استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کروکودیل
    عضو فعال
    • Aug 2020
    • 3631

پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
    میثم خان!

یعنی میگی این 20درصد رشد رو دولت انجام داد که مثلا جلو رشد ارز رو بگیره!!!!

بعد دید نشد...لابد بیخیالش شد!!

خیلی آبکیه این تحلیل میثم خان!!!

ضرباهنگ بازار رو سیاستهای کلان دولت، سیاستهای پولی دولت.... وضعیت کلان اقتصادی....تعیین میکنه. بچه بازی نیست که یک روز تصمیم بگیرن بورس رو فردا ببریم بالا که دلار ارزون بشه!!!

کسانی که به دستکاری قیمت (بشکل مستقیم منظورمه یعنی دولت مستقیما در خرید و فروش دخالت کنه) باور دارند رو من نمیفهمم واقعا!!

حتی اگر این گزاره دستکاری قیمت رو قبول هم کنیم! بازم در درازمدت اثری نداره! دیگه این رو که میدونیم!

خلاصه کنم!

و اما در مورد بورس!

همانگونه که قبلا بارها عرض شده!

بزرگترین ریسکی که بورس داره...ریسکهای سیستماتیک خفنی هست که همه هم تقریبا بهش واقف هستند...

افزایش تنش های خارجی...و بدتر از اون عدم ثبات اوضاع داخل! این دوتا که در اصل یک چیز هست! بزرگترین مشکل بورسه...بقیه عوامل ناشی از این عامل اساسی است!

این دو تا ریسک اگه نبود...من یکی اصلا اپسیلون نگرانی در مورد بورس و سهام نداشتم....

ولی حیف که هست!

اینه که عرض کردم...مملکت هم به هم بریزه...فوقش چند سال بیشتر صبر میکنیم دیگه:D

دقیقا وقتی دولتی بخواد ب چوخ بره همه کار میکنه!
    مثل روز روشنه تبعات دلار بالای ۴۰
    اینقدرا هم نفهم نیستن..

زین پس از هر ابزاری ک جلوی رشد دلار رو بتونه بگیره استفاده خواهند کرد...
    ولی...الان همه دلار ۴۰ سال اینده رو قبول دارن...

بورس زمانی خوبه ک کشور در ارامش باشه....

بنده گفتم این دولت تا پایان امسال از دلار خالی میشه!!

( به دلیل ارز پاشی)

و بعدش تازه اول داستانه....و چه کنم چ کنم!

بورس با رشد دلار رشد میکنه ولی نه همیشه!!

وقتی ۸۰ درصد مردم برن زیر خط فقر...
    دیگه ارامشی در کشور نخواهد بود..

این یک بعد ماجراست!! ( داخلی)
    آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/11/15, 16:51.

نظر

• کروکودیل
      عضو فعال
      • Aug 2020
      • 3631

کشوری که با دلار ۲۵...اداره نشه..و مردم بریزن اعتراض کنن...با دلار بالای ۴۰ چی میشه!

همین دو سال چقدر زدن تو سر شرکت ها و نرخ دستوری گذاشتن...

نظر

• behruzzz
        عضو عادی
        • Sep 2022
        • 81

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
        کشوری که با دلار ۲۵...اداره نشه..و مردم بریزن اعتراض کنن...با دلار بالای ۴۰ چی میشه!

همین دو سال چقدر زدن تو سر شرکت ها و نرخ دستوری گذاشتن...
        نظرت در مورد طرح جدید باک مرکزی چیه ؟ (اوراق دلار از شنبه نفری ۴ هزار دلار، باز خرید ۳ ماه با نرخ توافقی بازار متشکل ارزی)

نظر

• کروکودیل
          عضو فعال
          • Aug 2020
          • 3631

در اصل توسط behruzzz پست شده است View Post
          نظرت در مورد طرح جدید باک مرکزی چیه ؟ (اوراق دلار از شنبه نفری ۴ هزار دلار، باز خرید ۳ ماه با نرخ توافقی بازار متشکل ارزی)

خوبه ب نظرم برای خریدار دلار..

البته ب نظرم هیچ تاثیری روی نرخ ارز نمیزاره..

معمولا کسی دلار بخواد نقد میخره..مگر اینکه مغزش تاب داشته باشه:D یا اینکه نرخ بازار ازاد بالاتر باشه...

ب نظرم برا کسی ک میخواد دلار جمع کنه از این ور اون ور...و از هر راهی خوبه!
          آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/11/15, 21:19.

