کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام بر دوستان اکتیو همسایه
جناب گالیور، جناب اژدرخان و جناب مایکل داگلاس و دیگر دوستان
میشه لطفا من رو راهنمایی کنید؟؟؟
امروز استادم واسه ی پایان نامه ی یکی از شاگرداش بهم تماس گرفته بود که کمکش کنم.
چون نرم افزاری که من بلدم رو میخواد کار کنه.
بعدش پرسید چیکار می کنی هنوز بیزینس قبلیت و کار می کنی.
گفتم نه اون و ول کردم فعلا بورس کار می کنم.
گفت هر جا جریان پولی هست شما هم اونجایی....:D
بعد یه کم در مورد بورس ازم پرسید از سوالاش فهمیدم که گویا سرمایه گذاری کرده و متضرر شده.
دلیل سوالشون رو جوبا شدم گفتن خانومش 50 تومن بانک تجارت خریده شده 20 تومن/.:biggrinsmiley.:/
گفت به نظرتون چیکار کنه؟
گفتم من این سهم و ندارم تحلیلش می کنم بهتون میگم چیکار کنه.
میخواستم ببینم امکانش هست این سهم رو تحلیل کنید که بتونم یه کم خودشیرینی کنم واسه استادم :D
خودشیرینی و شوخی می کنم.
این استادم و خیلی خیلی دوس دارم. واقعا یه استاد نمونه هستن ایشون. دوس دارم بهشون کمک کنم.
ارادتمندم
دیروز من کار بدی نکردم! فقط یه خورده با آقا شیره! بحثم شده بود
یکی از خوبیای این سایت اینه که، میشه پستهارو پاک کرد
حالا کار هرکی بوده، دستش درد نکنه من راضی هستم
دوست خوبم، متاسفانه هنوز نشناختمت>:D<
از این همه عشق و صفا سپاسگذارم./:.Heart.:/
.
درود بر داورخان گل استاد کسروی
داداش بنویس
پول نفت نیست
مخلصیمممممممممممممممممممممم
دوستان این شب جمعه ای صواب کنید یه تحلیل از این خرمتحرک ملا (خمحرکه) بزنید
این صاحب مرده چه شاخص _ چه + باشه سرشو مثل گاو انداخته پایین راه خودشو میره پایین از2600 امده 800 تومن
یا حجت ابن الحسن کلید و بگیر از حسن/:.yead.:/
---------------------
استاد گالیور یه حاجی گن سفارشی و یکی مش فیبو براش وقت کردی بزن ببین این خمحرکه ~X(میخواد اخرش کجا واسته
---------------------
چاکر بامراما مثلث معرفت گالیور عزیز- ژنرال اژدرخان دو گل-مرتضی خان گل وگلاب
------------------------
داش اژدرخان تبریک که ستاره جایزه گرفتی نشان دادی از همشون تکی سری رو دست نداری دمت گرم
?مهم؛ صندوق بازار گردانی شستا متشکل از همه نمادهای زیرمجموعه شستا و در جهت صیانت از حقوق سهامداران تشکیل شد.
#شستا با ایجاد صندوق بازارگردانی که متشکل از تمامی نمادهای فعال شستا در بازار سرمایه است قصد دارد تا از سهام هلدینگها و شرکتهای زیرمجموعه آنها حمایت کند.
همچنین در راستای حمایت از سهامداران، شستا اقدام به انتشار اوراق اختیار فروش تبعی بر روی نمادهای تاصیکو و سیتا کرده است. شستا در نظر دارد در صورت موافقت بورس، برروی نماد سایر هلدینگهای خود نیز نسبت به انتشار اوراق اختیار فروش تبعی اقدام نماید.
گفتنی است مجموعه شرکتهای مرتبط با شستا درجهت حمایت از سهام هلدینگها و شرکتهای زیرمجموعه تاکنون ۳ هزار میلیارد تومان سهام در جهت حمایت از بازار خریداری کردهاند.
