واقعا جالبه گاهی بعضی سهم ها تو صف خرید ده روزحجم مبنا پر نمی کنند گره هم نمیروند ولی فسربی که دیروز حجم مبنا پر کرده می ره گره دیگه شورشو در آورده اند.
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
ببخشید می شه کسی یک توضیحی بده ما متوجه بشیم امروز چجوری فسرب معامله شد.
سهم دیروز حجم مبنا پر کرد پس چرا رفت گره؟
چرا زود تر از ساعت نه رو8- باز شد و معامله شد؟
چرا بعد از چند دقیقه معامله، سهم بسته شد و بعد از تغییر بازه قیمت مجددا باز شد؟(صف خریدشم رو 4- بود!!!!)
جدا می خواستم بدونم قانونی چیزی در این مورد وجود داره؟از بس فرار کرده ام از خویش خویشتن **** گاهی دلم برای خودم تنگ می شود
نظر
-
در اصل توسط rzy پست شده است View Postببخشید می شه کسی یک توضیحی بده ما متوجه بشیم امروز چجوری فسرب معامله شد.
سهم دیروز حجم مبنا پر کرد پس چرا رفت گره؟
چرا زود تر از ساعت نه رو8- باز شد و معامله شد؟
چرا بعد از چند دقیقه معامله، سهم بسته شد و بعد از تغییر بازه قیمت مجددا باز شد؟(صف خریدشم رو 4- بود!!!!)
جدا می خواستم بدونم قانونی چیزی در این مورد وجود داره؟
با سلام
اگر سهمی فکر کنم 4 روز کاری صف خرید یا صف فروشش حفظ بشه حال در صف خرید یا فروش روز های قبل حجم مبنا پر شده باشد یا نشده باشد مهم صف خرید یا فروش است که حفظ شده
در روز پنج به عنوان مثال فسرب اول یه 8 % منفی می خوره
بعد بلافاصله بسته و باز می شه با نوسان 4% مثبت و 4% منفی
یعنی فسرب بعد از 8% منفی می تونست 4% منفی دیگه بخوره وبشه 12% منفی
یا اینکه 4% مثبت بشه . از 8% منفی بشه 4% منفی
حالا این قانون گره سلیقه ای است برای یک سهم است برای یکی دیگه نه
نظر
-
-
باگیری ها.jpg اینم نمودار هفتگی فسرب نازنین بنظرم در حال شکل گیری یک الگوی سروشانه کف در تایم هفتگی میباشد.ریسک زیاد پول زیادتر میتونید وارد سهم بشین.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
بارگیری ها.jpgاینم نمودار ماهانه فسرب قیمت در داخل یک پرچم یا کانال بزرگ در حال نوسان میباشد تایم هفتگی و روزانه وهمچنین مکدی وآر اس آی آن خبر از کف قیمت میدهد کسانیکه احتمال بالا رفتن قیمتهای سرب و روی جهانی را برای ماههای آینده را میدهند مثل بنده پیشنهاد میکنم وارد سهم شوند.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
-
بستن کارخانه سرب وروی زنجان یک خواسته دیرینه مردم زنجان بوده که باعث آلودگی سربی هوای شهر زنجان می شد که قدمت طولانی دارد و از دست مردم هم کاری برنمی آمد چرا که در زنجان هرگونه اعتراض با مشت آهنی جواب داده میشود و اقدام اخیر آقای استاندار هم درست است که خوب وبجاست اما به خاطر خیر خواهی نبوده و برای دهن کجی به دولت جدید بوده چرا که اگر ایشان اگر واقعا دلشان به حال مردم زنجان می سوخت چند سال پیش این کار را میکرد.
کار استاندار محترم زنجان کاملا خوب و بجا ، اما از روی شیطنت بوده است...[SIZE=5][COLOR=#000000]qh[/COLOR][COLOR=#0000ff]aa[/COLOR][COLOR=#ffffff]s[/COLOR][COLOR=#008000]e[/COLOR][COLOR=#ff0000]d[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
-
شرکت ملی سرب و روی ایران طی نامه ای به مدیر اداره نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد، پیگیری های لازم توسط شرکت از طریق استانداری و محیط زیست زنجان، سازمان صنعت و معدن تجارت و سایر ارگانها، نهادها و سازمان های استان بصورت مستمر در حال انجام بوده و طبق آخرین تصمیمات متخذه توسط استانداری زنجان مقرر گردیده طی روزهای اخیر گروهی از کارشناسان سازمان محیط زیست استان جهت بازرسی به کارخانه روی عزیمت و نتیجه بازدید را به شرکت ملی سرب و روی ایران و سازمان مذکور و استانداری منعکس نمایند. انتظار می رود با توجه به اقدامات صورت گرفته طی روزهای اخیر کارخانه روی بازگشایی شده و فرایند تولید در کارخانه مذکور از سر گرفته شود.بمنظور موفقیت
تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postعلي آقا من هم يه بررسي كردم ديدم از نظر تكنيكالي سيگنال خريد ميده. به نظرت ممكنه نوسان كنه مدتي تو همين قيمتها؟ و اينكه فكر ميكني وقت خريدش شده ديگه؟تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در حال حاضر از لحاظ تکنیکال نمی توان روی شرکت سرب و روی اقدامی کرد مسئله اصلی ومشکل اصلی شرکت بعد از قیمت جهانی سرب و روی مسئله جابجایی شرکت از حومه شهر زنجان میباشد که تصمیمات در این باره از سالها پیش در دولت نهم و دهم گرفته شده اما جناب استاندار زنجان دراین رابطه تعلل و کم کاری کرده اند وبه مسائل مهم شخصی و گروهی پرداخته اند و در دقیقه 90 حضورش در استانداری زنجان توپ را به زمین دولت جدید انداخته اند.[SIZE=5][COLOR=#000000]qh[/COLOR][COLOR=#0000ff]aa[/COLOR][COLOR=#ffffff]s[/COLOR][COLOR=#008000]e[/COLOR][COLOR=#ff0000]d[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postفسرب خیلی تپولی داداش هر سهم 650 تومان در 3 تا4 الا5 ما. منکه فکر میکنم بد نباشه......................................انشاالا
نظر
نظر