اخبار گالیور

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4093

پاسخ : اخبار گالیور

در اصل توسط cumpi پست شده است View Post
    نمیخوام با شما وارد بحثی بشم که نتیجه ای جز طولانی کردن تایپیک نداره من موکل کسی نیستم فقط جواب شما رو دادم نه از کسی دفاع کردم و نه به کسی توهین کردم و حوصله این بچه بازیها رو ندارم
    جسارت نباشه ولی شما اگر خیلی به فکر مردم هستی برو از جای اصلی مشکل مردم رو حل کن که باعث و بانی اش رو به احتمال می شناسی یقه بقیه رو نگیر لطفا
    مردم ما هم اگر توان داشته باشن و بهشون اجازه بدن قطعا خودشون میتونند مشکلات خودشون رو حل کنند کلا شما زدی جاده خاکی من فقط میدونم اخلاقیات مهمتر از همه چیز هست که متاسفانه از بین رفته.................
    ما هم داریم برا همین اخلاقیات از دست رفته گلومون را جر میدیم
    و وقتی یکی میاد از یه شارلاتان بی اخلاق که همه چیزش عیان شده و هم چون کهنه نجس شده دفاع میکنه اون وقت اخلاقیات دوباره به لجن کشیده میشه
    نیازی هم نیست به من درس بدی چیکار کنم . یقه بقیه با یقه اون بالائی ها فرقی نداره . این نوچه هموناست . فعلا زورمون در حد همین نوچه است . همینشم تو نیستی و به جای رسوائی اینطور ادمها ، داری دفاع میکنی
    همین اندازه که ما ادمها را دایم میشناسیم بشناس و از ظلم و دزدی و شارلاتانیسم و کسی که بازوی سرکوب حکومت است دفاع نکن
    این بابا مورد بحث شما یکی از بازوهای سرکوب این سیستم است

نظر

• cumpi
      عضو عادی
      • Nov 2020
      • 85

به نظرم این نمادها جای بررسی داره
      این فرم رو یکی از اعضای این تالار درست کردن نامشون رو هم روش نوشتند ،برای افردای تازه کار مثل من خوبه

نظر

• QARTAL
        Banned
        • Sep 2020
        • 544

ای بابا
        یه صلوات محمدی از نوع آبدارش بفرستید تموم شه بره
        سیتی خان بی خیال

نظر

• QARTAL
          Banned
          • Sep 2020
          • 544

[ATTACH=CONFIG]6036[/ATTACH]به نظرم این نمادها جای بررسی داره
          این فرم رو یکی از اعضای این تالار درست کردن نامشون رو هم روش نوشتند ،برای افردای تازه کار مثل من خوبه
          فایل کار نمیکنه مشدی
          یا واسه من اینجوریه؟؟؟؟؟/

نظر

• gaara
            عضو عادی
            • Jun 2020
            • 93

نمیدونم چطوریه این فایل پیوست ها کار نمیکنن

نظر

• cumpi
              عضو عادی
              • Nov 2020
              • 85

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              ما هم داریم برا همین اخلاقیات از دست رفته گلومون را جر میدیم
              و وقتی یکی میاد از یه شارلاتان بی اخلاق که همه چیزش عیان شده و هم چون کهنه نجس شده دفاع میکنه اون وقت اخلاقیات دوباره به لجن کشیده میشه
              نیازی هم نیست به من درس بدی چیکار کنم . یقه بقیه با یقه اون بالائی ها فرقی نداره . این نوچه هموناست . فعلا زورمون در حد همین نوچه است . همینشم تو نیستی و به جای رسوائی اینطور ادمها ، داری دفاع میکنی
              همین اندازه که ما ادمها را دایم میشناسیم بشناس و از ظلم و دزدی و شارلاتانیسم و کسی که بازوی سرکوب حکومت است دفاع نکن
              این بابا مورد بحث شما یکی از بازوهای سرکوب این سیستم است
              تو تمام پاسخ هایی که دادم سعی کردم نه به شما و نه به شخصیت دیگران توهین کنم لطفا رعایت کنید
              شما فکر کردی تمام مشکل بورس ما بهرام خان یا امثال ایشون هستند یا دولت ، و بقیه مبرا از هر گناهی هستند
              خوب گیریم به قول شما بهرام خان تمام حرفاش دروغ هست .شما لطفا درستش رو یادمون بدید
              b4 جان لطفا دیگران را قضاوت نکنید چون دنیا شما را قضاوت خواهد کرد....
              لطفا بحث رو تمام کنید
              آخرین ویرایش توسط cumpi؛ 2020/11/30, 23:53.

