نمودار تکنیکی جالبی دارد. الگوی کاپ با هدف 450 تومان به وضوح مشاهده می شود. در این سهم می مانیم انشاالله
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
آقا يكي بره amir2003 را صدا كنه بياد ..فسرب داره راه ميفته.ايشون از قديمي ها هست .
خاك اين سهمو خورده
نظر
-
در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Postآقا يكي بره amir2003 را صدا كنه بياد ..فسرب داره راه ميفته.ايشون از قديمي ها هست .
خاك اين سهمو خورده
فسرب:
فزرین:این سهم که با مدیرت خوب و گزارشات شفاف و سود سازی عالی بطور متوسط سالانه 30 درصد رشد سودآوری داشته میتونه به عنوان یک سهم کم ریسک با حاشیه سود 35 درصدی در سبد علاقه مندان به این گروه باشه.از نکات مثبت این سهم داشتن معدن و بحث افزایش سرمایه 400 درصدی تا پایان ساله.الگوی شکل گرفته در این سهم نیز کاپ با هدف 1600 تومانه.
کروی:این سهم هم با توجه به رشد زیرمجموعه ها و حرکت این گروه الگوی کاپ را باهدف 450 تشکیل میده عبور از 310 میتونه این رشد را ادامه دار کنه.
آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2013/07/19, 11:03.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postسلام به همه دوستان فسربی مخصوصا شما حمید عزیز که میدونم مثل خودم یه ضربه از فسرب خوردی و مرتضی و حسین و اسی و سایر دوستان که با سهم موندن و انشاالله سود وافری در این سهم بکنن و بتونن این عقب ماندگی از بازار رو با یک حرکت سریع جبران کنه.من خودم یکی از سهمهایی که همیشه رو نمودارم هست و تو این تالار و بقیه فرومها نگاهش میکنم همین فسربه و بعد از خروج از فسرب بلافاصله تمام نقدینگی به دو سهم وتوشه و فزرین تبدیل شد که هنوز باهاشون هستم وتوشه که ماشاالله عالی جواب داد و فزرین هم تمام شده اون برام 670 تومانه با احتساب سود تقسیمی یعنی یه جورایی هنوز با گروه سرب و روی هستم.سهم فسرب تونسته خط روند نزولی 2 ساله را با قدرت بشکنه و اگر بتونه مقاومت 330 را به همین قدرت پشت سر بزاره میتونه هدفهای بالا مد نظرش باشه جالبه اکثر الگوهای تشکیلی در این گروه همگرا هستن و بنظر میاد الگوی کاپ تشکیل دادن چند تا از این الگوها رو با هدفشون میزارم جالبه.
فسرب:
فزرین:این سهم که با مدیرت خوب و گزارشات شفاف و سود سازی عالی بطور متوسط سالانه 30 درصد رشد سودآوری داشته میتونه به عنوان یک سهم کم ریسک با حاشیه سود 35 درصدی در سبد علاقه مندان به این گروه باشه.از نکات مثبت این سهم داشتن معدن و بحث افزایش سرمایه 400 درصدی تا پایان ساله.الگوی شکل گرفته در این سهم نیز کاپ با هدف 1600 تومانه.
کروی:این سهم هم با توجه به رشد زیرمجموعه ها و حرکت این گروه الگوی کاپ را باهدف 450 تشکیل میده عبور از 310 میتونه این رشد را ادامه دار کنه.
سلام امیر جان
سهام گروه روی جزو گروههایی هستن که در رشد چند وقته کل بازار و شاخص نقشی نداشتن.حتی سهام ورشکسته خودرویی رشد کردن ولی سهام گروه روی با وجود ارزآور بودنشون همچنان دارن درجا میزنن!منم امیدوارم فسرب و فزرین و بقیه سهام گروه روی بتونن به جایگاه خودشون برسن و عقب موندگیشونو نسبت به بقیه بازار کمی جبران بکنن.
یه تبریک ویژه هم بابت معرفی سهم وتوشه خدمتت عرض کنم واقعا ترکونده.امیدوارم همیشه پرسود باشی
بابت تحلیل فسرب هم ممنون:x
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postسلام به همه دوستان فسربی مخصوصا شما حمید عزیز که میدونم مثل خودم یه ضربه از فسرب خوردی و مرتضی و حسین و اسی و سایر دوستان که با سهم موندن و انشاالله سود وافری در این سهم بکنن و بتونن این عقب ماندگی از بازار رو با یک حرکت سریع جبران کنه.من خودم یکی از سهمهایی که همیشه رو نمودارم هست و تو این تالار و بقیه فرومها نگاهش میکنم همین فسربه و بعد از خروج از فسرب بلافاصله تمام نقدینگی به دو سهم وتوشه و فزرین تبدیل شد که هنوز باهاشون هستم وتوشه که ماشاالله عالی جواب داد و فزرین هم تمام شده اون برام 670 تومانه با احتساب سود تقسیمی یعنی یه جورایی هنوز با گروه سرب و روی هستم.سهم فسرب تونسته خط روند نزولی 2 ساله را با قدرت بشکنه و اگر بتونه مقاومت 330 را به همین قدرت پشت سر بزاره میتونه هدفهای بالا مد نظرش باشه جالبه اکثر الگوهای تشکیلی در این گروه همگرا هستن و بنظر میاد الگوی کاپ تشکیل دادن چند تا از این الگوها رو با هدفشون میزارم جالبه.
