ملي سرب و روي ايران ( فسرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

کجا کله کرد؟؟ 325 تومن هم نمیدن :))
    ///

نظر

• amirreza6790
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 328

اره میثم جان فروشنده هم نداره شاید زودتر برگرده ..ولی من صبح که دیدم صف چیده بودن تعجب کرده بودم حتی از این که بالای 340 معامله میشد..که همونم شد اومد پایین..احتمال 325 هم هستش چون خط روند بلندمدتش که ردش کرده اون حوالیه..
      هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

امروز با میانگین 3255 خریدم ;)
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

این یه چیز طبیعیه که 4 شنبه اخر وقت سهم رو تو هر قیمتی که خریدار بخواد فروشنده های عجول بدن (-: البته گفتم احتمال برگشت تا 310-315 هست. ولی هیچ ریسکی نداره فسرب تا مسکن جهان هست (-:

حتی کنتور سازی هم تا وفتی مسکن حهان روش هست رو 1800 هم ریسکی نداره =)) البته سقف قیمته و ریسکش زیاده:d
          ///

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5095

من که خیالم جمعه و میدونم سهم رو همینجا پله میسازه برای اینکه بالای 334 سفت کنه. الان نمودارشو اینجا ندارم ولی 334 مقاومت مهمی بود که سهم تو این محدوده معاملات خوبی کرد. من فکر میکنم باید با عبور آهسته از این مقطع به مقاومت 415 بعدی بیاندیشیم!
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• احـد
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 503

برگشت سهم تا 310 خیلی زیاد است .شنبه اگر اتفاق جدیدی نیافتد برگشت سهم حتمی و فرصت برای خرید.

نظر

• amir2003
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1125

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                شرکت سرمایه گذاری دستاورد دی اومد تو لیست حقوقی های سهم :-?
                این شرکت وابسته به بیمه دی می باشد.و اولین خرید بالای یک درصد در سبد بورسی خود را به فسرب اختصاص داده.انشاالله قدمش خیر باشه.=;
                اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                "دیوید ویسکات"

نظر

• PASHA
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1294

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                  این شرکت وابسته به بیمه دی می باشد.و اولین خرید بالای یک درصد در سبد بورسی خود را به فسرب اختصاص داده.انشاالله قدمش خیر باشه.=;
                  امیرجان
                  این فسرب را تاشما هستی من یکی که خیالم خیلی راحت است .دیگه فقط ازطیق شما پیگیراین سهم هستم .
                  فعلا که شیران وفسپا خوب جواب دادند .فنورد و شکلرهم جواب می دهند واتی وفولای را خواباندیم آب نمک . با سهامداری و ....
                  بودن شما دراین سهم و نوشته وتحلیل هایتان قوت قلبی است .@};-@};-@};-
                  اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• صبا
                    عضو عادی
                    • Aug 2011
                    • 200

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                    امیر 1 جورایی بابای معنوی فسربه از توصیه های خوب امسالش همین فسرب وقشکر بوده امیر از همین جا واست ارزوی موفقیت میکنم همیشه خوشحال باشی

نظر

• amir2003
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1125

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                      امیر 1 جورایی بابای معنوی فسربه از توصیه های خوب امسالش همین فسرب وقشکر بوده امیر از همین جا واست ارزوی موفقیت میکنم همیشه خوشحال باشی
                      از لطف همه دوستان ممنونم. انشالله همیشه در هر سهمی که هستید پرسود باشید.
                      =;
                      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                      "دیوید ویسکات"

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                        امیر یه نسبتی هم با خارزم داره...:->

خداییش از انتخاباش و اصرارش بر تحلیلای خودش لذت میبرم
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• amir2003
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1125

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                          امیر یه نسبتی هم با خارزم داره...:->

خداییش از انتخاباش و اصرارش بر تحلیلای خودش لذت میبرم
                          سلام دوست عزیزم آقا مصطفی لطف دارید . همیشه از نوشته های شما استفاده کردم که برای من باعث افتخاره. امیدوارم با راهنمایی شما و دوستان بتونم خطاهای این چند تا خط خطی رو کمتر کنم. =;
                          "دیوید ویسکات"

نظر

• hamid-reza
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 367

تبریک به خریداران 4 شنبه

ففففففففففففففففففففففسرب<:-p
                            روی 1952$:x:x
                            سرب2009 $:x

نظر

• يگانه
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 616

قیمت سرب در بازارهای جهانی 2057 دلار
                              با شکست خط روند نزولی در 1960 دلار و پول بک به خط روند احتمال افزایش تا 2560 دلار در بلند مدت دور از دهن نمیباشد
                              البته مقاومتها 2150-2200 و 2300 دلار در این راه سرعت سهم را خواهند گرفت

با این قیمتها فسرب رو من تا 600 تومن میبینم که تارگتش در کانال صعودی اون رو هم نشون خواهد داد

نظر

• amir2003
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1125

نمودار سرب جهانی در تایم روزانه

در ادامه توضیحات یگانه عزیز مشاهده میشه نمودار سرب در تایم روزانه و هفتگی و ماهانه در کف کانال صعودی خود در حدود 1900 دلاره .این حمایت فعلا از ریزش قیمت جلوگیری کرده و می توان 1900 دلار را فعلا کف قیمتی بحساب آورد.با توجه به بهبود اقتصاد اتحادیه اروپایی میتوان به رشد قیمت حتی بالاتر از 3000 دلار نیز امیدوار بود .پس با وضع اقتاد داخلی و افزایش نرخ ارز و امید به بهبود قیمتهای جهانی ورود به عرصه سهام روی و سرب جذاب می یاشد.
                                موفق وپرسود باشید=;

"دیوید ویسکات"

نظر

در حال کار...
                                X