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4093

یه روایتی هم هست که خارج از تحلیل است و بیشتر خرافات /:.tonguesmiley:./
                از 20 تا 20 برخی ماه ها

از 20 مهر تا 20 ابان کلا روند نزولی بود و شاخص از 1600 تا 1215 ریخت فیکش در 1 ماه
                از 20 ابان تا 20 اذر بازم فیکس 1 ماه .... 10 روز دیگه مونده
                یعنی در این 10 روز ، که 7 روز کاری باقی داره ، میتونه بازم 1600 شود

دو ماه با روند کاملا معکوس
                آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/12/01, 00:01.

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4093

تو تمام پاسخ هایی که دادم سعی کردم نه به شما و نه به شخصیت دیگران توهین کنم لطفا رعایت کنید
                  شما فکر کردی تمام مشکل بورس ما بهرام خان یا امثال ایشون هستند یا دولت و بقیه مبرا از هر گناهی هستند
                  خوب گیریم به قول شما بهرام خان تمام حرفاش دروغ هست .شما لطفا درستش رو یادمون بدید
                  b4 جان لطفا دیگران را قضاوت نکنید چون دنیا شما را قضاوت خواهد کرد....
                  لطفا بحث رو تمام کنید
                  هر چی جواب میدی بیشتر گویاست که دقتی به گفته ها نداری . همونی که گفتم ، نگرفتی مطلب را
                  مشکل بورس را نمیگم به اون یارو مربوطه . مشکل در جو بازی در همین سایت های بورسی است و بهره وری از جیب بقیه با بوق بوق کردن و زر زدن
                  اسم 2 تا سهم درپیتی را ببره و قبلش خرید کنه . بعد پز بده و تشویق دیگران به خرید سهم خودش و ... هزار بار هی مزخرفاتش را بیاره بالا که مثلا این بابا ... غول را شکسته اسم این سهم را برده و هدفش جمع کردن اعتبار برا خودش و جیبش باشه در حالی که بازار مثبت بوده و صدها سهم خیلی بهتر از سهم های مورد نظر اون در بازار بوده با بازدهی های بالاتر
                  هدف این باشه که در ذهن طرف نفوذ کنه که از این به بعد اسم هر سهمی را برد سریع بریم بخریم . موقع خالی کردن خودش و باندش ، بی صدا خالی کنند
                  اقا جان مطلب را بگیر لطفا . منظور ما اینهاست
                  کی گفته دولت مشکلی نداره و مبراست ؟؟؟ غلط بکنم چنین حرفی بزنم . من که هزاران بار گفتم ، حتی در کامنت نیم ساعت پیش گفتم تامین مالی دولت و حقوقی ها ... زدند جیب مردم را

من قضاوت نکنم ؟؟؟؟ تو خودت قضاوت میکنی . داری قضاوت مثبت میکنی . بر چه اساسی ؟ چرا من قضاوت برعکس نکنم ؟ تو بدون شواهد و از روی احساسات قضاوت کنی و من با سند و مدرک نکنم ؟
                  من دارم بر اساس شواهد قضاوت میکنم و اینم حرف من نیست . نظر سنجی بذار از این ادم . بابا برو کامنتها را در اون فروم از اول بخون . تازه عضو شدی و بیخودی جو راه انداختی . فکر میکنه این حرفها فقط حرف منه
                  دنیا مرا قضاوت کنه خیلی هم خوشحالم . چون پاک پاکم . من سرم را ببری نون اینطوری نمیخورم و نخوردم تا حالا . بخاطر همینه خونم به جوش میاد . دنیا مرا قضاوت کند بسیار هم خوشحالم
                  خلاص
                  آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/12/01, 00:00.

