اخبار گالیور

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید خزایی
    عضو فعال
    • Jul 2020
    • 1260

پاسخ : اخبار گالیور

من با بهرام با اون 2100 ش خیلی حال کردم..... تارگتش بالا بود
    .... دست خوش داشت بابت پیش بینیش.... دمش گرم ک اینجا داریمش....بهرام از چارت خودرو چی دستگیرت میشه؟

نظر

• afsaneh25287
      عضو عادی
      • Sep 2020
      • 56

با سلام
      آقا مرتضی نا امید نباش که صبح نزدیک است انشا الله که عدو شود سبب خیر اگر خداخواهد.
      در اصل توسط morteza220 پست شده است View Post
      مشتی ماشالله،حقه ای ولله حقه ای ولله،میکشی بالا مال و منالا می کنی حاشا بارت می لنگه،الاغه لنگه شیشه و سنگه ماشالله ...دستات که رو شه،خون که بجوشه خلق که بخروشه داره تماشا حاضر و غایب صادق و کاذب شحنه و نایب جملگی رسوا ...مشتی ماشالله،حقه ای ولله ..حق پیشه رنجه...مار سره گنجه....پنجه به پنجه...گشنه و دارا....اون که بیداره ،دستاش بکاره ..حق رو میگیره آخر دعوا
      ما هم فعلن نشستیم و نظاره گریم تا آخر دعوا بشه....
      یه روزی میشه هر چند فشار خیلی روشه..
      درنای عزیز دست پسر کوچولوت رو بگیر و از اینجا برو که به سرنوشت من و امثال من دچار نشه....از وقتی یادم میاد دارم درجا میزنم و بازنده ام بس که چاره ای نداشتم جز اعتماد به یه سری آدم که مردم رو بازیچه خودشون کردن...حالا هم نه پای رفتن دارم نه جای موندن.....

نظر

• morteza220
        عضو عادی
        • Nov 2020
        • 226

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
        من با بهرام با اون 2100 ش خیلی حال کردم..... تارگتش بالا بود
        .... دست خوش داشت بابت پیش بینیش.... دمش گرم ک اینجا داریمش....بهرام از چارت خودرو چی دستگیرت میشه؟
        این که با حرف شهرام و بهرام یا مهناز و شهناز و نقی و تقی خرید و فروش کنی کار بیسار احمقانه ای هست... ولی اینکه بیای عوام فریبی کنی تارگتهای بالا بدی و یه سری نامطلع رو فریب بدی به اسم وطن پرستی و حمایت از تولید بشی حاج صادق آهنگران و مردم رو به جبهه جنگ دعوت کنی ودادار دودور راه بندازی مردم رو هیجانی کنی و دم از فرمانده بزنی و ارتش فلان ملیونی ولی با اولین شلیک گلوله فراری بشی و خیلی آروم بگی بچه ها من دارم در میرم و وقتی در رفتی و احساس امنیت کردی بری که بری. ....وقتی این بحث توی تالار بورس پیش اومد خود بهرام خان فرمودند درد اینه که من گفتم بازار ریزشی و خودمم سهامدارم و الآ از دو طرف دارم میسوزم که میدونستم بازار میریزه ولی سهامم رو نفروختم و کلی زد به صحرای کربلا و مظلوم نمایی کرد ...ولی در این فروم جدید میفرمایند که تیز و بز بودم سهامم و فروختم دو زار ده شاهی کاسب شدم ..واسه همین گفتم این بهرام اون بهرام تالار بورس نیست که شاید هم هست ...در هر صورت واقعآ دمش گرم که از یه سری آدم جو گیر سواری گرفت و جیبشون هم زد..شاید الآ بگی بورس یعنی همین تیز و بز بودن منم میگم اره درسته ولی تیز و بز بودن خیلی فرق داره با فریب دادن یه سری نامطلع...توی این چند سال که توی بورسم آدمهای زیادی دیدم از رمال و فالگیر تا راننده اسنپ و تپسی که سیگنال فروشی میکرد ولی امثال بهرام و اون خانم مهناز صادقی و در درجات بالاترش اون کلید ساز که مردم رو با دوز و کلک فریب دادن نوبر ....

