ملي سرب و روي ايران ( فسرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir2003
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1125

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
    پروژه رونمایی از دومین معدن بزرگ سرب و روی کلید خورد.اعلام موجودیت کنسرسیوم پیشگامان زریین معدن دانا برای بهره برداری از معدن مهدی آباد.رهبری این گروه با فزرینه
    این خبر بالاخره ساعت 3 اومد روی سایت معدن 24.دوستان توجه کنن کمبود خاک ریسک اصلی شرکتهای تولید کننده سرب وروی بوده و هست .رفع این مشکل یعنی سودسازی خیره کننده این شرکتها.

معدن سرب و روی مهدی آباد فعال می شود
    شرکت زرین معدن آسیا با تشکیل کنسرسیومی وارد سرمایه گذاری در معدن سرب و روی مهدی آباد می شود.

به گزارش معدن24، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران طی اطلاعیه ‏ای فراخوان شماره 31-4/92 مورخ 15 تیرماه 1392 از سرمایه گذاران درخواست کرده جهت احداث کارخانجات تولید کنسانتره و شمش روی به ظرفیت یکصد هزار تن در معدن مهدی ‏آباد یزد مشارکت و سرمایه‏ گذاری کنند.

در همین راستا شرکت زرین معدن آسیا با تشکیل کنسرسیومی متشکل از شرکت زرین معدن آسیا، شرکت پیشگامان نوآوران دانا، شرکت NFC و شرکت BATEMAN به ‏طور فعال در این فراخوان شرکت کرده و براساس موافقت‏نامه امضاء شده مقرر شد این کنسرسیوم تحت عنوان پیشگامان زرین دانا به رهبری شرکت زرین معدن آسیا در این سرمایه‏ گذاری عظیم شرکت کند و با تشکیل کمیته‏ های سرمایه‏ گذاری و کمیته فنی و مهندسی تلاش می کند این پروژه بزرگ به نتیجه برسد.
    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
    "دیوید ویسکات"

نظر

• Persian Gulf
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 38

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
      این خبر بالاخره ساعت 3 اومد روی سایت معدن 24.دوستان توجه کنن کمبود خاک ریسک اصلی شرکتهای تولید کننده سرب وروی بوده و هست .رفع این مشکل یعنی سودسازی خیره کننده این شرکتها.

معدن سرب و روی مهدی آباد فعال می شود
      شرکت زرین معدن آسیا با تشکیل کنسرسیومی وارد سرمایه گذاری در معدن سرب و روی مهدی آباد می شود.

به گزارش معدن24، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران طی اطلاعیه ‏ای فراخوان شماره 31-4/92 مورخ 15 تیرماه 1392 از سرمایه گذاران درخواست کرده جهت احداث کارخانجات تولید کنسانتره و شمش روی به ظرفیت یکصد هزار تن در معدن مهدی ‏آباد یزد مشارکت و سرمایه‏ گذاری کنند.

در همین راستا شرکت زرین معدن آسیا با تشکیل کنسرسیومی متشکل از شرکت زرین معدن آسیا، شرکت پیشگامان نوآوران دانا، شرکت NFC و شرکت BATEMAN به ‏طور فعال در این فراخوان شرکت کرده و براساس موافقت‏نامه امضاء شده مقرر شد این کنسرسیوم تحت عنوان پیشگامان زرین دانا به رهبری شرکت زرین معدن آسیا در این سرمایه‏ گذاری عظیم شرکت کند و با تشکیل کمیته‏ های سرمایه‏ گذاری و کمیته فنی و مهندسی تلاش می کند این پروژه بزرگ به نتیجه برسد.
      به نظر شما بسته تحريمي جديد دولت ايالات متحده كه يكي از محورهاي آن معادن مي باشد و احتمالا از ماه سپتامبر اجرايي خواهد شد، چه تاثيري بر روند اجراي اين پروژه و اين كنسرسيوم خواهد گذاشت؟
      آيا با اجراي اين بسته ي تحريمي، دو شركت NFC و BATEMAN به تعهدات خود در قبال اين كنسرسيوم وفادار خواهند ماند يا مجبور به عقب نشيني خواهند شد؟

