اخبار گالیور

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مایکل داگلاس
    Banned
    • Sep 2020
    • 378

پاسخ : اخبار گالیور

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
    به به شب شد حاج مرتضی از راه رسید.

این چه صیغه ای هست که شما و حاج اژدر شب کارید؟

نکنه انطرف کره خاکی هستید شیطونها !؟
    نکته جالبی بود حاجی... باید اونطرف کره خاکی میبودیم ولی نمیدونم چرا اینوریم... فقط میتونم بگم اگه بورس تهران شبانه بود یا لاقل بعد از ظهر ها بود، میترکوندم... شب تا صبح تحلیل میکنم بعدش میخوابم و وسط ظهر بیدار میشم... این بدعتی هست که از زمان دانشجویی ایجاد شده و کاریش هم نمیشه کرد.. البته گاهی وقتها هم که صبح بیدارم گند میزنم به معاملاتم...لعنتی...

نظر

• گالیور
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 8473

میگم مرتضی

این همه وقت میگذاریم
      تکنیکال
      اخبار

خروج را به موقع تشخیص می ذهیم.

ورود البته کمی سخت تره.

ولی خوب ان را هم با هزار بدبختی و رکب زدن دلار نهایتاً تشخیص میدهیم.

اما باز 8 تمان گرو 9 مان است !!!

روی سکه رفاه و عیار هم خیلی برد نمیشد کرد.

بازار خداوکیلی در زمان ریزش جذابیتی نداره که بگی میمونم اینجا و میتونم گین بگیرم.

این ضعف جدی بازاره.

قرار بود در زمان ریزشی فیچورز ها فعال شوند.

ولی انگار نشد.
      این ضعف کلان مدیریت بوسره که نتونسته بازار سرمایه را در زمان ریزش جداب نگه دارد.

طوری که سرمایه ها فراری نشوند.

در بورسهای جهانی حتی در زمان کاهش قیمت میتونی سود کنی حتی با اهرم.

به هر حال پت ومت هستند.

توقعی نیست.

همتی هم یک پت مثل این دو

حتی صندوقهای طلا و پشتوانه ها به اندازه کافی جذاب نبودند برای ماندندر این بازار

حق با شماست.

خوب یک خانه یا ویلا یا ماشین میگرفتی پسر !!؟؟

نظر

• QARTAL
        Banned
        • Sep 2020
        • 544

میگم مرتضی

این همه وقت میگذاریم
        تکنیکال
        اخبار

ورود البته کمی سخت تره.

بازار خداوکیلی در زمان ریزش جذابیتی نداره که بگی میمونم اینجا و میتونم گین بگیرم.

این ضعف جدی بازاره.

ولی انگار نشد.
        این ضعف کلان مدیریت بوسره که نتونسته بازار سرمایه را در زمان ریزش جداب نگه دارد.

به هر حال پت ومت هستند.

توقعی نیست.

همتی هم یک پت مثل این دو

حق با شماست.

مشکل فقط طمع هست
        جای ترس و طمع را اشتباهی میگیریم
        جایی که باس بترسیم طمع میکنیم و جایی که باس طمع کنیم می ترسیم

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8473

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
          نکته جالبی بود حاجی... باید اونطرف کره خاکی میبودیم ولی نمیدونم چرا اینوریم... فقط میتونم بگم اگه بورس تهران شبانه بود یا لاقل بعد از ظهر ها بود، میترکوندم... شب تا صبح تحلیل میکنم بعدش میخوابم و وسط ظهر بیدار میشم... این بدعتی هست که از زمان دانشجویی ایجاد شده و کاریش هم نمیشه کرد.. البته گاهی وقتها هم که صبح بیدارم گند میزنم به معاملاتم...لعنتی...
          اگر فرصت کردی مطالب 10 صفحه قبلم را مطالعه کن.

امروز فکر کنم 10 صفحه ای کار کردم.

دلم خیلی پر بود حاجی !

از بیمه و بانک غافل نشو.

به نظرم غذایی در حال استارته

از سیمان هم غافل نشو به زودی استارت میزنه.

