انتخابات ۲۰۲۰ امریکا؛ ترامپ یا بایدن؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zess
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3107

پاسخ : انتخابات ۲۰۲۰ امریکا؛ ترامپ یا بایدن؟

فقط ۸۰۰ دانه رای مانده تا بایدن کار جورجیا را یکسره کنه
    ---
    پنسیلوانیا هم حدود ۲۰۰ هزار رای شمرده نشده هست و بایدن ۸ هزار رای عقب هست

نظر

• علیرضا حسنی
      Banned
      • Mar 2019
      • 1647

انصافا اگه من یه آمریکایی بودم و میگفتن یه حزبی قدرت رو به دست گرفته که تو ۳ دوره گذشته یه کاکا سیاه و یه زن و یه کومونیست رو نامزد ریاست جمهوری و یه ترنس رو نامزد معاونت ریاست جمهوری کرده بدون شک الان با تفنگ وسط خیابون بودم.

همچین کشوری پتانسیل رهبری جهان رو نداره. این کشور در بهترین حالت باید در حد نیوزیلند در مناسبات جهانی دخالت داشته باشه نه بیشتر.

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
        انصافا اگه من یه آمریکایی بودم و میگفتن یه حزبی قدرت رو به دست گرفته که تو ۳ دوره گذشته یه کاکا سیاه و یه زن و سوسیالیست تمام گرا و نامزد ریاست جمهوری و یه ترنس رو نامزد معاونت ریاست جمهوری کرده بدون شک الان با تفنگ وسط خیابون بودم.

همچین کشوری پتانسیل رهبری جهان رو نداره. این کشور در بهترین حالت باید در حد نیوزیلند در مناسبات جهانی دخالت داشته باشه نه بیشتر.
        یعنی به خاطر حفظ ارزش ۲ عدد سکه امامی ، آدم می کشتی تا ترامپ ملعون و جنایتکار باقی بماند ؟!

۲ عدد سکه ی امامی ات ، فدای سر مردم ایران ...
        .

نظر

• وحید خزایی
          عضو فعال
          • Jul 2020
          • 1260

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
          یعنی به خاطر حفظ ارزش ۲ عدد سکه امامی ، آدم می کشتی تا ترامپ ملعون و جنایتکار باقی بماند ؟!

هدف سرکه چنده بهرام خان

نظر

• Shahin.khm
            عضو فعال
            • May 2020
            • 308

کاری به حرف حسنی ندارم ولی همین ترامپ ملعون و جنایتکار شما روابط اعراب و سودان با اسرائیل رو ترمیم کرد ، سایه جنگ کره شمالی رو از سر دنیا برداشت.

و تمام تلاشش این هست که نیروهای نظامی رو از افغانستان و عراق خارج کنه.

برخلاف پیش بینی قوم شما که ترامپ رو جنگ طلب مینامیدین ، دیدین که 180 درجه برعکس در اومد /:.yead.:/

کاری که حسین اوباما و هیلاری قاتل و روسای قبل در مجموع در یک قلمش هم ناموفق بودند و فقط در آتش جنگ دمیدند !

جنایت رو کسی کرد که اعتماد مردم رو جلب کرد و در نهایت سرمایه های مردم بینوا رو به آتش کشید و اون رو به اصلاحات طبیعی بازار و ریسک ! تشبیه کرد.

این حرف های شما فوقش خوراک فیلم های ابراهیم حاتمی کیاست ، نه در سطح جامعه خریدار داره نه حتی در کف خیابون /:.yead.:/

نظر

• علیرضا حسنی
              Banned
              • Mar 2019
              • 1647

در اصل توسط Shahin.khm پست شده است View Post
              کاری به حرف حسنی ندارم ولی همین ترامپ ملعون و جنایتکار شما روابط اعراب و سودان با اسرائیل رو ترمیم کرد ، سایه جنگ کره شمالی رو از سر دنیا برداشت.

برخلاف پیش بینی قوم شما که ترامپ رو جنگ طلب مینامیدین ، دیدین که 180 درجه برعکس در اومد /:.yead.:/

کاری که حسین اوباما و هیلاری قاتل و روسای قبل در مجموع در یک قلمش هم ناموفق بودند و فقط در آتش جنگ دمیدند !

جنایت رو کسی کرد که اعتماد مردم رو جلب کرد و در نهایت سرمایه های مردم بینوا رو به آتش کشید و اون رو به اصلاحات طبیعی بازار و ریسک ! تشبیه کرد.
              اینا همشون جانی و ادمکش هستن فرقی با هم ندارن، من وقتی در مورد رییس جمهور آمریکا صحبت و پیش بینی میکنم خودم رو جای وحشی های امریکایی میزارم و واسه همینه به این نتیجه میرسم این جماعت وحشی و سلطه طلب بعیده به این راحتی ها اب توبه روی سر خودشون بریزن.

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11261

GEORGIA

Trump 2,448.232 49.39%
                Biden 2,447,769 49.37%

فاصله به463 رای رسید!