نظر

• amir2003
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1125

در اصل توسط Persian Gulf پست شده است View Post
        به نظر شما بسته تحريمي جديد دولت ايالات متحده كه يكي از محورهاي آن معادن مي باشد و احتمالا از ماه سپتامبر اجرايي خواهد شد، چه تاثيري بر روند اجراي اين پروژه و اين كنسرسيوم خواهد گذاشت؟
        آيا با اجراي اين بسته ي تحريمي، دو شركت NFC و BATEMAN به تعهدات خود در قبال اين كنسرسيوم وفادار خواهند ماند يا مجبور به عقب نشيني خواهند شد؟
        ببینید شکی نیست که تحریمها میتونه رشد طرحهای توسعه و زیرساختها را هدف قرار بده و فرقی نمیکنه این زیرساختها در بخش نفت باشه که دوساله اجرایی شده و یا در بخش معدن که قراره تحریم بشه ولی من که دارم در بورس سرمایه گداری میکنم دارم ریسک همه اینها را حساب میکنم و افق سرمایه گداری خودمو ترسیم میکنم .آیا کسانی که دو سال پیش در شرکتهای نفتی و یا پیمانکاری مثل حفاری فادر و یا فاراک وارد شدن با توجه به این تحرینها ضرر کردن.خودرویها را نگاهی بیندازید بتازگی مورد تحریم قرار گرفتن از ریزش خبری هست .بد نیست یک خاطره را که یکی از اساتید بنده جناب دکتر سهند چندی پیش برایم تعریف کرد اینجا بیان کنم در رابطه با همین ریسکها.
        ایشون نقل میکردن که در زمان حمله آمریکا به عراق و وقتی که ارتش آمریکا پشت در بغداد بود بورس بغداد با رشد همراه شده بود و هر روز شاخص اون رشدی را تجربه میکرد و سهام بنیادی این کشور هر روز تقاضای بالا و سرمایه بیشتری را جذب میکردن این از نظر افراد عامی یعنی خودکشی سرمایه گداری ولی آمریکا پیروز شد و حالا این سرمایه گذاران روزهای گذشته تبدیل شدن به مولتی میلیلردرهای بغداد .اینان همان کسانی هستن که ریسک را پذیرفتن .
        این مثال رو زدم نه از بابه اینکه ممکنه کشور عزیز ما هم دچار جنگ بشه و .و.و.....نه از بابه اینکه من افق سرمایه گذاری را در این دولت تدبیر و امید روشن میبینم روزهای خوبی در پیشه .سرمایه داره به این سمت میاد دقیقا مثل زمانی که بسمت دلار و طلا رفت .ارتباط با کشورها و تعامل با اونها بهتر میشه .انگلیس داره میگه ما دیگه مردم کشورمون را برای رفتن به ایران منع نمیکنیم و این حرف وقتی پررنگتر میشه که بدونیم در غرب برای مردموشون بیشترین ارزش رو قائل هستن .یعنی داره نگاهها به ایران فرق میکنه.هفته پیش آمریکا به ایران گندم فروخت.همین چین قرارداد تجهیز چند شرکت فولادی کشور را امضا کرد.پس من سهامدار شروع میکنم با این دید خط مشی های خودمو برای سرمایه گذاری ترسیم میکنم و انشاالله این ریسک تحریمها هم هر چه زودتر از روی سر کشور عزیزمون حذف بشه.بورس محل شناخت فرصتها است و شکار اونها و گرنه همیشه ریسکهای سیستماتیک در اون هست یک روز از تحریمها و یک روز از اقتصاد جهانی و روز دیگر تصمیمات دولت و ووو....این ما هستیم که این ریسکها را شناسایی و با تصمیمات صحیحمون اونو تبدیل به فرصت کنیم
        اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
        "دیوید ویسکات"

نظر

• sofi
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 30

امیرخان اینکه میگی موقعی که آمریکا پشت دروازه های بغداد بود عده ای ریسک میکردنو سهام میخریدن به نظر من کارشون نه تنها ریسک نبوده بلکه خیلی معقول ومنطقی هم بوده.چون اون موقع حکومت دیکتاتور وبه شدت تحریم صدام درحال سقوط بوده طبیعیست سقوط چنین سیستمی به نفع سرمایه خواهد بود
          در شکل زیر قیمت یا ازتقاطعها رد میشه یا منطبق با زمان تقاطع پیوت تشکیل میده
          فایل های ضمیمه شده
          [SIZE=3][COLOR=#FF0000]خواسته هایت درست زمانی براورده میشوند که عطش رسیدن به آن راازدست داده باشی وزمانی به کابوس تبدیل میشوند که تلاشت را ازدست داده باشی[/COLOR][/SIZE]