نظر

• کروکودیل
            عضو فعال
            • Aug 2020
            • 3631

خزانه‌داری آمریکا ایران را تحریم کرد

?وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد.

نظر

• کروکودیل
              عضو فعال
              • Aug 2020
              • 3631

موج مهاجرت به صنعتگران رسید؟

?پدیده مهاجرت که پیش از این در میان نخبگان و دانشجویان کشور رواج داشت، امروز طیف گسترده‌تری از افراد جامعه را در بر گرفته است. یک روز خبر از افزایش مهاجرت پزشکان و پرستاران به گوش می‌رسد و روز دیگر خبر از مهاجرت کشاورزان رسانه‌ای می‌شود.

▪️ امروز در جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران، رئیس کمیسیون صنایع اتاق ایران و عضو هیات نمایندگان اتاق تهران با اشاره به وقوع موج مهاجرت متخصصان و کارآفرینان در طیف‌های مختلف طی سال‌ها و ماه‌های اخیر از کشور، هشدار داد: با رویه موجود، به‌زودی باید شاهد مهاجرت صنعتگران کشور باشیم. علیرضا کلاهی صمدی مقاصد اول و دوم صنعتگران برای مهاجرت را امارات و ترکیه دانست و اظهار کرد: صنعتگران در این کشورها نسبت به ثبات اقتصادی و نرخ ارز آسوده‌خاطر هستند و می‌دانند که برای سفر کاری به دیگر کشورها به فرودگاه‌هایی دسترسی دارند که به بیش از ۱۵۰کشور جهان پرواز دارد.

▪️فعالان اقتصادی همچنین نسبت به تبعات محدودیت و قطعی اینترنت، هشدار دادند و ارسال نامه‌ای در این خصوص به رئیس‌جمهور خبر دادند.

