پاسخ : اخبار گالیور
نوشته های امروز من را یاد بازدید از کارخانه ایندامین 17 سال پیش انداخت.
ایندامین متعلق به سایپاست.
دیدیم 70% کمک فنرها خراب و برگشت میخوره.
پرسیدم چر اینقدر مرجوعی دارید.
جواب دادند نمیدونیم.
بعد با کارگرها رفیق شدیم و یکیشون گفت مدیران و مدیر عامل رفتند یک کارخانه دیگه زدند و کمکفنرهای با کیفیت تولید میکنند که برگشت نمیخورد و بازار را بدست گرفتند.
این در حالی است که ایندامین غیر رسمی دولتی و کارحانه مدیران ایندامین دولتی به عبارتی خصوصی تلقی میگردد.
مخم سوت کشید که چقدر خائن در سطوح مدیریت دولتی وجود دارند !!!
ما هم سهامدار !!
الان که در سطح کلان دارم بعد 17 سال صنعت خودرو و تولیداتش همچون تارا و غیره را میبینم و حجم شدید واردات بعد و پشت گمرک میرسم باز به همان تئوری شرکت کمک فنر ایندامین 17 سال پیش.
یعنی مصلحت کلان بر همین محور میگردد با این فرق که
یک پله بالاتر رفتیم و در کمال تاسف تولید داخلی را به تولید خارجی مفت فروختیم و رسماً واگذار کردیم.
احسنت به این مدیران و سرداران.
خدا قوت.
دشمن به شما عزیزانشان میبالد و افتخار میکند.
نوشته های امروز من را یاد بازدید از کارخانه ایندامین 17 سال پیش انداخت.
ایندامین متعلق به سایپاست.
دیدیم 70% کمک فنرها خراب و برگشت میخوره.
پرسیدم چر اینقدر مرجوعی دارید.
جواب دادند نمیدونیم.
بعد با کارگرها رفیق شدیم و یکیشون گفت مدیران و مدیر عامل رفتند یک کارخانه دیگه زدند و کمکفنرهای با کیفیت تولید میکنند که برگشت نمیخورد و بازار را بدست گرفتند.
این در حالی است که ایندامین غیر رسمی دولتی و کارحانه مدیران ایندامین دولتی به عبارتی خصوصی تلقی میگردد.
مخم سوت کشید که چقدر خائن در سطوح مدیریت دولتی وجود دارند !!!
ما هم سهامدار !!
الان که در سطح کلان دارم بعد 17 سال صنعت خودرو و تولیداتش همچون تارا و غیره را میبینم و حجم شدید واردات بعد و پشت گمرک میرسم باز به همان تئوری شرکت کمک فنر ایندامین 17 سال پیش.
یعنی مصلحت کلان بر همین محور میگردد با این فرق که
یک پله بالاتر رفتیم و در کمال تاسف تولید داخلی را به تولید خارجی مفت فروختیم و رسماً واگذار کردیم.
احسنت به این مدیران و سرداران.
خدا قوت.
دشمن به شما عزیزانشان میبالد و افتخار میکند.
نظر