انتخابات ۲۰۲۰ امریکا؛ ترامپ یا بایدن؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TARGET
    عضو فعال
    • Nov 2014
    • 2282

پاسخ : انتخابات ۲۰۲۰ امریکا؛ ترامپ یا بایدن؟

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
    بایدن یا ترامپ، اسم تاپیکه و چرا فکر میکنید حتما باید هر تحلیلی نام این دو رو به صراحت تو خودش داشته باشه؟

نکته اینجاست ترامپ عین این بچه ننر و لوس ها، نمیخواد شکستش رو بپذیره وگرنه نتیجه معلوم و قطعیه و اینو میشه از واکنش بازارها و سایر اخبار نتیجه گرفت که ترامپ رفت

ترور فخری زاده هم نتیجه پیروزی قطعی بایدنه که سیگنال بدن با روی کار آمدن بایدن، هنوز ما مخالف نزدیک تر شدن آمریکا با ایران هستیم و قطعا نمیذاریم این دو آب خوش از گلوشون پایین بره و ایران از تحریم ها نجات پیدا کنه

همونطور که سری قبل از داخل سیگنال داده شد و برجام زمان ترامپ هوا رفت

این بار سیگنال داده شد که تو انتخابات 1400 کی قراره بیاد

چه سورپرایزی بالاتر از اقدام فوری مجلس برای خروج از ان پی تی؟ مگه ترامپ کارتی مونده براش تا بازی کنه که بخواد تاثیری بذاره؟ نکنه واقعا خیلی ها به خیال خام این هستند که ترامپ به جنگ مستقیم با ایران میاد تو زمان باقیمانده؟ زهی خیال باطل. حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت. وقت وقتش ترامپ چند بار تا پای جنگ بردنش، هیچ گهی نخورد، از زدن گلوبال هاوک بگیر تا آرامکو و عین الاسد، بعد الان به چه بهانه ای میخواد بیاد سراغ ایران در حالیکه الان خودش ان و گهش قاطی شده با این شکست مفتضحانه ای که از جو خواب آلو خورده؟ کدوم زیر دستی حاضره فرمان کسی رو تو 50-60 روز باقی مونده از سلطنتش گوش بده که تو 1400 روز دوره توییت بازیش به هیچ کس گوش نداد؟؟؟

به نظر میاد ابتکار عمل دست ایران باشه سر این ماجراها، اما این ترور ضربه سختی به اعتبار سپاه وارد کرد و افتضاح و رسوایی بزرگی بود و تو جنگ رسانه ای هم دولت فعلا شلنگ گرفته روی تیم حفاظت که به توصیه های ما عمل نکردید و بقیه ماجرا. شاید این مقدمه ای باشه برای کوتاه کردن دست و پای بعضی ها تا ماجراهای موازی کاری قدری آروم بگیره!!!

پس ترور فخری زاده، رالی بیت کوین و سقوط دلار و صعود سایر کامادیتی ها (به استثنای مامن امنی چون طلا)، همگی یعنی، سلام بر بایدن پدر سوخته، لعنت بر ترامپ جگر سوخته:.thumbsupsmileyanim
    چه ربطی داره بیت کوین و کامودیتی ها به ترور!!!
    نفت و بقیه رشد کردند چون از هفته بعد واکسیناسیون کوید ۱۹ میخاد شروع بشه!
    شما هم داری همه جی رو با ترور ادجاست میکنی!

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3105

اگر کسی منتظر ترامپ باشه به امید اینکه

ترامپ بخواد، با آخوندا بجنگه و آخوندا رو با جنگ سرنگون کنه!!

این شخص خیانتکاری بیش نیست!!!

منتظر ترامپ هستیم، چونکه ترامپ،

سیستم 40 ساله جهانی و ایرانی رو، به چالش کشیده.

دیگی که واسه من نمیجوشه، می خوام سر سگ توش بجوشه.

.

