اخبار گالیور

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Sorena1978
    عضو عادی
    • Oct 2022
    • 24

پاسخ : اخبار گالیور

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
    تارگت جان
    درنا جان

من به چه و سورنا هم حق میدهم.

این که حق اعتراض داشته باشند بدون ضرب و شتم.
    این که کسی صدایشان را بشنود و اقدام کند.

این که مردم دچار مشکل هستند و نباید بهشان انگ دشمن زد بلکه باید نشست پای صحبتشان ببینیم مشکلاتشان چیست !!؟؟

دیروز تو خیابان یک بنز سیاه دیدم که با گل سرخ تزئین شده بود. مبارکشان باشد عروسیشان.
    هیچ کس برای این ماشین بوق و چراغ نمیزد و همه به جای شادی با تعجب بهشان نگاه میکردند.

نمیتوان اینگونه بی تفاوت به درد مردم بود و از کنارش گذشت و به دشمن حواله اش کرد !!!

گرچه قصد جواب دیگه نداشتم و زورنا و ... بفیه همفکرات ازت حمایت کردن ، چنان حق به جانب شدی و از موضع قدرت مثل ... صحبت کردی ، جواب می دم .. تاریخ نخوندی و نمی فهمی ، میگم صفویه رو روم شرقی برای تضعیف و جلوگیری از حمله عثمانی به روم شرقی کمک و بوجودش آورد ، خودت رو میزنی کوچه علی چپ و از دو نژادی اسماعیل میگی و بجای موشکافی در مورد و ........ و همفکرات هم میان هندونه زیر بقلت میزارن و تو هم جو میگیرتت و مثلا از موضع قدرت یه حقی هم به بقیه می دی .. باش تا اموراتت بگذره .. و صد البته همچون مثل باقیتون ، رنگ عوض کردن و تغییر موضع دادنتون هم متناسب با به خطر افتادن منفعتتون رو شاهد خواهیم بود ..در طول زمان ..نمی دونم چقدر طول میکشه چند ماه یا چند سال ...ولی اصل اتفاق از نظر من حتمیه .... شب خوش و به امید ایران آباد و آزاد و بدون خائن و منفعت طلب و نون به نرخ روز خورررررررررر رر

نظر

• TARGET
      عضو فعال
      • Nov 2014
      • 2282

در اصل توسط Sorena1978 پست شده است View Post
      گرچه قصد جواب دیگه نداشتم و زورنا و ... بفیه همفکرات ازت حمایت کردن ، چنان حق به جانب شدی و از موضع قدرت مثل ... صحبت کردی ، جواب می دم .. تاریخ نخوندی و نمی فهمی ، میگم صفویه رو روم شرقی برای تضعیف و جلوگیری از حمله عثمانی به روم شرقی کمک و بوجودش آورد ، خودت رو میزنی کوچه علی چپ و از دو نژادی اسماعیل میگی و بجای موشکافی در مورد و ........ و همفکرات هم میان هندونه زیر بقلت میزارن و تو هم جو میگیرتت و مثلا از موضع قدرت یه حقی هم به بقیه می دی .. باش تا اموراتت بگذره .. و صد البته همچون مثل باقیتون ، رنگ عوض کردن و تغییر موضع دادنتون هم متناسب با به خطر افتادن منفعتتون رو شاهد خواهیم بود ..در طول زمان ..نمی دونم چقدر طول میکشه چند ماه یا چند سال ...ولی اصل اتفاق از نظر من حتمیه .... شب خوش و به امید ایران آباد و آزاد و بدون خائن و منفعت طلب و نون به نرخ روز خورررررررررر رر
      دوست عزیز کحایی مگه شب بخیر میگی؟

نظر

• TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

اونور آبی ها هم تشریف بیاورید یه چهار تا باتوم و گاز اشک اور نوش جون کنید و بعد واسه اینوری ها نسخه بپیچید!

