اخبار گالیور
Collapse
X
-
-
پاسخ : اخبار گالیور
در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post..من که بعید میدونم بهرام خان دیگه این طرفا افتابی بشه ...الان داره باهمتی و دژپسند پالوده میخوره ..وبه ریش ارتش دلاور سهامداران میخندهآخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/11/04, 12:14..
نظر
-
-
-
کاشی الوند ( کلوند )) :
از گروه جذاب کاشی و سرامیک , که در گزارش مهر ماه صادرات بزرگی داشته اند و فروش دلاری آنها از فروش ریالی شان بیشتر بوده است ...
قیمت امروز 14 آبان 1399 حدود 2000 تومان ...
هدف میان مدت : 6000 تومان
این نوشته سیکنال خرید و فروش نیست ...
...............................................
( شعاربورسی سال 1399 : هر کس کاشی ندارد , ایمان ندارد ))
.................................................. .................................................. .......................
آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/11/04, 12:19..
نظر
-
در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
ناقلا
رو 2100000خالی کردی
رو1100000میخواهی جایگزین کنی
خیلی بلاشدی شیطون
لشکر 5000000 رو هم فرستادی جنگ ترامپ
بورس باز یعنی همین ...
اگر غیر این باشد ول معطلیم ....
ما باید گلیم خودمان را بیرون بکشیم و اگر این طور نباشد , بورس باز نیستیم و صرفا دنباله رو باقی خواهیم ماند تا آخر عمر ....
نظر
-
ما باید سراغ سهامی برویم که نتیجه ی انتخابات آمریکا , هیچ تاثیری بر روند آن گروه نداشته باشد ...
بورس باز یعنی همین ...
اگر نمی توانید آن گروه را پیدا کنید , ابطال کد بورسی بهترین گزینه برای شماست ...
با پوزش از رفقای تاپیک , مخاطبان این نوشته ی بنده کسانی هستند که صرفا در حال ناله و شکایت هستند ...
ظاهرا عده ای با نوشتن بنده در تاپیک مشکل دارند و بنده هم دیگر به خاطر این عزیزان احتمالا مطلبی نزنم تا باعث رنجش آنها نشوم ...
خداوند نگهدارتان باشد رفقا ...
آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/11/04, 12:38..
نظر
-
-
-
تنها کسی بودم که در شاخص زیر 300 هزار تا هدف 2 میلیون واحدی شاخص را ( با درصد خطای پایین )) پیش بینی کردم و در شاخص 2,000,000 واحدی سیکنال خروج دادم ...
در سایت فیلتر شده مستند وجود داشت ...
حتی در همان تالار کاربر حبیب 110 در پاسخ چنین نوشت : ( بهرام خان سیکنال خروج داد ... ))
اما هرکسی ندانست که کجا بخرد و بفروشد , مقصر من نبودم ...
لطفا بنده را مقصر ندانید ...
آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/11/04, 13:21..
نظر
-
در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Postاتفاقی!!!!
دیگه حالم از این اتفاقا بهم میخوره.
اتفاقی هم این مدت نبودی!!
اتفاقی هم درست شب انتخابات پیدات شد!!!
روت میشه بازم بنویسی؟!!!
دقیقا چرا ؟!
تنها کسی بودم که در شاخص زیر 300 هزار تا هدف 2 میلیون واحدی شاخص را ( با درصد خطای پایین )) پیش بینی کردم و در شاخص 2,000,000 واحدی سیکنال خروج دادم ...
در سایت فیلتر شده شواهد , مستند وجود داشت ( دارد ))
حتی در همان تالار کاربر حبیب 110 در پاسخ چنین نوشت : ( بهرام خان سیکنال خروج داد ... ))آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/11/04, 13:31..
نظر
-
در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Postچرا ؟!
دقیقا چرا ؟!
در سایت فیلتر شده مستند وجود داشت ...
حتی در همان تالار کاربر حبیب 110 در پاسخ چنین نوشت : ( بهرام خان سیکنال خروج داد ... ))
نظر
-
نظر