نظر

• Inspired
        عضو فعال
        • May 2016
        • 494

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
        من ترور رو به بیت کوین وصل نکردم، بیت کوین رو ب ریاست جمهوری آمریکا وصل کردم و اتفاقا پخش شدن خبر ساخته شدن واکسن بلافاصله پس از معلوم شدن نتیجه انتخابات آمریکا رو جا انداختم که از نشانه های باخت ترامپ بود

نگفتم
        به دلیل صعود بیت کوین، فخری زاده ترور شد. مطلب رو درست بخونید لطفا

دارم میگم، ترور فخری زاده، نتیجه مستقیم پیروزی بایدنه (شکست دیپلماسی)

صعود بیت کوین، یعنی ترامپ رفت. صعود بیت کوین یعنی دلار با بحران مواجه خواهد شد. یعنی اقتصاد بعد از ترامپ، با بحران جدی مواجهه. در حالیکه طلا سقوط کرد، یعنی بحران جهانی از بحران آمریکا راهش جداست.

پس دنیا فهمید که ترامپ رفته و داره روی خوش به بازار و مصرف نشون میده که حاصل نتایج ابتدایی شکست ترامپه

این کرونا بود که کراون رو از ترامپ گرفت
        در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
        نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• Inspired
          عضو فعال
          • May 2016
          • 494

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
          شاید عده ای بر این باور باشند که ترامپ برای این روی کار آمد که شعار میهن پرستانه میداد و میخواست آمریکا در اولویت باشه. اما در عمل می بینیم که شخصیت نارسیسیستکش که مشهورش کرده بود به یک فرد غیر قابل پیش بینی، حال تمام پیش بینی ها از خروج چالش بر انگیز و سختش از کاخ سفید، درست از آب در اومده

پس می بینیم که اون سس خل بازی ها عمدیه تا ابهام ایجاد بکنه و میدونیم که ابهام، نوعی امنیت و دست بالا داشتن رو به وجود میاره. اما برای کسی که نتونه دست طرف رو بخونه. همش ک نمیشه با بلاف زندگی کرد. بالاخره یکی از این بلاف ها، پوچ میشه و دیدیم چطور تو مسئله عین الاسد، ترامپ سکه یک پول شد و شاید یکی از معدود دلایل شکست سیاست های خارجیش هم شد که منجر باختش به جو خواب شد

اما به این خبر از رادیو فردا دقت کنید

جِیک تَپِر از سی ان ان در مصاحبه‌ای اختصاصی با جوبایدن به اظهارات یک مقام آمریکایی در خصوص دخالت اسرائیل در ترور محسن فخری زاده اشاره کرد و پرسید به چه میزان ترور این دانشمند ایرانی تلاش‌ها شما را برای پیوستن مجدد آمریکا به توافق هسته‌ای موسوم به برجام را دشوار کرده است.

جو بایدن در پاسخ گفت، شفاف بگوییم، خیلی سخت است که بگویم به چه میزان (حل مشکل با ایران) را دشوار کرده است. من تاکنون با سران بیش از ۲۰ کشور از جمله کشورهای دوست و ناتو صحبت کردم و صریح گفتم . براساس قانون تنها در زمان فعلی یک رئیس جمهوری بر سر کار است. و من اکنون نمی‌توانم سیاستگذاری بکنم.

رئیس جمهوری منتخب آمریکا اضافه کرد: اما اولین گامی که برخواهم داشت تلاش برای بازسازی و احیای رابطه بسیار نزدیک با اروپا و کشورهای حوزه اقیانوس آرام خواهد بود. بخشی از این تلاش این خواهد بود که اروپا را در کنار خودمان قرار دهم.

جو بایدن تصریح کرد که به دلیل نزدیکی رئیس جمهوری آمریکا با رهبران کشورهای غیر دموکراتیک، ایالات متحده عملا از اروپا فاصله گرفته است.

رئیس جمهوری منتخب آمریکا تاکید کرد: بخشی به این بستگی دارد که به چه میزان اروپا با آمریکا همراه خواهد شد. اما این مذاکرات بسیار دشواری خواهد بود و من در این زمینه دچار توهم نیستم.
          جوبایدن گفت، ولی حرف آخر این است نباید اجازه دهیم ایران به بمب هسته‌ای برسد، ببینید چقدر سیاست رئیس جمهوری [دونالد ترامپ] ضربه زده، از [ توافق هسته ای برجام] خارج شد که به توافق بهتری برسد. اما نتیجه‌اش چه شد؟ ایران توان هسته‌ایش را افزایش داد و به تهیه سوخت و مواد لازم برای ساخت بمب هسته‌ای نزدیک می‌شود. مسئله موشک‌ها هم هست. اینها می‌تواند خیلی دشوار باشند، ما به تنهایی نمی‌توانیم این مشکلات را حل کنیم.

