کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با دلار ۲۰ تومنی در ۲۰ مرداد قیمت سهام ۴۰تا ۷۰ درصد بالاتر از قیمت های فعلی بود!!
نکته ای که قابل توجه هست اینکه آقایون اواخر نیمه اول مرداد بالا فروختند و از بازار خارج شدند و وارد بازار خودرو و ارز شدند و حالا بعد از این اصلاح شدید نقدینگی داره کم کم از بقیه بازارها به سمت بورس هدایت میشه، این دوماه اونور سود خوبی کردند و خزانه خودشون و دولت پر شد حالا نوبت این رسیده که بعد از ۶۰، ۷۰ درصد اصلاح سهام رو تو کف
اتفاقا این حقیقیه که داره از بازار خارج میشه
هر روز بالای ۱۰۰۰ میلیارد پول خارج میشه
فعلا دولت هیچ نظری نسبت به بورس نداره وگرنه مثل اب خوردن همشو جمع میکنه
نوسان گیری تو بازار دلار براش شیرینتره فعلا
پس از اقدام نافرجام سال گذشته مدیریت شهری برای احیای زیست شبانه و پایان دادن به شبمردگی در برخی مناطق تهران که با مخالفت صریح دولت مواجه شد، دومین طرح مدیریت شهری با عنوان «شهر بیدار» برای تغییر ظرف زمانی فعالیت و تفریح در پایتخت کلید خورد.مطالعات کارشناسان شهری در مورد تجربه شهرهای ایران و همچنین سایر کشورهای دنیا نشان میدهد تاریخ مصرف تقسیم ماشین ساعات شبانهروز منقضی شده است. بهطوری که تقسیمبندی ساعات شبانهروز به سه گروه ۸ صبح تا ۴ عصر (ساعت کار و فعالیت)، ۴ عصر تا ۱۲ شب (فراغت) و ۱۲ تا ۸ صبح (خواب) در هیچ ابرشهر جهان دیگر کاربردی ندارد. با این حال میان تهران و سایر شهرهای بزرگ دنیا به لحاظ انقضای تقسیم ساعات شبانهروز یک تفاوت عمده وجود دارد. بهطوریکه در بسیاری از شهرهای دنیا گذران اوقات فراغت در ساعات بامدادی امکانپذیر است اما در کلانشهرهای کشور بهویژه تهران، زیست شبانه وجود ندارد.
درود.
ما هیچ کاری برای صیانت از سرمایه هامون نکردیم! یعنی ما بورسیا از هر گروه مال باخته ای که اعتراض کرده، کمتریم! ما دم نزدیم و اقایون به گندکاریاشون ادامه دادن. الان هم که شاخص ۱۵۰۰ رو از دست داد. سهام عدالت رو هم دارن میفروشن، می تونستن با با قیمت پایین تر بلوکی بذارن تا کلیت بازار رو به گند نکشونن
نظر