فسرب:
نظر
-
سلام
چاكريم امير عزيز
من هنوز روي فسرب هستم خفن البته بعد از چندين بار نوسان از سهامي كه پرريسك عزيز معرفي كرد
ولي گروه خفني اومدن روش
فردا هم يه ٣ ميليوني كد ميزنن
نظر
-
در اصل توسط حسنعلی پست شده است View Postامروزم که صف فروش شد
این سهم اگه مقاومت 330 رو شکست پس چرا اینجوری شد؟
دلیل اش رو توضیح بدین
البته من این سهمو دارم و فعلا قصد فروش ندارم
احتمالا ظرف چند روز آتی دوباره میره برا شکستن سطح 330تا 337
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postدیروز با اون حجمی که معامله شد به نظر میومد مقاومتش شکسته شده.
احتمالا ظرف چند روز آتی دوباره میره برا شکستن سطح 330تا 337
نظر
-
در اصل توسط amin47 پست شده است View Postخداکنه قضیه اومدن مدیر فزرین به این سهم واقعییت نداشته باشه.بنده سهامدار فزرین بوده ام و کاملا باسیاست های ایشون اشنایی دارم.این اقا با کد های شخصی که همه فک و فامیلاشن بلای سر سهم اورد که همه سهامداران از اون سهم فرار کردن.اگه دیروز 14ملیون رو اون خریده باشه.همه سهامداران رو خالی میکنه از سهم.کافیه دو روز این سهم رو رسد کنین همه متوجه منظورم میشن.این ازون پولدارایی هست که حلال حروم و حق الناس سرش نمیشه
من کاری به شخصیت این فرد ندارم ولی گزارش شرکتش نشان از افزایش سوداوری بطور متوسط سالانه 30 درصد و گزارش حسابرسی اون یکی از شفاف ترین گزارشهاست بدون تدکر حسابرس.واگر از عدم رشد سهام فزرین تو این مدت ناراحتید باید بگم حداقل 50 درصد رشد را از زمان ورود به فرابورس با احتساب سود تقسیمی داشته و باید منتظر رشد و شکوفایی سهم باشیم.بهرحال من اگر مطمئن بشم جمیلی وارد سهم شده تردید نمیکنم و وارد این سهم میشم .چون بخش خصوصی بسیار موفقتر از بخش دولتیه.البته این نظر منه و نظر شما هم محترمه=;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postاتفاقا من نظرم اینه برعکس اگر اون وارد این سهم بشه با نقدینگی که داره میتونه روی این گروه شارلاتان کروی رو کم کنه یادم نمیره وقتی پارسال مهر گروه روی داشت رشد میکرد با بلوکهایی که روی 300 زد جلو رشد سهمو گرفت و بعد با همکاری وصنعت آنچنان شناور سهمو زیاد کرد که قدرت بالا اومدن تا مدتها نداشت.حالا اگر این آقا بیاد تو این گروه میتونه مشکل خوراک اصلی شرکت که همون کنستانتره سرب و روی هست و الان داره بصورت سهمیه بندی به شرکتهای تولید کننده شمش میفروشه میتونه حل بشه و آیا میدونید تولید 40000 تن ظرفیت اسمی فسرب اگر محقق بشه تاثیر اون تو سود شرکت چقدره من یه حسابی پارسال کردم میشه حوالی 180 تومان.
من کاری به شخصیت این فرد ندارم ولی گزارش شرکتش نشان از افزایش سوداوری بطور متوسط سالانه 30 درصد و گزارش حسابرسی اون یکی از شفاف ترین گزارشهاست بدون تدکر حسابرس.واگر از عدم رشد سهام فزرین تو این مدت ناراحتید باید بگم حداقل 50 درصد رشد را از زمان ورود به فرابورس با احتساب سود تقسیمی داشته و باید منتظر رشد و شکوفایی سهم باشیم.بهرحال من اگر مطمئن بشم جمیلی وارد سهم شده تردید نمیکنم و وارد این سهم میشم .چون بخش خصوصی بسیار موفقتر از بخش دولتیه.البته این نظر منه و نظر شما هم محترمه=;
فعلا این مسکن جهانه که داره از آب گل آلود ماهی میگیره
1.500.000 تا دیروز خریده! /:)
باید منتظر موند و دید باز از سهم حمایت میکنه یا نه
نظر
-
پروژه رونمایی از دومین معدن بزرگ سرب و روی کلید خورد.اعلام موجودیت کنسرسیوم پیشگامان زریین معدن دانا برای بهره برداری از معدن مهدی آباد.رهبری این گروه با فزرینهآخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2013/07/24, 08:55.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
به نظرم بازار منتظر تثبيت قيمت روي ترند شکسته شده است
اصلاح قيمتي نداريم و صرفا زمان تعيين کننده است.
در ضمن نفوذ قيمت در ترند نزولي با حجم بالاي معاملات صورت گرفته است که احتمال FALSE BREAK را کم خواهد نمود
لینک تصویر(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
نظر