سلام....کار کردن در بازار به خصوص خرده فروشی به این سادگی ها نیست ..و مشکلات خودش را داره به خصوص اگر تجربه قبلی یا همکار امین و صادق و آشنا به بازار نداشته باشی ..اخلاق کسب داشته باشی و صبر و حوصله ..آن هم در وضعیت فعلی و فشارهای دولت اعم از مالیات و مجوز و شهرداری و تعزیرات ...ویکی دوسالی دست کم زمان می برد تا جا بیفتی ..اگر مغازه از خودت نباشد صاحب ملک خوب گیرت بیاد که با دیدن چندتا مشتری در مغازه یا پربودن ویترین و قفسه هوای افزایش اجاره و عدم تمدید به سرش نزند ...و مخصوصا الان که هرکسی که شغلی ندارد با اندک سرمایه ای ناچارا مغازه ای را کرایه می کند...هرچند الان اینترنت و فضای مجازی کلا رقیب..بخش خرده فروشی شده به خصوص در بخش ابزار و اکسسوارو بخش غیر غذایی بازار...مغازه داری به شکل سنتی و روتین فعلی به نظر من آینده چندان قابل اتکایی ندارد ودر بخش فیزیکی بازار در تصاحب فروشگاه های بزرگ‌ ..مال ها و سرمایه های بزرگ هست ...مگر مشاغل خاص مثل اغذیه فروشی و کافی شاپ و امثال این ها که به جز فودکورت ها هنوزهم در سطح شهر ها دیده میشوند..من نمیدانم سرمایه این دوست ما چقدر هست و چقدر نقدینگی دارد و چه قدر متضرر شده ...اما قدر مسلم هم این دو سال گذشته فرصت در بورس بعضا پیش آمده که ترس از ضرر مجدد و امید به جبران در سهمی خاص مانع شده بتوان ازین فرصت ها استفاده کرد...و البته در دیگر بازارای کالایی و فیزیکی هم کمابیش فرصت هست ..مثلا همین فروش فوق العاده خودروسازها که سنگ مفت و گنجشک مفت هست !!یا اختصاص درصدی از سرمایه به سهام ساختمانی که افت زیاد و فاصله زیاد با ناو دارند ...ومابقی سهام سودساز به اصطلاح بنیادی دی پی اس دار ...ودیگری سهامی که پتانسیل رشد دارند حالا یاقیمتشان کمتر از دارایی هایشان هست یا پتانسیل رشد قیمت به واسطه بعضی شرایط را دارند...

نظر

• کروکودیل
                              عضو فعال
                              • Aug 2020
                              • 3631

#بررسی_گزارش_کدال #وبملت

✅ بانک ملت در شهریور ماه 7.6 همت درآمد تسهیلات کسب کرده که 12 درصد بیش از مرداد ماه است. سود پرداختی به سپرده های بانک در این ماه، با 5 درصد کاهش نسبت به ماه قبل به 3.6 همت رسیده است.

✅ تراز عملیات بانکداری شهریور ماه معادل 4017 میلیارد تومان است که نسبت به مرداد ماه 33 درصد رشد نشان می دهد.

✅ در مجموع شش ماه، درآمد تسهیلات بانک 39 همت، سود سپرده پرداختی 23 همت و تراز عملیاتی 17 همت است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 34 درصد افزایش درآمد، 35 درصد افزایش سود پرداختی و 33 درصد افزایش تراز عملیاتی را نشان می دهد.

? آخرین قیمت سهم 2586 ریال و بازدهی یک ماه اخیر آن منفی 15 درصد می باشد...

باز در اینده منفی میفروشن:D

**

پ ن : درشهریور سود سپرده کمی کمتر شده .....ک ب نفعش هست ..اون طرف سود تسهیلات افزایش خوبی داشته نسبت ب ماه قبل

گزارش ۶ ماهش ب نظر خوب باشه.. ومتوسط ب بالا
                              آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/10/07, 01:03.

نظر

• نیکا
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Nov 2011
                                • 2136

درود بانک ها هرچقدر سود کنند بایستی وجه وام های پرداختی بدون بازگشت راپرکنند چیزی نمیماند

نظر

در حال کار...
                                X