================
?فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء گفت: کلنگ اولین پتروپالایشگاه صددرصد بومی کشور در کنار پالایشگاه ستاره خلیج فارس و با نام مهر خلیج فارس زده شده و کلنگ دومین پتروپالایشگاه نیز بزودی در کنار پالایشگاه آناهیتای کرمانشاه به زمین میخورد.
====================
در بازار امروز یکی از صنایع کوچکی که در کنار بزرگان بورس، خوش درخشیدند «گروه رایانه» بود.
✅ رانفور، تاپکیش، مداران، سپ و سیستم به صف خرید رسیدند و رتاپ و آپ نیز متعادل شدند! در مقایسه با سایر صنایع کوچک، معاملات متفاوت و قابل توجهی داشتند!
================
? مدیرعامل #شگویا از راه اندازی مجدد خط تولید الیاف مصنوعی (استیپل) که سالها خط تولید آن متوقف شده بود، خبر داد.
=================
بازار را در منفی ها خیلی خوب می خرند
صف فروش #وبصادر فعلا جمع شده است، البته بدون حضور دوستان حقوقی که در 460 تومان حاضر به خرید بانک صادرات بودند!!
#خساپا هم به نظر معاملاتی شبیه به معاملات دیروز #خودرو در انتظارش خواهد بود و بایستی چندین مرتبه فشار فروشندگان را در صف تخلیه کند
فشار عرضه در #شپنا همچنان بالاست! سهمی که روزهایی کل بازار برای خریدش سر و دست میشکستند!
====================
عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران خبر داد:
✅ افزایش سرمایه #وبصادر از محل سلب حق تقدم در حال طی کردن مراحل پایانی است و پیشبینی میشود با انجام این کار در پایان سال ٩٩ نرخ کفایت سرمایه بانک به چهار درصد برسد.
=================
بررسیهای نشان میدهد که از کل ۹۰ هزار میلیارد تومان وارد شده توسط سرمایهگذاران حقیقی از ۱۵ فروردین ماه سال جاری تا ۱۹ مرداد تنها ۲۳ هزار میلیارد تومان آن در دوره ۲۰ مردادماه تا روز گذشته خارج شده است.
خروج پول از بورس که شاید در افزایش قیمت ارز در مدت مذکور بی تاثیر نبوده است.
⭕️ فکر کنید اگر شدت خروج پول از بورس بیشتر بود، چه اتفاق خطرناکی در انتظار قیمت دلار بود!؟
==================
مجوز جدید افزایش قیمت خودرو
?رفت و آمد خودروسازان به شورای رقابت این روزها زیاد شده، اتفاقی که پیام احتمالی آن، صدور مجوز جدید افزایش قیمت است.
?در حال حاضر نیز با توجه به قانون فعلی وزارت صمت، خودروسازان در انتظار اعلام قیمتهای جدید هستند تا حداقل در مهر ماه زیان کمتری ببینند.
?با رای اعتماد مجلس به علیرضا رزم حسینی، وی حالا وزیر صمت است و باید منتظر ماند و دید چه دیدگاه و برنامهای برای فروش کارخانهای خودروها و قیمتگذاری دارد. /دنیایاقتصاد
==================
جهش قیمتی کریستال ملامین #شاروم!
(جالب است بدانید میانگین نرخ فروش هر کیلو از این محصول پتروشیمی ارومیه در 5 ماه نخست سال ۱۶۳,۹۶۰ ریال بوده و حالا جهش تقریبا 40 درصدی در فروش مهرماه نسبت به پنج ماه نخست همین امسال!)
=================
بسیار مهم برای #ذوب
✅ معاملات امروز ذوب آهن اصفهان در بورس کالا تایید شد. تیرآهن را 12 میلیون و 800 فروخته، میلگرد را هم 10 میلیون و 500 !!
◻️واقعا نرخهای جذابی فروخته است وقتی میانگین نرخ فروش 6 ماهه سهم را مقایسه کنید (در ضمن امروز در بورس کالا، #کویر هم میلگردش را بالای 11 میلیون فروخت)
نظر