نظر

• morteza220
          عضو عادی
          • Nov 2020
          • 226

در اصل توسط afsaneh25287 پست شده است View Post
          با سلام
          آقا مرتضی نا امید نباش که صبح نزدیک است انشا الله که عدو شود سبب خیر اگر خداخواهد.
          سپاس دوست عزیز و بزرگوار...اره این روزها هم میگذره ..خدا رو شکر همه سرمایه منم بره باز میتونم از جاهای دیگه درآمد داشته باشم و روزگار بگذرونم ....مسولیت زن و بچه هم ندارم که غصشون و بخورم ...ولی خیلی ها هستن که واقعآ نابود میشن یا در حال نابود شدن هستن ,با این شرایط بد و وانفسا که حتی پول یه نون هم ندا رن و دایم شرمنده زن و بچشون هستن....
          انشالله خدا برای همه بسازه...

نظر

• مایکل داگلاس
            Banned
            • Sep 2020
            • 378

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post

دروووووووووووود بر رفقا
            درود بر یاران قدیم و جدید
            درود بر ارتش حرفه ای بورس بازان ...
            تصادفی این فروم را پیدا کردیم ...

اصلا" دوست نداشتم توی این تالار پست بذارم..
            ولی چون ذات خبیث بهرام خان در تالار بورس برای همه عیان شد و الانم هم در این تالار فیلم جدیدی به راه انداخته، میخواهم اینجا هم از وجودش رونمایی کنم و قضاوت رو بر عهده کاربران بگذارم. باشد که این کاربران به راه راست هدایت شوند.
            بهرام خان اینکه میگویی اینجا رو اتفاقی پیدا کردی، از سال 2013 اینجا بودی و 75 تا پست گذاشتی.
            طی چند وقت اخیر چند نام کاربری با نام بهرام خان و خان خانان با نقطه و بی نقطه در این تالار ایجاد شده جهت انحراف برای پیدا نشدن بهرام قدیمی.
            سربازان گمنام امام زمان همه جا حضور دارند.
            راستی چه خبر از شکربن 150 هزار تومنی؟ چه خبر از دکتر همتی زیرک و باهوش؟ چه خبر از دژپسند کاردان؟

http://
            آخرین ویرایش توسط مایکل داگلاس؛ 2020/11/04, 23:46.

نظر

• "Midas"
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 2483

یک شخص با تجربه جمله ای را گفت که هیچ وقت فراموشم نمی شود،

گفت "اعتبار و آبرو ذره ذره به دست میاد، سطل سطل و خروار خروار از دستش نده"

اینکه مردم را اینطوری آوردند در بورس و با قوانین ضد بورس صف خرید هیجان خرید ایجاد کردند، و بعد زدن زیر میز و برگردوندنش

زرنگی نیست، اوج حماقت است. این اعتبار که از دست رفت به این راحتی ها بر نمی گردد....

سال ها زمان خواهد برد یا شاید هرگز این خاطره بد از ذهن پاک نشود

اگر شاخص که ابتدای سال 500 هزار بود الان با رشد کنترل شده به 1 میلیون واحد رسیده بود، هیچ کس شاکی نبود.

اما وقتی روی سهام شاخص ساز سفته بازی در سطح کلان صورت بدهی و از صدا و سیما تا عوامل سازمان بورس

برای فریب مردم و جو دادن استفاد کنی و بعد اسمش را زرنگی بگذاری اسمش خیانت به اعتماد است.
              بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• dornaa
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1467

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
                ولی چون ذات خبیث بهرام خان در تالار بورس برای همه عیان شد و الانم هم در این تالار فیلم جدیدی به راه انداخته، میخواهم اینجا هم از وجودش رونمایی کنم و قضاوت رو بر عهده کاربران بگذارم. باشد که این کاربران به راه راست هدایت شوند.
                بهرام خان اینکه میگویی اینجا رو اتفاقی پیدا کردی، از سال 2013 اینجا بودی و 75 تا پست گذاشتی.
                طی چند وقت اخیر چند نام کاربری با نام بهرام خان و خان خانان با نقطه و بی نقطه در این تالار ایجاد شده جهت انحراف برای پیدا نشدن بهرام قدیمی.
                راستی چه خبر از شکربن 150 هزار تومنی؟ چه خبر از دکتر همتی زیرک و باهوش؟ چه خبر از دژپسند کاردان؟

مایکل راستی به کی رای دادی

ترامپ یا بایدن؟

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8472

سلام مرتضی جان

حداقل به خاطربهرام خان تشریف آوردی.

خوش حالم کردی.

جای شما و اژدر خیلی خالی بود.