رئیس جمهوری منتخب آمریکا تصریح کرد، ما باید برای نه تنها تعامل با ایران بلکه برای حل مسائل دیگر از جمله روسیه و چین باید بخشی از ائتلاف بزرگ باشیم.

بایدن عملا گفته که لج و لج بازی های ترامپ هنوز تمام نشده و شاهد کینه توزی های این فرد هستیم که به جای اینکه به دموکراسی احترام بذاره، رفته به خاورمیانه و داره جانبداری میکنه از رهبران غیر دموکراتیک عرب و فعلا چون سر کار نیستم، کاری هم از دستم بر نمیاد.

از اون طرف هم قالیباف گفته ما قصدمون خروج از برجام نیست. یعنی عملا اونها هم یه جور اقدامشون پیش دستی بوده که تلاشهای ترامپیست ها رو تو زمانی که فعلا سر کاره، کنترل کنند و بی ثمر بذارند

فصل الخطاب اظهارات بایدن اینه که، قطعا اقدام ترامپ بی ثمر بوده و ادعایی که داشته که ایرانو وادار به یک توافق بهتر میکنه، سس شعری بیش نبوده که منجر شده ایران پا رو حتی فراتر از توافق اتمی بذاره که اینچنین واکنشی رو از طرف اسراییل مواجه شده که حال مذاکره رو به چالش میتونه بکشه با طرف ایرانی چرا که اونها خواستار امتیازهایی میشن که با نفس تلاش من برای مهار ایران، منافات داره.

پس می بینیم این ترور در راستای خنثی کردن دیپلماسی با روی کار آمدن بایدن بوده!

یعنی بر خلاف تصور های اولیه، اونقدری که ایران برای آمریکا اهمیت داشته، چین نداشته و اولین اقدام بایدن، اصلاح سیاستهای علیه ایران بوده با رویکردی جدید و جلب اعتماد غرب

یعنی اونقدری که ترامپ به دموکراسی در جهان ضربه زده، هیچ رهبر آمریکایی مدعی دموکراسی، نزده و اونقدر تپه ریده باقی گذاشته برای ما که واقعا نمیدونیم چقدر زمان میبره گندهاشو پاک کنیم.

و خوب هم میدونه که ایران یک کشور دست و پا بسته نیست که با زور بشه باهاش رفتار کرد که ترامپ پیه اش به تنش خورد و شکست خورد با تمامی فشارهایی که بیسابقه علیه ایران از استفاده از هیچ فشاری فرو گذار نکرد. اونقدر تلاشهای ترامپ مذبوحانه و از روی استیصال بود که خود آمریکایی ها خنده اشون گرفته بود و دست آخر هم دیدیم چطور پامپیو سکه یک پول شد سر تحریم تسلیحاتی ایران و اون دروغ های شاخدار رو به کار برد و تفسیر احمقانه از متن برجامی به کار برد که ابتدا به ساکن اصلا موضوعیتی توش نداشت و کسی داخل حسابش نمی کرد.

آبرویی هم که ترامپ از آمریکا برد سر انتخابات خودش قوز بالا قوزه و دیگه کسی فعلا نمیتونه بهانه دموکراسی و حقوق بشر، به ایران حرفی بزنه که خود ترامپ، قانون شکنی هاش اظهر من الشمسه و الان بحث عفوهای ترامپ داره جدی میشه که انگار میخواد کیلویی یه عده خلافکار یا قانون شکن رو تو مدت باقیمونده مورد عفو قرار بده و براشون مصونیت بخره، منجمله خانواده خودش.

