کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیگه شرکت های متوسط و کوچک با صف خرید بالا همگی لنگ حجم مبنا
Sent from my MAR-LX1M using Tapatalk
نه بنظر من دارن گنده ها خالی میکنن
مثلا مهانی که همیشه قدرت خریدار چند برابر فروشنده بود الان برعکس شده.
کسایی که مهان میخرن خیلی حرفه ای هستن ولی الان دارن خالی میکنن
جناب آهنگر بهتره یه نگاهی هم به خودرو بندازید
من که خارج شدم اما همچنان صف میلیاردی داره.
سه تا 5 درصد تا حالا جا موندم ازش.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
اره العا همینطوره تابلو فروشنده ها خیلی قوی ترن وگردش. چکاپا. وساپا تو صف خرید و خیلی های دیگه..
جناب آهنگر بهتره یه نگاهی هم به خودرو بندازید
من که خارج شدم اما همچنان صف میلیاردی داره.
سه تا 5 درصد تا حالا جا موندم ازش.
بزرگوار اینکه یک سهم زیانده هست و الکی بادش کنن هیچ توجیهی نداره!!!
من خودم از اولش بهمین خاطر نخریدم ونه سود ونه ضررش میخوام!!
اما دوستان من بودند که بعد افزایش سرمایه وارد شدن و روزیکه 790 باز شد بهش گفتم علی بفروششششششش! ونفروخت و بازم خرید!!! الان پولش 1/3 شده
شما هنوز خیلی کم حوصله و کم تجربه هستید
خرید در کف و فروش در سقف مال من و شما نیست .یعنی هیچ کس نمیتونه!!
حالا شما چند روز بگذره میفهمید که با این قیمت هم خیلی خوب خارج شدید
آینده ثابت میکنه
خوشبختانه انگار روند صعودیه.. فقط بازیگرا بعضی نمادها داره نوسان گیرا رو پیاده میکنه.. و اغلب اجاره ورود نمیده..
Sent from my MAR-LX1M using Tapatalk
دیگه نوسانگیری به اون شکل قبل نداریم. بنظر من قدرت عرضه و تقاضاست که داره قیمتا بالا پایین میکنه
مثل طنابکشی بنظرم الان سمت فروشنده دوسه تا غول وایسادن سمت خریدار 30-40 تا معمولی باید ببینیم کی برنده میشه
الزاما همیشه غول ها برنده نیستن ولی به هر حال زورشون زیاده
مثل اینکه این بازار فعلا درست بشو نیست فروش خمحرکه ودست بماشهبرای فروش غمارگم تا نقد بشم مثل دوماه گذشته وسود13درصدی دراین دوسه روز فعلا بسمونه تا بازار سر عقل بیاد وبه دور از استرس باشم
اين خبر چقدر صحت دارد؟
افزایش نرخ سود بانکی در راه است؟
احتمال افزایش نرخ سود سپردههای بانکی با هدف کنترل نرخ تورم قوت گرفته است. بهویژه اینکه دیروز مرکز پژوهشهای مجلس هم با انتشار گزارشهایی تحلیلی از این سیاست حمایت کرد. همشهری گزارشهایی دریافت کرده مبنی بر اینکه قرار است بهزودی نرخ جدید سود سپردههای کوتاهمدت یا یکساله، تا سطح اندکی بالاتر از نرخ تورم هدفگذاری شده بانک مرکزی افزایش یابد. برخی خبرهای تأیید شده نشان میدهد تصمیم نهایی برای افزایش سود بانکی در نشست آینده شورای پول و اعتبار گرفته خواهد شد./ روزنامه همشهری
هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)
اين خبر چقدر صحت دارد؟
افزایش نرخ سود بانکی در راه است؟
احتمال افزایش نرخ سود سپردههای بانکی با هدف کنترل نرخ تورم قوت گرفته است. بهویژه اینکه دیروز مرکز پژوهشهای مجلس هم با انتشار گزارشهایی تحلیلی از این سیاست حمایت کرد. همشهری گزارشهایی دریافت کرده مبنی بر اینکه قرار است بهزودی نرخ جدید سود سپردههای کوتاهمدت یا یکساله، تا سطح اندکی بالاتر از نرخ تورم هدفگذاری شده بانک مرکزی افزایش یابد. برخی خبرهای تأیید شده نشان میدهد تصمیم نهایی برای افزایش سود بانکی در نشست آینده شورای پول و اعتبار گرفته خواهد شد./ روزنامه همشهری
والا با اين سطح از تورم خيلي سپرده بانكي توجيه نداره . حداقل الان خيلي دور از ذهنه كه كسي بخواد دنبال سود سپرده باشه مگه اينكه همه بازارها اشباع بشه و واقعا تورم هم در يك سطح منطقي مثلا 25 تا 30 درصد ثابت بمونه كه فعلا بعيده .
نظر