نظر

• dornaa
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1468

شما که تاریختان را هنوز نمیدونید چطوری میخواهید هویت پیدا کنید !!؟؟

ریششون خیلی قویه
          اینان هویتشان از شکم به پائینه زن زن میکنند مردان مشکل ندارند

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1468

تارگت جان
            درنا جان

من به چه و سورنا هم حق میدهم.

این که حق اعتراض داشته باشند بدون ضرب و شتم.
            این که کسی صدایشان را بشنود و اقدام کند.

این که مردم دچار مشکل هستند و نباید بهشان انگ دشمن زد بلکه باید نشست پای صحبتشان ببینیم مشکلاتشان چیست !!؟؟

دیروز تو خیابان یک بنز سیاه دیدم که با گل سرخ تزئین شده بود. مبارکشان باشد عروسیشان.
            هیچ کس برای این ماشین بوق و چراغ نمیزد و همه به جای شادی با تعجب بهشان نگاه میکردند.

نمیتوان اینگونه بی تفاوت به درد مردم بود و از کنارش گذشت و به دشمن حواله اش کرد !!!

افرین

کاملا موافقم

من نمیدنم اینا ازروی غرض ومرض ایهمه ناراضی میتراشند من خودم ناراضیم

اینهمه شهید اینهمه معلول اینهمه زن بیوه اینهمه دخترمونده وووووو

من بارها معترض بودم که اینها اشتباه میکنند

باید مکانهایی درست کنند که به حرف درست وبحق مردم گوش بدنند

باید ورزشگاه رو هفتگی دراختیار مردم وجوانان قراربدنند تا از راه درست انرژی خودرا خالی وتخلیه شوند

ما زمان شاه نزدیک میدان چهارصد دستگاه پیروزی ساکن بودیم

هرشب جمعه درمیدان چهارصددستکاه پچه ها ونوجوانها جمع میشدند مراسم اتشفشانی باکوزهای اتش وچرخ فلک اتشی وو بوسیله دولت یا شهرداری پرپامیشد وجوانها ازراه درست هیجانشان تخلیه میشد تا هفته بعد

اینها باید بخودشون بیایندتا دیرنشده ما دوست نداریم طعمه گرگهایی بشیم که چهارطرفمون رو احاطه کردنند تاما تیکه پاره کنند

نظر

• dornaa
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1468

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
              اونور آبی ها هم تشریف بیاورید یه چهار تا باتوم و گاز اشک اور نوش جون کنید و بعد واسه اینوری ها نسخه بپیچید!
              افرین

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

دوست عزیز کحایی مگه شب بخیر میگی؟

درود بر تارگت

خوب مچ خارج نشین های دور از باتوم را می گیری ...!!

آمریکا و کانادا الان صبح هست و اروپا هم نهایت ۲ عصر

ترکیه و خاورمیانه هم نیست ...

کشورهای شرق آسیا مثل اندونزی و مالزی و احتمالا استرالیا شب هست ...

بسیاری برای رفاه رفتند و متاسفانه نماندند تا برای وطن بجنگند ...

ایران ما بیشتر از همین قشر آسیب خورد ...

کانادا به خاوری دزد که ۳ همت اون زمان معادل ۳۰ هزار میلیارد تومان از ثروت کشور را دزدید تابعیت میده بعد ظریف که با اروپا و آمریکا در نبرد دیپلماسی جنگید را تحریم میکنه ...

خاوری ها بسیارند و ( ایضا آقازاده‌ها)
                .

نظر

• Sorena1978
                  عضو عادی
                  • Oct 2022
                  • 24

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                  درود بر تارگت

خوب مچ خارج نشین های دور از باتوم را می گیری ...!!

آمریکا و کانادا الان صبح هست و اروپا هم نهایت ۲ عصر

ترکیه و خاورمیانه هم نیست ...

کشورهای شرق آسیا مثل اندونزی و مالزی و احتمالا استرالیا شب هست ...

بسیاری برای رفاه رفتند و متاسفانه نماندند تا برای وطن بجنگند ...