پس لااقل با این معضلات، اولویت ایران تو دستور کار بایدن نخواهد بود که اونقدر ترامپ براش گند بالا آورده که برجام حالا حالا نوبتش نمیرسه!!!
          در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
          نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• Auschwitz
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 443

بحث ترامپ باز شماری آرا نیست،بلکه ادعا میکنه آرائ شمارش شده بی اعتباره چون رایهای مخدوش و جعلی به صندوق ریخته شده.
            نمیشه به رسانه های امروز زیاد اطمینان کرد ولی همین امروز فیلمی دیدم از انتقال چندین بسته رای غیر قانونی در جورجیا و اخراج یک سری از ناظران حوزه شمارش از سالن و بقیه ماجرا که منجر به تغییر نتیجه به نفع بایدن شده.
            این ماجرا سر دراز دارد!
            امیدوارم ترامپ بتونه در برابر دموکراتها کارشو پیش ببره و این ضعیفه خوارتر از قبل بشه !خاطره سفیر سابق ایران در برزیل گویای ساده لوحی ابوموسی اشعری است.

نظر

• TARGET
              عضو فعال
              • Nov 2014
              • 2282

مهم؛ واکنش نشریه دفتر رهبر انقلاب به مصوبه برجامی مجلس:
              عقلانیت مهمترین ابزار کار ماست

هفته نامه دفتر رهبری در آخرین شماره خود در خصوص مصوبه «لغو تحریم‌ها» مجلس نوشت:

? در دستگاه فکری نظام اسلامی، تصمیمات بر اساس باورها و ارزشهای اسلامی و انقلابی گرفته می شود و نه بر مبنای هیجانات زودگذر و احساسات بدون مبنای فکری (عقلانیت مهمترین ابزار کار ماست) عقل را به کار می گیریم.

? همینطور که در اصول سیاست خارجی بارها گفته ایم حکمت یکی از اصول سه گانه ماست، و در کنار آن مصلحت ما حکیمانه و مدبرانه عمل می کنیم...

نظر

• دکترزیبایی عروق
                ستاره‌دار(9)
                • Sep 2020
                • 630

در اصل توسط dadash پست شده است View Post
                اگر کسی منتظر ترامپ باشه به امید اینکه

ترامپ بخواد، با آخوندا بجنگه و آخوندا رو با جنگ سرنگون کنه!!

این شخص خیانتکاری بیش نیست!!!

منتظر ترامپ هستیم، چونکه ترامپ،

سیستم 40 ساله جهانی و ایرانی رو، به چالش کشیده.

دیگی که واسه من نمیجوشه، می خوام سر سگ توش بجوشه.

.
                درود بر استاد کسروی عزیز
                داورخان دمت گرم دارمت دوست دارمت
                خدا قوت
                یک تنه ایستادی
                ما امیدان به تو است
                بنویس که خوب مینویسی
                مسدود شدی ندا بده به قوچعلی این باغبونمون بگم ایدی بسازه واست
                دمت گرم بنویس
                [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• Auschwitz
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 443

در اصل توسط دکترزیبایی عروق پست شده است View Post
                  درود بر استاد کسروی عزیز
                  داورخان دمت گرم دارمت دوست دارمت
                  خدا قوت
                  یک تنه ایستادی
                  ما امیدان به تو است
                  بنویس که خوب مینویسی
                  مسدود شدی ندا بده به قوچعلی این باغبونمون بگم ایدی بسازه واست
                  دمت گرم بنویس
                  سلام دکتر رسیدن به خیر کی از ایتالیا برگشتی؟
                  راستش چه حالی میده ترامپ پیروز بشه،
                  برعکس داور جان من خیلیم امیدوارم درصورت پیروزی ترامپ بلخره خورشید رهایی بر ایران نیز بتابد.

نظر

• دکترزیبایی عروق
                    ستاره‌دار(9)
                    • Sep 2020
                    • 630

