کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شما سیستم انتخاباتی امریکا رو زیر سوال می برید؟؟؟؟
اگر این سیستم هماهنگ با منویات مقام معظم نیست، شما ببخش!!
.
حالا کی به شما گفته بود که حاکمیت جمهوری اسلامی منتظر پیروزی بایدن بودن؟ رهبر گفته بود؟ شریعتمداری گفته بود؟ فرمانده سپاه گفته بود؟ حسن روحانی گفته بود؟
توهم میزنید واسه خودتونا چی مصرف میکنید جدا؟ نگید که بدون مصرف اینطوری هستین که باورم نمیشه.
نمیدونم این حرف ها چه ربطی به پست من داره؟ مجدد از صفحه قبل بخونید. درکش چرا انقدر پیچیده است!؟!؟!؟!؟ اصلا بحث سیستم الکترال نیست. این سیستم عالی یا آشغال. کاری نداریم در این لحظه. صحبت از رای مردمیه و بس. خیلی ساده. دو دو تا چهارتا. رای مردمی به بایدن داده شده. هیچ نکته، ابهام، پیچش خاصی وجود نداره. بحث آمار و ارقامه.
رای مردمی چیه من نمیفهمم، امریکا انتخاب ریاست جمهوریش سیستم رای گیریش همینه که میبینی.
ممکن بود اصلا بشینن خودشون تصمیم بگیرن مثلا رای سرخ پوست ها و سیاها و اقلیت مکزیکی تبار ها رو هم حساب نکنن. به من و شما چه ربطی داره؟
تو گینه بسائو نشستی برای آمریکا رای مردمی مشخص میکنی؟ رای مردم امریکا از قبل هم مشخص بود ترامپه.
نه پس یارو مشنگه میاد کشورش رو و سرنوشت فرزاندش رو نابود کنه که تو خوشت بیاد. یا جمهوری اسلامی مثلا شورای نگهبان رو حذف کنه که مثلا یه طرفدار بن سلمان بیاد توش رییس جمهور شه.
نظرسنجی بعد از انتخابات: ۷۷ درصد یهودیان آمریکا به بایدن رأی دادند.
برخلاف تصور جمهوریخواهان، اکثریت آمریکاییهای یهودی به نامزد حزب دموکرات رأی دادهاند.
در وین کانتی دیترویت درایالت میشیگان ۶۵درصد آراشمارش شده است.که بایدن ۲۲۰هزار رای پیشتاز هست اگر تناسب این بخش به همین منوال باشد میشیگان از آن بایدن خواهد شد
نوادا 2016 هم به هیلاری رای داد. ویسکانسن و میشیگان 2016 با اختلاف اندکی به ترامپ رای دادند اگر امروز دراین دو ایالت بایدن برنده شود کار تمام است و رای شماری پنجشنبه نوادا که بیشتر شامل رای های پستی ( دمکراتها ) است دیگر واضح است. به رای های پستی پنسیلوانیا هم نیازی نیست.
نظر