کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود بر جناب گالیور لطفا اگر میشه مجدد شاخص کل و مقاومت های پیش رو و احتمالات رو به روز رسانی کنید
ایضا نماد ثامید رو هم در پیوست یک نگاه بندازید سپاسگزارم
درود فراوان - رفتن ما خیلی دوستان رو ناراحت کرده - ببخشید خیلی تو فروم نه مطلب میزنم و روزی چند دقیقه فقط آنلاین میشم و میرم دنبال کارهایم - نارحت نشید هر کس ایمیل فرستادبراش فرستادم - اینجا خیلی از افراد هستند که عضو نیستند - پس خیلی نباید خورده بگیرید - قبلا در باره نرم افزار گفتم و هر کس تماس گرفت هم توضیح دادم - هر چند همه رو نمیگم ولی خروجی رو راحت در اختیار گذاشتم - خروجی رو نیز آپلود میکنم چشم
سلام علیکم
اخوی بزرگوار دیروز هرچه منتظرتان شدیم تشریف نیاوردید
بهر روی
برادر من این سایت که خصوصی ندارد ما چطوری پیدایتان کنیم
مرقوم فرمودید دیروز هر کس تماس گرفته یا ایمیل فرستاده من فایل ها برایش فرستادم
دیروز که رفتید و چطوری تماس گرفتند یا ایمیل دادند ما که دستمان از همه جا کوتاه بود
بهر روی ادرس و شماره همراه یا تلگرام یا ایمیلتان بدهید شاید در خدمتان باشیم
ایمیل بنده حقیر هم این است ak119@boximail.com
یا حق
امیدوارم بدرد تون بخوره - این خروجی هر روز بروز رسانی باید بشه و اصلا یک نرم افزار نیست ( هر گونه ضررو زیان برعهده خود شما می باشد) - کاملا میتونید برید و مثلا مرقام رو ببینید از کجا برگشته یا ددام یا خشرق یا قاسم و غیره - مثلا : نماد قاسم : در تاریخ ۹۹/۰۹/۰۴ در صورتی که فیلتر ( ورود کوچکتر از قیمت رو بزید ) معرفی شده است و چون بر اساس پله ای ( نوعی روش مارتینگل ) بنده خرید میکنم ( معمولا ۷۰۰ میلیون ) در سه پله -- پله اول ۱۰۰ میلیون در تاریخ ۹۹/۰۹/۰۳ خرید کردم در منفی ۵ هر چقدر رسید و اردر رو بر نداشتم ( در فیلتر ۱۲ درصد بالاتر ) - پله دوم در تاریخ ۹۹/۰۹/۰۴ ۲۰۰ میلیون خرید زدم در منفی ۵ هر چقدر رسید و اردر رو بر نداشتم -- پله سوم که اخرین پله برای خرید بود ۹۹/۰۹/۰۵ نیز در منفی ۵ همان روز بملغ ۴۰۰ میلون خرید انجام گردید ( مجموعا ۷۰۰ میلون )حالا میتونید برید ببیند که همان روز در پایان بازار سهم صف خرید و مثبت ۵ شده و راهش ادامه دارد
یا مثلا پسهند : در تاریخ ۹۹/۰۹/۰۵ پله اول با فیلتر ( ۱۲ درصد بالا تر ) در کف قیمتی خرید شد و چون به تعطیلات خورد در ۹۹/۰۹/۰۸ پله دوم در منفی ۵ خرید شد و سهم در پایان همان روز از منفی ۵ به مثبت ۵ رسید و کلا ۳۰۰ میلیون خرید داشتم --- علت اینکه سوال کردید اون ۱۲ درصد بالاتر برای چیست برای خرید پله ای و استفاده از روش خرید مارتینگل است و نه چیز دیگر یا نماد هی دیگر که میتونید برید ببینید -- ختور امروز هم همینور یا خکاوه که چند روز پیش یکی از دوستان گفته بود چرا بر نمیگرده بهش پیام دادم بر میگرده که اون هم برای اسباط میگذارم همچنین میتونید به مسابقه هفتگی سر بزنید متوجه سهامی که معرفی کردم در هفته جاری میشوید این مسابقه کمی خطا دارد چون مثلا من قاسم رو در منفی ۵ خریدم و همان روز در مثبت ۵ رفت ولی پایانی پر نشد -
