کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خیلی مسخره اس که به یکسری از افراد وام بدون بهره و ارز 4200 و انواع و اقسام مجوزها و.... تعلق میگیره و به خیلی های دیگه هیچی به هیچی
بعد این 2 نفر باید با همدیگه رقابت کنن (بعدم بیان بگن جریان ازاد و رقابت ازاد شما خودت شکست خوردی ، اوشون خودش پیروز شد )
کاش تازه همینا بود ، وسط رینگ داری مشت میزنی صورت طرف ، یهو بلندگو اعلام میکنه مشت زدن بصورت خطاس ! بعد اون مشت میزنه صورتت ، بلندگو اعلام میکنه ممنوعیت مشت بصورت برداشته شد :|
بگذریم
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
با سلام و درود
البته که من خودم در ضرر هستم در پترول و از قبل این هیجانات بازار رو در صورت احتمال براش برنامه ریخته بودم!!ولی چون انسان خطا داره و منطقی تصمیم نمگیره و کاملا بر مبنای احساساته نمیشه کاریش کرد..این نوع حماقت در تصمیم گیری شامل خودم هم میشه!!!
بنظرم فارغ از دزدی که فارس و پترول از سهامدارارن خرد کردن در مساله گچساران!! پترول عملیاتی و غیر عملیاتی در شش ماه میتونه 700 تومن سود بسازه!!! یعنی پر بر ای 1.7 تقریبا تا سه ماهه دیگه با این قیمت...
و بازهم با توجه به اینکه قسمت عمده سود رو تقسیم نخواهد کرد بنظرم میتونه 500 درصد از انباشته افزایش سرمایه بده..بنابراین اگر کسی هم اکنون 1 میلیون سهم پترول داره تا پایان سال مالی با احتساب افزایش سرمایه میتونه تعداد سهامش رو به 6 میلیون عدد برسونه... و البته با توجه به تنزیل جریانات نقدی برای پترول تا سال 1404 و به بهره برداری رسیدن پروژه های سودساز به ازای هر سهم با نرخ دلار 25000 تومان میتونه 200 تومان سود بسازه...بنابراین داراریی 1 میلیون سهم در حال حاضر برابر با دریافت سود نقدی 1.2 میلیاردی در 1404 خواهد بود...
پس بنظرم در تاعیین و کاربرد نمودار بهتره سود سازی شرکت هم بررسی بشه///
درست زمانی که آمریکا را رو به انحطاط میدونستن با یک سیستم ناکارآمد،
اونور دنیا یکی از زیباترین جلوه های دموکراسی و انتخابات مردمی را به نمایش گذاشت.
استقلال رسانه ها، قاضی ها، فرمانداران، برگزار کنندگان انتخابات هم در نوع خودش جالب توجه بود.
واقعا شایسته پیشرفت و بهتر بودن هستن.
امین امروز زیر قیمت عرضه اولیه رسید. اونایی که برای عرضه اولیه سر و دست میشکستن بسم الله هر چقدر بخوای ریخته رو زمین
راستی خودشم بازارگردانی چند سهم دیگه رو داره...
درست زمانی که آمریکا را رو به انحطاط میدونستن با یک سیستم ناکارآمد،
اونور دنیا یکی از زیباترین جلوه های دموکراسی و انتخابات مردمی را به نمایش گذاشت.
استقلال رسانه ها، قاضی ها، فرمانداران، برگزار کنندگان انتخابات هم در نوع خودش جالب توجه بود.
واقعا شایسته پیشرفت و بهتر بودن هستن.
ار نظر من ریزش بورس دستور امنیتی سفیر انگلیس ( رابرت مک ایر ) به حزب کارگزاران سازندگی به لیدری مرعشی وهمتی است که نقدینگی قابل توجه نباید به بورس وارد شود تا باعث شکوفایی اقتصاد شود.( صرفا نظر شخصی )
روش اجرایی برای تحقق این هدف این گونه است که همتی نرخ سود بانکی را به صورت غیر رسمی برای افرادی که نقدینگی زیادی دارند به 20 درصد رسانده است وبا دستکاری نرم افزاری بانک ها برای پرداخت سود ها 20 درصدی کاری ندارد وروش دوم این گونه است که به افراد مرتبط با حزب کارگزاران واصلاحات گفته شده است پول خود را از بورس بکشند بیرون نمونه اش اخوندی وزیر اسبق راه است که 1200 میلیارد در اوج بورس کشیده اند بیرون بنابراین به صورت غیر رسمی راه ورود نقدینگی کلان به بورس را گرفته اند و تا نقدینگی محسوس وارد بورس نشود امیدی به حرکت رو به صعود خوب بورس نیست مگر این که مولفه ورود پول هوشمند وکلان به بورس تغییر پیدا کند
نظر