نظر

• amir2003
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1125

در اصل توسط sofi پست شده است View Post
            امیرخان اینکه میگی موقعی که آمریکا پشت دروازه های بغداد بود عده ای ریسک میکردنو سهام میخریدن به نظر من کارشون نه تنها ریسک نبوده بلکه خیلی معقول ومنطقی هم بوده.چون اون موقع حکومت دیکتاتور وبه شدت تحریم صدام درحال سقوط بوده طبیعیست سقوط چنین سیستمی به نفع سرمایه خواهد بود
            در شکل زیر قیمت یا ازتقاطعها رد میشه یا منطبق با زمان تقاطع پیوت تشکیل میده
            معما چو حل گردد آسان گردد.
            هفته قبل از نتخابات ریاست جمهوری رو یه نگاهی بیندازید یک عده فقط میفروختن و یک عده میخریدن ولی هفته بعد همه خریدار بودن همه و همه میدونستن بورس باید بترکونه ولی آیا همه برنده شدن .فروشنده های هفته قبل کجای این پروسه جای گرفتن.بهرحال این غول سرمایه است که روندها رو میسازه و ما باید مسیر این غول رو شناسایی کنیم با روند نمیشه جنگید همین سهم فسرب درس بزرگی بمن در تصمیمگیریهایم در بازار سرمایه داد و به جرات میگم من سود 300درصدی سرمایه ام را از ابتدای امسال مدیون این سهم و درسهای که اون بمن داد هستم.=;
            "دیوید ویسکات"

نظر

• sofi
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 30

کمی که فک کردم دیدم حق با شماست
              راستی من یک تحلیل شخصی از فسرب داشتم که نسبت به روندهای قبلی فسرب صادق بوده احتمال داره بازم کارکنه
              در نمودار زیر خروج از کانال یعنی پایان انرژی روند صعودی مگر اینکه اتفاق خاصی بیوفته
              به هر حال من که با این اتفاق از سهم خارج میشم
              فعلا که قیمت درگیر100درصد فیبو برگشتیه امیدوارم هفته پیشرو بیونه این مقاومتو بشکنه
              فایل های ضمیمه شده
              [SIZE=3][COLOR=#FF0000]خواسته هایت درست زمانی براورده میشوند که عطش رسیدن به آن راازدست داده باشی وزمانی به کابوس تبدیل میشوند که تلاشت را ازدست داده باشی[/COLOR][/SIZE]

نظر

• sofi
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 30

در مسیر نزولی ابتدا روی تقاطع های نقطه چین سفید که من بهش نیم تقاطع میگم حرکت میکنه
                تا اینکه بایک اصلاح میره نقطه aتا روی تقاطع های استاندارد جایگیری کنه
                در آخر هم از نقطهbمجبور میشه یک اصلاح بزنه به نقطهcتابتونه مکان صحیح یعنی نقطه eرو لمس کنهفسرب.png

نظر

• omidvar
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 796

در مسیر نزولی ابتدا روی تقاطع های نقطه چین سفید که من بهش نیم تقاطع میگم حرکت میکنه
                  تا اینکه بایک اصلاح میره نقطه aتا روی تقاطع های استاندارد جایگیری کنه
                  در آخر هم از نقطهbمجبور میشه یک اصلاح بزنه به نقطهcتابتونه مکان صحیح یعنی نقطه eرو لمس کنه[ATTACH=CONFIG]222[/ATTACH]
                  پس هدف کاپ به این خوشگلی چی میشه؟
                  شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• sofi
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 30

معمولا کاپ یک الگوی برگشتی نیست
                    اما برای من کانال صعود درنمودار اول مهمتره که ازش خارج نشه در نمودار دوم هم تا با تقاطع ها حرکت میکنه یعنی اتفاق خاصی نیوفتاده در غیر این صورت باید برای خروج گوش به زنگ باشم

نظر

• sofi
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 30

این کانالها هم پهنا وخلاف زاویه روند قبلی هستن
                      همونطور که خروج ازکانال نزولی در نقطه aیعنی تغییرجهت روند.با خروج از کانال صعودی من هم از سهم خارج میشم
                      البته این امکان هست که با خروج از کانال خبرهای خوش باعث بشه یک کانال موازی کانال صعودی بازم شکل بگیره اما من چون پیگیر خبرا نیستم واز بنیادی سهم زیاد سر در نمیارم ترجیح میدم در اینگونه موارد از سهم خارج بشم واگه شرایط مساعد شد بازم وارد شم که خودتون بهتر میدونین هین یعنی از دست دادن قسمت قابل توجه سود
                      فسرب.png

نظر

• amir2003
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1125

این کانالها هم پهنا وخلاف زاویه روند قبلی هستن
                        همونطور که خروج ازکانال نزولی در نقطه aیعنی تغییرجهت روند.با خروج از کانال صعودی من هم از سهم خارج میشم
                        البته این امکان هست که با خروج از کانال خبرهای خوش باعث بشه یک کانال موازی کانال صعودی بازم شکل بگیره اما من چون پیگیر خبرا نیستم واز بنیادی سهم زیاد سر در نمیارم ترجیح میدم در اینگونه موارد از سهم خارج بشم واگه شرایط مساعد شد بازم وارد شم که خودتون بهتر میدونین هین یعنی از دست دادن قسمت قابل توجه سود
                        [ATTACH=CONFIG]235[/ATTACH]
                        یکی از درسهای فسرب به من:به روند احترام بگذارید چون این مدیران لایق هستن که روندهای صعودی و مدیران نالایق روندهای نزولی را شکل میدهند و صنعت برتر در جایگاه بعدی قرار دارد.
                        "دیوید ویسکات"

نظر

• سهامدار 67
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 3443

دقیقه اول شروع بازار صف فروش 1500000 تایی فسرب را یهو قورت دادند,جل الخالق.
                          آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2013/07/28, 08:23.

