استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کروکودیل
    عضو فعال
    • Aug 2020
    • 3631

پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

‏تغییر قیمت کالاها در ایران و واکنش مردم:

۲۰هزار تومن ?

۵۰هزار تومن ?

۶۰هزار تومن ?

۵۰هزار تومن ?

۸۰هزار تومن ?

۱۰۰هزار تومن?

۸۰هزار تومن ?

این داستان ادامه دارد...

نظر

• Omid_Khan
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 714

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
      بعضی سهام دوبل شده ولی کلیت سبدمون در بورس ۵۰ درصد بیشتر نداده... چه سودی چه کشکی...

به استرسش نمیارزید.

وقتی در این دو سال بازار خودرو بالای ۲۰۰ درصد داده..طلا ۱۰۰ درصد داده...زمین و‌مسکن ۱۰۰ درصد داده..

سهام جا... مانده تازه باز میریزه.....

شاخص بورس و سبدها با این ریزش همه زیر ۵۰ درصد داده...که اون ۵۰ درصدم تورم خورده!!

بعنی الان ما زیر جایگاهمان در سال ۱۳۹۹ هستیم..‌و سقوط کردیم...
      تازه من ۵۰ درصد ب بالا خارج کردم همان ۹۹ و۱۴۰۰
      وگرنه الان باز شاید پایینتر بودم
      تا جایی که من از نوشته های شما یادم میاد، شما بیشتر مواقع یا شاید همیشه، از بورس و سهامداری طرفداری کردی و ادعا کردی که بازدهی این بازار بیشتر از سکه-طلا-دلار-... خواهد بود و گفتین که تو این بازار می مونم و بازدهی خوبی میگیرم. و اینکه مثلا دشیمی یا درهاور دارم (که واقعا و انصافا جزء سهامهای خیلی خوب بودن امسال) و یا مثلا سهم فلان را خریدم و یا اینکه فلان سهم را به فلان سهم تبدیل کردم و خلاصه اینکه خیلی دارم سود میکنم.
      حتی یادم میاد وقتی قیمت روغن نباتی یک شبه 3 برابر شد شما خیلی خوشحال بودی که سهام شرکتهای غذایی گرون میشه و سودتون بیشتر میشه. اتفاقا من همون موقع به شما اعتراض کردم که خوشحالی نداره که روغن، یعنی نیاز روزانه مردم عادی، 3 برابر بشه تا شما سهامت رشد کنه (که البته یه جوابی دادید و توجیه کردید موضوع را که الان یادم نیست دقیقا چی گفتید)
      خلاصه اینکه خیلی سرمست و خوشحال و در حال رقص و پایکوبی بودید که بورس خوبه و من دارم خوب سود میکنم یا خواهم کرد (با همون شکلک نیشخند همیشگی در نوشته هاتون :D:D:D ). البته هیج مشکلی هم نداره و من مخالف شادی و سرمستی شما نیستم ولی برام عجیبه که حالا چی شده ناله و شکایت میکنید از وضع بورس؟
      برام عجیبه که با اینهمه شادی و خوشحالی تازه دارید میگید بازدهی سبدتون 50% بوده! خوب شما با اینهمه تجربه و سابقه 50% و افراد معمولی هم مثلا 10%؟! یعنی فقط 40% بازدهی تون بالاتر از افراد خیلی معمولی (مثلا کم سابقه ها) در حالیکه خودتون هم دارین میگین که در برابر تورم و یا بازدهی ماشین و خونه یعنی هیچ! خوب اصلا بیا با هم بریم خرید-فروش ماشین با 200% بازدهی، تو این بورس داریم چیکار میکنیم ما؟!
      بهرحال کدوم را بیشتر باور کنیم: سرمستی و پایکوبی شما را یا ناله و شکایت شما را؟

البته من این را اضاقه کنم که اونطور که خودتون میگید و برخی از دوستان هم تایید میکنن، شما از سهامدارهای با سابقه و البته با دانشی هستید و نوشته های شما را دیگران میخونن و استفاده میکنن، از جمله خود من. بنابراین، دیگران ممکنه بر اساس نوشته های شما وارد بورس بشن یا سهام بیشتری بخرن یا برعکس سهامشون را بفروشن و بنابراین مهمه که شما هم دقیقتر و صادقانه تر بنویسید که ما بتونیم بیشتر و بهتر استفاده کنیم از نوشته هاتون. ? ? ? ?

