اخبار گالیور

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8473

    #1516
    پاسخ : اخبار گالیور



    نظر

    • گالیور
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 8473

      #1517
      پاسخ : اخبار گالیور



      نظر

      • گالیور
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 8473

        #1518
        پاسخ : اخبار گالیور

        عراق آدم شد ما هنوز گرفتار روحانی و دولت محترم هستیم !!!

        بیخود نیست تحویلمان نمیگیرند.

        حتی وضع افغانستان از حیث مدیریت کلان بهتر از ماست .

        نظر

        • گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8473

          #1519
          پاسخ : اخبار گالیور

          32050

          ذاره میره توکانال 31

          نظر

          • گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8473

            #1520
            پاسخ : اخبار گالیور

            باورت میشه حسنی و درنا جان با دلار 32.5 صنعت فولاد و شیمیایی کاملاً منفی وقرمز باشه !!!


            به والله رویاست

            بشمار



            نظر

            • علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

              #1521
              پاسخ : اخبار گالیور

              در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
              باورت میشه حسنی و درنا جان با دلار 32.5 صنعت فولاد و شیمیایی کاملاً منفی وقرمز باشه !!!


              به والله رویاست

              بشمار



              سهام عدالتی ها بازم پایین تر میان، اصلا مگه میشه اینهمه سهم روی میز فروش باشه فولاد و فملی و شبندر و شپنا و... قیمتش بالا بره؟

              مسخره بازیه مگه، هر چی بیشتر زور بزنن جلوی ریزش این سهام رو بگیرن بازار بیشتر مشکل دار میشه. بهترین کار اینه دخالت دستوری نکنن اجازه بدن بازار خودش قیمت اینا رو مشخص کنه که قطعا بسیار پایین تر از نرخ های فعلیه.

              نظر

              • گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8473

                #1522
                پاسخ : اخبار گالیور

                یعنی به خاطر 40 تا سهم عدالت 500 سهم باید خاک بخورند !!!

                عجب عمقی

                نظر

                • جواد277
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 4919

                  #1523
                  پاسخ : اخبار گالیور

                  دیگه نوش دارو بعد مرگ سهراب چه فایده اصلا این لاحیه چه تصویب بشود وچه نشود فایده ای ندارد





                  اصلاح نظام مالیاتی در آستانه ورود به مجلس / مالیات شرکت ها ۱۵ درصد کاهش می‌یابد؟
                  کد: 127872 تاریخ انتشار: 27 مهر 1399 ساعت 15:16
                  لایحه اصلاح مالیات های مستقیم بعد از ۳سال برای بررسی و تصویب در دستور جسات هیئت دولت قرار گرفته است؛ جلوگیری از فرارهای مالیاتی و کاهش مالیات شرکت ها از ۲۵ به ۱۰ درصد از محورهای مهم آن است.

                  دولت در آستانه ارسال لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ قرار دارد. توصیه مکرر مقام معظم رهبری و تاکید مجلس بر لزوم تغییر رویکرد دولت در ارائه بودجه سال آتی، لایحه بودجه ۱۴۰۰ را از سال‌های دیگر متمایز کرده است. نامه اخیر رئیس مجلس به رئیس جمهور مبنی بر اینکه مجلس لایحه بودجه سال بعد را بدون اصلاحات ساختاری نمی‌پذیرد، نمونه‌ای از عزم مجلس برای ایجاد تغییراتی در بودجه سال آینده است. ایجاد درآمدهای پایدار (ایجاد پایه‌های جدید مالیاتی و جلوگیری از فرارهای گسترده مالیاتی و مولدسازی دارایی‌های دولت و..) به عنوان جایگزین درآمدهای نفتی، اصلاح بودجه شرکتها، کاهش هزینه‌ها و.... از مهمترین اصلاحاتی است که باید در ساختار بودجه کشور ایجاد شود.