در اصل توسط Microlab پست شده است View Post
                    سلام دکتر رسیدن به خیر کی از ایتالیا برگشتی؟
                    راستش چه حالی میده ترامپ پیروز بشه،
                    برعکس داور جان من خیلیم امیدوارم درصورت پیروزی ترامپ بلخره خورشید رهایی بر ایران نیز بتابد.
                    چاکریم قربان اون هفته برای انجام چندتا جراحی ونیز بودم شهر قشنگی بود شهری روی آب حتما تشریف ببرید
                    اگر پول ندارید میتوانید تشریف ببرید خوزستان خودمان. الان به برکت اقتدار و امیدو.... شده مثل ونیز
                    آشیخ ترامپ کارش درسته
                    مرده (مرد است)
                    با نامرد جماعت و دیوث جماعت بد است
                    با چین کمونیست کرونا ساز چه کرد با پوتین با ونزولا؟؟؟ البته این بچه ها بچهای بدی نیستند رفیق شفیق اند تو مایه های قاری قرآن اند حاج قاری بزرگ سعید طوسی / برای اینا خوبن
                    -----------------------------------------
                    این سایت هم مثل شهرمون گرد مرگ پاشیدن توش. همه دقیقا مشخصه دپرس شدن
                    -------------------------------------------------------
                    من امشب برای چند تا عمل عازم پاریس هستم سلام ما به دکتر گالیور-سپهسالار اژدرخان گل و استاد تمام مرتضی خان گلاب برسانید
                    چاکریممممممممممممممممممممممم
                    [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• Auschwitz
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 443

در اصل توسط دکترزیبایی عروق پست شده است View Post
                      چاکریم قربان اون هفته برای انجام چندتا جراحی ونیز بودم شهر قشنگی بود شهری روی آب حتما تشریف ببرید
                      اگر پول ندارید میتوانید تشریف ببرید خوزستان خودمان. الان به برکت اقتدار و امیدو.... شده مثل ونیز
                      آشیخ ترامپ کارش درسته
                      مرده (مرد است)
                      با نامرد جماعت و دیوث جماعت بد است
                      با چین کمونیست کرونا ساز چه کرد با پوتین با ونزولا؟؟؟ البته این بچه ها بچهای بدی نیستند رفیق شفیق اند تو مایه های قاری قرآن اند حاج قاری بزرگ سعید طوسی / برای اینا خوبن
                      -----------------------------------------
                      این سایت هم مثل شهرمون گرد مرگ پاشیدن توش. همه دقیقا مشخصه دپرس شدن
                      -------------------------------------------------------
                      من امشب برای چند تا عمل عازم پاریس هستم سلام ما به دکتر گالیور-سپهسالار اژدرخان گل و استاد تمام مرتضی خان گلاب برسانید
                      چاکریممممممممممممممممممممممم
                      آی گفتی دکتر منم دیپرس شدم،از شوخی گذشته خاک ماتم همه جارو گرفته ی لیفت درست و درمون ی لایه برداری با چاقو لازمه مواظب خودت باش،
                      گالیور بزرگ همچنان بزرگی میکنه
                      سپهسالار همچنان سالاری میکنه ولی دیگه دل و دماغ تالار گفتمانو نداره و بزاشو سپرده دست آق گرگه،اون اژدر شیرین گفتار سابق نیست.
                      مرتضی جان هم کم پیداس با مادام بواری خودش شبشو روز میکنه.
                      ی بهرام مونده و ی استاد کسروی که شکر خدا فعلن سر حالن
                      رسیدی پاریس سلام منو به مادرید شهر عشاق و جرمنهای اصیل برسون
                      ترامپ مرده (مرد است)
                      حواست باشه با طیاره نری که تیر غیب و انتقام سخت از رگ گردن بهت نزدیکتره،برگشتنی ی بطر گز اصل بلداجی نوفل لوشاتو زحمت بکش واس ما بیار
                      ارادت

نظر

• منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2440

[ Photo ]
                        ?حجت الاسلام محمد رضا زائری، فعال رسانه‌ای اصولگرا :

اگر زورم میرسيد بودجه دولتی همه نهادهای دينی را از دم قطع میکردم بلكه آقايان كمی بدست و پا بيافتند بسوی مردم بيايند و نارضایتی مردم را درک كنند

✅ @fuori_ir

[ Photo ]
                        ?فهمی_هیناوی عضو ارشد موساد توسط افراد ناشناس ترور شد

او از نزدیک و با استفاده از سلاح گرم و پشت چراغ قرمز ترور شده است

[ Video ]
                        ? انفجار در پادگان نیروهای ائتلاف سعودی در مأرب