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

‏تغییر قیمت کالاها در ایران و واکنش مردم:

۲۰هزار تومن ������

۵۰هزار تومن ������

۶۰هزار تومن ������

۵۰هزار تومن ������

۸۰هزار تومن ������

۱۰۰هزار تومن������

۸۰هزار تومن ������

این داستان ادامه دارد...
        حالا اقا میثم از این بدتر و در واقع چیزی که توهین امیزه میدونی چیه ؟
        این جمله
        "میثم (یا افشین) ،تو که وضعت خوبه چرا مینالی ؟!!؟"

یعنی ما انسان نیستیم ؟!جامعه برامون مهم نیست ؟!!!!فقط خودمون !؟؟!

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
          ستاره‌دار(1)
          • Sep 2020
          • 2057

خان
          چاره نیست
          حالا اولشه
          میگن ایران یکی از سردارای اسراییل زده
          اسراییل هم صنایع دفاع اصفهان زده
          بورس هم عاشق بزن بزنه که
          خونی بشه/.:biggrinsmiley.:/

خان اگه اهل نمازی
          برو مسجد محلتون نماز جماعت یکم حالت بهتر بشه:D
          ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• کروکودیل
            عضو فعال
            • Aug 2020
            • 3631

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
            خان
            چاره نیست
            حالا اولشه
            میگن ایران یکی از سردارای اسراییل زده
            اسراییل هم صنایع دفاع اصفهان زده
            بورس هم عاشق بزن بزنه که
            خونی بشه/.:biggrinsmiley.:/

خان اگه اهل نمازی
            برو مسجد محلتون نماز جماعت یکم حالت بهتر بشه:D

از زمانی که سال ۹۹ شیوخ اومدن ملتو ب بورس دعوت کردن و جیب ملتو زدن...دین و ایمانمان ضعیف شد/.:biggrinsmiley.:/

دزدی واضح در روز روشن......

شیوخ بعدی هم که تا قبل انتخابات از دیوار بورس بالا میرفتن هیچ غلطی برای بورس و سهامدار مال باخته نکردن....

حالا این یک‌ نمونه از دزدی سیستماتیک بوده...

چقدر جاهای دیگه جیب ملت رو زدن...خدا میدونه...
            اون‌چیزی ک ما توش بودیم و دیدیم دزدی سیستم و نظام بود از ملت در سال ۹۹

شیوخ فعلی هم برای دو روز بیشتر حکومت پدر تولید رو دراوردن!

پشت شیخ...نماز....:Dحتما

شیخ‌‌ اگه خدا و‌پیغمبر حالیش بود در کشور اسلامی ربای ۳۰ درصدی و‌سود بانکی ۳۰ درصدی نداشتیم

هر وقت این چیزا و این تغییرات رو دیدیم...ک فرمان خداست!...شاید نظرمان عوض شد:D

درس خوانده های دانشگاه امام صادق این روزها در راس قدرتن و سود بانکی و اخزا به اوجش رسیده...جنگ با خدا فقط برا مردمه؟

نظام ربا باز باشه مشکلی نداره
            آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2023/01/29, 22:01.

نظر

• کروکودیل
              عضو فعال
              • Aug 2020
              • 3631

////////_

نظر

• کروکودیل
                عضو فعال
                • Aug 2020
                • 3631

سخنگو وزارت صمت و مشاور وزیر صمت :

▪️جلسه مشترک شورای رقابت و وزارت صمت برای افزایش قیمت کارخانه ایی خودرو در هشتم بهمن ماه

?در فرمول جدید قیمت گذاری خودروها ؛ خودروساز به سود مناسب می رسد و منافع مصرف کننده و سهامدار رعایت می شود و تولید افزایش پیدا می کند.

?شورای رقابت مصوبه ایی بر توقف عرضه خودرو در بورس کالا نداشته است.

@AutomobilePrice

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3791

سخنگو وزارت صمت و مشاور وزیر صمت :

▪️جلسه مشترک شورای رقابت و وزارت صمت برای افزایش قیمت کارخانه ایی خودرو در هشتم بهمن ماه

?در فرمول جدید قیمت گذاری خودروها ؛ خودروساز به سود مناسب می رسد و منافع مصرف کننده و سهامدار رعایت می شود و تولید افزایش پیدا می کند.

?شورای رقابت مصوبه ایی بر توقف عرضه خودرو در بورس کالا نداشته است.