                  در این باره هادی سبحانیان، عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی، معتقد است: مهمترین بخش درآمدهای دولت بر اساس تجربه جهانی، منابع مالیاتی است که از قضا در کشور ما به جهت اینکه تکیه اصلی بر منابع نفتی بوده، توجه زیادی بر منابع مالیاتی نشده است، بنابراین در این حوزه جای توسعه و پیشرفت و برطرف کردن نواقص وجود دارد. با اصلاح نظام مالیاتی، پرداخت مالیات، عادلانه‌تر می‌شود و چه بسا منجر به کاهش سهم مودیانی که مالیات خودشان را پرداخت می‌کنند، می‌شود. متأسفانه فرار مالیاتی گسترده‌ای در کشور ما وجود دارد. مقدار آن، هم اندازه یا حتی بیشتر از مالیاتی است که در حال حاضر وصول می‌شود.

                  مالیات، ستون اصلاح ساختار بودجه

                  وی ادامه داد: معافیت‌های گسترده‌ای که وجود دارد همه و همه دلالت بر این دارد که ما حتماً بایستی یکی از ستون‌های اصلی اصلاحات ساختاری بودجه را، اصلاحات در نظام مالیاتی و ایجاد منابع جدید درآمدی برای دولت قرار دهیم. اما هنوز به طور جدی به آن پرداخته نشده است. البته به دلیل مطرح شدن مکرر در جامعه کارشناسی و رسانه‌های مختلف، دولت و مجلس به این سمت رفته‌اند و در حال حاضر طرحی تحت عنوان مالیات بر عایدی سرمایه در مجلس در حال بررسی است که ان‌شاالله به سرانجام برسد.

                  تغییر نظام مالیاتی کار ساده ای نیست و عزمی جدی را از سوی دولت طلب می‌کند. به اعتقاد برخی از نمایندگان مجلس، راه اصلاح نظام مالیاتی کشور، نه از طریق طرح مجلس بلکه از طریق ارائه لایحه از سوی دولت است. چرا که اولاً بدنه کارشناسی دولت، نسبت به مجلس قوی‌تر است دوماً چون مجری قوانین مالیاتی خود دولت است، دولت می‌تواند متناسب با فضای اجرا، لایحه مناسب‌تری را تدوین کند.

                  دولت از سال ۹۶ وعده داده نظام مالیاتی کشور را در قالب لایحه «اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم» اصلاح خواهد کرد. سیر بررسی لوایح اقتصادی در دولت به این صورت است که لوایح بعد از بررسی در وزارت امور اقتصادی و دارایی به کمیسیون اقتصادی دولت رفته و پس از آن برای بررسی و تصویب نهایی به هیئت دولت می‌رود و در نهایت به مجلس ارائه می‌شود. بهمن ماه سال گذشته، فرهاد دژپسند خبر داد که لایحه مذکور از سوی وزارت اقتصاد تقدیم کمیسیون اقتصادی دولت شده است. ۱۹ مردادماه نیز وزیر اقتصاد با اعلام اینکه برای بررسی این لایحه جلسه فوق العاده تشکیل شده است، گفت: به مجلس رسیدن این لایحه به اختیار من نیست چرا که بعد از کمیسیون باید دولت نیز آن‌را تصویب کند و نمی‌توانم زمانی را قول بدهم اما تمام تلاش خودمان را خواهیم کرد که این اتفاق بیفتد.

                  لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم بالاخره به هیئت دولت رفت

                  فرهاد دژپسند چهارم شهریور در برنامه‌ای تلویزیونی، اعلام کرد که اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم هنوز نهایی نشده و امیدواریم تا قبل از مهر بتوانیم این لایحه را به مجلس ارسال کنیم. ۲۳ مهرماه نیز سرانجام انتظارها به سر رسید و خبری که از جلسه هیأت دولت بر روی خروجی پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری قرار گرفت حاکی از آن بود که لایحه در دستور کار جلسه هیأت دولت بوده و مورد بحث و بررسی قرار گرفته و ادامه بررسی آن را به جلسه آتی موکول شده است.

                  حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری مولد، ساماندهی معافیت‌های مالیاتی، جلوگیری از فعالیت‌های سوداگرانه و کاهش نوسانات بازارهای دارایی‌ها از جمله بازار خودرو و بازار مسکن و جلوگیری از افزایش قیمت نامتعارف آنها و پیاده سازی مالیات بر جمع درآمد اشخاص، از اهداف لایحه یاد شده است.