نظر

• cumpi
                    عضو عادی
                    • Nov 2020
                    • 85

در اصل توسط حاج اژدر پست شده است View Post
                    فایل کار نمیکنه مشدی
                    یا واسه من اینجوریه؟؟؟؟؟/
                    این آدرس تایپیک هست
                    http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3893&page=18

نظر

• cumpi
                      عضو عادی
                      • Nov 2020
                      • 85

یه روایتی هم هست که خارج از تحلیل است و بیشتر خرافات /:.tonguesmiley:./
                      از 20 تا 20 برخی ماه ها

از 20 مهر تا 20 اذر کلا روند نزولی بود و شاخص از 1600 تا 1215 ریخت فیکش در 1 ماه
                      از 20 ابان تا 20 اذر بازم فیکس 1 ماه .... 10 روز دیگه مونده
                      یعنی در این 10 روز ، که 7 روز کاری باقی داره ، میتونه بازم 1600 شود

دو ماه با روند کاملا معکوس
                      فکر کنم منظور شما بیستم مهر تا بیستم آبان باشه
                      و از بیستم تا پنج ماه بعدی نزولی و از پنجم تا بیستم ماه جاری صعودی

نظر

• amirparss
                        عضو عادی
                        • Nov 2020
                        • 48

سلام و درود به همه،

دوستان عزیز باور کنید اینهمه وقت و انرژی که روی مسایل حاشیه‌ ای و بحث جدل با کاربرای دیگه میکنید مهمترین و اصلیترین ضررش به خودتون برمیگرده و باعث میشه ارامش خودتون رو از دست بدید و لحظه هاتون خراب بشه، اثرات جانبی هم داره که تمرکزتون رو خرید و فروشهای شخصیتون کم میشه و نهایتا بازدهیتون کاهش پیدا میکنه. همین جناب b4city از نکته بین ترین کاربرا هستن که غالبا دید و تحلیل خوبی از بازار دارن و مطمنم اگه از حاشیه ها دور نگه دارن خودشونو بازدهیشون چندین برابر میشه، قبلا هم این نکته رو خدمتشون عرض کردم ولی توجهی نکردن متاسفانه . بگذریم ،
                        میزونی اژدر خان؟ سهم چی داری

سالار خودم، ردیفی رفیق نیمه راه؟
                        باران باش و ببار
                        نپرس پیاله های خالی از ان کیست

نظر

• QARTAL
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 544

هر چی جواب میدی بیشتر گویاست که دقتی به گفته ها نداری . همونی که گفتم ، نگرفتی مطلب را
                          مشکل بورس را نمیگم به اون یارو مربوطه . مشکل در جو بازی در همین سایت های بورسی است و بهره وری از جیب بقیه با بوق بوق کردن و زر زدن
                          اسم 2 تا سهم درپیتی را ببره اونم در بازار مثبت . بعد پز بده و تشویق دیگران به خرید و ... اقا جان مطلب را بگیر لطفا . منظور ما اینهاست
                          کی گفته دولت مشکلی نداره و مبراست ؟؟؟ غلط بکنم چنین حرفی بزنم . من که هزاران بار گفتم ، حتی در کامنت نیم ساعت پیش گفتم تامین مالی دولت و حقوقی ها ... زدند جیب مردم را

من قضاوت نکنم ؟؟؟؟ تو خودت قضاوت میکنی . داری قضاوت مثبت میکنی . بر چه اساسی ؟ چرا من قضاوت برعکس نکنم ؟ تو بدون شواهد و از روی احساسات قضاوت کنی و من با سند و مدرک نکنم ؟
                          من دارم بر اساس شواهد قضاوت میکنم و اینم حرف من نیست . نظر سنجی بذار از این ادم . بابا برو کامنتها را در اون فروم از اول بخون . تازه عضو شدی و بیخودی جو راه انداختی . فکر میکنه این حرفها فقط حرف منه