@AutomobilePrice
                  خوب ببندید نمادهارو ..هر وقت اون جلسات کوفتی منتج به نتیجه شد ..اعلام کنید نمادها باز بشن ...کل بازار رو آفتابه گرفتن

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3238

دوستان از همون اول مشخص بود که حضرات با اعلام مواضع متناقض باعث ایجاد چالش برای بازار خواهند شد ولی نهایتا یا خودرو در بورس کالا همچنان عرضه خواهد شد و یا قیمت کارخانه افزایش خواهد داشت
                    بنابراین به نظر من منفی این روزها به ویژه منفی امروز مقطعی خواهد بود
                    Honesty is the best policy

نظر

• Senator1989
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 2577

یاد دعوای عرضه پالایش یکم افتادم

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2821

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                        دوستان از همون اول مشخص بود که حضرات با اعلام مواضع متناقض باعث ایجاد چالش برای بازار خواهند شد ولی نهایتا یا خودرو در بورس کالا همچنان عرضه خواهد شد و یا قیمت کارخانه افزایش خواهد داشت
                        بنابراین به نظر من منفی این روزها به ویژه منفی امروز مقطعی خواهد بود
                        مصیبت اینجاست که تو مملکت ما تا میاد این « یا» حل بشه دو سال طول میکشه

نظر

• کروکودیل
                          عضو فعال
                          • Aug 2020
                          • 3631

#بازار #دلار #کالایی

به مرور در حال متعادل شدن بازارهای کالایی و منبطق شدن آن ها با نرخ دلار صرافی ها هستیم.

در اکثر موارد کالاهایی که ارزش بالایی در هر تن داشته و قابلیت انبارش و صادرات مجدد دارند با دلار نزدیک به بازار آزاد معامله می شوند. این مساله تا حدی ناشی از تمایل تجار جهت تبدیل منابع ريالی به غیر ريالی است. در واقع با خرید مس، فولاد یا آلومینیوم در بورس کالا با دلار 35-38 هزار تومانی که شاهد آن هستیم، یک تاجر ريال خود را به دلار با نرخی که عرض شد تبدیل می کند.

پر شدن انبار مواد بالا دست صنعت با نرخ جاری دلار بازار آزاد، باعث می شود که به مرور تورم تولیدکننده بر اساس این نرخ ارز به روز رسانی شود و به مرور به مصرف کننده منتقل گردد لذا تحولات نشان می دهد که تولیدکننده که چرخه عملیات آن فرضا 6 ماه است به این نتیجه رسیده که تبدیل ريال به یک کالا بر اساس دلار 35-38 هزار تومانی، سود اقتصادی ایجاد خواهد کرد.

با این اوصاف در هفته های بعدی خواهیم دید که موج بعدی تقاضا در کالاهای پایین دست منجر به معامله این کالاها با نرخ های بالاتر خواهد شد. بخشی ازین مساله قطعا ناشی از سیاست تبدیل ريال به دلار است که با خرید کالاهای فسادناپذیر که معادل ارزی آن مشخص است، در حال انجام است.

بر اساس معاملات بورس کالا، به نظر می رسد بزرگترین تُجار در عمل پذیرفته اند که کف نرخ ارز در میان مدت کمتر از 35هزار تومان نخواهد بود و ريال خود را به کالا تبدیل می کنند.

@validhelalat

نظر

• کروکودیل
                            عضو فعال
                            • Aug 2020
                            • 3631

خودرو یا بانک ملت یکیش صف خرید بشه کافیه برای برگشت بازار...
                            آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2023/01/30, 09:19.

نظر

• محمدرضا 87
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 1522

خودرو یا بانک ملت یکیش صف خرید بشه کافیه برای برگشت بازار...
                              راه نجات بازار همیشه در شرایط هیجانی لیدر شدن گروه های اصلی و بنیادی بازار مثل پالایشی ها یا فلزات اساسی یا پتروشیمی ها هست با توجه به اینکه پتانسیلشم دارن این گروه ها معاملاتشون بره رو درصدای مثبت بهتره به نظرم.

نظر

• کروکودیل
                                عضو فعال
                                • Aug 2020
                                • 3631

امروز یا فردا مقداری دلار یا طلا میفروشم و سهام میخرم قیمت دلار یا طلا در بیاد

وحشی ها در حال فرار از بازارن :D

نظر

در حال کار...
                                X