سلام علیکم
برادر دیباج گرامی
برادر من این چه است آپلود کردی این که کار نمیکند(https://file.io/eMIG1xMw8Oez
شاید خراب شده لطف فرموده دوباره آپلود کنید
ممنون خداوند به شما اجر دهد
سلام علیکم
اخوی بزرگوار دیروز هرچه منتظرتان شدیم تشریف نیاوردید
بهر روی
برادر من این سایت که خصوصی ندارد ما چطوری پیدایتان کنیم
مرقوم فرمودید دیروز هر کس تماس گرفته یا ایمیل فرستاده من فایل ها برایش فرستادم
دیروز که رفتید و چطوری تماس گرفتند یا ایمیل دادند ما که دستمان از همه جا کوتاه بود
بهر روی ادرس و شماره همراه یا تلگرام یا ایمیلتان بدهید شاید در خدمتان باشیم
ایمیل بنده حقیر هم این است ak119@boximail.com
یا حق
دوستان هم ایمیل دادند هم تلگرام - همشماره و ما نیز به جواب دادیم ( اگر دوست داشتند خودشان بگویند) دلیلی ندارد - ساعت ۲ شب جواب دادم - فیلم هم ایمیل کردم- ضمنا توسط سایتی که گفته بودید اینها هم آپلود شد .
دوستان هم ایمیل دادند هم تلگرام - همشماره و ما نیز به جواب دادیم ( اگر دوست داشتند خودشان بگویند) دلیلی ندارد - ساعت ۲ شب جواب دادم
سلام علیکم
ساعت دو نصف شب تماس گرفتند و ایمیل رد و بدل کردند بابا اینا دیگر کی هستند بگو امروز ایل و قاجارشان نیست
بهر روی
برادر من ما که پیرمردیم و طاقت بیداری نصف شب نداریم
الان هم با هزار گرفتاری اینجاییم
هر چه دیشب رد و بدل کردید
محبت کنید حالا تا خلوت هست برای ما هم بفرستید
شماره موبایل تان هم بدهید شاید قسمت باشد در خدمتان باشیم ممنون بزرگوار
دوستان هم ایمیل دادند هم تلگرام - همشماره و ما نیز به جواب دادیم ( اگر دوست داشتند خودشان بگویند) دلیلی ندارد - ساعت ۲ شب جواب دادم - فیلم هم ایمیل کردم- ضمنا توسط سایتی که گفته بودید اینها هم آپلود شد .
جناب دیباج باید پس از اپلود در اون سایت
لینکش را اینجا کپی کنید
سلام علیکم
ساعت دو نصف شب تماس گرفتند و ایمیل رد و بدل کردند بابا اینا دیگر کی هستند بگو امروز ایل و قاجارشان نیست
بهر روی
برادر من ما که پیرمردیم و طاقت بیداری نصف شب نداریم
الان هم با هزار گرفتاری اینجاییم
هر چه دیشب رد و بدل کردید
محبت کنید حالا تا خلوت هست برای ما هم بفرستید
شماره موبایل تان هم بدهید شاید قسمت باشد در خدمتان باشیم ممنون بزرگوار
سلام جناب گالیور
امروز روند بازار مثبت فقط این آخری ها خصوصا یازده به بعد صادرات رو صف خریدش رو عرضه کردند که ملت همیشه در صحنه هم حل شدن فروختند و به عبارتی صف خرید ریخت بعد تمام بازار به هوای اینکه خبری شده یکم شل کرد همین ............
کارت شبکه سیستمت onboard بوده یا نه؟
یک کارت شبکه وایرلس مینداختی روش تا هم کابلی باشه وهم وایرلس
نظر