                  لایحه مذکور در قالب سه محور ساماندهی معافیت‌ها و مشوق‌های مالیاتی، اجرای سیستم مالیات بر مجموع درآمد اشخاص حقیقی و برقراری مالیات بر دارایی (شامل مالیات بر عایدی املاک، مالیات سالانه املاک و مالیات سالانه خودرو) تهیه و تنظیم شده است.

                  اقدام دیرهنگام دولت

                  در این لایحه با هدف بهبود توزیع ثروت، وضع مالیات سالانه املاک مسکونی (گران قیمت) و مالیات سالانه خودرو (لوکس) و با هدف حمایت از فضای کسب و کار، مالیات حق تمبر لغو و مالیات بر سود سهام و سهم الشرکه و کاهش نرخ مالیات شرکت‌ها از نرخ ۲۵ درصد به ۱۰ درصد نیز در متن پیش‌نویس این لایحه مدنظر قرار گرفته است.

                  اگرچه بعید است این لایحه بتواند در تدوین بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ مبنای عمل قرار بگیرد اما در صورتی که اصلاحات مورد انتظار در آن لحاظ شده باشد، می‌تواند اقدامی دیرهنگام اما رو به جلو از سوی دولت دوازدهم باشد.

                  نظر

                  • دیباج
                    ستاره‌دار (۹)
                    • Aug 2018
                    • 855

                    #1524
                    پاسخ : اخبار گالیور

                    در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                    خوشحال میشوم تکنیکالیستهای برتر دیگر این فوروم ما را راهنمایی کنند که چه در انتظارمان است؟
                    متاسفانه شاخص تا 900000 خواهد ریخت ولی تا آخر سال نمودار رو فردا خواهم گذاشت - البته امیدوارم هستم برگرده و این اتفاق نیفته
                    روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

                    نظر

                    • گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8473

                      #1525
                      پاسخ : اخبار گالیور

                      خوبه سایت راه افتاد.

                      گردش تبادل اطلاعات و ورق خوردن صفحات هنوز خیلی خیلی پایین است.

                      نظر

                      • گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8473

                        #1526
                        پاسخ : اخبار گالیور

                        درود بر MSA

                        میبینم لایک گذاشتید بزرگوار.

                        منتظر مطالب برتر شما هستیم.

                        نظر

                        • گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8473

                          #1527
                          پاسخ : اخبار گالیور

                          در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
                          متاسفانه شاخص تا 900000 خواهد ریخت ولی تا آخر سال نمودار رو فردا خواهم گذاشت - البته امیدوارم هستم برگرده و این اتفاق نیفته
                          بی صبرانه منتظر تحلیلتان هستیم بزرگوار.

                          نظر

                          • گالیور
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 8473

                            #1528
                            پاسخ : اخبار گالیور

                            شاخص کل





                            نظر

                            • gaara
                              عضو عادی
                              • Jun 2020
                              • 93

                              #1529
                              پاسخ : اخبار گالیور

                              حاجی به نظرت با ضرر نقد کنیم که اخر ابان سوار بشیم یا نه کلا بیخیال بشیم اصلا نگاه نکنیم؟

                              نظر

                              • گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8473

                                #1530
                                پاسخ : اخبار گالیور

                                اول مهر بود.
                                گفتیم تا آخر مهر بازار آفتاب مهتابه

                                13 آبان انتخاباته

                                دلار نمیتونه تا 13 ابان استابیل و مقتدر باشه

                                اگر وا بده سرمایه ها میاد طرف بورس.

                                ثابت هم که نمیتونه بمونه

                                امروز27 مهر یکشنبه بود.
                                شنبه هفته دیگه میشه 3 ابان.
                                چهارم تعطیله همچنین 13 آبان

                                به عبارتی از 3 آبان صرفاً 7 روز کاری داریم + 3 روز این هفته
                                میکنه 10 روز کاری.

                                پس چیزی نمانده

                                خیلی بعید میدونم بازار پشت به این قیمتها کند و به پیشواز نروذ !!!


                                برای مثال پتروشیمی ها و فولادی ها با این نرخ دلار.

                                حسنی میگه سهام عدالت فروشنده زیاد دارد.

                                بعید میدونم دولت این ناندانی رابه خاطر گزینه سهام عدالت و دارا و سازا از دست دهد.


                                نظر

                                در حال کار...
                                X