انتخابات ۲۰۲۰ امریکا؛ ترامپ یا بایدن؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "Midas"
    عضو فعال
    • Oct 2013
    • 2483

پاسخ : انتخابات ۲۰۲۰ امریکا؛ ترامپ یا بایدن؟

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
    دراخرین اپدیت از آمار مشارکت ها (۶ساعت قبل).... بیش از۹۴میلیون نفر در انتخابات به صورت پستی -میلی وحضوری شرکت کرده اند .. این رقم معادل با 68درصد کل آمار مشارکت در سال 2016 می باشد!

تبلیغات گسترده ای در رسانه ها برای شرکت در انتخابات صورت گرفت،

کلا ترامپ بیشتر از اینکه با خوابالو رقابت کند، با رسانه ها (که ترامپ فیک نیوز می نامدشان)، می جنگد.

یک استثنا اینکه رسانه های استرالیا به شدت برای ترامپ تبلیغ می کنند. (برای مثال Sky News Australia)

مجله تایم، کلا لوگوش را به Vote تغییر داد

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• منیب
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 2440

[ Photo ]
      رقابت تنگاتنگ در ایالت‌های حساس
      در روز دوشنبه، آخرین نظرسنجی‌ها از تنگاتنگ شدن هرچه بیشتر رقابت انتخاباتی خبر می‌دهد؛ آقای بایدن که روز گذشته 3.1% از ترامپ جلوتر بود، امروز 2.9% جلوتر است. فلوریدا، کارولینای شمالی و آریزونا می‌توانند به نفع ترامپ بازگردند؛ سه ایالت میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین همچنان بر اساس نظرسنجی‌ها به آقای بایدن خواهند رسید که اگر او بتواند این سه ایالت را بدست بیاورد، ریاست جمهوری را برای خودش تضمین کرده است.
      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• "Midas"
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 2483

Michael Moore: Why I Still Think Trump Could Win

مایکل مور، کارگردان معروف برای ما....

طرفدار پیروزی ترامپ است
        بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
        ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• منیب
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 2440

[ Photo ]
          یک شب مانده به پایان مهلت رأی گیری در انتخابات امریکا

شبکه FOX رسانه جمهوریخواه وابسته به وزارت دفاع امریکا ، جو بایدن نامزد حزب دموکرات را با 52%+ پیشرو و پیروز احتمالی انتخابات ریاست جمهوری میداند!
          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11261

14ساعت مانده به اغاز رسمی انتخابات 2020 .. شمار رای های زودهنگام به 98 میل رسید

نظر

• azad.
              عضو فعال
              • Jun 2019
              • 962

درصدها تا الان به چه صورت هست؟؟

نظر

• ع-خاکسار قیری
                عضو فعال
                • May 2011
                • 424

✅ بالاخره در آستانه روز موعود هستیم. همانطور که انتظار می‌رفت با نزدیک‌شدن به انتخابات شرایط نزدیک‌تر شد. به نسبت چهار سال پیش بایدن در نظرسنجی‌های ملی ۳درصد وضعیت بهتری به نسبت کلینتون دارد. اگر مانند ۲۰۱۶ نظرسنجی‌های سطح ملی دقیق باشد، سناریو برد آرای عمومی با این اختلاف و باخت الکترال بی‌سابقه اما ممکن است. ترامپ همچنان شانس برنده شدن را دارد اما برای این برد نیاز به عملکرد و سورپرایزی فراتر از سال ۲۰۱۶ خواهد داشت.

✅اگر فرض کنیم بایدن میشیگان و ویسکانسین و مینسوتا را ببرد(که نتایج نظرسنجی‌ها فراتر از حاشیه خطا به نفع او هستند)، او از بین شش‌ایالت فلوریدا، پنسیلوانیا، جورجیا، کارولینای شمالی، اهایو و آریزونا تنها به یک ایالت نیاز دارد. و ترامپ باید هر شش ایالت را ببرد. اگر اوهایو، آریزونا و کارولینای شمالی و جورجیا را در سبد آرای ترامپ محسوب کنیم، به دو ایالت بسیار مرزی پنسیلوانیا و فلوریدا می‌ٰرسیم که می‌توانند تعیین‌کننده ۴۶امین رئیس‌جمهور آمریکا باشد.

