اخبار گالیور

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4093

پاسخ : اخبار گالیور

در اصل توسط cumpi پست شده است View Post
    جناب b4city پاسخ شما را در تایپیک بهرام خان دادم امیدوارم به آن عمل کنید
    ضمنا لطفا اگر میخواهید آگاه سازی کنید به این شکل نباشد هیچ در مرام مردانگی نیست که آبروی شخصی را بی دلیل و بخاطر قضاوت خدای نکرده نادرست ببرید
    من همیشه به اخلاقیات در هر زمینه ای اعتقاد داشتم و عمل میکنم و احترام میگذارم
    بازار خیلی لغزشی هست اکثرا در ضرر هستند و مترصد سر به سر شدن و نقد شدن
    اعتماد به بازار نیست ولی خوبی این ریزش این بود که حداقل حرفه ای ها می مانند و آماتور ها و جوگیر ها سریعتر خارج میشوند
    ای کاش برای چندمین بار میگویم ای کاش مسئولین و سردمداران این مملکت بجای دعواهای بی خود سیاسی بیشتر به فکر مردم می بودند بیشتر به بورس توجه میکردند
    کاش میفهمیدند که تنها راه ثبات اقتصادی و کنترل تورم بورس هست تنها راه مبارزه با تحریم ها بورس هست البته بورسی سالم و جدا از دخالت های سیاست مداران و دولتمردان
    به هر حال دوستانی دارم که مشاور هستند مثالش مشاور اقتصادی یکی از صنایع بزرگ غذایی که با همین بورس و رشد سهام شرکتش کلی رونق گرفت و پیشرفت کرده و باعث توسعه و عمران چندین شهر و به کار گیری کلی کارگر شده
    بورس موجب گردش نقدینگی و پیشرفت هست بجای ترساندن مردم ،بهتر است راه درست را به ایشان نشان بدهیم
    خداوند یاورتان باشد
    ابرو بردن نیست دوست عزیز . در ضمن بی دلیل دیگه چیه ؟ کلی کبری صغری چیدم . دلیل ها اوور دوز کرده میگی بی دلیل ؟ بحث منم با اونه نه با شما . خدای ناکرده اگر وکیلش شما هستی بگید تا بدونم . موکل شارلاتان ها شدن هم مشکلی نداره
    ایشون از من دعوت کرد برای قضاوت کردن و ... و اتفاقا به همین دلیل عضو این انجمن شدم و در بدو ورود هم هیچ مشکلی نبود . و گذشته را نادیده گرفتم
    بعد نقدی بر ایشون داشتم که وقتی اسم سهمی میبری اینقدر منم منم و تکرار نکن و دیدم همون بازی های قدیمی را راه انداخته . ادم ها عوض نمیشوند . دیدم همون ادم است
    و رویه ایشون و پاسخش ، نه تنها قانع کننده نبود بلکه دهن کجی بود
    بعد رفت از ارشیو عکس هاش اومد شروع کرد به فلانی اینو گفته و انو گفته اونم از تالار قدیم . اون ابرو بردن نبود ؟ مدرک سازی و تهدید و ... مگه ندیدی کامنت های قبلیش را ؟ شروع کننده کی بود ؟

ترسوندن مردم ؟؟؟ کی را ترسوندیم ؟ موقعی که شاخص رو 2 میلیون بود و هشدار میدادیم ترسوندیم ؟
    ملت پولاشون نصف و یک سوم شد تا امثال دوست شما بخوره و بره پولاش را روغن اقتصادی کنه ؟ این شد ریق اقتصادی ؟؟؟؟
    همون مشاور یه شرکت غذائی کمش بود ؟ اون وقت دوست شما از کجا میدونست باید خالی کنه سر مردم و بزنه به چاک ؟ مشکل ما اتفاقا همین امثال دوست شما و همونی است که وکالت داری ازش

یا موکل جناب عالی که خانه های n را وعده میداد پولاش میاد بورس و بوق بوق میکرد و برا دولتی های دزد تبلیغ میکرد و دیدی که ... حالا شده ادم خوبه ؟؟؟؟؟
    رونق اقتصادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از بورس ؟ از جیب کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ای .. ریدم به این روغن اقتصادی یا ریق اقتصادی از جیب دیگران . شعار دادن راخته
    رونق اقتصادی در حقوقی ها هم ایجاد شد . در سقف ها خالی کردند و پول مردم را دزدیدند و بردند . ما داریم از مسائل حاشیه ای حرف میزنیم

