اخبار گالیور
Collapse
X
-
-
پاسخ : اخبار گالیور
در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Postسلام وعرض ادب
جسارتا باید در قولنامه نوشته شود اگر چک مربوطه به هر نحوی در زمان نوشته شده پاس نگردد معامله باطل می کرددوخریدار حق هیچ گونه اعتراض وشکایتی نداردhttps://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en
نظر
-
-
در اصل توسط dornaa پست شده است View Postسونا کجا بود
زیر دوش باران درکنار سواحل همیشه خزرم
بچه کرونا میگیری
بیا بشین تو خونت.
آمار خیلی بالاست.
نظر
-
در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Postسلام وعرض ادب
جسارتا باید در قولنامه نوشته شود اگر چک مربوطه به هر نحوی در زمان نوشته شده پاس نگردد معامله باطل می کرددوخریدار حق هیچ گونه اعتراض وشکایتی ندارد
یعنی هر چی تحویل میگیری و تحویل میدی حتی فکرش را میکنی باید در مباینه نامه قید شود.
اگر ماشین را با دوتکه رنگ تحویل گرفتی ولی بردی تعمیرگاه گفته 3 تکه رنگ است میتونی اعتراض کنی وبرگشت پول درخواست کنی.
ودرثانی در اینگونه معاملات فقط چک بانکی قابل قبول است و هرگونه چک دیگر مردود است. !
آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2020/10/22, 14:09.
نظر
-
در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Postاصلا مگه دیگه کسی چکی هم معامله میکنه؟ الان دیگه چک همون معادل نمیخواهم بدهم هستش. هر چند من هیچوقت تو زندگیم نه تا حالا به کسی چک دادم نه چک از کسی قبول کردم.
درستش چک بانکی تضمین شده است = پول نقد.
نظر
-
در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Postگالیور عزیز
گویا تو خونه موندن واسه فقط من و شماست
درناجون هم رفته شمال
ای جووووووووووننننننننننم
جووونوریه این درنا
حداقل یک عکس از دریا بگیر واسمون بگذار اینجا جیگرمون صفا بیاد.
دلمون لک زد تو این تهران کرونا زده وآلوده
نظر
-
در اصل توسط dornaa پست شده است View Postبچه جونم رو برداشتم ازدست کرونا دررفتم
هراتتشی بلند میشه از گور تهرون بلند میشه
خدا حفظت کند هر جا هستی بزرگوار.
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Postعذرخواهی/کنجکاو شدم و برای یادگیری خودم از تجربه شما/ یعنی میفرمایید باید روی چکهای معاملاتی درج شود مربوط به ماشین است؟ تا بشود چکها را اجرا گذاشت ممنونم اگه دوستان تجریشون بگن
.....................................
ای جووووووووووووووووووووونم
در ضمن جهت ابطال معامله بستگی به مفاد قولنامه دارد.اگر خیار غبن(مغبون شدن) یا تدلیس(فریب و پنهان کاری) و خیار رویت (عدم پرداخت پول)از طرفین سلب شده باشد امکانش نیست و اگر ذکر نشده باشدامکان فسخ هست
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Postعذرخواهی/کنجکاو شدم و برای یادگیری خودم از تجربه شما/ یعنی میفرمایید باید روی چکهای معاملاتی درج شود مربوط به ماشین است؟ تا بشود چکها را اجرا گذاشت ممنونم اگه دوستان تجریشون بگن
.....................................
ای جووووووووووووووووووووونمبهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی
نظر
نظر