ملي سرب و روي ايران ( فسرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
    منم پارسال چیزی از ورق روی ندیدم حداقلش رو میگیریم میشه 40 برای سهمی که همیشه بازار پی به ای بالای 10بهش میده .یعنی حداقل 400.=;
    من پی به ای12.5 بهش میدم که رند بشه 500 تومن خدا بده برکت ;)
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

امروز خوب حجمی معامله شد تا 22 بهمن من رو 400 تومن حساب باز میکنم البته اگه حق ها تا اون موقع به سهم تبدیل بشه ممکنه حجم فروش کمی زیاد بشه ولی میره بالا با این معاملات خوبی که داره زوش صورت میگیره
      ///

نظر

• amir2003
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1125

ساعت 10:40 و 74000 عدد سهم و این یعنی توافقی برای خرید فروش حاصل نشده اونم برای سهمی که چند روز گذشته چند برابر حجم مبنا معامله میشده. باید کم کم منتظر رنج روی سهم باشیم که امیدوارم خریدارها این رنجو مثبت رو بکشن .هر چی معامله بیشتر تو این نقطه بشه بهتره حالا چی تو مثبت چی تو منفی .سهامدارها تازه نفس میشن.فکر میکنم امروز یه 250 تایی معامله بشه معمولا بازیگرهای فسرب 11.15 دقیقه تصمیمشونو میگیرن . یا صف خرید رو عرضه میکنن یا سهمو صف میکنن.تقریبا گروه روی منفیه فقط فسربه که چراغه سبز نشون میده.راستی سرب جهانی 2010 دلاره.
        =;
        آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2012/01/16, 10:58.
        اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
        "دیوید ویسکات"

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

فک کنم یه نوسان منفی بشه گرفت ازش حالا امتحان میکنم ببینیم 4 منفی میشه خرید چون به دفعه عرضه زیاد شد. بیکاریم دیگه چی کار کنیم :d یه معامله ای کنیم از ساعت 9:03 دقیقه دارم نگاه میکنم. اخر وقت شاید فروشنده های عجول 325 بدن دوباره :D
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

دمش گرم فسرب با اینکه فاسمین و فراور صف فروش بود پایین نیومد و این خبر خوبی برای سهم بود فقط من یه ضرر کردم که چند تا از خرید های 3255 رو رو 335 فروختم که امروز دوباره 325 بخرم که دم سهامدارش گرم گویا همه تازه نفسن =))
            و فروشنده عجول نداره
            ///

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5095

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
              من که خیالم جمعه و میدونم سهم رو همینجا پله میسازه برای اینکه بالای 334 سفت کنه. الان نمودارشو اینجا ندارم ولی 334 مقاومت مهمی بود که سهم تو این محدوده معاملات خوبی کرد. من فکر میکنم باید با عبور آهسته از این مقطع به مقاومت 415 بعدی بیاندیشیم!
              معاملات عمده دیروز روی 334 و امروز روی 335 نشان از سفت کردن سهم روی خط و تبدیل مقاومت به حمایت دارد :)
              امروز توانستم کمی در پایین اضافه کنم و میانگین را ببرم بالا! :d
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• amir2003
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1125

امروز سه تا سهمی که روی اونا سنگین وارد شدم خیلی عالی معامله شدن (فسرب .بانک دی .سیمان غرب) فکر میکنم تا عید همشون خاطره قشکر رو برام زنده کنن.
                با خودم فکر میکنم که فسرب با پی به ای 30 چی خبره توشسریع یادم میاد از فخاس با پی به ای 400 که پارسال 170 درصد سود داد.انشاالله امسال همه با سود بالای 100 درصد وارد سال بعد بشن.
                موفق و پرسود باشید=;
                اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                "دیوید ویسکات"

نظر

• Saleh.R
                  کاربر فعال
                  • Aug 2025
                  • 265

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                  امروز سه تا سهمی که روی اونا سنگین وارد شدم خیلی عالی معامله شدن (فسرب .بانک دی .سیمان غرب) فکر میکنم تا عید همشون خاطره قشکر رو برام زنده کنن.
                  با خودم فکر میکنم که فسرب با پی به ای 30 چی خبره توشسریع یادم میاد از فخاس با پی به ای 400 که پارسال 170 درصد سود داد.انشاالله امسال همه با سود بالای 100 درصد وارد سال بعد بشن.
                  موفق و پرسود باشید=;
                  اميرجان اين سيمان غرب تا كجا جاي رشد داره ؟
                  توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...

نظر

• amir2003
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1125

در اصل توسط Saleh.R پست شده است View Post
                    اميرجان اين سيمان غرب تا كجا جاي رشد داره ؟
                    290 تا 300 مقاومت مهمه سهمه بعد از اون یک رالی تا 350 تومان درپیشه.که ممکنه با دادن تعدیل و بازگشایی به اون دست پیدا کنه .ولی فعلا منتظرم ببینم با 290 چکار میکنه.=;
                    "دیوید ویسکات"

نظر

• يگانه
                      کاربر فعال
                      • Mar 2011
                      • 616

قيمت جهاني سرب 2040-2050 دلار

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

موضوع: آگهی ثبت افزایش سرمایه

بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1389/12/24 افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ 92000 میلیون ریال بهمبلغ 322000 میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 230000 میلیون ریال ) در تاریخ 1390/10/10 در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.
                        ///

نظر

• حامد77
                          عضو عادی
                          • Dec 2011
                          • 21

[COLOR="#008000"][SIZE=3]در آسمانهاست روزي شما و آنچه كه به شما وعده داده شده است.[/SIZE][/COLOR]

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1389/12/24 افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ 92000 میلیون ریال به مبلغ 322000 میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 230000 میلیون ریال ) در تاریخ 1390/10/10 در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.
                            چه عجب بالاخره افزایش سرمایه شرکت ثبت شد! 8-|
                            حالا باید دید کی میزان افزایش سهام حقوقیهاش تو سامانه بورس اعمال میشه تا بشه تغییرات حقوقیهاش رو رصد کرد!(مربوط به افزایش سرمایه)
                            و اینکه سهام جدید از چه زمانی میتونن به جریان بیافتن
                            آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2012/01/16, 21:43.

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                              چه عجب بالاخره افزایش سرمایه شرکت ثبت شد! 8-|
                              حالا باید دید کی میزان افزایش سهام حقوقیهاش تو سامانه بورس اعمال میشه تا بشه تغییرات حقوقیهاش رو رصد کرد!(مربوط به افزایش سرمایه)
                              و اینکه سهام جدید از چه زمانی میتونن به جریان بیافتن
                              کشتن مارو همش سهمی 100 تومن رو سودم بعد 7-8 ماه !!!! حالا اگه ببتونم خودمو نگه دارم نفروشم :d
                              خوب دیگه از فردا هم باید تو سامانه بورس اعمال بشه دیگه و همه فلش سبز بخورن . من فک میکنم مسکن جهان درصدش بره بالاتر (-: شاید هم نره .
                              از فردا باید بشه معامله کرد فک کنم یعنی نمیشه؟؟ خوب تا یه هفته بعد هم بشه خوبه. شاید تعدیلی چیزی بیاد
                              همون نشه بهتره :d یه کم دیگه بره بالاتر قیمتش:d
                              ///

نظر

• حامد77
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 21

یک حس قدیمی بهم می گه تا آخر وقت صف می شه!!!
                                بوی تعدیل میاد.
                                [COLOR="#008000"][SIZE=3]در آسمانهاست روزي شما و آنچه كه به شما وعده داده شده است.[/SIZE][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X