رونق و روغن و ریق اقتصادی را دیدیدم . تامین مالی 130 هزار میلیارد تومانی در کل از سهام و اوراق از جیب مردم برای دولت و حقوقی ها . اگر کشور دیگری در دنیا سراغ داری اینطور روغنی از جیب مردم تامین کنه بگید بدونیم

شما نگرفتی مطلب را برادر کلا در باقالی ها هستی . کسی نگفته بورس بد است . د اریم از ادم های بد بورس حرف میزنیم که یکیش موکل شما است و یکیش دوست شما و بعدی دولت و وزیر و حقوقی و ... که همشون نه تنها روغن اقتصادی مد نظرشون نیست بلکه چاپیدن و رانت و هزار کثافت کاری دیگر مطلوبشون است
    بحث ما چیز دیگری بود . ولش کن در این تناپیک لزومی به بحث نیست
    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/11/30, 23:18.

نظر

• گالیور
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 8470

از مدیریت سایت درخواست کن.

اگر بچه خوبی باشی خودشون باهات تماس میگیرن.

نظر

• QARTAL
        Banned
        • Sep 2020
        • 544

بروید در قسمت ایجاد تاپیک جدید در انجمن
        اونجا تاپیک بزنید بعد درخواست کنید بیارنش بالا

نظر

• QARTAL
          Banned
          • Sep 2020
          • 544

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
          از مدیریت سایت درخواست کن.

اگر بچه خوبی باشی خودشون باهات تماس میگیرن.
          حاجی دقت کردی این تاپیکت سندش بنام ملا حسن هست
          بریم ملا حسن رو ببینیم بیاد درخواست بده
          چند روزیه نیستش

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8470

دقیقاً

راستش من هیچ وقت تایپیک نزدم.

قدیمها هم تایپیکی نمیزدم.

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4093

در اصل توسط حاج اژدر پست شده است View Post
              بروید در قسمت ایجاد تاپیک جدید در انجمن
              اونجا تاپیک بزنید بعد درخواست کنید بیارنش بالا
              میخوام یه تاپیک برا عرضه اولیه ها بزنم . خرید اولیه و بعدش و مباحث مربوطه

نظر

• QARTAL
                Banned
                • Sep 2020
                • 544

دقیقاً

مرد حسابی به تعداد سهام بورسی تاپیک زده بودی
                بالای 80 درصد تاپیک ها بنام شوما بود
                میگی تاپیک نزدی؟؟؟؟؟؟؟؟//

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8470

در اصل توسط حاج اژدر پست شده است View Post
                  مرد حسابی به تعداد سهام بورسی تاپیک زده بودی
                  بالای 80 درصد تاپیک ها بنام شوما بود
                  میگی تاپیک نزدی؟؟؟؟؟؟؟؟//
                  اون روح گالیور بود
                  نه خودش

نظر

• cumpi
                    عضو عادی
                    • Nov 2020
                    • 85

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                    ابرو بردن نیست دوست عزیز . در ضمن بی دلیل دیگه چیه ؟ کلی کبری صغری چیدم . دلیل ها اوور دوز کرده میگی بی دلیل ؟ بحث منم با اونه نه با شما . خدای ناکرده اگر وکیلش شما هستی بگید تا بدونم . موکل شارلاتان ها شدن هم مشکلی نداره
                    ایشون از من دعوت کرد برای قضاوت کردن و ... و اتفاقا به همین دلیل عضو این انجمن شدم و در بدو ورود هم هیچ مشکلی نبود . و گذشته را نادیده گرفتم
                    بعد نقدی بر ایشون داشتم که وقتی اسم سهمی میبری اینقدر منم منم و تکرار نکن و دیدم همون بازی های قدیمی را راه انداخته . ادم ها عوض نمیشوند . دیدم همون ادم است
                    و رویه ایشون و پاسخش ، نه تنها قانع کننده نبود بلکه دهن کجی بود
                    بعد رفت از ارشیو عکس هاش اومد شروع کرد به فلانی اینو گفته و انو گفته اونم از تالار قدیم . اون ابرو بردن نبود ؟ مدرک سازی و تهدید و ... مگه ندیدی کامنت های قبلیش را ؟ شروع کننده کی بود ؟