البته سیمان شاید استارتش هفته دیگه باشه.
          شاید هم این هفته جوگیر بشه !!

نظر

• مایکل داگلاس
            Banned
            • Sep 2020
            • 378

میگم مرتضی

این همه وقت میگذاریم
            تکنیکال
            اخبار

ورود البته کمی سخت تره.

این ضعف جدی بازاره.

ولی انگار نشد.

به هر حال پت ومت هستند.

توقعی نیست.

همتی هم یک پت مثل این دو

حق با شماست.

حاجی حرفات خیلی حقه... ولی ما همیشه خدا به این بازار امیدواریم.. حتی با وجود اینکه بازار 92 تا 97 را دیده ایم... شاید یک دلیلش این باشد که زیادی به این بازار خوشبین هستیم.. شاید یک زمانی این بازار بتواند بازاری باشد که باید بهش خوشبین بود ولی اونموقع شاید استخوانهای ما پوسیده باشد... راستش تو تالار پوکیده هم گفتم که میخواستم ماشینی رو بخرم و در آخرین لحظه پشیمان شدم.. این پشیمانی بیشتر از اینکه مربوط به زیاده خواهی فروشنده باشد، مربوط به طرز تفکر خودم بوده.. وگرنه با بیست تومن حل میشد... البته که در مورد ملک هم داستان همین است ولی پولم اونقدری نبود که ملک به درد بخوری بگیرم و حداقل 30% پولم واسم بمونه تا در بورس فعالیت کنم.. خلاصه همیشه یه بهانه ای داریم..

نظر

• گالیور
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 8473

از حسنی و درنا خبری نیست!!

احتمالاً دنبال فروشنده هستند !

نظر

• مایکل داگلاس
                Banned
                • Sep 2020
                • 378

از حسنی و درنا خبری نیست!!

احتمالاً دنبال فروشنده هستند !
                شاید بیشتر دنبال خریدار باشند..

نظر

• مایکل داگلاس
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 378

حاجی حرفات خیلی حقه... ولی ما همیشه خدا به این بازار امیدواریم.. حتی با وجود اینکه بازار 92 تا 97 را دیده ایم... شاید یک دلیلش این باشد که زیادی به این بازار خوشبین هستیم.. شاید یک زمانی این بازار بتواند بازاری باشد که باید بهش خوشبین بود ولی اونموقع شاید استخوانهای ما پوسیده باشد... راستش تو تالار پوکیده هم گفتم که میخواستم ماشینی رو بخرم و در آخرین لحظه پشیمان شدم.. این پشیمانی بیشتر از اینکه مربوط به زیاده خواهی فروشنده باشد، مربوط به طرز تفکر خودم بوده.. وگرنه با بیست تومن حل میشد... البته که در مورد ملک هم داستان همین است ولی پولم اونقدری نبود که ملک به درد بخوری بگیرم و حداقل 30% پولم واسم بمونه تا در بورس فعالیت کنم.. خلاصه همیشه یه بهانه ای داریم..
                  اگر با اون پولی که کشیده بودم بیرون اون مزدا3 رو میخریدم......
                  گاهی وقتها هم باید به خودمون و خواسته های خودمون و اطرافیانمون احترام بذاریم وگرنه...بد پشیمان میشویم...

نظر

• QARTAL
                    Banned
                    • Sep 2020
                    • 544

گاهی وقتها هم باید به خودمون و خواسته های خودمون و اطرافیانمون احترام بذاریم وگرنه...بد پشیمان میشویم...
                    جر خوردم از بس بهت گفتم مرتضی بگیر لامصب بگیر لاکردار بگیر

نظر

• مایکل داگلاس
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 378

رییییییییدم....

نظر

• مایکل داگلاس
                        Banned
                        • Sep 2020
                        • 378

در اصل توسط حاج اژدر پست شده است View Post
                        جر خوردم از بس بهت گفتم مرتضی بگیر لامصب بگیر لاکردار بگیر
                        حاجی تو تمام تلاشت رو کردی... یادم میاد بهت گفتم که تقاضای وجه دادم و اگه من دو دل شدم تو هفته بعد یادآوری کن که باید اون سگ مصب رو بگیرم... ولی ریییییییدم

نظر

• مایکل داگلاس
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 378

تکراری.........

