کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
محمود احمدی بیغش، نماینده مجلس، در انتقاد از #حسن_روحانی گفت: «رییس جمهوری همانند کودک پنج ساله با مجلس و مردم لجاجت میکند، تمام هنرش این است رنگ ریشش را با رنگ لباسش ست کند، به جای اینکه تمام فکر و ذهنش مردم و حفظ منافع مردم باشد. رییس جمهوری که اینگونه فکر و رفتار میکند نمیتواند درست تصمیم بگیرد، از سر لجاجت با مردم و مجلس حرکاتی میکند که منافع مردم در آن نیست
---------------------------------------
پاسخ دکترحسن:
اااا من هم دیروز اول صبح جمعه فهمیدم این خانوم ریشم رو رنگ خاکستری زده
مدتی است خانومم میرن اموزش ارایشگری
چون مدل مو ندارن
شبا رو ریش من مدل میزارن
بابا به ریش من چیکار دارین ریشه ام رو نیگاه کنیین
--------------------------------------------
چاکر مثلث با مراما استادگالیور ----- ژنرال اژدرخان ------مرتضی گل
مرحله بعدش اینه که تریدرهای عزیز بقیمتی که ما میگیم باید بخرید و بفروشید !
..
حالا این در راستای جلوگیری از اون باصطلاح "الگوریتمی" بازانه ؟
این در راستای محبوس کردن سرمایه و آب کردن روزانه سرمایه بورسی هاست.. نوسانگیر در بازار نباشه نقدشوندگی کاهش پیدا میکنه و اقبال هم به بازار کاهش میابد. وقتی قرار گذاشتند مردم را در بورس نقره داغ کنند، پس هر تصمیمی که میگیرند در راستای همین هدف هست. همه چیز را به بورس بسپارید...
این در راستای محبوس کردن سرمایه و آب کردن روزانه سرمایه بورسی هاست.. نوسانگیر در بازار نباشه نقدشوندگی کاهش پیدا میکنه و اقبال هم به بازار کاهش میابد. وقتی قرار گذاشتند مردم را در بورس نقره داغ کنند، پس هر تصمیمی که میگیرند در راستای همین هدف هست. همه چیز را به بورس بسپارید...
جهت متعادل کردن قدرت خرید اقشار و عرضه کسبه و صنوف.
اگر قئرت خرید نباشد کی میخواهد خودرو بخرد یا دیگر اجناس.
اگر خودرو ساز خودرونفروشد ویا دیگر اصناف جنس نفروشند متضرر و ورشکسته که هستند بلکه بسته می شوند.
جهت متعادل کردن قدرت خرید اقشار و عرضه کسبه و صنوف.
اگر قئرت خرید نباشد کی میخواهد خودرو بخرد یا دیگر اجناس.
اگر خودرو ساز خودرونفروشد ویا دیگر اصناف جنس نفروشند متضرر و ورشکسته که هستند بلکه بسته می شوند.
بشته دن بنگاه های اقتصادی یعنی بیکاری
بیکاری یعنی نارضایتی
بیقه اش هم که مشخصه !!!!
روحانی هنوز خیال میکنه تو سویسه !!!
گالیور جان سبیعه که تو سوییسسه انگار خودش تو سویسه
درست گفتم سبیعه میشه دختر درسته
نظر