در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
-
-
-
دیشب بدجوری خوابالو بودم اصلا نمیدونم این 170 رو من از کجا درآوردم!؟! :p الان دوباره نگاه کردم دیدم عددم 265 بود یعنی کفی که من انتظار داشتم!
ولی خب مثل اینکه میثم جان هم دستش خوبه تا دست زد به سهم صف شد ;)
حالا تو مسیر برگشت سهم مقاومت 310 را داریم ولی اگر هم نتونه در مرحله اول از 310 عبور کنه احتمال قوی هست روی 290 حمایت بسازه و پولبک ایجاد بشه :)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
فسرب و تکرار روند تاریخی
دقت در تکرار روندحرکتی یک سهم در روی نمودار قیمت سهام می تواند در اغلب اوقات در تصمیم گیری بهتر بما کمک کند هرچند که تکرار یک روند نباید صددرصد نقطه اتکا ما باشد ولیکن در کنار سایر ابزارها می تواند راه گشا باشد.
در نمودار فسرب که دقت کنیم می بینیم همزمان با شکست خط روند نزولی و همزمانی آن با شکست خط 20 در استوکاستیک در دو سال گذشته سهم وارد فاز صعودی شده و بازدهی حداقل 50 درصدی را به سهامدار خود هدیه داده است و جالبتر از همه اینکه در همه این موارد همزمانی این روند با ورود سهامدار جدید به جمع سهامداران عمده است پارسال جهان امسال صبا تامین .
البته همه اینها بستگی به شکست خط روند نزولی در 310 تومان است که با توجه مکدی و ار اس ای در میانه راه صعود بنظر می رسد عبور از این خط روند نزولی چندان برای سهم دشوار نباشد هدف اولیه سهم خط میانه چنگال در 350 و در صورت عبور از آن سقف چنگال که همان قله قبلی در 470 تومان هدف کلاسیک می باشد.
مزیتهای بنیادی سهم:
سهم با توجه به مدیریت جدید و بعد از افزایش سرمایه و خروج از زیان موفق به سود سازی شد و با توجه به اینکه توانست در آمد سازی خود را از حالت کارمزدی به تولید مستقیم تبدیل کند روند سود آوری آن شدت گرفت . با توجه به صادرات 50 درصدی امسال و افزایش قیمت دلار می توان آینده روشنی را برای سهم ترسیم کرد
خبرها خوش برای سهم:
می توان از خبر فروش زمینهای سلطانیه زنجان با توجه به زیر ساختهای موجود در آن و قیمت بالای این زمینها به عنوان رو یای سهامداران فسرب نام برد که در مجمع سال قبل مدیر عامل قول آن را داده و در صورت فروش این زمینها قیمت این سهم با توجه به سود غیر عملیاتی کسب شده .....
دوستان میتونن در لینک زیر اطلاعات این زمینها رو بطور کامل مطالعه کنند.
موفق و پر سود باشید
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
و اما اخباری در مورد طرحهای توسعه شرکت
1- طرح تکمیل روت b خط تولید روی که در آستانه تکمیل هست.این طرح که شرکت از سال 84 در دست تکمیل داشت و بنا به دلایلی تاکنون تکمیل نشده،دارای ظرفیت تولید 15هزارتن شمش روی هست.که ظرفیت اسمی تولیدشمش روی شرکت رو به 30 هزار تن میرسونه.
2- تغییرات خط تولید سولفات روی جهت تبدیل به خط تولید اسید سولفوریک
با تکمیل این طرح،شرکت بعد از کالسیمین ،دومین تولید کننده و تامین کننده این ماده اولیه ارزشمند در گروه معادن روی میشه و علاوه بر تامین نیاز خود شرکت(و کاهش قابل توجه هزینه های تولیدش)میتونه مقداری از نیاز شرکتهای گروه به این ماده رو هم تامین بکنه.
نکته جالب اینکه مدیران شرکت در رابطه با این موارد و همینطور در مورد وضعیت زمینهای شرکت(که ظرف همین سال در حدود 220 میلیون تومن فقط جهت مشاوره پرداختن !) هیچ اطلاعاتی به بازار و سهامدارای حقیقیشون نمیدن!:-?
شفافیت در بازار موج میزنه!=))آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2011/12/30, 02:04.
نظر
-
امروز یه نگاهی به صورت فروش 6 ماهه شرکت کردم .تقریبا در سال 15 میلیون دلار صادرات داره دلار رو هم 1086 در نظر گرفته .یعنی به ازای هر 100 تومان افزایش دلار میشه چیزی در حدود 5 تومان تعدیل مثبت حالا حساب کن ( 15 میلیون * تفاوت نرخ دلار امروز 1700) = ؟
من حساب کردم با دلار 1700 تومان میشه تعدیل 27 تومان تعدیل مثبت .اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنند . البته این ارقام برای سال بعد در صورتی که دلار بالای 1600 بمونه قطعی میشه . امسال باید ببینیم دلار رو چند تومان بالای 1086 فروخته .حداقل اینه بعد از این دلار بالای 1500 تومانه =;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
قیمتهای جدید فلزات در سال میلادی جدید
هر تن سرب 2045 دلار
هر تن روی 1844 دلار
هر اونس نقره 29/66 دلار
قیمتها مجددا رو به رشدن.(احتمالا به دلیل کاهش ارزش جهانی دلار)
فسرب چند تا مزیت نسبت به بقیه شرکتهای گروه روی داره
از جمله اینکه سالیانه چند تن نقره تولید میکنه
و همینطور میتونه همزمان شمش سرب و شمش روی تولید بکنه که با وضعیت فعلی قیمتهای سرب و روی میتونه افت قیمت روی رو نسبت به بودجه شرکت،تا حدودی پوشش بده.در حالی که شرکتهایی مثل فراوری که فقط شمش روی تولید میکنن از این مزیت برخوردار نیستن.