نظر

• گالیور
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 8472

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                    یک شخص با تجربه جمله ای را گفت که هیچ وقت فراموشم نمی شود،

گفت "اعتبار و آبرو ذره ذره به دست میاد، سطل سطل و خروار خروار از دستش نده"

اینکه مردم را اینطوری آوردند در بورس و با قوانین ضد بورس صف خرید هیجان خرید ایجاد کردند، و بعد زدن زیر میز و برگردوندنش

زرنگی نیست، اوج حماقت است. این اعتبار که از دست رفت به این راحتی ها بر نمی گردد....

سال ها زمان خواهد برد یا شاید هرگز این خاطره بد از ذهن پاک نشود

اگر شاخص که ابتدای سال 500 هزار بود الان با رشد کنترل شده به 1 میلیون واحد رسیده بود، هیچ کس شاکی نبود.

اما وقتی روی سهام شاخص ساز سفته بازی در سطح کلان صورت بدهی و از صدا و سیما تا عوامل سازمان بورس

برای فریب مردم و جو دادن استفاد کنی و بعد اسمش را زرنگی بگذاری اسمش خیانت به اعتماد است.
                    جالبه اینها انوقت میگویند آمریکا خبیثه !!

معتقدند به آمریکا نمیشه اعتماد کرد!!!

آمریکا که هیچ

پدر جد جهود و صهیونیسم و اسرائیل باید لنگ بیاندازند جلوی اینها.

به نظرتون اینها چه فرقه ای هستند!!؟؟

بعید میدونم شیعه باشند.

چون شمر و یزید سوسکن در برابر اینها.

نظر

• Hssn_mohammadi
                      عضو عادی
                      • Sep 2020
                      • 220

خرید شپنا در 4000 تومان یا شستا در 6000 تومان را ما هیچوقت توصیه نداشتیم ...
                      بورس باز حس شامه قوی نداشته باشد , باید برود برای ابطال کد بورسی خودش ( بهترین کار همین است ))
                      سلام
                      الاعمال بالنیات
                      اگه نیت شما خیر بوده که حتما بوده، خدا عوض خیرتان می دهد و سوء برداشت بنده خدا تاثیری ندارد.
                      من زیر خیلی از پست های شما رو توی تالار بورس لایک کردم.
                      ولی به نظر، هدف ۱۰ هزار تومانی برای شبندر نقل قول کردن و نمودار گذاشتن، با سیگنال خرید دادن شپنا در ۴۰۰۰ تومن تفاوت چندانی ندارد

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8472

جالبه دلار از 17 رسید به 32.5

نه دولت و نه همتی ونه سپاه وارد عمل جدی نشدند !!!

الان که نتیجه انتخابات مشخص شده و دلار خود به خود داره میاد پایین

سپاه وارد عمل شده !!!

عملاً هیچ کارن.

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

درود بر رفقا

زیاد خودتان را اذیت نکنید , بازار راه خودش را پیدا خواهد کرد ...
                          گزینه ی کاهش بهره ی بانکی به زیر 10 درصد درصد ( حتی 4 درصد )) روی میز است , پیش شرط اجرای آن , پیروزی دموکرات هاست ...
                          بهره ی بانکی تک رقمی , موتور محرکه ی قدرتمند بورس خواهد شد ...

.................................................. ........................
                          اما اگر ترامپ باقی بماند , تورم بازار را بالا خواهد برد ...
                          .................................................. ........................

بهترین گزینه برای بورس ایران زمین , پیروزی دموکراتهاست و پشت بند آن دستور اجرای سریع بهره ی بانکی تک رقمی توسط دولت ....
                          هنوز تحلیل فوق برقرار است ...
                          کاهش بهره ی بانکی و تک رقمی شدن آن , یک پیش نیاز دارد و آن تسخیر کاخ سفید است که تقریبا 99 درصد مسیر طی شده است ...
                          .

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

درود بر شما ...
                            از شما بعید بود که چنین برداشت اشتباهی داشته باشید ... و به سادگی فریب تحلیل های غلط کاربران عقده ای را بخورید ...
                            بنده هنوز به بچه ی گل ارومیه ارادت دارم
                            .

نظر

• morteza220
                              عضو عادی
                              • Nov 2020
                              • 226

دیروز و فرداهای قطعنامه 598

نظر

• خسی در میقات
                                عضو جدید
                                • Oct 2020
                                • 19

بازم میگم این بهرام خان ،اون بهرام خان تالار بورس نیست.
                                بهرام خان تالار بورس درسته که ماموریتی داشت و انجام داد!! اما ادبیاتش بسیار محترمانه بود، حتی نسبت به کسانیکه بهش توهین میکردن

نظر

در حال کار...
                                X