سرمایه گذاری گروه مالی سپهر صادرات (وسپهر)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen kaveh
    عضو فعال
    • May 2011
    • 474

پاسخ : سرمایه گذاری گروه مالی سپهر صادرات (وسپهر)

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

چقدر امکان معامله وجود داره؟
    من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• EURASIA
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1253

• تاريخ رويداد
      1402/03/13
      • مقياس اثرات مالي رويداد
      • نسبت به كل دارايي ها در سال مالي قبل
      مشخص نیست
      • نسبت به كل درآمد فروش در سال مالي قبل
      مشخص نیست
      • شرح رویداد
      با توجه به تصمیمات هیات مدیره محترم شرکت گروه مالی سپهر صادرات در خصوص فراهم نمودن شرایط تبدیل شدن از شرکت سرمایه گذاری به هلدینگ چند رشته‌ای و با توجه به اخذ مجوزهای لازم به شرح پیوست، بخش عمده‌ای از پرتفوی بورسی و فرابورسی شرکت به شرکت آرمان توسعه مبین مهر سپهر (شرکت زیرمجموعه با مالکیت 100 درصدی) منتقل گردید که اطلاعات سهم های منتقل شده به شرح پیوست اطلاعیه می‌باشد. لازم به ذکر است که این انتقال بر اساس بهای تمام شده صورت گرفته و فاقد هرگونه اثر سود و زیانی برای شرکت می‌باشد.
      سلام بر همه

اگر یادتون باشه 20 روز پیش نوشته بودم که وسپهر یک هلدینگ چند رشته ایی است تا سرمایه گذاری ساده

الان شرکت اطلاعیه داده که به سرعت در حال انجام مراحل ورود به قسمت چند رشته ایی هاست

به همین دلیل داره شرکتهای که در پرتفو بورسی اش هستند به زیر مجموعه خودش یعنی ارمان سپهر منتقل می کند ان شرکت نقش سرمایه گذاری کوتاه مدت را برایش بازی کند ( مانند وتوسم برای وبانک یا وسپه برای وامید) که در اطلاعیه بالا امده
      زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

سلام و درود

بانک صادرات افزایش سرمایه 51 درصدی به روش صرف سهام ( عدم مشارکت سهامداران قبلی )

داده

جدا از اینکه این روش یک جور نامردی در حق سهامداران قبلی است ( چون درصد مالکیت شان کاهش پیدا می کند و منابع ورودی به شرکت هم معلوم نیست استفاده بهینه بشود)

اما به نظرم برای وسپهر یک موقعیت بسیار ناب است!!!!!

چطور؟

همین طور که می دونیم هلدینگ نیشکر در اینده نزدیک عرضه اولیه می شود و دولت در ان شرکت نمی کند و دو مجموعه وسپهر و بانک ملی شرکت می کنند

اگر وسپهر 10 درصد از سهمش در شرکت توسعه نیشکر را عرضه کنه یا کمی کمتر حدود 10 همت و یا بیشتر به دست می اورد ( بستگی به قیمت فروش داره )

حالا می تونه از منابع ان در افزایش سرمایه از روش صرف سهام شرکت کند و کل 51 درصد افزایش سرمایه وبصادر را خود بخرد ( از منابع دیگرش می تونه بهره بگیره)

90 میلیارد سهم به سهام قبلی اش که حدود 10 میلیارد سهم است اضافه کند
        و دارای 100 م سهم از 265 م سهم بشود
        یعنی 38 درصد

ببینید 38 درصد از یک بانک بزرگ را داشته باشی بسیار در بلند مدت سود می رسونه
        در حال حاضر شرکت هایی مثل ومهان و صباتامین و وسپهر هر کدام فقط 4 در صد از هر بانک را دارند که عملا در تصمیم گیری نقشی ندارند
        در ان صورت بانک هم صاحب پیدا میکند
        فقط وبشهر است که 32 درصد ونوین را داره که ان به هر حال بانک متوسطی محسوب میشه نه بزرگ و با دارایی زیاد!
        به نظر خودم فرصت بی نظیری برای وسپهر پیدا شده و شایدم هم از قبل هماهنگیهایی شده باشه

و بعد از ان مالکیت بین 30 تا 47 درصدی در 3 هلدینگ بزرگ نیشکری و پتروشیمی و بانکی کلاس این شرکت و سوداوری اش به شدت بالا میبره

( این مطلب از انجا به ذهنم رسید که وسپهر با همین روش افزایش سرمایه صرف سهام 10 درصد پتروشیمی گچساران را از چنگ پترول دراورد!!!!!!!!!!!!!!!!)
        آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/06/08, 05:27.

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2771

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
          سلام و درود

بانک صادرات افزایش سرمایه 51 درصدی به روش صرف سهام ( عدم مشارکت سهامداران قبلی )

داده

جدا از اینکه این روش یک جور نامردی در حق سهامداران قبلی است ( چون درصد مالکیت شان کاهش پیدا می کند و منابع ورودی به شرکت هم معلوم نیست استفاده بهینه بشود)

اما به نظرم برای وسپهر یک موقعیت بسیار ناب است!!!!!