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5583

منم هم میخواستم آپارتمان بگیرم هم ماشین
                            هر دوش رو انتخاب هم کردم حتی
                            و حتی قیمت هاش رو هم گذروندم.
                            اما دقیقه نود پشیمون شدم و گفتم توی بورس بیشترش می کنم
                            و بعد از هر دو بهترش و میخرم.
                            هم خونه بهتری و هم ماشین بهتری
                            اما درست بعد از اون بورس ریخت و 25 درصد از پولم توی بورس پرید
                            و بعلاوه هم ملک رفت بالا
                            و هم ماشین
                            البته هنوزم امیدوارم که کار درست رو من کرده باشم
                            و بتونم از هر دو بهترش رو بخرم
                            یعنی بازدهی پولم توی بورس از اونها پیشی بگیره
                            و به این نتیجه برسم که کار درست رو انجام دادم.
                            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8473

واعظی:
                              "دولت در بورس دخالت نمی‌کند."

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: دولت در #بورس دخالت نمی‌کند، اما وظیفه صیانت و مراقبت از سرمایه‌های خرد را دارد تا نفوذی‌ها کاری نکنند که سرمایه‌های خرد متضرر شود ما از بورس حمایت کرده و آن را رها نمی‌کنیم. کسی که فکر می‌کند دولت روزانه باید در بورس دخالت کند از ساز و کار بورس آگاهی ندارد.

========================

دژپسند: رشد بازار سرمایه فقط رشد شاخص نیست

وزیر اقتصاد:
                              ?رشد بازار سرمایه فقط رشد شاخص نیست.
                              ?وقتی حجم ارزشی پایه بازار را گسترش می دهیم یا وقتی تعداد فعالان بازار سرمایه افزایش پیدا می کند، یعنی رشد بازار رخ داده است.
                              ?ارزش معاملاتی که در بازار انجام می گیرد یا عرضه های اولیه‌ای که صورت می‌گیرد که از نظر تعداد و دامنه گسترش پیدا کرده است به معنای رشد بازار سرمایه محسوب می شود.
                              ?حتما رشد بازار را خواهیم داشت و با تداوم برنامه های توسعه ای که برای بازار سرمایه داریم، بورس با رونق و حیات بخش به کار خود ادامه خواهد داد.

====================

چین مشتری دائمی تمام نفت ایران شد

?اویل پرایس: با بسته شدن قرارداد 25 ساله با چین، ایران برای تمام نفت خود یک مشتری دائم خواهد داشت.
                              ?بنابراین تهران به سرعت در حال توسعه میادین نفتی خود است. این توسعه نه تنها شامل میادین اصلی در غرب کارون می‌شود بلکه میادین نفتی چالش برانگیزتر مثل میادین مشترک با عراق را هم در برمیگیرد.
                              ?چین متعهد شده تولید در میادین نفتی غرب کارون را حداقل 500 هزار بشکه در روز طی دو سال آینده افزایش دهد./ انتخاب

=========================

تصویب افزایش سرمایه پالایش نفت تهران در مجمع؛

71 درصد از محل سود انباشته #شتران به زودی صاحب بازارگردان می شود

=======================

? بازارگردانی اجباری شد

? با تصویب تخلفات و جرایم عدم انجام بازارگردانی، به نظر می رسد که بازارگردانی به طور جدی تری توسط حقوقی ها و سهامداران عمده انجام شود.
                              جرایم عدم اجرای بازارگردانی از تذکر تا سلب صلاحیت ولغو پذیرش است.
                              مهلت اعلام بازارگردان شرکت های بورسی ۱۰ مهرماه و شرکت های فرابورسی ۱۵ مهر ماه است.
                              هدف این بازارگردانی افزایش نقدشوندگی است.

