کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رشد بازار سهام میتونه گره اقتصادی خیلی از خانواده ها و اقشار را حل کند.
حتی میتواند به رونق کسب و کارها منجر شود.
در تعجبم چرا تا الان دست نگه داشتند !!
متاسفانه زندگی مردم به دلار گره خورده
هر وقت دلار گران میشه ، از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را گران می کنند و خب تا حدودی تو یه سری چیزها هم حق دارند ...
ولی وقتی دلار فرضا هزار تومان یا دو هزار تومان ارزان میشه ، دیگه قیمتها پایین بیا نیست . چرا؟ چون طرف تو قیمتهای بالا خریده اجناسش رو ....
مخارج زندگی و کرایه خانه و هزینه های برق و آب و گاز و ایاب و ذهاب و خورد و خوراک و بیمارستان و تحصیل فرزندان و پوشاک و ... دیگه اینقدر هست که کمر مردم شکسته .... و حالا حالا ها این کمر ، کمر بشو نیست ....
خدا خودش به همه مردم کمک کنه
گرچه بعید بدونم اونهایی که راس کار هستند ، اصلا مردم براشون ذره ای مهم باشند ...
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
هر وقت دلار گران میشه ، از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را گران می کنند و خب تا حدودی تو یه سری چیزها هم حق دارند ...
ولی وقتی دلار فرضا هزار تومان یا دو هزار تومان ارزان میشه ، دیگه قیمتها پایین بیا نیست . چرا؟ چون طرف تو قیمتهای بالا خریده اجناسش رو ....
مخارج زندگی و کرایه خانه و هزینه های برق و آب و گاز و ایاب و ذهاب و خورد و خوراک و بیمارستان و تحصیل فرزندان و پوشاک و ... دیگه اینقدر هست که کمر مردم شکسته .... و حالا حالا ها این کمر ، کمر بشو نیست ....
خدا خودش به همه مردم کمک کنه
گرچه بعید بدونم اونهایی که راس کار هستند ، اصلا مردم براشون ذره ای مهم باشند ...
درووووووووووود بر همراه همیشگی
گالیور عزیزوگرامیم خوشحال شدم از زیارت شما. یه سوال
من قبلا هم پرسیدم و گفتم
یه پولی حدود300 میلیون دستم اومده
تا حداکثر سه ماه
میخوام یه نوسان بگیرم و در روم
یه چند غازی دستمو بگیره
سهامی میتونی معرفی کنی
ممنونت میشم ای جوووووووووووووووونم
درووووووووووود بر همراه همیشگی
گالیور عزیزوگرامیم خوشحال شدم از زیارت شما. یه سوال
من قبلا هم پرسیدم و گفتم