چطور؟

همین طور که می دونیم هلدینگ نیشکر در اینده نزدیک عرضه اولیه می شود و دولت در ان شرکت نمی کند و دو مجموعه وسپهر و بانک ملی شرکت می کنند

اگر وسپهر 10 درصد از سهمش در شرکت توسعه نیشکر را عرضه کنه یا کمی کمتر حدود 10 همت و یا بیشتر به دست می اورد ( بستگی به قیمت فروش داره )

حالا می تونه از منابع ان در افزایش سرمایه از روش صرف سهام شرکت کند و کل 51 درصد افزایش سرمایه وبصادر را خود بخرد ( از منابع دیگرش می تونه بهره بگیره)

90 میلیارد سهم به سهام قبلی اش که حدود 10 میلیارد سهم است اضافه کند
          و دارای 100 م سهم از 265 م سهم بشود
          یعنی 38 درصد

ببینید 38 درصد از یک بانک بزرگ را داشته باشی بسیار در بلند مدت سود می رسونه
          در حال حاضر شرکت هایی مثل ومهان و صباتامین و وسپهر هر کدام فقط 4 در صد از هر بانک را دارند که عملا در تصمیم گیری نقشی ندارند
          در ان صورت بانک هم صاحب پیدا میکند
          فقط وبشهر است که 32 درصد ونوین را داره که ان به هر حال بانک متوسطی محسوب میشه نه بزرگ و با دارایی زیاد!
          به نظر خودم فرصت بی نظیری برای وسپهر پیدا شده و شایدم هم از قبل هماهنگیهایی شده باشه

و بعد از ان مالکیت بین 30 تا 47 درصدی در 3 هلدینگ بزرگ نیشکری و پتروشیمی و بانکی کلاس این شرکت و سوداوری اش به شدت بالا میبره

( این مطلب از انجا به ذهنم رسید که وسپهر با همین روش افزایش سرمایه صرف سهام 10 درصد پتروشیمی گچساران را از چنگ پترول دراورد!!!!!!!!!!!!!!!!)
          درود بر شما
          وسپهر مالک ۴۰ درصدی توسعه نیشکر هست؟
          اگر اشتباه نکنم چند وقت پیش یکجا خواندم ۱۲۰ همت توسعه نیشکر ارزش گذاری شده

نظر

• EURASIA
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1253

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            درود بر شما
            وسپهر مالک ۴۰ درصدی توسعه نیشکر هست؟
            اگر اشتباه نکنم چند وقت پیش یکجا خواندم ۱۲۰ همت توسعه نیشکر ارزش گذاری شده
            سلام بر علیرضا

اره همین طور است در تاپیک صفحه قبل ان را توصیح دادم

40 درصد نیشکر از ان وسپهر است و 40 درصد دیگرش از ان بانک ملی و 20 درصد دیگرش دولت در اختیار دارد.

120 همت هم مربوط به اخرین ارزیابی سازمان خصوصی سازی است

اما یادمون باشه خصوصی سازی به هر حال یک سازمان بیطرف نیست!!

پس زمان عرضه اولیه بیشتر نظر شرکتهای تامین سرمایه که بیطرف هستند ملاک است که باید ببینیم چه قیمتی برایش در نظر می گیرند

نیشکر 87000 هکتار زمین داره حدود 15 تا شرکت

البته سوداوری این صنعت مانند پترویی ها نیست و p/e انها معمولا 2 برابر است

به صورتی که با خرید 1 میلیون سهم وسپهر غیر مستقیم مالک 12000 متر از مزارع ان می شویم:.thumbsupsmileyanim

یک هلدینگ پترویی هم داره که مالک 47 درصدی اش است و کلا 3 پتروشیمی با ظرفیت 1600 متانول برای هر کدامش را دارد

اما در مورد خرید بانک صادرات در این قیمت که میتونه با 10 درصد نیشکر این کار را انجام بده به هر حال جالبه

اما شما وصندوق و ونیکی هم در نظر داشته باشین که بسیار ارزنده هستند حتی بهتر از وغدیر

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2771

این چند روز یک وقتی گذاشتم رو تحلیل فاند و تکنیکال این سهم....دیروز و امروز هم خرید کردم...واقعا این سهم ارزنده رو چرا باید رو این قیمتها می‌فروختند؟؟؟...امروز تا نزدیک صف خرید رو رنج کشیدند اول وقت..اما بعد تحت تاثیر بازار معاملات روان در بازه مثبت داشت ....کف تکنیکالش هم حوالی ۶۲۰ تا ۶۳۰ بود...یک ریز موج ۵ صعودی داره که طی روزهای آینده استارتش رو میزنه و قیمت سهم رو تا بالای هزار تومان میبره