✅با توجه به نحوه شمارش آرا، چهارشنبه صبح احتمالا بعد از ساعت ۸ و ۹ به وقت تهران، با توجه به متد شمارش آرای حضوری و پستی شاهد نتایج تاحدی قابل اتکا در دو ایالت کارولینای شمالی و فلوریدا خواهیم بود. برد بایدن در هر کدام از این دو ایالت نشان‌دهنده پایان کار دونالد ترامپ خواهد بود. در صورتی که ترامپ این دو ایالت را از آن خود کند، نتایج پنسیلوانیا که احتمالا با تاخیر منتشر شود، تعیین‌کننده خواهد بود. بهترین اتفاق برای بازارها در سراسر دنیا کش‌دار نشدن و مشخص‌شدن هر چه زودتر نتیجه و کاهش نااطمینانی است. با توجه به نزدیکی دو طرف در آرای الکترال ممکن است وارد یک دوره چند هفته‌ای کش مکش شویم که بدترین اتفاق ممکن در کوتاه‌مدت خواهد بود.همفکران
                ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
                تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

اگر به شیوه هنر معامله گری به این سوال جواب بدیم یعنی با توجه به اینکه هنر این هست که روی اسبی که احتمال برنده شدنش بالا هست شرط می بندن.
                  با این توضیح تنها چیزی که میشود گفت این هست که بایدن شانس به مراتب بالاتری داره ولی هیچ چیز قطعی نیست.
                  به طور متوسط و تقریبی میشود گفت که شانس ترامپ حدودا بین 10-15 درصد بیشتر نیست. و عقل حکم میکنه که روی درصد شانس 85-90 درصدی بایدن حساب کنیم!
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بهزاد بهزادی
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 494

شب همه دوستان بخیر،

وارد روز سرنوشت ساز انتخابات آمریکا شده ایم... روزی که نه تنها برای مردم آمریکا بلکه برای مردم کشورهای بسیاری من جمله ایران می تونه تعیین کننده باشه... به طور یقین ایران برای انتخاب ترامپ و بایدن سناریوهای متفاوتی برای خودش تهیه کرده و از این حیث این انتخاب برای ایران سرنوشت ساز هست...

من نمیخام در مورد وضعیت فعلی و نظرسنجی ها صحبت کنم چون همه دوستان کمابیش در جریان هستند... در تعداد رای های بایدن چند میلیون رای جلو خواهد بود و در آرای الکترال که تعیین کننده رییس جمهور هست هم آمار حکایت از شانس بالاتر بایدن داره... البته این شانس برای ترامپ بر خلاف اون چیزی که برخی دوستان فکر می کنند چندان کم هم نیست و نظرسنجی ها تقریبا حکایت از برد 65 درصدی بایدن در قبال شانس برد 35 درصدی ترامپ دارند... به طور یقین این شانس برد ترامپ از چهارسال پیش و زمانی که فقط 15 درصد شانس برد داشت بسیار بالاتر هست...

خود من شخصا چهار سال پیش تصور برد ترامپ برایم ناممکن بود و میلیاردها نفر در سراسر دنیا نیز چنین احتمالی رو بسیار اندک می دونستند اما در هر حال اتفاق افتاد... اتفاقی که نتیجه اش برای ایران شد خروج ترامپ از برجام و فشارهای اقتصادی و تواما عدم توانایی مسوولین در کنترل وضعیت... نتیجه شد همین تورم و دلار 30 هزار تومانی...

بگذریم...

می خواهم از زاویه دیگری به موضوع نگاه کنم... چند سال پیش در انگلستان رای گیری شد برای برگزیت بر اساس یک وعده صرفا انتخاباتی... در اون شب تمامی نظرسنجی حکایت از برتری 54 درصدی مخالفین برگزیت در مقابل 46 درصدی موافقین برگزیت داشت... اما روز رای گیری همه غافلگیر شدند و آمار واقعی 6 درصد انحراف داشت امری که باعث شد برگزیت اتفاق بیفته... در عرض چند سال مسیر برگزیت به قدری پردست انداز برای انگلیس بود که همه رو خسته کرد... سال قبل حزب کارگر با همین ذهنیت که مردم با خستگی های مسیر برگزیت احتمالا به اونها روی میارند با شعار برگشت به اتحادیه اروپا خواستار انتخابات زودهنگام شد... تقریبا اکثر نظرسنجی ها و مفسرین بر این نظر بودند که این انتخابات باعث میشه بوریس جانسون کنار بره و حزب کارگر رهبری انگلیس رو بر عهده میگیره...

روز انتخابات شد و نتیجه شگفت آور بود... حزب کارگر نه تنها برنده نشد بلکه سخت ترین شکست یک قرن اخیر خودش رو تجربه کرد... طرفداران برگزیت این بار قاطعانه بار دیگر بر برگزیت تاکید کردند با رای خودشون که باعث شگفتی سیاسی همه شد...

