کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
راسته حاج گالیورم تو حمله
دفاع جانانه تو تجریش
شربت شهادت نوش جان کرده
اون دنیا داره با حوریای لخت تو نهر ها....
اب بازی میکنه
کجایی حاجی
دلمون واست تنگ شده
راسته حاج گالیورم تو حمله
دفاع جانانه تو تجریش
شربت شهادت نوش جان کرده
اون دنیا داره با حوریای لخت تو نهر ها....
اب بازی میکنه
کجایی حاجی
دلمون واست تنگ شده
فردا از انرژی زحل استفاده کنید
دیگه همچنین فرصتی کم اتفاق میفته
ای جووووووووونم
ماشه حتمی است
اتفاقات حیرت انگیزی بعد از زحل فردا
در انتظار ایران است...
طلا و بورس و اینا ول کنید
به فکر غذا باشید
خکشبار حبوبات برای سالها ذخیره داشته باشید
احتمال پس گرفتن نقطه قبلی شاخص در سال جدید غیر ممکن هست و قبلا در تحلیل دلار فکر کنم بهمن ماه نوشته بودم چون نحوی قیمت گذاری دلار از دستوری کنترلی به دستوری شناور تغییر کرده در سال 1400 دلار بالای 30 و کمتر از 19 نخواهد رفت لذا شاخص کل نیز نمیتونه اعداد قبلی رو در سال 1400 پس بگیرد ولی سال 1402 تا اردیبهشت شاخص مجددا به محدوده 2400000 خواهد رسید و سپس شاخص رشد عجیب خواهد نمود و تا محدوده 4225000 میتونه بره که این اعداد برای سال 1404 هم از نظر ارزشی قابل قبول خواهد بود ...دلار سال 1404 میتونه کمینه 56000 و بیشینه البته پایال 1404 محدوده 128000 باشه موفق باشید ... این اعداد ساخته و پرداخته ذهن بنده نیست و تحلیل تکنیکال است
راستی نام دختر بزرگم هم نام ایدی شما مهرسانا است :) /:.winksmiley02.:/
احتمال پس گرفتن نقطه قبلی شاخص در سال جدید غیر ممکن هست و قبلا در تحلیل دلار فکر کنم بهمن ماه نوشته بودم چون نحوی قیمت گذاری دلار از دستوری کنترلی به دستوری شناور تغییر کرده در سال 1400 دلار بالای 30 و کمتر از 19 نخواهد رفت لذا شاخص کل نیز نمیتونه اعداد قبلی رو در سال 1400 پس بگیرد ولی سال 1402 تا اردیبهشت شاخص مجددا به محدوده 2400000 خواهد رسید و سپس شاخص رشد عجیب خواهد نمود و تا محدوده 4225000 میتونه بره که این اعداد برای سال 1404 هم از نظر ارزشی قابل قبول خواهد بود ...دلار سال 1404 میتونه کمینه 56000 و بیشینه البته پایال 1404 محدوده 128000 باشه موفق باشید ... این اعداد ساخته و پرداخته ذهن بنده نیست و تحلیل تکنیکال است
راستی نام دختر بزرگم هم نام ایدی شما مهرسانا است :) /:.winksmiley02.:/
نظر