?المیادین/ منابع داخلی در یمن از وقوع انفجاری شدید در پادگان تداوین، وابسته به نیروهای ائتلاف سعودی در استان مأرب، شرق یمن، خبر دادند.
                        آخرین ویرایش توسط منیب؛ 2020/12/04, 22:49.
                        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• TARGET
                          عضو فعال
                          • Nov 2014
                          • 2282

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                          [ Photo ]
                          ������حجت الاسلام محمد رضا زائری، فعال رسانه‌ای اصولگرا :

اگر زورم میرسيد بودجه دولتی همه نهادهای دينی را از دم قطع میکردم بلكه آقايان كمی بدست و پا بيافتند بسوی مردم بيايند و نارضایتی مردم را درک كنند

✅ @fuori_ir

[ Photo ]
                          ������فهمی_هیناوی عضو ارشد موساد توسط افراد ناشناس ترور شد

او از نزدیک و با استفاده از سلاح گرم و پشت چراغ قرمز ترور شده است

[ Video ]
                          ������ انفجار در پادگان نیروهای ائتلاف سعودی در مأرب

������المیادین/ منابع داخلی در یمن از وقوع انفجاری شدید در پادگان تداوین، وابسته به نیروهای ائتلاف سعودی در استان مأرب، شرق یمن، خبر دادند.
                          ترور عضو موساد. تو تل آویو آفرین عالیه
                          با یه کلت کمری نه تجهیزات پیشرفته! خیلی پیام واضحی داره

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3105

ورود بحران انتخاباتی آمریکا به فاز جدید

✍? سید یاسر جبرائیلی

?امروز ایالت تگزاس با تنظیم لایحه‌ای ۱۵۴ صفحه‌ای، از ۴ ایالت میشیگان، جورجیا، ویسکانسین و پنسیلوانیا به دادگاه عالی آمریکا شکایت کرد.

ادعای تگزاس این است که مقامات این ایالات، از بحران کرونا سوء استفاده کرده و فرآیند پیش‌بینی شده در قانون اساسی آمریکا برای برگزاری انتخابات را کنار گذاشته اند؛

این امر، موجب خدشه به سلامت انتخابات شده و شواهد گسترده‌ای از تقلب در این ایالات وجود دارد.

?طبق قانون اساسی آمریکا، رئیس جمهور باید روز ۱۴ دسامبر(۲۴ آذر) باید توسط مجمع انتخاب کنندگان (Electoral College) تعیین شود.

درخواست تگزاس از دادگاه عالی آمریکا این است که یا تعیین رئیس‌جمهور تا زمان به نتیجه رسیدن پرونده شکایات به تعویق بیفتد،

یا اینکه با توجه به مناقشه پیش آمده بر سر آراء، هیئت انتخاب‌کنندگان این ۴ ایالت توسط مجالس ایالتی‌شان تعیین شوند

(یعنی آرای عمومی تعیین کننده این هیئت‌ها نباشد).

?اگر دادگاه عالی آمریکا به نفع تگزاس رای دهد و هیئت انتخاب‌کنندگان ۴ ایالت مذکور، توسط مجالس ایالتی تعیین شوند،

شکست ترامپ تبدیل به پیروزی خواهد شد.

چه، در هر ۴ ایالت، جمهوریخواهان اکثریت کرسی‌ها را در مجالس ایالتی در اختیار دارند.

?ویسکانسین ۱۰ رای الکترال، جورجیا ۱۶ رای، میشیگان ۱۶ رای و پنسیلوانیا ۲۰ رای دارد.

یعنی جمعا ۶۲ رای الکترال با رای دادگاه عالی می‌تواند از بایدن کسر شده و به ترامپ تعلق گیرد.

در این صورت، ترامپ که اینک ۲۳۲ رای الکترال دارد، حائز ۲۹۴ رای شده و بایدن که ۳۰۶ رای دارد، ۲۴۴ رای خواهد داشت.
                            برای پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری به ۲۷۰ رای نیاز است.

?دادگاه عالی آمریکا ۹ قاضی دارد که ۶ قاضی توسط رئیس‌جمهور جمهوریخواه و سه قاضی توسط رئیس‌جمهور دموکرات منصوب شده است.