نظر

• EURASIA
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1253

افرین به وسپهر

من کلا دوستدار چند رشته ایی هستم

وسپهر و وبانک و وصندوق و ونیکی و شستا و وغدیر

همه را دارم فقط وامید را ندارم که به جایش پسرش را گرفتم یعنی وسپه

تازه من مردسالارم به شرکتهای هلدینگ نمی گم مادر

بلکه می گم پدر/:.smilingsmiley.:/

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2771

این چند روز یک وقتی گذاشتم رو تحلیل فاند و تکنیکال این سهم....دیروز و امروز هم خرید کردم...واقعا این سهم ارزنده رو چرا باید رو این قیمتها می‌فروختند؟؟؟...امروز تا نزدیک صف خرید رو رنج کشیدند اول وقت..اما بعد تحت تاثیر بازار معاملات روان در بازه مثبت داشت ....کف تکنیکالش هم حوالی ۶۲۰ تا ۶۳۰ بود...یک ریز موج ۵ صعودی داره که طی روزهای آینده استارتش رو میزنه و قیمت سهم رو تا بالای هزار تومان میبره
                  جالب بود که امروز زیر ۷۰۰ هم می‌فروختند..تارگت یکی دو ماه آینده این سهم بالای ۱۰۰۰ تومن هست

نظر

• سهامدارعمده
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1198

انقدر این سهم از زمان عرضه اولیه اذیت کرده ملت میترسن سنگین وارد بشن ولی امسال سال این سهمه
                    انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• سهامدارعمده
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1198

گفتی خیال تو راحت هرجا که باشی میام سایه به سایه ت منم بهش کردم عادت
                      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2771

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                        گفتی خیال تو راحت هرجا که باشی میام سایه به سایه ت منم بهش کردم عادت
                        گفتم غمِ تو دارم گفتا غمت سر آید

گفتم که ماهِ من شو گفتا اگر برآید

گفتم ز مِهرورزان رسمِ وفا بیاموز

گفتا ز خوبرویان این کار کمتر آید

گفتم که بر خیالت راهِ نظر ببندم

گفتا که شب‌رو است او از راهِ دیگر آید

نظر

• EURASIA
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1253

وسپهر گزارش ماهیانه اش را فرستاد

به جز 4 سهم بانک صادرات و بیمه سرمد و فناوری خوارزمی و ثمسکن

تمامش سهامش را فروخته

البته منتقل کرده به ارمان سپهر

ارمان سپهر احتمالا پرتفو اش به عدد 10 همت نزدیک شده

یک افزایش سرمایه سنگین احتمالا ارمان سپهر بده و بعد می یاد در بو رس عرضه میشه

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2771

گفتا کیی توبا ماگفتم کمین غلامت

گفتا مگر تومستی گفتم بلی زجامت

گفتا چه پیشه داری گفتم که عشقبازی

گفتا که حالتت چیست گفتم غم و ملامت

گفتا که چیست حالت گفتم که حال شاکر

گفتا کجا فتادی گفتم میان دامت

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2771

ناصر خان....با منفی امروز از شعر حافظ رسیدیم به شعر عبدالقادر گیلانی
                              خلاصه که ناصر خان یک کاری کن این بره بالای ۱۰۰۰...وگرنه پای همه شعرا رو باز میکنم به این تاپیک
                              از شوخی گذشته....چارتش که میگه از فردا یا شنبه هفته آینده یک حرکت پر قدرت صعودی داره...امیدوارم یک حرکتی بزند

نظر

• EURASIA
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1253

ناصر خان....با منفی امروز از شعر حافظ رسیدیم به شعر عبدالقادر گیلانی
                                خلاصه که ناصر خان یک کاری کن این بره بالای ۱۰۰۰...وگرنه پای همه شعرا رو باز میکنم به این تاپیک
                                از شوخی گذشته....چارتش که میگه از فردا یا شنبه هفته آینده یک حرکت پر قدرت صعودی داره...امیدوارم یک حرکتی بزند
                                اقا علیرضا

من خودم در قیمتهای پایین تر خرید کردم

اما کلیت بازار منفی است

وغدیر هم گروه این سهم تقریبا منفی 4 را خورده

وسپهر را من حقیقتا با دید بسیار بلند مدت خریدم

برای زمانی که طرح های هلدینگ پتروشیمی اش را کامل کند و هر سه شرکت به مدار تولید برسه.

در کوتاه مدت هم باید منتظر عرضه اولیه نیشکر بود

اما در این قیمتها اگر خواستی خرید کنی

به نظرم وبانک و صبا و تاپیکو ارزنده تر هستند

من خود همه شان را دارم

وسپهر برای بلند مدت عالیه

اما علیرضا جان این نکته هم در نظر بگیر که چون هلدینگ پترویی اش که مقدار قابل توجه ایی از ناو این سهم را اشغال می کند هنوز به مرحله تقسیم سود نرسیده باید بدانی که از نظر تقسیم سود تا 2 یا 3 سال دیگر نباید انتظار p/e جذاب از این سهم داشت.

این سهم اینده خوبی داره ولی چون رشد قابل توجه ایی داشته و از سوی دیگر سهمهای دیگر کاهش داشته اند جذابیت سهم های دیگر بیشتر شده.

به نظرم فعلا در این سهم خرید نداشته باش

و البته فروش هم نه چون بنیادش خوبه ( هلدینگ سپهرش و پترو گچسارانش در اینده سود های خوبی به ان می دهند)

نظر

در حال کار...
                                X