در اصل توسط 6500400 پست شده است
View Post
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
-
سلام
وقتی تو این بازاره خراب به فسرب نگاه میکنم به سهامداراش تبریک میگم.:( عرض 6 ماه دو بار سهمداراشو از 280 حدودا سوار کرده و حداقل طبق نظر اساتید امر 420 و شایدم بیشتر پیاده میکنه............
کاش منو هم میبرد با خودش:(آخرین ویرایش توسط hamid-reza؛ 2011/07/22, 23:06.
نظر
-
سلام
با دیدن گزارش 3 ماهه(27 ریال) دوستان فکر کردند که پوشش خوبی نداده در صورتی که اشتباه میکنند؟؟؟
نظر
-
پوشش 27 ریالی ان با سرمایه جدیده(322000)ولی پوشش پارسال با سرمایه 92000
دیگر اینکه امار فروش ان به نظر اینجانب عالیه
و بیشتر تولید ان را دوستان با کل فروش پارسال مقایسه کنند(مقدار تولید روی در 3 ماه امسال رو با 6 ماهه یا 9 ماهه پارسال مقایسه کن)
به نظر من این سهم در پایان سال 500 رو براحتی رد خواهد کرد
نظر
-
درسته خودم توی پیک قیمتی تمام فسربم را فروختم
اما دلیل منفی های امروز و دیروز اصلا این دلیلهای بالا نیست در دو روز گذشته سهامدار عمده در نقش فروشنده ظاهر شده
اولین دلیل ان کشف سود توسط این سهامداره
دومین اینه با توجه به فاصله زیاد حق با سهم اکثر سهامدران 100 تومن اسمی را واریز کرده اند به جای ان سهم را در 380 فروختند تا تامین نقدینگی گردد
سومیش اینه از 270 تا 380 سهم رشد با شیب تند داشته و نیاز به نفس یا استراحت داره
برای باز شدن حق های استفاده نشده استراتزی های زیادی است و الان جنگ بین سهامداران در عرضه و تقاضا میتونه این عمل را ثابت کنه
و در اخر معاملات پر حجم در محدوده 355 تا 360 برام خیلی جالبه
یادمه روزی روی 270 این حجمها جابجا میشد
چه زود گذشت
اما هنوز تموم نشده
به زودی دوباره میخرمت ای فسرب
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postدرسته خودم توی پیک قیمتی تمام فسربم را فروختم
اما دلیل منفی های امروز و دیروز اصلا این دلیلهای بالا نیست در دو روز گذشته سهامدار عمده در نقش فروشنده ظاهر شده
اولین دلیل ان کشف سود توسط این سهامداره
دومین اینه با توجه به فاصله زیاد حق با سهم اکثر سهامدران 100 تومن اسمی را واریز کرده اند به جای ان سهم را در 380 فروختند تا تامین نقدینگی گردد
سومیش اینه از 270 تا 380 سهم رشد با شیب تند داشته و نیاز به نفس یا استراحت داره
برای باز شدن حق های استفاده نشده استراتزی های زیادی است و الان جنگ بین سهامداران در عرضه و تقاضا میتونه این عمل را ثابت کنه
و در اخر معاملات پر حجم در محدوده 355 تا 360 برام خیلی جالبه
یادمه روزی روی 270 این حجمها جابجا میشد
چه زود گذشت
اما هنوز تموم نشده
به زودی دوباره میخرمت ای فسرب
با تشکر از اطلاعات ارسالی شما در این پست،
در سبد پیشنهادی هفته گذشته آقا حجت توضیحی را در ارتباط با روند صعودی بودن شاخص نقدینگی در ام اف آی فسرب را اشاره داشتند . بنده این شاخص را در کتاب تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه جان مورفی مشاهده نکردم. آیا منبعی جهت اطلاع از این شاخص و یا توضیحی جهت آشنائی با عملکرد روند دنبال کردن منحنی این شاخص در دست دارید؟ ممنون میشم ما را هم به فیض برسانید
نظر
-
در اصل توسط ashktorab پست شده است View Postبا سلام جناب باربد
با تشکر از اطلاعات ارسالی شما در این پست،
در سبد پیشنهادی هفته گذشته آقا حجت توضیحی را در ارتباط با روند صعودی بودن شاخص نقدینگی در ام اف آی فسرب را اشاره داشتند . بنده این شاخص را در کتاب تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه جان مورفی مشاهده نکردم. آیا منبعی جهت اطلاع از این شاخص و یا توضیحی جهت آشنائی با عملکرد روند دنبال کردن منحنی این شاخص در دست دارید؟ ممنون میشم ما را هم به فیض برسانید
و تنها من باب وظیفه و خطاب شما
جواب پست را دادم
اما از دید من فسرب توان رشد تا محدوده 410 را در این مرحله دارد
اما عبور از این محدوده را فعلا کاری سخت میدانم
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postدوست عزیز متاسفانه بنده به اندازه اساتید از زیر و بم تکنیکال مطلع نیستم
و تنها من باب وظیفه و خطاب شما
جواب پست را دادم
اما از دید من فسرب توان رشد تا محدوده 410 را در این مرحله دارد
اما عبور از این محدوده را فعلا کاری سخت میدانم
در واقع این بزرگواری شما و دیگر دوستان بورسی است که باعث شده فروم بورسی هر روز پر رونق تر شود.
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postفسرب بدون شرح
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postبه احتمال زیاد،عرضه های امروز کار وصنعت بود و خریدار هم که طبق معمول مسکن جهان
ولی این حقوقی عجب عطشی داره برا خرید سهم !:-/
هدف 420 هم داره تکمیل میشه .باید دید برنامه بعدی این حقوقی برا سهم چی هست:xفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
نظر