===========================

? تعهدات روزانه جدید برای ۳۴۶ شرکت فعال در بورس

? به گزارش اقتصادنیوز سازمان بورس برای بازارگردانان شرکت های فعال بورس که که با در اختیار داشتن قدرت خرید فروش سهام وظیفه کنترل قیمت سهام شرکت های طرف قرارداد خود را بر عهده دارند در سه سرفصل تحت عنوان تعیین حداقل حجم معاملات روزانه ،تعیین حداقل حجم سفارشات انباشته و تعیین دامنه مظنه 3% برای همه شرکت‌ها قوانینی وضع کرده است .

به بیان دیگر بازارگردانان موظف هستند از این تاریخ به بعد میزان حداقل معامله، را برای حجم معاملات روزانه خود تضمین کنند و همین طورباید میزان حداقلی از سهام را در دامنه منفی 3 درصد و مثبت 3 درصد برای خرید و فروش عرضه کنند .

=====================

خبر مهم درباره حذف سفارش فروش سهام عدالت

? سخنگوی آزادسازی سهام عدالت گفت: درخواست حذف سفارش فروش در مرکز پیام از سوی تعدادی از مشمولان سهام عدالت مطرح شده و اکنون چند روزی که اجرای آن در دستور کار قرار گرفته است و به طور جدی در حال پیگیری های لازم برای عملیاتی شدن آن هستیم.

==============

جعفر جمالی، معاون حقوقی سازمان بورس خبر داد؛
                              برخورد انضباطی با مدیرانی که ظرف مهلت ابلاغی بازارگردان معرفی نکنند/آراء انضباطی متخلفین مطابق مقررات منتشر می شود/ بورس و فرا بورس مکلفند تخلفات را به سازمان گزارش کنند

?مدیران و ناشرانی که برای انعقاد قرارداد بازارگردانی و معرفی حداقل یک بازارگردان در موعد مقرر اقدام نکنند، متخلف محسوب شده و با آنها طبق مقررات برخورد خواهد شد.

?مدیران و ناشرانی که طبق مصوبه هیات مدیره سازمان بورس، برای انعقاد قرارداد بازارگردانی و معرفی حداقل یک بازارگردان در موعد مقرر اقدام نکنند، متخلف محسوب شده و با آنها طبق مقررات برخورد خواهد شد.

?شرکت بورس و فرابورس مکلف هستند به تخلفات رسیدگی و به سازمان گزارش کنند. آرا طبق قانون منتشر و اسامی متخلفان به عموم اعلام می شود

?سازمان در حمایت از ثبات و نظم بازار، حمایت و صیانت از حقوق سهامداران و سرمایه گذاران و اجرای قانون جدی و قاطع است.
                              ?رسیدگی به تخلف از مقررات مربوط به بازار گردانی و صیانت از حقوق سهامداران و ثبات بازار سریع به طور فوق العاده و خارج از نوبت رسیدگی می شود

?سازمان بورس فهرستی از اشخاص حقوقی که تعهد پذیری و مسوولیت پذیری دارند و مقررات بازار را به موقع اجرا می کنند تهیه کرده و نهاد ناظر در رسیدگی به درخواست های ناشران دارای حسن عملکرد برای دریافت هر گونه مجوز و خدمات مالی به سرعت و با اولویت رسیدگی خواهد کرد. فهرست شرکت های خوشنام و مسوولیت پذیر مرتبا به روز خواهد شد./سنا

============================

رئیس بانک مرکزی: خبرهای مثبتی از منابع مسدودی دارم

?میانگین وزنی نرخ ارز نیمایی به محدوده ۲۳هزار تومان رسیده و به تدریج اثر خود را در بازار نشان خواهد داد.

?در مورد دلایل افزایش نرخ ارز در هفته‌های اخیر، به موقع توضیح خواهم داد.

=================

تولید انبوه موتور دیزل

?مدیرعامل ایران #خودرو از تولید انبوه موتور ۴۵۷ دیزل در چند روز آینده خبر داد و گفت: این موتور،‌ در شرایطی که توانمندی ساخت داخل آن وجود داشت، از منابع خارجی تامین می شد، اما تا چند روز آینده به دست صنعتگران داخل کشور تولید خواهد شد.

?مقیمی افزود: به زودی تولید انبوه گیربکس شش سرعته آغاز خواهد شد. نوع نیمه اتوماتیک این گیربکس نیز در بهمن ماه امسال به تولید خواهد رسید.