یعنی اگر دادگاه عالی به این پرونده ورود کند و کار به رای گیری بکشد،

احتمال اینکه مطلوب تیم ترامپ حاصل شود، بسیار زیاد است.

?آگوست ۲۰۲۰ یعنی چند ماه پیش از انتخابات، جان پادستا از اعضای مرکزیت حزب دموکرات که در دوره بیل کلینتون رئیس کارکنان کاخ سفید بود و در دوره اوباما مشاور وی شد، اعلام کرد که در سناریوی انتخاباتی حزب دموکرات پیش‌بینی شده که در صورت پیروزی ترامپ، سه ایالت غربی واشنگتن، اورگان و کالیفرنیا اعلام استقلال کنند. دقت کنیم که این سناریو مربوط به باخت بایدن طی یک فرآیند طبیعی بود. لذا کنار زده شدن باید از طریق بازی جدیدی که تیم ترامپ با شکایت تگزاس از ۴ ایالت آغاز کرده، بلاتردید سناریوی تجزیه را تقویت خواهد کرد. باید منتظر ماند و به تماشای پاییز داغ آمریکا نشست.

.

نظر

• Omid_Khan
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 714

سایت عصر ایران (طرفدار بایدنِ زن پرست و طرفدار برجام!):

17 ایالت آمریکا با اعلام حمایت از شکایتی که ایالت تگزاس در دیوان عالی این کشور به جریان انداخته، خواستار ابطال پیروزی انتخاباتی جو بایدن شدند.
                              به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این شکایت که شامگاه دوشنبه به دست کن پاکستون، دادستان کل تگزاس در دیوان عالی آمریکا تنظیم شد، تاکید دارد که ایالت‌های جورجیا، میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین نباید به برگزینندگان اجازه دهند که رای الکترال خودشان را به جو بایدن بدهند.
                              این ایالت‌ها آلاباما، آرکانزاس، فلوریدا، ایندیانا، کانزاس، لوئیزیانا، می‌سی‌سی‌پی، میسوری، مونتانا، نبراسکا، داکوتای شمالی، داکوتای جنوبی، اوکلاهاما، کارولینای جنوبی، تنسی، یوتا و ویرجینیای غربی هستند که در انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر همگی به دونالد ترامپ رای دادند. دونالد ترامپ هم از این اقدام حقوقی حمایت کرده است. دادستان کل تگزاس استدلال می‌کند که تصمیمات دولتهای اجرایی آن چهار ایالت برای تغییر قوانین انتخاباتی و ورود حجم بزرگی از آرای پستی، نقض قانون اساسی بود و نباید بدون تایید قانونگذاران ایالتی چنین اجازه‌ای داده می‌شد. ترامپ با رای هر کدام از آن سه ایالت پیروز می‌شد. چنانچه سه مورد از آن ایالت‌ها به بایدن و ترامپ رای ندهند، کنگره با هیات‌های ایالتی رای می‌دهد که یک رای به ازای هر ایالت می‌شود. دیوان عالی آمریکا تا امروز (پنجشنبه) به این چهار ایالت فرصت پاسخ داده است. قانونگذاران ایالتی تا چهاردهم دسامبر فرصت دارند با تعیین برگزینندگان کارشان را ادامه دهند.

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3105

بیژن_کیان:

مقامات پنسيلوانيا به دادگاه عالي:

پرونده تخلفات را باز نكنيد. اگر باز كنيد، بستن اين پرونده سخت است.

برگردان ساده ترش میشه:

آنقدر افتضاح در این پرونده است که براي حفظ ابرو و كندن قال قضيه بهتر است از بررسي آن چشم پوشي كنيد!

چون اگر ابعاد آن برای مردم مشخص بشود کل نظام قضایی و قانونی ما زیر سوال میرود

و مردم دیگر به ما هیچگونه اعتمادی نخواهند کرد!
                                به قول آقا کشش ندهید !

در حال حاضر 4 شکایت در مورد پنسلوانیا به دادگاه عالی ارایه شده است که دو تای آن متعلق به تیم ترامپ،

یکی متعلق به سیدنی پاول و مهمتر از همه هم از طرف ایالت تگزاس و 18 ایالت دیگر است

نظر

در حال کار...
                                X