ترسوندن مردم ؟؟؟ کی را ترسوندیم ؟ موقعی که شاخص رو 2 میلیون بود و هشدار میدادیم ترسوندیم ؟
                    ملت پولاشون نصف و یک سوم شد تا امثال دوست شما بخوره و بره پولاش را روغن اقتصادی کنه ؟ این شد ریق اقتصادی ؟؟؟؟
                    همون مشاور یه شرکت غذائی کمش بود ؟ اون وقت دوست شما از کجا میدونست باید خالی کنه سر مردم و بزنه به چاک ؟ مشکل ما اتفاقا همین امثال دوست شما و همونی است که وکلات داری ازش

یا موکل جناب عالی که خانه های n را وعده میداد پولاش میاد بورس و بوق بوق میکرد و برا دولتی های دزد تبلیغ میکرد و دیدی که ... حالا شده ادم خوبه ؟؟؟؟؟
                    رونق اقتصادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از بورس ؟ از جیب کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    ای .. ریدم به این روغن اقتصادی یا ریق اقتصادی از جیب دیگران . شعار دادن راخته
                    رونق اقتصادی در حقوقی ها هم ایجاد شد . در سقف ها خالی کردند و پول مردم را دزدیدند و بردند . ما داریم از مسائل حاشیه ای حرف میزنیم

شما نگرفتی مطلب را برادر کلا در باقالی ها هستی . کسی نگفته بورس بد است . د اریم از ادم های بد بورس حرف میزنیم که یکیش موکل شما است و یکیش دوست شما و بعدی دولت و وزیر و حقوقی و ... که همشون نه تنها روغن اقتصادی مد نظرشون نیست بلکه چاپیدن و رانت و هزار کثافت کاری دیگر مطلوبشون است
                    بحث ما چیز دیگری بود . ولش کن در این تناپیک لزومی به بحث نیست
                    نمیخوام با شما وارد بحثی بشم که نتیجه ای جز طولانی کردن تایپیک نداره من موکل کسی نیستم فقط جواب شما رو دادم نه از کسی دفاع کردم و نه به کسی توهین کردم و حوصله این بچه بازیها رو ندارم
                    جسارت نباشه ولی شما اگر خیلی به فکر مردم هستی برو از جای اصلی مشکل مردم رو حل کن که باعث و بانی اش رو به احتمال می شناسی یقه بقیه رو نگیر لطفا
                    مردم ما هم اگر توان داشته باشن و بهشون اجازه بدن قطعا خودشون میتونند مشکلات خودشون رو حل کنند کلا شما زدی جاده خاکی من فقط میدونم اخلاقیات مهمتر از همه چیز هست که متاسفانه از بین رفته.................

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8470

اژدر برویم توخط احداث تایپیک !؟

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8470

در اصل توسط cumpi پست شده است View Post
                        نمیخوام با شما وارد بحثی بشم که نتیجه ای جز طولانی کردن تایپیک نداره من موکل کسی نیستم فقط جواب شما رو دادم نه از کسی دفاع کردم و نه به کسی توهین کردم و حوصله این بچه بازیها رو ندارم
                        جسارت نباشه ولی شما اگر خیلی به فکر مردم هستی برو از جای اصلی مشکل مردم رو حل کن که باعث و بانی اش رو به احتمال می شناسی یقه بقیه رو نگیر لطفا
                        مردم ما هم اگر توان داشته باشن و بهشون اجازه بدن قطعا خودشون میتونند مشکلات خودشون رو حل کنند کلا شما زدی جاده خاکی من فقط میدونم اخلاقیات مهمتر از همه چیز هست که متاسفانه از بین رفته.................

رفقا بیخیال

در اینجا هیچ مشکلی حل نمیشه.

نظر

• QARTAL
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 544

اژدر برویم توخط احداث تایپیک !؟
                          حقوق مزایا داره؟؟؟؟؟//

نظر

• QARTAL
                            Banned
                            • Sep 2020
                            • 544

رفقا بیخیال

در اینجا هیچ مشکلی حل نمیشه.
                            ها والا
                            دعوا اونم بخاطر کی؟؟؟؟؟؟؟؟/
                            اصلا ببینیم ارزش دعوا کردن داره که بخاطرش رفقا تیکه بار هم کنند

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4093

دقیقاً

همین تاپیک که به نام شماست

نظر

• gaara
                                عضو عادی
                                • Jun 2020
                                • 93

حاجی دستتو از رو ورقه بردار

تا حالا تقلب ندادی

این همه سهم رو زیر دستت گرفتی /:.smilingsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X