=================

#پارسان
                              ارزش بازار گروه گسترش نفت و گاز پارسیان در دوره یک ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۹، با افزایش ۹۳ هزار و ۴۶۲ میلیارد و ۸۲ میلیون ریال به یک بیلیون و ۵۱۶ هزار و ۹۴ میلیارد و ۴۴۵ میلیون ریال رسید.

? گروه گسترش نفت و گاز پارسیان با سرمایه ۴۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال، صورت وضعیت پرتفوی سرمایه‌گذاری‌ها در دوره یک ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۹ را حسابرسی نشده منتشر کرد.

?گروه گسترش نفت و گاز پارسیان با انتشار عملکرد یک ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ماه سال جاری اعلام کرد در ابتدای دوره یک ماهه یاد شده، تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده ۷۰ هزار و ۶۸۵ میلیارد و ۷۹۸ میلیون ریال و ارزش بازار معادل یک بیلیون و ۴۲۲ هزار و ۶۳۳ میلیارد و ۳۶۳ میلیون ریال در سبد سهام خود داشت.

?بهای تمام شده سهام بورسی این شرکت طی این مدت با افزایش ۲ هزار و ۳۶۰ میلیارد و ۵۹۵ میلیون ریال به ۷۳ هزار و ۴۶ میلیارد و ۳۹۳ میلیون ریال رسید. ارزش بازار گروه گسترش نفت و گاز پارسیان نیز با افزایش ۹۳ هزار و ۴۶۲ میلیارد و ۸۲ میلیون ریال معادل یک بیلیون و ۵۱۶ هزار و ۹۴ میلیارد و ۴۴۵ میلیون ریال محاسبه شد.

?گروه گسترش نفت و گاز پارسیان طی دوره یک ماهه منتهی به شهریور ماه تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده ۳ هزار و ۳۶۰ میلیارد و ۵۹۵ میلیون ریال خریداری کرد و سهام هیچ شرکت بورسی را واگذار نکرد.

==================

#تحلیل_شاخص
                              شاخص بورس تهران امروز با افزایش ۱۰۴۷۲ واحدی عدد یک میلیون و ۵۰۳ هزار و ۴۱۳ واحد را نمایش داد. شاخص هم وزن نیز به رقم ۳۹۷ هزار و ۵۷۵ واحد رسید. شاخص بازار اول به کانال یک میلیون و ۷۵ هزار واحدی وارد شد و شاخص بازار دوم نیز عدد سه میلیون و ۱۳۵ هزار واحد را نمایش داد. امروز آیفکس نیز عدد ۱۷ هزار و ۶۷۵ واحد را ثبت کرد.

▪️ امروز با دست به دست شدن ۱۱ میلیارد و ۱۵۹ میلیون سهم و اوراق بهادار طی ۹۵۷ هزار نوبت داد و ستد، ارزش معاملات به بیش از ۹۷۳۴ میلیارد تومان رسید.

?در معاملات امروز نمادهای "فولاد"، "کگل" و "تاپیکو" به ترتیب با ۲۳۶۴، ۱۷۶۳ و ۱۶۰۲ واحد افزایش بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل نمادهای "شپنا"، "شبندر" و "اخابر" به ترتیب با ۱۲۳۶، ۷۸۰ و ۷۵۹ واحد کاهش، بیشترین تاثیر منفی بر شاخص را ثبت کردند. همچنین امروز "وبملت"، "خودرو" و "فولاد" پربیننده ‌ترین نمادهای بورسی بودند. از سوی دیگر در پایان داد و ستد امروز بورس تهران، فرآورده های نفتی برترین گروه صنعت بود و بانک و صنایع شیمیایی به ترتیب جایگاه دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.

? شاخص کل بورس تهران در حالی با رشد ۱۰۰۰۰ واحدی روبرو بود که به زعم برخی از کارشناسان بازار سرمایه، سیگنال های جهانی، افزایش نرخ ارز، انتظار تورمی و انتشار گزارش های مالی ۶ ماهه تداوم روند حرکت مثبت شاخص را رقم خواهد زد.