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3791

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                چرا تو این سایت اکثرا شدن ضد بورس!من نگفتم بورس ما اوکی هست و وضعش خوبه.اتفاقا برعکس در حق بورس و سهامداران بورس ظلم بزرگی کردند.شاخص کل الان باید روی۴میلیون واحد باشد.نه اینکه رو۱۴۰۰۰۰۰نوسان کند.حالا شما کاربران سایتی چون سایت بورسی، به جای حمایت از بورس و تشویق به سهامداری و نرفتن تو صف فروش و منفی هایی که حقوقی های دزد میسازند،مدام از بورس بد میگید،و با هزار جور جمله چینی و دروغ و جفنگ میخواهید ثابت کنید که قیمت سهام نمی ارزد و طبیعی است منفی بخورد.شخص خود شما که میگی تو کار ماشین هستی،چطور یک ۲۰۷دنده دستی با قطعات نامرغوب ایرانی و چینی را که خودم یکی دارم و ۵۰میلیون تومان خریدم،۴۵۰میلیون تومان ارزش می‌گذارند و میخرند،ولی سهام باید اینقدر ذلیل باشد و شما به جای حمایت از بورس،در صف سرکوبگران بورس و عوامل دولتی و غیردولتی که تعمدآ بورس را به پایین کشیدند و اجازه رشد نمیدهند،با مشت گره کرده،بورس را میکوبید.رادین۱ به من میگوید،خیلی ضرر داده ای،آتش به جانت افتاده.انگار خودش چند روز یا چندهفته قبل با۱۰۰۰درصد سود،فروخته و نقد شده.بابا خفن،مسلما تو هم ضرر کردی و حالا نقدی و بورس را میکوبی.حالا اینکه چرا همگی در یک فضای مجازی، پشت هم هستید و حاضر به شنیدن نظرات مخالف خود نیستید هم،جای تعجب است.با این قیمت پایین سهام فقط دولتی ها و قشری خاص سود می‌برند و نه عموم مردم...
                ضد بورس ؟؟؟!!!کجا بود ؟؟؟من اگر ضد بورس بودم که همین سرمایه فعلی رو بعد عید میدادم ماشین سوار میشدم هم فال بود و هم تماشا!!الان همون سرمایه ای که بعد عید اوردم تو بازار..‌با چندبار بالاپایین رفتن ...سرجای خودش هست ...میدادمش ماشین حداقل ۵۰ درصد تو سود بودم ..البته بنده بیشتر ماشین بازم تا چیز دیگه یا..و معامله چی ....اصلا مثل چی از نمایشگاه چی جماعت و دلال ماشین بدم میاد شش ماه هست یه چایی هم نخوردم تو نمایشگاه..همین دیشب رفیقم ..مارو دعوت کرد شام و صحبت شراکت که بریم با هم نمایشگاه اجاره کنیم ..قبول نکردم چون واقعا این کاره نیستم ماشین هر عیب و حسنی که داشته باشه نمیتونم غیر اون بگم یا گاوبندی ونزولخوری کنم ...ما که تو مملکت کاره ای نیستیم بخوایم بازار رو حلوا حلوا کنبم‌ از عید به این طرف هم بیشتر از سه دفعه معامله نکردم و ریالی خارج نکردم از بازار ..فول سهمم. تو سود هم نیستم ولی نقد نکردم ..اگر نقد میکردم و کاردیگه باهاش می کردم بهتر بود حقیقتا...این یک طرف ...اما بازار های فیزیکی با این بازار سرمایه زمین تا آسمان فرق می کنن..هم فعالینش هم منطق کسایی که توش مشغول هستن ..حالا هی ما بیاییم اونارو بکوبیم و متلک بارشون کنیم که دلال و سودجو و فلان و بهمان هستن ..صدق بکنه یا نه ..مشکلی از بازار سرمایه حل نمیشه ...هرکی تو کاری میتونه پول دربیاره ..وبرای کاری ساخته شده و کارخاصی ازش برمیاد..شما هم باراولت هست ضرر کردی...فعلا آتیشت تنده ..عالم و آدم رو مقصر میدونی ..حالا یه نصیحت از ما بشنو تو این بازار ..لج بازی نکن.. به جای گارد گرفتن..و موندن تو گذشته و زوم کردن روی ضرر سعی کن روند و سهام رو به رشد رو تشخیص بدی ..بازار و وضعیت مملکت رو بشناسی تا بتونی گلیمت رو از اب بیرون بکشی.. این شمایی که طافت شنیدن نظرات غیرموافق خودت رو نداری...فکر نمی کنم کسی نظر منو جدی بگیره و براساسش بخواد معامله ای بکنه ..حالا شما چرا رو صحبتای ما حساب می کنی ..نمیدونم..فقط یه نکته شما فکر نکن ..شاخص بشه ۴میلیون یا ۴۰ میلیون بقیه بازارها میشنن مثل ماست نگاه کردن ودرجا زدن ..تجربه سال ۹۹به نام بورسی ها بود وبه کام غیر بورسی ها..شما باید بورس بازو سرمایه گذار قابلی باشی تا حریف دیگر بازارها بشی ..در حالت عادی اون ها توی این بازی همیشه جلوتر از بورسی ها هستن ..

نظر

• کروکودیل
                  عضو فعال
                  • Aug 2020
                  • 3631

امروز یه مرد متولد ۱۳۴۳ رو بردم سر زمین کار کنه.....تو مغزم نمیگنجه چرا یه فرد ۵۸ یا ۶۰ ساله باید کارگری کنه/.:biggrinsmiley.:/ برای ۸_۱۰ یورو:D

وقتی افرادی رو تو اون سن میبینم ک کار میکنن اونم کارگری اعصابم خرد میشه..و فحش میدم به مسیولین:D

این سیستم اقتصادی از پایه ویران و اشتباهه...

بعدا اقایون اون بالا نشستن:

کرن کورن نمیفهمن چه خبره...

خودشون رو‌ زدن ب خریت و‌نفهمی و‌صدای اعتراضم نمیشنون...

البته اعتراض با اغتشاش فرق داره:D

اعتراضی ک سال ها ووبارها شنیده نشه تبدیل میشه به اغتشاش و‌اغتشاشی که بارها تکرار بشه و خاموش نشه?تبدیل میشه به انقلاب
                  آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/11/16, 00:09.

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1719

امروز یه مرد متولد ۱۳۴۳ رو بردم سر زمین کار کنه.....تو مغزم نمیگنجه چرا یه فرد ۵۸ یا ۶۰ ساله باید کارگری کنه/.:biggrinsmiley.:/ برای ۸_۱۰ یورو:D

وقتی افرادی رو تو اون سن میبینم ک کار میکنن اونم کارگری اعصابم خرد میشه..و فحش میدم به مسیولین:D

