در اصل توسط amir2003 پست شده است
View Post
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
-
امروز خوب حجمی معامله شد تا 22 بهمن من رو 400 تومن حساب باز میکنم البته اگه حق ها تا اون موقع به سهم تبدیل بشه ممکنه حجم فروش کمی زیاد بشه ولی میره بالا با این معاملات خوبی که داره زوش صورت میگیره///
نظر
-
ساعت 10:40 و 74000 عدد سهم و این یعنی توافقی برای خرید فروش حاصل نشده اونم برای سهمی که چند روز گذشته چند برابر حجم مبنا معامله میشده. باید کم کم منتظر رنج روی سهم باشیم که امیدوارم خریدارها این رنجو مثبت رو بکشن .هر چی معامله بیشتر تو این نقطه بشه بهتره حالا چی تو مثبت چی تو منفی .سهامدارها تازه نفس میشن.فکر میکنم امروز یه 250 تایی معامله بشه معمولا بازیگرهای فسرب 11.15 دقیقه تصمیمشونو میگیرن . یا صف خرید رو عرضه میکنن یا سهمو صف میکنن.تقریبا گروه روی منفیه فقط فسربه که چراغه سبز نشون میده.راستی سرب جهانی 2010 دلاره.
=;آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2012/01/16, 10:58.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
فک کنم یه نوسان منفی بشه گرفت ازش حالا امتحان میکنم ببینیم 4 منفی میشه خرید چون به دفعه عرضه زیاد شد. بیکاریم دیگه چی کار کنیم :d یه معامله ای کنیم از ساعت 9:03 دقیقه دارم نگاه میکنم. اخر وقت شاید فروشنده های عجول 325 بدن دوباره :D///
نظر
-
دمش گرم فسرب با اینکه فاسمین و فراور صف فروش بود پایین نیومد و این خبر خوبی برای سهم بود فقط من یه ضرر کردم که چند تا از خرید های 3255 رو رو 335 فروختم که امروز دوباره 325 بخرم که دم سهامدارش گرم گویا همه تازه نفسن =))
و فروشنده عجول نداره///
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postمن که خیالم جمعه و میدونم سهم رو همینجا پله میسازه برای اینکه بالای 334 سفت کنه. الان نمودارشو اینجا ندارم ولی 334 مقاومت مهمی بود که سهم تو این محدوده معاملات خوبی کرد. من فکر میکنم باید با عبور آهسته از این مقطع به مقاومت 415 بعدی بیاندیشیم!
امروز توانستم کمی در پایین اضافه کنم و میانگین را ببرم بالا! :dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
امروز سه تا سهمی که روی اونا سنگین وارد شدم خیلی عالی معامله شدن (فسرب .بانک دی .سیمان غرب) فکر میکنم تا عید همشون خاطره قشکر رو برام زنده کنن.
با خودم فکر میکنم که فسرب با پی به ای 30 چی خبره توشسریع یادم میاد از فخاس با پی به ای 400 که پارسال 170 درصد سود داد.انشاالله امسال همه با سود بالای 100 درصد وارد سال بعد بشن.
موفق و پرسود باشید=;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postامروز سه تا سهمی که روی اونا سنگین وارد شدم خیلی عالی معامله شدن (فسرب .بانک دی .سیمان غرب) فکر میکنم تا عید همشون خاطره قشکر رو برام زنده کنن.
با خودم فکر میکنم که فسرب با پی به ای 30 چی خبره توشسریع یادم میاد از فخاس با پی به ای 400 که پارسال 170 درصد سود داد.انشاالله امسال همه با سود بالای 100 درصد وارد سال بعد بشن.
موفق و پرسود باشید=;توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...
نظر
-
در اصل توسط Saleh.R پست شده است View Postاميرجان اين سيمان غرب تا كجا جاي رشد داره ؟اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
موضوع: آگهی ثبت افزایش سرمایه
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1389/12/24 افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ 92000 میلیون ریال بهمبلغ 322000 میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 230000 میلیون ریال ) در تاریخ 1390/10/10 در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.///
نظر
-
[COLOR="#008000"][SIZE=3]در آسمانهاست روزي شما و آنچه كه به شما وعده داده شده است.[/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postموضوع: آگهی ثبت افزایش سرمایه
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1389/12/24 افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ 92000 میلیون ریال به مبلغ 322000 میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 230000 میلیون ریال ) در تاریخ 1390/10/10 در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.
حالا باید دید کی میزان افزایش سهام حقوقیهاش تو سامانه بورس اعمال میشه تا بشه تغییرات حقوقیهاش رو رصد کرد!(مربوط به افزایش سرمایه)
و اینکه سهام جدید از چه زمانی میتونن به جریان بیافتنآخرین ویرایش توسط naruto؛ 2012/01/16, 21:43.
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postچه عجب بالاخره افزایش سرمایه شرکت ثبت شد! 8-|
حالا باید دید کی میزان افزایش سهام حقوقیهاش تو سامانه بورس اعمال میشه تا بشه تغییرات حقوقیهاش رو رصد کرد!(مربوط به افزایش سرمایه)
و اینکه سهام جدید از چه زمانی میتونن به جریان بیافتن
خوب دیگه از فردا هم باید تو سامانه بورس اعمال بشه دیگه و همه فلش سبز بخورن . من فک میکنم مسکن جهان درصدش بره بالاتر (-: شاید هم نره .
از فردا باید بشه معامله کرد فک کنم یعنی نمیشه؟؟ خوب تا یه هفته بعد هم بشه خوبه. شاید تعدیلی چیزی بیاد
همون نشه بهتره :d یه کم دیگه بره بالاتر قیمتش:d///
نظر
نظر