==================

‌❇️ثبت تراز مثبت ۵۰ درصدی بانک تجارت در شهریور ماه

بانک تجارت با انتشار یک گزارش شفاف‌سازی مالی اعلام کرد در پایان شهریورماه سال جاری تراز مثبت ۵۰ درصد را به ثبت رسانده است.

?بر اساس اطلاعیه شفاف سازی بانک تجارت که در سامانه کدال منتشر شده این بانک طی عملکرد یک ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ماه ۹۹ از محل سود تسهیلات خود ۲۴.۰۱۷.۱۱۹ میلیون ریال درآمد داشته و مبلغ ۱۶.۰۱۹.۹۹۶ میلیون ریال سود سپرده پرداخت کرده است.

?بانک تجارت با سرمایه ثبت شده ۲۲۳.۹۲۶.۱۲۷ میلیون ریال طی عملکرد ۶ ماهه سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ماه ۹۹ از محل سود تسهیلات مبلغ ۱۱۴.۰۲۴.۱۶۷ میلیون ریال درآمد داشته و مبلغ ۹۱.۳۴۹.۵۰۶ میلیون ریال سود سپرده پرداخت کرده است.

?همچنین بانک تجارت طی عملکرد تجمیعی نیز تراز مثبت ۲۵ درصد را ثبت نموده است.

====================

✅ سهامدار درصدی «شپنا» و «شبندر» هزار میلیارد تومان نقدینگی برای حمایت از زیرمجموعه ها فراهم کرد

پالایش نفت اصفهان از شرکت های زیر مجموعه بانک رفاه از محل سود انباشته به میزان ۴۹ درصد افزایش سرمایه در اختیار دارد که به زودی با برگزاری مجمع در هفته آینده به سرمایه ۷۶۰۰میلیارد تومانی می رسد. این افرایش سرمایه در تکمیل پروژه های سرمایه ای خوب و سود آور شرکت از جمله تصفیه گازوئیل است که افزایش فروش به میزان قابل توجهی به صورت ارزی خواهد داشت.

=================

گفتگو با حمایت سابق و مقاومت حال حاضر یک و ششصدی (واعظی)

? محمود واعظی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران در واکنش به اظهار نظر یکی از نمایندگان مجلس که گفته بود دولت مردم را در بورس رها کرده است، اظهار کرد: بورس سازوکار خاص خود دارد که به آن شکل می‌دهد. بارها و بارها همه مسوولان گفته‌اند بورس جای نیست که هیجانی به آن وارد شده یا از آن خارج شویم. بورس محلی برای سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت است و کسانی که در میان مدت و بلند مدت در بورس سرمایه گذاری می‌کنند، سود بیشتری خواهند داشت. که باید در این زمینه به مردم اطلاع رسانی شده و فرهنگ سازی انجام شود.

===============

ثبت رکورد جدید فروش در فولاد مبارکه

? شرکت فولاد مبارکه با عملکردی چشمگیر در شهریور ماه ۵۵١٠ میلیارد تومان فروش داشت و در ۶ ماهه منتهی به شهریور ١٣٩٩ از فروش محصولات خود ٢٧٣۵۴ میلیارد درآمد کسب نمود. (منبع: کدال)

-----------------------

ذوب آهن و رشد قابل توجه فروش ۶ ماهه

? درآمد فروش ذوب آهن اصفهان در ۶ ماه نخست سال ١٣٩٩ با رشد عالی نسبت به مدت مشابه سال قبل، به ٧۵۶۶ میلیارد تومان رسید.

======================

#خگستر

✍️پرتفوی بورسی:
                              ارزش روز پرتفوی بورسی شرکت 15423 میلیارد تومان و ارزش افزوده بورسی شرکت مبلغ 10984 میلیارد تومان می باشد.

✍️پرتفوی غیر بورسی:
                              ارزش برآوردی پرتفوی غیر بورسی شرکت 4432 میلیارد تومان و ارزش افزوده غیر بورسی شرکت مبلغ 2753 میلیارد تومان می باشد.