اعتراضی ک سال ها ووبارها شنیده نشه تبدیل میشه به اغتشاش و‌اغتشاشی که بارها تکرار بشه و خاموش نشه������تبدیل میشه به انقلاب
                    میگم اون شکلک خنده چه گذاشتی ؟؟؟!!!!
                    چیز خنده داری تو مطلبت هست ؟؟؟
                    فاضلاب با همه محتویاتش تو صفحه ای که مینویسی
                    همون روز که از تو گونی کردن ملت خوشحال بودی باید صفحه ت رو نمیخوندم ببخشید که من اشتباه کردم

نظر

• shimaalovelygirl
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2022
                      • 1125

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                      ضد بورس ؟؟؟!!!کجا بود ؟؟؟من اگر ضد بورس بودم که همین سرمایه فعلی رو بعد عید میدادم ماشین سوار میشدم هم فال بود و هم تماشا!!الان همون سرمایه ای که بعد عید اوردم تو بازار..‌با چندبار بالاپایین رفتن ...سرجای خودش هست ...میدادمش ماشین حداقل ۵۰ درصد تو سود بودم ..البته بنده بیشتر ماشین بازم تا چیز دیگه یا..و معامله چی ....اصلا مثل چی از نمایشگاه چی جماعت و دلال ماشین بدم میاد شش ماه هست یه چایی هم نخوردم تو نمایشگاه..همین دیشب رفیقم ..مارو دعوت کرد شام و صحبت شراکت که بریم با هم نمایشگاه اجاره کنیم ..قبول نکردم چون واقعا این کاره نیستم ماشین هر عیب و حسنی که داشته باشه نمیتونم غیر اون بگم یا گاوبندی ونزولخوری کنم ...ما که تو مملکت کاره ای نیستیم بخوایم بازار رو حلوا حلوا کنبم‌ از عید به این طرف هم بیشتر از سه دفعه معامله نکردم و ریالی خارج نکردم از بازار ..فول سهمم. تو سود هم نیستم ولی نقد نکردم ..اگر نقد میکردم و کاردیگه باهاش می کردم بهتر بود حقیقتا...این یک طرف ...اما بازار های فیزیکی با این بازار سرمایه زمین تا آسمان فرق می کنن..هم فعالینش هم منطق کسایی که توش مشغول هستن ..حالا هی ما بیاییم اونارو بکوبیم و متلک بارشون کنیم که دلال و سودجو و فلان و بهمان هستن ..صدق بکنه یا نه ..مشکلی از بازار سرمایه حل نمیشه ...هرکی تو کاری میتونه پول دربیاره ..وبرای کاری ساخته شده و کارخاصی ازش برمیاد..شما هم باراولت هست ضرر کردی...فعلا آتیشت تنده ..عالم و آدم رو مقصر میدونی ..حالا یه نصیحت از ما بشنو تو این بازار ..لج بازی نکن.. به جای گارد گرفتن..و موندن تو گذشته و زوم کردن روی ضرر سعی کن روند و سهام رو به رشد رو تشخیص بدی ..بازار و وضعیت مملکت رو بشناسی تا بتونی گلیمت رو از اب بیرون بکشی.. این شمایی که طافت شنیدن نظرات غیرموافق خودت رو نداری...فکر نمی کنم کسی نظر منو جدی بگیره و براساسش بخواد معامله ای بکنه ..حالا شما چرا رو صحبتای ما حساب می کنی ..نمیدونم..فقط یه نکته شما فکر نکن ..شاخص بشه ۴میلیون یا ۴۰ میلیون بقیه بازارها میشنن مثل ماست نگاه کردن ودرجا زدن ..تجربه سال ۹۹به نام بورسی ها بود وبه کام غیر بورسی ها..شما باید بورس بازو سرمایه گذار قابلی باشی تا حریف دیگر بازارها بشی ..در حالت عادی اون ها توی این بازی همیشه جلوتر از بورسی ها هستن ..
                      شما حق دارید.شما بورس را نکوبیدید.منظور من هم شمای نوعی بود،نه خود شما.ولی میدونید که تعدادی کاربر نوسانگیر روی مخ دیگرانند تو این سایت که هیچکدوم هم بلاک نمی‌شوند.روزانه 100تا پست ضد بورسی ارسال میکنند تا به جو منفی بورس دامن بزنند.لطفا لایک نکنید اونا رو

نظر

• کروکودیل
                        عضو فعال
                        • Aug 2020
                        • 3631

هفته ی اینده همه سهام دارویی میخوان باز/.:biggrinsmiley.:/:D

نظر

• کروکودیل
                          عضو فعال
                          • Aug 2020
                          • 3631

مخالفان عزیز هیچ وقت اینجا رو نخونید/.:biggrinsmiley.:/

......خولن ملت!!