ایران ما بیشتر از همین قشر آسیب خورد ...

کانادا به خاوری دزد که ۳ همت اون زمان معادل ۳۰ هزار میلیارد تومان از ثروت کشور را دزدید تابعیت میده بعد ظریف که با اروپا و آمریکا در نبرد دیپلماسی جنگید را تحریم میکنه ...

خاوری ها بسیارند و ( ایضا آقازاده‌ها)
                  من ایرانم و همینجا هستم ..شب بخیر اصطلاحی برای کسانی است که خود را به خواب زده اند .. شب خوش از این تاپیکککککککک .. ای شب زدگان

نظر

• گالیور
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 8711

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                    درود بر گالیور عزیز .
                    شما در دیار غرب هم زندگی کرده ای ! پس حتما می دانید که اگر این مواردی که بر شمرده ای در آنجا کمتر به چشم می آید دلیلش چیه !!!
                    موضوع ساده است مردم تمام دنیا در 80 درصد مسائل مثل هم می اندیشند . اگر تفاوتی دیده می شود ناشی از نوع حکومتی هست که در ـم کشورها وجود دارد . مردم آمریکا و اروپا و .. پیامبر متولد نشده اند اگر اونجا مردم کمتر تخلف می کنند به دالیل این است که اولا قوانین خوبی متناسب با شرایط اجتماعی و فرهنگی خودشان وضع کرده اند و دوم اینکه این قوانین بشدت سختگیرانه اجرا می شود . به عبارت ساده راه در رو ندارد و یا بسیار سخت است . بنابراین وقتی هزینه انجام تخلفات برای مردم بسیار بالا باشد کسی جرات تخلف نخواهد کرد . فرق ما و اونها همین است . در کشور ما قانون به خوبی اجرا نمی شود !!! دوم اینکه بخش عمده قوانین با خواست اکثریت کنونی جامعه همخوانی ندارد . پس چه انتظاری میشه داشت .

تا حدودی حرف شما درست است.

این به کیفیت مردم بستگی زیادی دارد.

مردمان آلمان بشدت وقت شناس مودب و منظم و قانونمدار هستند.
                    فرانسه کمتر
                    ایتالیا کمتر از فرانسه
                    یونان کمتر از ایتالیا
                    ترکیه کمتر از ایتالیا
                    الی خود ما.

فرانسوی ها وقت شناس نیستند. پاریس هم بری ماشینها توی هم رانندگی میکنند.
                    ایتالیا که فاجعه است رانندگی هاشون.

البته یک فاکتور فقر و ثروت را هم باید لحاض کرد.

در مناطق فقیر نظم و ترتیب وجود ندارد و همه چیز در هم ریخته و کثیف است.
                    ولی در مناطق غنی و ثروتمند همه چیز مرتب و منظم و برق میزند همه جا.

یکی از مشکلات مهم ما فقری است که به واسطه تورم روز به روز رو به افزایش است.

البته رانندگی های عجیب و غریب و کوچه های پر اشغال در 1355 هم وجود داشتند.

ولی اگر ما همانند کویت و قطر و امارت پولدار بودیم چه بسا چهره جامعه طور دیگیری بود.

البته من نه مورخ هستم و نه جامعه شناس همانطور که چگواره و سورنا فرمودند.
                    صرفاً دیگاههم را مینویسم.

قدر مسلم چهره فقر چهره نامطلوبی در جای جای جهان است.

من معتقدم همه چیز را میشه مهندسی و اصلاح و بازنگری و مجداداً طراحی کرد.
                    ولی عزیزان با توجه به عاقبت کار نشسته و دست رو دست گذاشته اند که شاید روزی روزگاری منجی ظهور کند.

تمامی ساختار سیستم ما مهدی و ظهور محور است.

پس توقعی نباید داشته باشیم که کاری صورت گیرد.

