کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام علیکم
اخوی دیباج گرامی و عزیز
جسارتا من همکاری دارم که تو این کاراست
ممنون میشوم
اینجا فایل اکسلش آپلود و
لینکی که میده اینجا ادرش بده
به همین سادگی
ممنون انشالله جبران کنم.خداوند حفظتان کند
میروید این ادرس---- دکمه اپلود بزنید---- لینک ادرس اینجا کپی کنید https://www.file.io/
جناب گالیور
شما و دوستان هم فکرتان 24 ساعته اینجا دارید از همه عالم و آدم از غرش تا فرش ازخداوند متعال تا ابلیس و ابلیسیان انتفاد الکی و عیر منظقی میکنید
بماند من هر وقت امدم از 3 صبح تا 12 شب اینجایید
یک انتقاد به مدیر این سایت که نمیدانم کی هست و چه منظور این یساط پهن نموده نکردید که دکمه چت خصوصی برای ارتباط کار بر کاربر بگذارند شاید یکی خواست از یکی خوشش امد خصوصی باهاش تماس برقرار کند
شما که نتوانستید خودم باید کار به دست بگیرم
ناراحت نشوید انتقاد میکنم
با توجه اینکه توضیحاتش زیاد هست یک فیلم تهیه میکنم براتم میفرستم لطفا تلگرام یا ایمیل ارسال فرمایید.
برادر ایمیل درخواست کردی
ما راه اسانش برایتان گفتیم
بفرست شاید بدرد بخور بود
اساتید ما توانستند ارتقا دهند
ارتقا شده ان من خودم بهتان میفرستم امير المؤمنين على بن ابيطالب عليه السّلام زكوة العلم نشره زکات دانش،نشر آن است.
سلام علیکم
اخوی دیباج گرامی و عزیز
جسارتا من همکاری دارم که تو این کاراست
ممنون میشوم
اینجا فایل اکسلش آپلود و
لینکی که میده اینجا ادرش بده
به همین سادگی
ممنون انشالله جبران کنم.خداوند حفظتان کند
میروید این ادرس---- دکمه اپلود بزنید---- لینک ادرس اینجا کپی کنید https://www.file.io/
پس از رشد 183 درصدی سود 6 ماهه کاغذسازی کاوه محقق شد؛
اعطای پروانه تحقیق و توسعه به کاغذسازی کاوه از سوی وزارت صنعت، معدن وتجارت
شرکت صنایع کاغذسازی کاوه موفق شد پس از ثبت رشد 183 درصدی سود 6 ماه نخست سال، با توجه به دارابودن آزمایشگاه مجهز آکرودیته، تجهیزات تخصصی و نیروی انسانی متخصص و کارآزموده، واجد شرایط دریافت پروانه تحقیق و توسعه از وزارت صنعت، معدن و تجارت شناخته شده و به عنوان یکی از اولین شرکتهای کاغذسازی کشور موفق به دریافت این پروانه شود.
به گزارش واحد ارتباطات شرکت صنايع کاغذسازی کاوه این شرکت با مراحل بازرسی و ممیزی دریافت این پروانه از سال گذشته آغاز شد و پس از صدور گواهی موقت و بازدیدها و آزمایش های فنی کارشناسان وزارت صمت و آزمون های تخصصی پرسنل شرکت کاغذسازی کاوه، پروانه تحقیق و توسعه به این کاغذساز قدیمی کشور اعطا گردید.
تحقیق و توسعه به عنوان رویکردی مهم در بنگاه های صنعتی ضمن بهینه سازی فرایندها و به کارگیری مناسب منابع، موجب تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر و رقابت پذیر در سطح ملی و بین المللی و درنتیجه تحقق رشد اقتصادی مطلوب می گردد.
شرکت صنایع کاغذسازی کاوه از شرکت های وابسته به هلدینگ سلولزی #تاپیکو و #شستا، در زمره بزرگترین تولیدکنندگان کاغذ در کشور بوده، با نماد #چکاوه در بازار بورس ایران حضور دارد و تنها شرکت بورسی صنعت کاغذسازی است که موفق به دریافت پروانه تحقیق و توسعه شده است.
جناب گالیور
شما و دوستان هم فکرتان 24 ساعته اینجا دارید از همه عالم و آدم از غرش تا فرش ازخداوند متعال تا ابلیس و ابلیسیان انتفاد الکی و عیر منظقی میکنید
بماند من هر وقت امدم از 3 صبح تا 12 شب اینجایید
یک انتقاد به مدیر این سایت که نمیدانم کی هست و چه منظور این یساط پهن نموده نکردید که دکمه چت خصوصی برای ارتباط کار بر کاربر بگذارند شاید یکی خواست از یکی خوشش امد خصوصی باهاش تماس برقرار کند
شما که نتوانستید خودم باید کار به دست بگیرم
ناراحت نشوید انتقاد میکنم
به شیطان دستور داده شد که سجده کند در برابر انسان اشرف مخلوقات.
گالیور برو ببین این اقای دیباج هست یا رفته
قبول کن شما نگذاشتید
یا حق ما رفتیم
ما مثل شما ربات نیستیم 24 ساعته اینجا باشیم
ناهار داریم- نماز داریم- کار داریم- زندگی داریم
نظر