بدین ترتیب NAV هر سهم #خگستر 5076 ریال و نسبت P/NAV روز شرکت 87 درصد می باشد.

==================

عوامل موثر بر تعیین P/E سهم:

۱_اندازه شرکت
                              ۲_مدیریت شرکت
                              ۳_رشد شرکت
                              ۴_وجود طرحهای توسعه اقتصادی در شرکت
                              ۵_وجود ظرفیت بالقوه قابل بهره برداری در شرکت
                              ۶_وجود بازار خوب برای محصولات تولیدی شرکت
                              ۷_موقعیت شرکت در صنعت مربوطه
                              ۸_نرخ بازده رایج بازار از سرمایه گذاری
                              ۹_تقاضا برای سهام شرکت
                              ۱۰_کمیت و کیفیت سود یک شرکت
                              ۱۱_نرخ بهره در شبکه بانکی

-------------------------------------------

چادرملو دیگر یک شرکت سنگ آهنی نیست ، یک هلدینگ است!!

? شرکت معدنی و صنعتی چادرملو هر چند یکی از دوقلوهای بزرگ سنگ آهن در ایران شناخته می شود؛ در سال های اخیر به واسطه طرح های توسعه ای بخش قابل توجهی از سبد فروش خود را به سایر محصولات اختصاص داده است...

================================================== =

? میزان تاثیرات رشد دلار بر روی سهام پر مخاطب بازار

#فولاد رشد ارزش سهام (تاثیر ۲۶ درصد)

#فملی رشد ارزش سهام (تاثیر ۴۳ درصد)

#خودرو کاهش ارزش سهام (تاثیر ۱۵- درصد)

#شپنا رشد ارزش سهام (تاثیر ۸ درصد)

#خساپا کاهش ارزش سهام (تاثیر ۱۰- درصد)

#شبندر رشد ارزش سهام (تاثیر ۲۱ درصد)

====================

سر. شفا دارو

پیشنهاد ورود!

پس از تاچ میدلاین چنل 2 ساله در محدوده 5200 حمایت شده و هدف اولش سقف قیمت قبل در محدوده 9000 و هدف دوم تاچ مجدد سقف کانال می باشد.
                              حد ضرر نیز شکست میدلاین در محدوده 5000 در نظر گرفته شود.

========================

خبرهای مهم امروز

? اویل پرایس: قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین، یعنی مشتری دائمی برای تمام نفت تهران
                              ? کرونای ترامپ، باعث سقوط بازار سهام اروپا و آمریکا شد.
                              ? وزیر صمت: جلوگیری از خام فروشی از جمله اهداف ماست. تمامی معادن حبس شده طی دو ماه آینده آزاد خواهند شد.
                              ? قالیباف: دولت ارزش پول ملی را رها کرده و می‌خواهد مسئله زباله را حل کند.
                              ? اجبار تمام شرکت‌ها به معرفی بازارگردان در بورس و فرابورس
                              ?اعلام آمادگی نیروی هوایی ارتش برای همکاری با خودروسازان
                              ?وزارت صمت: خودروسازان ملزم به عرضه محصولات در بورس می شوند.

================

نظر

• مایکل داگلاس
                                Banned
                                • Sep 2020
                                • 378

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                                منم هم میخواستم آپارتمان بگیرم هم ماشین
                                هر دوش رو انتخاب هم کردم حتی
                                و حتی قیمت هاش رو هم گذروندم.
                                اما دقیقه نود پشیمون شدم و گفتم توی بورس بیشترش می کنم
                                و بعد از هر دو بهترش و میخرم.
                                هم خونه بهتری و هم ماشین بهتری
                                اما درست بعد از اون بورس ریخت و 25 درصد از پولم توی بورس پرید
                                اشتباهات هممون مشابه هم هست.. البته من وقتی میبینم یکی دیگه اشتباه منو مرتکب شده تسکین نمیابم...بلکه خوشحالتر میشدم که افرادی با طرز تفکر شبیه من تصمیم درستی گرفته اند و از اینجا به بعد شاید من هم میتونستم تصمیمات درست تری بگیرم.

نظر

در حال کار...
                                X