اخبار گالیور
Collapse
X
-
پاسخ : اخبار گالیور
ارادت پروواز جان
واله شاخص کل کانال نزولی میانمدت را تونسته ترک کند.
ما در یک روند صعودی قرار داریم.
از طرفی سازمان بورس همه شرکتهای بورسی را موظف کرده املاک و دارایهایشان را افشا و در کدال اطلاعرسانی کنند.
برای مثال غدام
حدود 6 هزار میلیارد ارزش دارایی هایش است که به ازای هر سهم 100 هزار تومان میشود. در حال حاضر 18 هزار تومان معامله میشود.
امثال این موارد بیشمارند که دیر یا زود همه متوجه خواهند شد.
سوای پتروشیمی و سنگ آهنی و برخی فولادی ها
کلیت بازار در کف تاریخی قیمت خود بسر میبرند.
حتی برخی از صنایع مثل سیمان یا تایر که رشدی داشتند به واسطه این اصلاح اخیر همه رشدها را دوباره پس گرفتند و به عبارتی ریست شدند.
بازار آماده یک استارت قوی هست.
به نظر من ما به سمت 1.65 پیش خواهیم رفت
ولی در 1.497
در 1.538
در 1.545 مقاومت در پیش خواهیم داشت
که من بیشتر 1.538 را کمی جدی میدانم که احتمال دارد شاخص چند روزی در این سطح مردد باشد و سپس به حرکت صعودی خود ادامه دهد.
نظر
-
نظر
-
نظر
-
نظر
-
نظر
-
صنایع پتروشیمی و سنگ آهن و چه بسا برخی از فولادیها شاهد خروج پول هستند که همین پول به سمت صنایع خودرو و بانک متمایل است.
سهام کوچک بازار پس از باز شدن یخ سقوط سال 1399 دارد مورد اقبال بازار واقع میگردد.
امید است پس از فصل سرما و یخبندان شدید سال گذشته شاهد بهار و تابستانی داغ در بورس باشیم.
از نظر من بورس هیچ رشدی نداشته تا امروز.
شاخص کل صرفاً به واسطه شاخص سازها و پتروشیمی ها و برخی از فولادی و سنگ آهنی معدنی ها رشد داشته.
در واقع کلیت بازار تکانی نخورده و اکثر سهام در کف تاریخی خود قرار دارند و مستعد صعودی پایدار هستند.
امید است مالباختگان ضررهایشان در این بازار جبران و نقطه عطفی باشد برای برگشت اعتماد عمومی به بازار سرمایه .
نظر
-
در اصل توسط گالیور پست شده است View Postصنایع پتروشیمی و سنگ آهن و چه بسا برخی از فولادیها شاهد خروج پول هستند که همین پول به سمت صنایع خودرو و بانک متمایل است.
سهام کوچک بازار پس از باز شدن یخ سقوط سال 1399 دارد مورد اقبال بازار واقع میگردد.
امید است پس از فصل سرما و یخبندان شدید سال گذشته شاهد بهار و تابستانی داغ در بورس باشیم.
از نظر من بورس هیچ رشدی نداشته تا امروز.
شاخص کل صرفاً به واسطه شاخص سازها و پتروشیمی ها و برخی از فولادی و سنگ آهنی معدنی ها رشد داشته.
در واقع کلیت بازار تکانی نخورده و اکثر سهام در کف تاریخی خود قرار دارند و مستعد صعودی پایدار هستند.
امید است مالباختگان ضررهایشان در این بازار جبران و نقطه عطفی باشد برای برگشت اعتماد عمومی به بازار سرمایه .
آخرین ویرایش توسط سرمایه گذار؛ 2021/10/06, 00:41.آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
در اصل توسط گالیور پست شده است View Postارادت پروواز جان
واله شاخص کل کانال نزولی میانمدت را تونسته ترک کند.
ما در یک روند صعودی قرار داریم.
از طرفی سازمان بورس همه شرکتهای بورسی را موظف کرده املاک و دارایهایشان را افشا و در کدال اطلاعرسانی کنند.
برای مثال غدام
حدود 6 هزار میلیارد ارزش دارایی هایش است که به ازای هر سهم 100 هزار تومان میشود. در حال حاضر 18 هزار تومان معامله میشود.
امثال این موارد بیشمارند که دیر یا زود همه متوجه خواهند شد.
سوای پتروشیمی و سنگ آهنی و برخی فولادی ها
کلیت بازار در کف تاریخی قیمت خود بسر میبرند.
حتی برخی از صنایع مثل سیمان یا تایر که رشدی داشتند به واسطه این اصلاح اخیر همه رشدها را دوباره پس گرفتند و به عبارتی ریست شدند.
بازار آماده یک استارت قوی هست.
به نظر من ما به سمت 1.65 پیش خواهیم رفت
ولی در 1.497
در 1.538
در 1.545 مقاومت در پیش خواهیم داشت
که من بیشتر 1.538 را کمی جدی میدانم که احتمال دارد شاخص چند روزی در این سطح مردد باشد و سپس به حرکت صعودی خود ادامه دهد.
به نظر میاد غدام بتونه رکورد تجدید ارزیابی تاریخ بورس را بشکنه ولی چه زمانی اقدام کنند خدا داند.
نظر
-
نظر
-
خلاصه_بازار 1400/07/19
شاخص کل: 1,457،481
معاملات خرد سهام¹ : 46،473 میلیارد ریال
تراز پول حقیقی در سهام¹ منفی 3،391 و در درآمدثابتها² مثبت 1،384 میلیارد ریال
سرانه خرید و فروش حقیقی : 147 در مقابل 153 میلیون ریال
1- شامل س66هام، حق تقدم و صندوقهای سهمی
2- شامل اوراق بدهی و صندوقهای درآمدثابت و مختلط