همین اتفاق می تونه در آمریکا تکرار بشه... چهار سال پیش همه سورپرایز شدند و الان همه از پیروزی بایدن حرف می زنند... همه امار هم به نفع بایدن هست...

اما یادتون نره حس ناسیونالیستی به شدت در دنیا تقویت شده... در کشورهای مختلف گروه هایی قوی شده اند که این حس رو بیشتر در مردم کشورشون القا می کنند... در آمریکا روی کار آمدن ترامپ نتیجه تقویت همین حس بود... چیزی که در اروپا هم اتفاق افتاده تو این چند سال... آیا این امکان وجود نداره تا بار دیگر شاهد سورپرایزی بزرگ باشیم و این بار ترامپ باز هم همه رو شگفت زده کنه؟ آیا ترامپ در 4 سال به وعده های خود عمل نکرده؟ من کمتر رییس جمهوری در دنیا دیده ام که هرآنچه گفته رو اجرا کرده... علیرعم همه نظرسنجی ها من شخضا احتمال تکرار اتفاق 2016 رو بسیار محتمل می دونم به خصوص که کاندیدای دموکرات ها یک کاندید قوی و دارای برنامه نبوده و نیست...

تا فرداشب این ساعت وضعیت چند ایالت کلیدی مشخص میشه و هیچ بعید نیست اتفاقی مانند آنچه پارسال در انگلستان افتاد در آمریکا رخ بده و اون تکرار محکم تر پیروزی ترامپ هست...

در نهایت بسیاری از مشکلات داخلی ریشه در سومدیریت داره و اینکه فکر کنیم همه چیز با انتخاب رییس جمهور آینده آمریکا جهت پیدا می کنه اشتباه هست... من حتی شخصا فکر می کنم ترامپ اگر روی کار بیاد برای هرگونه مذاکره احتمالی بسیار قابل اعتمادتر از دموکرات های ریاکار هست که با پنبه سر میبرند... فراموش نکنیم اوباما مبدع اصلی تحریم های ایران بود نه ترامپ... قاطعیت ترامپ برای ایران به جهت مذاکره بسیار بهتر از بازی موش و گربه ای هست که دموکرات ها برای توافق با ایران راه خواهند انداخت...

اینها دیدگاه های شخصی من هست و امیدوارم هر کس که روی کار بیاد شاهد اخذ تصمیمی درست و منطقی و مبتنی بر منفعت ملی از سوی مسوولین کشورمون باشیم...

ان شالله که من احساس اشتباهی داشته باشم و فردا شب با انتخاب بایدن حداقل برای مقطعی کوتاه فشار از روی اقتصاد ایران برداشته بشه اما با اتفاقی که در مورد برگزیت افتاد احتمال میدم این واقعه در مورد انتخابات آمریکا هم تکرار بشه...

ترامپ اگر موفق بشه در غرب آریزونا رو نگه داره که احتمالش زیاد هست، و با توجه به اینکه در فلوریدا پیشتاز هست، با بردن پنسیلوانیا و کارولینای شمالی که اختلاف ها آنقدر بالا نیست بار دیگر رییس جمهور میشه... اما هریک از این 4 ایالت کلیدی رو از دست بده تقریبا کار براش تمام شده هست...

بدرود- بهزاد

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                      ستاره‌دار(2)
                      • Oct 2020
                      • 708

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                      شب همه دوستان بخیر،

وارد روز سرنوشت ساز انتخابات آمریکا شده ایم... روزی که نه تنها برای مردم آمریکا بلکه برای مردم کشورهای بسیاری من جمله ایران می تونه تعیین کننده باشه... به طور یقین ایران برای انتخاب ترامپ و بایدن سناریوهای متفاوتی برای خودش تهیه کرده و از این حیث این انتخاب برای ایران سرنوشت ساز هست...

من نمیخام در مورد وضعیت فعلی و نظرسنجی ها صحبت کنم چون همه دوستان کمابیش در جریان هستند... در تعداد رای های بایدن چند میلیون رای جلو خواهد بود و در آرای الکترال که تعیین کننده رییس جمهور هست هم آمار حکایت از شانس بالاتر بایدن داره... البته این شانس برای ترامپ بر خلاف اون چیزی که برخی دوستان فکر می کنند چندان کم هم نیست و نظرسنجی ها تقریبا حکایت از برد 65 درصدی بایدن در قبال شانس برد 35 درصدی ترامپ دارند... به طور یقین این شانس برد ترامپ از چهارسال پیش و زمانی که فقط 15 درصد شانس برد داشت بسیار بالاتر هست...

