کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
روحانی بدجور با کلیدش روزگار مردم را چهار قفله کرده،
تقریبا هیچ قشری را راضی نگه نداشته،
با این همه افتضاح جهانگیری با چه رویی کاندیدای ریاست جمهوری میشه!
لعنت بر همشون چه اصولی و چه اصلاحی
انگار همه چیز گرو گرفتن برای بازی های سیاسی، برجام، بورس، ارز، اقتصاد، تولید ...
به والله بدون تحریم و انتقال پول هم میتونیم کشور را اداره کنیم.
رسماً این دولت کشور را 100 درصد به غرب وابسته و آویزان ارائه و معرفی کرد.
رهبر هم گفته: کلید را نباید در لوزان و خارج کشور جستوجو کرد
کلید داخل کشور خودمان است.
ولی چرا این جمله را 4-5 سال پیش نشنیدیم ولی الان میشنویم.
کسی این جمله را قبلاً شنیده بود !!؟؟
گالی جان هر وقت شما خودت بتونی هم گندم بکاری هم اسیاب کنی هم نان بپزی هم پنبه بکاری هم بریسی هم لباس ببافی و خلاصه هرچی در زندگی لازم داری خودت درست کنی و محتاج همسایه و نانوا و اطرافت نباشی کشور هم میتونه بدون نیاز به سایر کشورها خودش را مدیریت کند
گالی جان هر وقت شما خودت بتونی هم گندم بکاری هم اسیاب کنی هم نان بپزی هم پنبه بکاری هم بریسی هم لباس ببافی و خلاصه هرچی در زندگی لازم داری خودت درست کنی و محتاج همسایه و نانوا و اطرافت نباشی کشور هم میتونه بدون نیاز به سایر کشورها خودش را مدیریت کند
منم باهات موافقم
ما باید بدونیم چی کاره ایم
قوت ما در پتروشیمی پالایشگاهی و صنایع سنگین فولاد و سنگ آهن و فلزات رنگی است یا خودرو !!!؟؟
اگر خودرو نیست.
جمعش کنیم و هزینه نکنیم.
به جاش خودرو وارد کنیم در ازای صادرات بیشتر محصولات صنایع سنگین پالایشگاهی و پتروشیمی.
قبلً هم اشاره کردم ما احتیاج به فضای بین المللی جهت توسعه همین صنایع داریم.
حتی گفتم مخالف چنین بودجه های نظامی و حتی تسلیحات هسته ای هستم.
یک ارتش مدرن ولی چابک و قوی کافیست.
در عوض باید توانمان را بگذاریم در ابعاد صنعتی و تولیدی صادراتی تا نام ایران را به جهانیان معرفی و صادر کنیم.
نظر