نظر

• آسمان بورس
                            عضو جدید
                            • Aug 2013
                            • 6

قیمت های جهانی سرب و روی نوید روزها خوشی را برای فسرب فاسمین ؛ فرآور و کروی دارند
                            قیمت جهانی سرب 10 درصد از روری پیش افتاد

http://www.livedata.ir

نظر

• esi_mohammadi
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 1105

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                              در مورد سهم فسرب يک سطح عرضه داريم که احتمال يه کمي اذيت خواهد نمود اونم باند مقاومتي 305 تا 316 تومان است که اين باند دقيقا روي ترند نزولي سهم ايجاد شده است و از آنجايي که ترند مذکور با تناسب خوبي که بين دو پيوت قبلي با پيوتي سوم که قراره روي ترند تشکيل بشه ، دارد اعتبار خوبي خواهد داشت .
                              دو سناريو وجود داره :
                              1- ترند نزولي فعلا مانع از عبور قيمت گردد و يه ريترس بيشتر بر عامل زمان پيش رو داشته باشيم که سهم انرژي بگيره براي شکست ترند نزولي خودش
                              2- ترند نزولي با حجم بالايي از معاملات شکسته بشه و سهم تا 360 بالا بياد و سپس در غالب يک پولبک به ترند شکسته شده شانه راست الگوي سر و شانه معکوس ادامه دهنده روند ما را تشکيل دهد

هدف اين سهم در ميان مدت منطبق بر هر دو سناريو پيش رو 630 تومان مي باشد .

لینک تصویر

خوب فعلا به نظر همان چیزی که ابتدا فکر میکردیم شد
                              يک سر و شانه معکوس
                              نهايت اصلاح در بدترين حالت 265 تومان مي باشد
                              اين سهم تکنيکي وضعيت فوق العاده خوبي داره

لینک تصویر
                              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• amir2003
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1125

پیشتازی سرب و روی در برابر افول مس
                                بانک مشهور گلدمن ساش در گزارشی اعلام کرد که در بازار محصولات فلزی و معدنی ، سرب و روی از بالاترین پتانسیل رشد قیمت در 12 ماه پیش رو برخوردارند و در مقابل پتانسیل افزایش قیمت در بازار مس و بسیار پایین است.

بانک مشهور گلدمن ساش در گزارشی اعلام کرد که در بازار محصولات فلزی و معدنی ، سرب و روی از بالاترین پتانسیل رشد قیمت در 12 ماه پیش رو برخوردارند و در مقابل پتانسیل افزایش قیمت در بازار مس و بسیار پایین است.

برطبق این گزارش انتظار می رود که رشد ضعیف عرضه فلزاتی همچون روی و سرب در یک سال پیش رو حتی با درنظر گرفتن سطح فعلی تقاضا، منجر به رشد قیمت این محصولات شود.

به گزارش نمابورس برطبق پیش بینی ارائه شده از جانب گلدمن ساش، متوسط قیمت سرب در سال جاری 2098 دلار در هر تن خواهد بود و این قیمت در سال آینده به 2225 دلار می تواند برسد.پیش بینی قیمت روی نیز برای سال 2013 و 2014 نیز به ترتیب 1900 و 2050 دلار عنوان شده است.

در مقابل انتظار می رود که با افزایش عرضه معدنی مس در سال های پیش رو ، بازار این محصول وارد وضعیت مازاد عرضه شده و همین امر به افت قیمت مس دامن بزند.

بر اساس این گزارش متوسط قیمت مس در سال 2014 به 6600 دلار خواهد رسید و احتمال دارد در برهه ای از این سال قیمت به سطح 6200 دلار نیز سقوط کند. گفتنی است که تحلیلگران گلدن ساش متوسط قیمت 7216 دلار را برای مس در سال جاری متصور هستند.

همچنین انتظار نمی رود که تغییر خاصی در عوامل بنیادی بازار آلومینیوم رخ دهد و قیمت این محصول روند باثباتی را تجربه خواهد کرد.

در گزارش اخیر پیش بینی قیمت آلومینیوم برای سال جاری و آتی میلادی به ترتیب 1866 و 1950 دلار ذکر شده است.
                                "دیوید ویسکات"

نظر

در حال کار...
                                X