خلاص
                          چرا داری خودت رو حرص میدی؟؟/
                          برای چی؟؟؟؟؟؟/
                          توی تالار گفتمان اون همه سهم معرفی کردیم طرف بالای 100 درصد هم سود کردند کسی اومد به ما بگه دستت درد نکنه یا بگه برینم تو دستت!!!!!!!!
                          یک سهمی 3 درصد منفی شد برای دو روز چقدر فحش خوردم.دیدی یا ندیدی؟؟؟؟؟؟///همون سهم تا 80 درصد هم سود داد در کوتاه مدت
                          به ولله تاپیک اون پوخ نمیروم.فقط یکبار رفتم اونم دیدم تو پست گذاشتی یه پست از مرتضی اونجا برات گذاشتم تا بدونی
                          بعدش هم پاک کردم
                          مشدی میدونم صادقانه و دلسوزانه داری پست میگذاری به فکر دیگران هستی که دوباره رکب نخورند
                          اونی که باس بدونه میدونه اونی هم که نمیخواد بدونه نمی دونه
                          به شخمت
                          اتفاقا دلسوز باشی به فکر دیگران باشی کسی اهمیت نمیده
                          بد باش سفته باز باش خانه خراب کن باش ببینچطوری حلوا حلوات میکنند
                          پسر بی خیال اینقد بخودت فشار نیار
                          مگخه خدایی که میخوای جلوی بلایا رو بگیری

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4093

فکر کنم منظور شما بیستم مهر تا بیستم آبان باشه
                            و از بیستم تا پنج ماه بعدی نزولی و از پنجم تا بیستم ماه جاری صعودی
                            بله 20 ابان
                            درستش کردم خوشبختانه فرصت ویرایش در این سایت بیشتر است
                            صعودی از پنجم نبود
                            از همون 20 ابان بود . روند صعودی قیمت ها در سابقه هم مشخصه که از 20 ابان سهم های خوب مثبت شدند

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4093

در اصل توسط حاج اژدر پست شده است View Post
                              چرا داری خودت رو حرص میدی؟؟/
                              برای چی؟؟؟؟؟؟/
                              توی تالار گفتمان اون همه سهم معرفی کردیم طرف بالای 100 درصد هم سود کردند کسی اومد به ما بگه دستت درد نکنه یا بگه برینم تو دستت!!!!!!!!
                              یک سهمی 3 درصد منفی شد برای دو روز چقدر فحش خوردم.دیدی یا ندیدی؟؟؟؟؟؟///همون سهم تا 80 درصد هم سود داد در کوتاه مدت
                              به ولله تاپیک اون پوخ نمیروم.فقط یکبار رفتم اونم دیدم تو پست گذاشتی یه پست از مرتضی اونجا برات گذاشتم تا بدونی
                              بعدش هم پاک کردم
                              مشدی میدونم صادقانه و دلسوزانه داری پست میگذاری به فکر دیگران هستی که دوباره رکب نخورند
                              اونی که باس بدونه میدونه اونی هم که نمیخواد بدونه نمی دونه
                              به شخمت

اتفاقا دلسوز باشی به فکر دیگران باشی کسی اهمیت نمیده
                              بد باش سفته باز باش خانه خراب کن باش ببینچطوری حلوا حلوات میکنند

پسر بی خیال اینقد بخودت فشار نیار
                              مگخه خدایی که میخوای جلوی بلایا رو بگیری
                              بله یادمه
                              دمت گرم گل گفتی

نظر

• cumpi
                                عضو عادی
                                • Nov 2020
                                • 85

بله 20 ابان
                                درستش کردم خوشبختانه فرصت ویرایش در این سایت بیشتر است
                                صعودی از پنجم نبود
                                از همون 20 ابان بود . روند صعودی قیمت ها در سابقه هم مشخصه که از 20 ابان سهم های خوب مثبت شدند
                                منظورم روند صعودی قبلا به این شکل بود از پنجم هر ماه شروع میشد تا بیستم همون ماه

نظر

در حال کار...
                                X