خود من شخصا چهار سال پیش تصور برد ترامپ برایم ناممکن بود و میلیاردها نفر در سراسر دنیا نیز چنین احتمالی رو بسیار اندک می دونستند اما در هر حال اتفاق افتاد... اتفاقی که نتیجه اش برای ایران شد خروج ترامپ از برجام و فشارهای اقتصادی و تواما عدم توانایی مسوولین در کنترل وضعیت... نتیجه شد همین تورم و دلار 30 هزار تومانی...

بگذریم...

می خواهم از زاویه دیگری به موضوع نگاه کنم... چند سال پیش در انگلستان رای گیری شد برای برگزیت بر اساس یک وعده صرفا انتخاباتی... در اون شب تمامی نظرسنجی حکایت از برتری 54 درصدی مخالفین برگزیت در مقابل 46 درصدی موافقین برگزیت داشت... اما روز رای گیری همه غافلگیر شدند و آمار واقعی 6 درصد انحراف داشت امری که باعث شد برگزیت اتفاق بیفته... در عرض چند سال مسیر برگزیت به قدری پردست انداز برای انگلیس بود که همه رو خسته کرد... سال قبل حزب کارگر با همین ذهنیت که مردم با خستگی های مسیر برگزیت احتمالا به اونها روی میارند با شعار برگشت به اتحادیه اروپا خواستار انتخابات زودهنگام شد... تقریبا اکثر نظرسنجی ها و مفسرین بر این نظر بودند که این انتخابات باعث میشه بوریس جانسون کنار بره و حزب کارگر رهبری انگلیس رو بر عهده میگیره...

روز انتخابات شد و نتیجه شگفت آور بود... حزب کارگر نه تنها برنده نشد بلکه سخت ترین شکست یک قرن اخیر خودش رو تجربه کرد... طرفداران برگزیت این بار قاطعانه بار دیگر بر برگزیت تاکید کردند با رای خودشون که باعث شگفتی سیاسی همه شد...

همین اتفاق می تونه در آمریکا تکرار بشه... چهار سال پیش همه سورپرایز شدند و الان همه از پیروزی بایدن حرف می زنند... همه امار هم به نفع بایدن هست...

اما یادتون نره حس ناسیونالیستی به شدت در دنیا تقویت شده... در کشورهای مختلف گروه هایی قوی شده اند که این حس رو بیشتر در مردم کشورشون القا می کنند... در آمریکا روی کار آمدن ترامپ نتیجه تقویت همین حس بود... چیزی که در اروپا هم اتفاق افتاده تو این چند سال... آیا این امکان وجود نداره تا بار دیگر شاهد سورپرایزی بزرگ باشیم و این بار ترامپ باز هم همه رو شگفت زده کنه؟ آیا ترامپ در 4 سال به وعده های خود عمل نکرده؟ من کمتر رییس جمهوری در دنیا دیده ام که هرآنچه گفته رو اجرا کرده... علیرعم همه نظرسنجی ها من شخضا احتمال تکرار اتفاق 2016 رو بسیار محتمل می دونم به خصوص که کاندیدای دموکرات ها یک کاندید قوی و دارای برنامه نبوده و نیست...

تا فرداشب این ساعت وضعیت چند ایالت کلیدی مشخص میشه و هیچ بعید نیست اتفاقی مانند آنچه پارسال در انگلستان افتاد در آمریکا رخ بده و اون تکرار محکم تر پیروزی ترامپ هست...

در نهایت بسیاری از مشکلات داخلی ریشه در سومدیریت داره و اینکه فکر کنیم همه چیز با انتخاب رییس جمهور آینده آمریکا جهت پیدا می کنه اشتباه هست... من حتی شخصا فکر می کنم ترامپ اگر روی کار بیاد برای هرگونه مذاکره احتمالی بسیار قابل اعتمادتر از دموکرات های ریاکار هست که با پنبه سر میبرند... فراموش نکنیم اوباما مبدع اصلی تحریم های ایران بود نه ترامپ... قاطعیت ترامپ برای ایران به جهت مذاکره بسیار بهتر از بازی موش و گربه ای هست که دموکرات ها برای توافق با ایران راه خواهند انداخت...

اینها دیدگاه های شخصی من هست و امیدوارم هر کس که روی کار بیاد شاهد اخذ تصمیمی درست و منطقی و مبتنی بر منفعت ملی از سوی مسوولین کشورمون باشیم...

ان شالله که من احساس اشتباهی داشته باشم و فردا شب با انتخاب بایدن حداقل برای مقطعی کوتاه فشار از روی اقتصاد ایران برداشته بشه اما با اتفاقی که در مورد برگزیت افتاد احتمال میدم این واقعه در مورد انتخابات آمریکا هم تکرار بشه...