احتمالاً

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8711

سورنا جان

این که تاریخ نخوندم قبول راستش وقت نشد تا این حد مثل شما پیش بروم.
                      استفاده میکنیم از بیاناتتان.
                      ولی این که میفرنیی نمیفهمی به نظر شما برای شما که استادی برای خود هستید در تاریخ و غیره یک کم کلمه سخیف و سبکی نیست !!؟؟

پس معتقدی صفویه را روم شرقی برای تضعیف و جلوگیری
                      از حمله عثمانی به روم شرقی کمک و بوجودش آورد

ای ناز نفست که فنی و دانش بنیانه

به عبارتی نتیجه میگیریم همیشه و همواره قدرتهای جهان برای ما تصمیم گرفتند. میگیرند و خواهند گرفت.

الان وی او ای و بی بی سی دارن خودشون را جر میدهند فکر میکنی واسه چیه؟؟
                      یا همین دانشجو ها که میرند بیرون

آیا به خاطر مردمه یا به خاطر خودشون !!؟؟

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8711

عجب همفکریم

روم نشد بنویسم ولی در فکرم بود.

نشستند انجا میگویند لنگش کن.

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8711

من ایرانم و همینجا هستم ..شب بخیر اصطلاحی برای کسانی است که خود را به خواب زده اند .. شب خوش از این تاپیکککککککک .. ای شب زدگان
                          من یکی از اطلاعات و دانش سورنا لذت میبرم و استفاده میکنم.

ارادت

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                            ستاره‌دار(2)
                            • Oct 2020
                            • 708

در اصل توسط che guevara پست شده است View Post
                            درود بر سورنای ارجمند ، حق مطلب را ادا کردید . . .
                            این مومن به قوم الضالمین می گوید من سیدارتا هستم ، سیدارتا هستی که باش ، اساسا شما رام ، شیوا . . . . که چه ؟؟؟
                            نه تاریخ خوانده ای ، نه فلسفه و نه جامعه شناسی . . . انوقت میروی بر منبر و مردمان ملک پارس را تخطءه میکنی . . . جهانشاه مهرداد را نمی شناسی ، از خشایارشاه تنها اسمی شنیده ای ، یعقوب لیث را بگویم و یا بابک خرمدین را . . .
                            جان برکفانی چونان اریوبرزن و سورنا را وانهاده ای و چسبیده به پاره ای معطلات وتوهمات . . .
                            مشق امروزت باشد تحقیق در باب سردار سرفراز ایران زمین ، سورنای کبیر . . .
                            چاکریم
                            چگورا وسرنا کبیر
                            خیلی خوش امدید
                            بنویسید و فک همشون رو بیارید پایین
                            دمتون گرم صدهزار لایک هم کم هست واسه گفته هاتون
                            برای خودتون شیرمردانی هستید
                            مخلصیم

نظر

• dornaa
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1468

گالیور

بهت تبریک میگم خبرگزاریت خوب فعال شده

قربونت ازاین خبرنگارات بپرس از ملا ابرام خبری ندارند

نکنه رفته باشه اتیش زندان اوین رو خاموش کنه بلائی سرش اومده باشه؟

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8711

منطورت اژدر زاپاتاست!؟

مرد هزار چهره!!!

بابا نمیدونم چی از جون این تایپیک میخواهن. به والله اینها هم از سرشون زیادین.

تا دیروز همه هییتی و کربلا اربعین برو.
                                یکهویی همه ویوا امیلیانو زاپاتا.

حالا نه این که زاپاتا کم نداریم در این ملک و بوم.

درسته یک دبه ماست ۵۰ شده ولی ۱۰۰ هم میتونه بشه.
                                مگه نه.

راستی بورس اینطور پیش بره سیتهای مدیریتی به خطر میوفته درنا.
                                یک اپارتمان بالاشهر بفرشی میتونی سیت تصاحب کنی.

چی میخواهی از این بهتر.
                                آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2022/10/21, 22:56.

نظر

در حال کار...
                                X