کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام گالیورجان من خودمم نظرم همین حدود بود. منتها امروز صف خریدش به نسبت روزهای گذشته تپل تر کردن (روی مقاومت) و اینکه ۲ تا کد تا اینجا دویست هزار خریدن باعث شدن دستم به فروش نره خخخخ
مورد دیگه اینکه بقیه سهام مورد نظرمم صف خریدن
تغيير دامنه نوسان روزانه قيمت در برخی نمادهای معاملاتی
◼ به اطلاع ميرساند ؛ دامنه نوسان روزانه قيمت در نمادهای معاملاتی شرکت دامداري تليسه نمونه (تليسه1)، شير و گوشت زاگرس شهركرد (زشگزا1) ، قند شيروان قوچان و بجنورد (قشير1) ، پاكديس (غديس1) ، كشت و دام قيام اصفهان (زقيام1) و كشاورزی و دامپروري بينالود (زبينا1) از روز دوشنبه مورخ 1399/09/10 ، به ميزان 5 درصد تغيير می يابد. مدير عمليات بازار فرابورس ايران
درود بر شما گالیور جان و سپاس از وقتی که گذاشتید
به نظرت وبصادر رو رد کنم یا نه؟ البته کندل امروزش و حجم معاملاتش و همچنین عبور شاخص از مرز 1400 دل به شکم میکنه البته سودی هم نمیکنم با ده درصد ضرر عملا خارج میشم
و بجاش چی بگیرم تلیسه یا پترول ؟
تغيير دامنه نوسان روزانه قيمت در برخی نمادهای معاملاتی
◼ به اطلاع ميرساند ؛ دامنه نوسان روزانه قيمت در نمادهای معاملاتی شرکت دامداري تليسه نمونه (تليسه1)، شير و گوشت زاگرس شهركرد (زشگزا1) ، قند شيروان قوچان و بجنورد (قشير1) ، پاكديس (غديس1) ، كشت و دام قيام اصفهان (زقيام1) و كشاورزی و دامپروري بينالود (زبينا1) از روز دوشنبه مورخ 1399/09/10 ، به ميزان 5 درصد تغيير می يابد. مدير عمليات بازار فرابورس ايران
اینا سودشون مال بنیاد بود تامام
ولی خدا روزی رسونه نوبت مام میشه
درود بر شما گالیور جان و سپاس از وقتی که گذاشتید
به نظرت وبصادر رو رد کنم یا نه؟ البته کندل امروزش و حجم معاملاتش و همچنین عبور شاخص از مرز 1400 دل به شکم میکنه البته سودی هم نمیکنم با ده درصد ضرر عملا خارج میشم
و بجاش چی بگیرم تلیسه یا پترول ؟
الان همه چی مثبته
افق یا کرمان
لپارس یا کماسه اگه باز شد.
همه چی خوبه حتی شستا.
ولی توصیه میکنم از رودست و حرفهای من خرید نکنی تا به خاک سیاه نشینی.
سهم از ۵ هزار تومن رسیده ۱۶۰۰ الان با ۱۰۰ تومن بالا رفتن بعضی ها فکر میکنن باید شناسایی سود کنند!!!
سهم هایی مثل سپ منظورم هست و خیلی سهم های دیگه،
امیدوارم حداقل چند ماه فضای بورس مثبت باشه تا بخشی از ضررها جبران بشه
سهم از ۵ هزار تومن رسیده ۱۶۰۰ الان با ۱۰۰ تومن بالا رفتن بعضی ها فکر میکنن باید شناسایی سود کنند!!!
سهم هایی مثل سپ منظورم هست و خیلی سهم های دیگه،
امیدوارم حداقل چند ماه فضای بورس مثبت باشه تا بخشی از ضررها جبران بشه
یعنی دولت میگذارد نقدینگی که در اوج در بورس سوزانده وحبس کرده دوباره ازاد بشود؟
افق یا کرمان
لپارس یا کماسه اگه باز شد.
همه چی خوبه حتی شستا.
ولی توصیه میکنم از رودست و حرفهای من خرید نکنی تا به خاک سیاه نشینی.
/.:biggrinsmiley.:/
سلام بازار بورس ما با این حکومت مثل این است !گویند شبی دزدی به خانه فقیری اندر شد وپارچه ای که با خود آورده بود گستراند تا وسایلی که می دزد رابا آن ببرد صاحب خانه که بیدار بود غلطی زدوبرروی آن پاچه قرار گرفت ودزددرخانه چیزی نیافت وچون آمدبرود دید صاحب خانه با غلط خوردن بروی آن خوابیده به ناچا آمد که خانه راترک کند صاحب خانه گفت دوباره هم بیایی!
نمی دانم تونستید فایلهای پیوست رو باز کنید یا خیر - ببخشید ایمیل بدهید ارسال میکنم
سیگنال خرید امروز پسهند از روز گذشته بود و ختور - وحافظ و خکاوه برای امروز ضمنا خکاوه رو دیروز گفته بودم بر میگرده
لطف دارید - هر طور خواستم فایل رو بگذارم نشد - راهنمایی بفرمایید ممنون میشم = فقط تعدادی عکس تونستم بگذارم
این خروجی چهار سال برنامه نویسی هست و یک نرم افزار بسیار قوی که بالای ۸۰ درصد خروجی رو درست میده - یک چیزی که تا بحال هیچ بروکری به خودش ندیده و البته هنوز هم در حال بروز رسانی هست -- متاتریدر و مفید ترید و تریدینگ ویو - ادونس گیت باید بیان لنگ بندازن جلوش - :.thumbsupsmileyanim به هر حال چشم هر روز سعی میکنم خروجی رو قبل از ساعت ۹ بذارم هر چند که این روزها با توجه به تعطیلی تا ساعت ۱۱ می خوابیم
نظر