نظر

• zess
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3107

به این توافق اعراب و اسرائیل که با زور تهدید به دست آمده و به نسیمی بنده و احتمالا با رفتن ترامپ کشش در میره، میگی دستاورد بزرگ ؟؟؟

---

نکنه واقعا نمایش ترامپ را جدی گرفتید

نظر

• Shahin.khm
                    عضو فعال
                    • May 2020
                    • 308

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                    به این توافق اعراب و اسرائیل که با زور تهدید به دست آمده و به نسیمی بنده و احتمالا با رفتن ترامپ کشش در میره، میگی دستاورد بزرگ ؟؟؟
                    کدوم زور و با استناد به کی؟ لابد سی ان ان و جان کری و عده ای چپول /:.yead.:/
                    کی از صلح بدش میاد ؟ هم مردم عرب استقبال کردن هم دولتمردان .
                    وقتی از تعصب و جهل مرکب در امان باشی و به منطق و تعادل و مذاکره مقید باشی ، میبینی که دستاورد تاریخی بزرگی بوده و بهترین راه هم زیستی تحمل همدیگره نه تازیدن به هم.

حتی همون بایدن پیر هم در مصاحبه تاون هال اعتراف کرد که این توافق یک دستاورد مثبت بوده.

نظر

• TARGET
                      عضو فعال
                      • Nov 2014
                      • 2282

اون کنسروهایی که پارسال ذخیره کردی برای فرار از قحطی ، هنوز داری؟!
                      تاریخ مصرف آنها احتمالا تمام شده ، مواظب سلامتی ات باش ...
                      با دمبل هاش/:.yead.:/

نظر

• bahramkhaliran
                        عضو جدید
                        • Sep 2020
                        • 812

کدوم زور و با استنداد به کی؟ لابد سی ان ان و جان کری و عده ای چپول /:.yead.:/
                        کی از صلح بدش میاد ؟ هم مردم عرب استقبال کردن هم دولتمردان .
                        وقتی از تعصب و جهل مرکب در امان باشی و به منطق و تعادل و مذاکره مقید باشی ، میبینی که دستاورد تاریخی بزرگی بوده و بهترین راه هم زیستی تحمل همدیگره نه تازیدن به هم.
                        زندگی باخفت به ازمرگ باعزت!(جهان شناسی ابلیس)

نظر

• Elcid
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 1239

در اصل توسط zess پست شده است View Post

---

نکنه واقعا نمایش ترامپ را جدی گرفتید
                          بیکاری ۲ درصد

نظر

• فین
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1158

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                            انصافا اگه من یه آمریکایی بودم و میگفتن یه حزبی قدرت رو به دست گرفته که تو ۳ دوره گذشته یه کاکا سیاه و یه زن و یه کومونیست رو نامزد ریاست جمهوری و یه ترنس رو نامزد معاونت ریاست جمهوری کرده بدون شک الان با تفنگ وسط خیابون بودم.

من اگر یک امریکایی بودم و ترامپ نه چهار سال بلکه یک روز رییس جمهور من بود انصافا خودکشی می کردم. مردک ابله احمقی که فقط قشر لمپن و نااگاه و سفید پوست کله پوک طرفدارش هستند و از تعداد زیادی معاهدات بین المللی که سالیان درازی برای تصویب انها صرف شده مثل روانی ها خارج می شود واقعا باعث ننگ تمدن امریکا است. بروید امار بایدن را در شهرهای دانشگاهی بیینید بالای 95 درصد به بایدن رای داده اند تمام قشر فرهیخته امریکا به بایدن رای داده اند شما اگر در دانشگاه MIT یا هاروارد بگویید به ترامپ رای داده ام احتمال زیاد شما را به روانپزشکی معرفی می کنند.

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                              بیکاری ۲ درصد
                              چاپ و تزریق 4 تریلیون دلار به اقتصاد آمریکا

نظر

• علیرضا حسنی
                                Banned
                                • Mar 2019
                                • 1647

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                                من اگر یک امریکایی بودم و ترامپ نه چهار سال بلکه یک روز رییس جمهور من بود انصافا خودکشی می کردم. مردک ابله احمقی که فقط قشر لمپن و نااگاه و سفید پوست کله پوک طرفدارش هستند و از تعداد زیادی معاهدات بین المللی که سالیان درازی برای تصویب انها صرف شده مثل روانی ها خارج می شود واقعا باعث ننگ تمدن امریکا است. بروید امار بایدن را در شهرهای دانشگاهی بیینید بالای 95 درصد به بایدن رای داده اند تمام قشر فرهیخته امریکا به بایدن رای داده اند شما اگر در دانشگاه MIT یا هاروارد بگویید به ترامپ رای داده ام احتمال زیاد شما را به روانپزشکی معرفی می کنند.
                                ما که خوشحال میشیم و استقبال میکنیم از وجود همچین امریکایی، انصافا اگه بایدن رای بیاره ایران باید طرح دریافت غرامت بابت تحریم ها رو مطرح کنه. مسخره یه مشت ترنس و بایسکچوال نیستیم که هر وقت دلشون خواست غلط اضافه بکنن.

باید میلیاردها دلار غرامت بهمون بدن وگرنه میریم سر تنگه هرمز هر کی رد شد تیغش میزنیم. دنیا از این خبرا نیست. یه مشت چپ و چول و کاکا سیاه امریکایی باید ابر قدرت شدن ایران رو به رسمیت بپذیرن.

نظر

در حال کار...
                                X