نمیتونی براندازی کنی به من چه!!:D

کار نظام تمام نشده چه ربطی ب بنده داره!

بنده گفتم کار نظام الان و اینجا تمام نمیشه و کار بیهوده نکنید!

حالا کار بیهوده کردن رفتن تو گونی ب من چه!

برید پیش روان پزشک..
                          آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/11/16, 17:13.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                            ستاره‌دار(1)
                            • Sep 2020
                            • 2057

اعتراضی ک سال ها ووبارها شنیده نشه تبدیل میشه به اغتشاش و‌اغتشاشی که بارها تکرار بشه و خاموش نشه������تبدیل میشه به انقلاب
                            خان
                            مردمو مسخره نکن
                            منم متولد 31.6.1324 هجری شمسی ام هنوز کارگری میکنم از 5.5 صبح تا7 شب
                            کارگر خواستی ندا بده بیام واست کار کنم
                            تازه 3شب میرم ترمینال جنوب مسافر کشی
                            تو بورس هم سرمایه ام به گا دادم
                            بورس بازم-دلال هستم -ابشده خرید فروس میکنم
                            ماشین و موتور خرید فروش میکنم
                            ملک وزمین واپارتمان خرید وفروش میکنم
                            بساز بنداز بودم
                            هنوزم8ام گرو 9ام هست
                            چیکار کنم
                            اجاره خونه میدونی چنده
                            پول اب و برق وتلفن وگاز و حالا اینترنت خونگی و حالا اینترنت همراه میدونی چنده
                            د نمیدونی
                            بابات میدونه
                            توکه نمیدونی
                            مفت میخوری
                            توخونه دمر میخوابی پای سیستم
                            هرجاش بد میگم بگو حاجی داری بد میگی داری ظلم میگی................................
                            تازه ساعت
                            تو زن نداری
                            ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• کروکودیل
                              عضو فعال
                              • Aug 2020
                              • 3631

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
                              خان
                              مردمو مسخره نکن
                              منم متولد 31.6.1324 هجری شمسی ام هنوز کارگری میکنم از 5.5 صبح تا7 شب
                              کارگر خواستی ندا بده بیام واست کار کنم
                              تازه 3شب میرم ترمینال جنوب مسافر کشی
                              تو بورس هم سرمایه ام به گا دادم
                              بورس بازم-دلال هستم -ابشده خرید فروس میکنم
                              ماشین و موتور خرید فروش میکنم
                              ملک وزمین واپارتمان خرید وفروش میکنم
                              بساز بنداز بودم
                              هنوزم8ام گرو 9ام هست
                              چیکار کنم
                              اجاره خونه میدونی چنده
                              پول اب و برق وتلفن وگاز و حالا اینترنت خونگی و حالا اینترنت همراه میدونی چنده
                              د نمیدونی
                              بابات میدونه
                              توکه نمیدونی
                              مفت میخوری
                              توخونه دمر میخوابی پای سیستم
                              هرجاش بد میگم بگو حاجی داری بد میگی داری ظلم میگی................................
                              تازه ساعت
                              تو زن نداری

عجیبید..بنده‌ از مردم دفاع کردم! کجای این پست مسخرست

وقتی ۲۴ ری بشینید پشت سیستم‌معاملات برداشتتون‌چپه میشه!

بنده نوشتم چرا یک ادم ۶۰ ساله باید کار کنه!! گفتم سیستم اگه سالم باشه نباید در اون سن کار سنگین کرد...

بدیهی ترین جملات رو بعضیا نمیفهمن!
                              یعنی باید اینا رم باز تفسیر کردو توضیح داد؟
                              آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/11/16, 20:34.

نظر

• کروکودیل
                                عضو فعال
                                • Aug 2020
                                • 3631

حمله تروریستی در خوزستان

▪️تیراندازی افراد ناشناس به مردم و ماموران در ایذه

? تعدادی افراد ناشناس امشب به سمت مردم و ماموران نیروی انتظامی در شهر ایذه تیراندازی کردند.

?تعدادی از مردم و ماموران نیروی انتظامی در این حادثه به شهادت رسیدند و تعدادی دیگر هم مجروح شدند.

?در این عملیات ۴ نفر شامل یک کودک یک پیرزن و دو مرد به شهادت رسیدند.

نظر

در حال کار...
                                X