البته در حال حاضر و با این قیمت نرخ ارز(دلار)،هیچ کدوم از این شرکتها مشکلی تو پوشش بودجه و تعدیل مثبت ندارن.
نظر
-
1- فاسمین در گیر بازی حق تقدم میباشد و سیاست کنترل سهم نیاز است
2 فاسمین نسبت فروش به تولید خود را قبلا بالا برده و تعدیلهای خوبی داده است ولی فرآور با تولید بهتر نسبت با سال قبل ولی فروش خود را برای ماههای اخیر گذاشته و احتمال تعدیل را بالا و فعلا بیشتر میکند
3 همیشه تاریخ قیمت فاسمین از فراور بیشتر بوده ولی اختلاف در این حد نبوده است هر چند فاسمین افزیاش سرمایه دوباره ای داشته که فعلا فرآوری آنرا انجام نداده یا در دستور کار ندارد ولی اختلاف قیمت این دوسهم
قبل از افزایش سرمایه آخری فاسمین امتلاف دوسهم معمولا 300یا 200 تومان بوده است (فاسمین پارسال 750 و فرآور 550) حدودا بوده ایند که با احتساب افزایش سرمایه قیمت فاسمین 3 برابر فرآور شده است
هر چند همیشه تاریخ پی بی ای فرآور بالاتر بوده است و تعدیلها احتمالی قید شده و سیاست کنترلی بازار اختلاف این دوسهم را باید به گذشته نزدیکتر کند
البته این نظر شخصی من است که فرآور در کف قیمت بوده و رشد سهم مانند افت آن باید سرعت خوبی داشته باشد
بازهم عرض میکنم فاسمین ثابت کرده گل سرسبد بورس بوده ولی دلایل بالا مشهود است
وامیدوارم تمام دوستان فاسمین دار و گروه روی موفق باشند
نظر
-
امروز صبا تامین 252000 سهم فروخته با میانگین 300 و باعث شد سهم صف خرید نشه .عبور از مقاومت 310 مهمه اینو این حقوقی هم میدونه دفعه قبل جهان جلو اونو گرفت ایندفعه صبا تامین. میانگین خرید صبا در این چند هفته که اومده بالای یک درصد 470 هزار سهم با قیمت 285 تومانه پس برای این چندرغاز نمیاد فروشنده باشه.قصدش جمع کردن سهمه احتمالا با توجه به ثبت افزایش سرمایه و سهامدارهایی که فروشنده باشند و صبا تامین و جهانی که اونوقت منتظر سهامدارهای فروشنده هستند. یادم اومد از فیلم مستند خرس گریزلی که تو یک فصل خاص میاد تو رودخونه و منتظر ماهی های آزادی که خلاف جریان حرکت میکنند میمونه و مسیر اونا رو سد میکنه انوقت آقا خرسه بدونه زحمت دونه دونه اونها رو شکار میکنه یا بهتر بگیم اونا میپرن تو دهان مبارکه شکارچی. باید ببینیم آقا خرسه تا کی میتونه وسط این رودخونه دوام بیاره. اگه حجم آب زیاد شد از دست خرسه کاری برنمیاد.
موفق و پرسود باشیداگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postامروز صبا تامین 252000 سهم فروخته با میانگین 300 و باعث شد سهم صف خرید نشه .عبور از مقاومت 310 مهمه اینو این حقوقی هم میدونه دفعه قبل جهان جلو اونو گرفت ایندفعه صبا تامین. میانگین خرید صبا در این چند هفته که اومده بالای یک درصد 470 هزار سهم با قیمت 285 تومانه پس برای این چندرغاز نمیاد فروشنده باشه.قصدش جمع کردن سهمه احتمالا با توجه به ثبت افزایش سرمایه و سهامدارهایی که فروشنده باشند و صبا تامین و جهانی که اونوقت منتظر سهامدارهای فروشنده هستند. یادم اومد از فیلم مستند خرس گریزلی که تو یک فصل خاص میاد تو رودخونه و منتظر ماهی های آزادی که خلاف جریان حرکت میکنند میمونه و مسیر اونا رو سد میکنه انوقت آقا خرسه بدونه زحمت دونه دونه اونها رو شکار میکنه یا بهتر بگیم اونا میپرن تو دهان مبارکه شکارچی. باید ببینیم آقا خرسه تا کی میتونه وسط این رودخونه دوام بیاره. اگه حجم آب زیاد شد از دست خرسه کاری برنمیاد.
موفق و پرسود باشید
امروز دوباره خرسه خلاف جریان قرار گرفت و ماهی هی هم یکی یکی اومدن تو دهان مبارک .میدونه اگه از 310 گذشت کارش سخت میشه رو 3054 عرضه میکرد.فکر کنم تو ساعت 11:45 دقیقه یک رنج 250 تایی اومد و سهمو منفی کرد اشتپ نکنم بازم کار صبا بود . انشاالله سود بانک دی شناسایی شد میریم که یه حال اساسی از این خرسه بگیریم.یه سیل می خواد تا از بالا بیفته پایین و خودش خوراک ماهیها بشه.:D
موفق و پرسود باشید =;آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2012/01/07, 14:02.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
امروز من حوصله نداشتم در کمین بشینم رو 305 خریدم و اضافه کردم در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست . فسرب بخواد بره بالا به سرعت خودشو به 500 میرسونه;)
این صبا تامین هم حالش خوش نیست .صد رحمت به نوسانات 2.5 درصدی یه روزه خودمون =)) بیشتر خریداش رو 275-285 بوده حالا داره رو 300 میفروشه بعد دو هفته خرید (-:///
نظر
نظر