ترامپ اگر موفق بشه در غرب آریزونا رو نگه داره که احتمالش زیاد هست، و با توجه به اینکه در فلوریدا پیشتاز هست، با بردن پنسیلوانیا و کارولینای شمالی که اختلاف ها آنقدر بالا نیست بار دیگر رییس جمهور میشه... اما هریک از این 4 ایالت کلیدی رو از دست بده تقریبا کار براش تمام شده هست...

بدرود- بهزاد
                      حاجی جان
                      امروز 13 ابانه نتیجه چی شد
                      ما تازه بیدار شدیم
                      حاجی ترامپ شد یا اشیخ جو؟؟
                      مارو بی خبر نذارین اخبارا که هیچی نمگه

نظر

• zess
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3107

بر اساس گزارش دادسرای شمیرانات:
                        زن و شوهری به جهت اختلاف و درگیری فیزیکی به این دادسرا مراجعه کرده اند.
                        گویا زن برای پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا سفره حضرت ابوالفضل نذر کرده و پوستر ترامپ تو خونه نصب کرده و شوهر هم که مخالف ترامپ بوده، پوستر را پاره کرده و زد و خورد و دعوا پیش اومده!!!!

نظر

• جواد277
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 4933

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                          بر اساس گزارش دادسرای شمیرانات:
                          زن و شوهری به جهت اختلاف و درگیری فیزیکی به این دادسرا مراجعه کرده اند.
                          گویا زن برای پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا سفره حضرت ابوالفضل نذر کرده و پوستر ترامپ تو خونه نصب کرده و شوهر هم که مخالف ترامپ بوده، پوستر را پاره کرده و زد و خورد و دعوا پیش اومده!!!!
                          نذرش قبول باشد من هم بنده خدایی را میشناختم وقتی که میخواست مشروب بخورد استخاره میگرفت اگر خوب میامد میخورد واگر بد میامد نمیخورد ولی بیش از 90 درصد موارد استخاره اش خوب بود بیچاره کرونا گرفت مرد
                          آخرین ویرایش توسط جواد277؛ 2020/11/03, 10:10.

نظر

• Elcid
                            Banned
                            • Sep 2020
                            • 1239

نتایج اولین آرا شمارش شده در ‎انتخابات۲۰۲۰ اعلام شد.
                            فقط ۵ نفر در یک روستا در انتخابات شرکت کرده اند که بلافاصله شمارش شد. ‎بایدن هر ۵ رای گرفت.

فقط ۵ تا رای/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Bourse-Plan
                              عضو فعال
                              • Jun 2020
                              • 491

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post

[ATTACH=CONFIG]5908[/ATTACH]
                              نتایج اولین آرا شمارش شده در ‎انتخابات۲۰۲۰ اعلام شد.
                              فقط ۵ نفر در یک روستا در انتخابات شرکت کرده اند که بلافاصله شمارش شد. ‎بایدن هر ۵ رای گرفت.

فقط ۵ تا رای/.:biggrinsmiley.:/
                              این رای گیری از 2 جهت نمادین و زیباست؛ نخست اینکه در سال 2016 در این روستا 8 نفر مجموعا رای دادند شامل 4 رای کلینتون، 2 رای ترامپ و 2 رای به دیگران. امسال علاوه بر اینکه 5-0 به بایدن رای دادند، ویدئویی هم از اولین رای دهنده انتخابات منتشر شد که آدم رو به آدمیت دلگرم میکنه و میشه گفت هنوز انسانیت نمرده. طرف میگه من همۀ عمرم جمهوری خواه دوآتیشه بودم ولی دیگه کافیه! خیلی زیبا و شیوا در یک دقیقه توضیح میده که چرا همچنان به چارچوب های فکری خودش پایبنده ولی اتفاقا بایدن رو در مقطع فعلی گزینه ای مناسب تر به منظور جامعیت بخشیدن به آرمان های خودش میدونه و تصور میکنه انتخاب بایدن میتونه دریچه ای بشه برای آینده ای بهتر. به این میگن شعور سیاسی. البته میگم طبیعتا 5 رای این دهکده که حتی به لحاظ جغرافیایی در «محدوده ثبت نشده» قرار گرفته چیزی رو مشخص نمیکنه، ولی دلگرم کننده است.

همچنان معتقد به پیروزی بایدن هستیم،
                              به امید پیروزی حق بر باطل!
                              باشد که رستگار شویم.

نظر

• zess
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3107

آخرین وضعیت مجالس سنا و نمایندگان آمریکا قبل از روز انتخابات

نظر

در حال کار...
                                X