ملي سرب و روي ايران ( فسرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 14359
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 55

دوستان من تا الان فکر میکردم فسرب صد درصد صادارتی هست و فروش داخلی ندارد
    اگر غیر از این هست راهنمایی کنید

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5095

اه! یکی داره سعی میکنه سهموببره زیر حمایت. 317 را شکوند که! امیدوارم تا آخر وقت حجم معامله بره بالای حد و قیمت پایانی پایین بسته نشه. وگرنه دوباره واسه صعود زمان از دست میدهیم! #-o
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• s_hashem54
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 322

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
        اه! یکی داره سعی میکنه سهموببره زیر حمایت. 317 را شکوند که! امیدوارم تا آخر وقت حجم معامله بره بالای حد و قیمت پایانی پایین بسته نشه. وگرنه دوباره واسه صعود زمان از دست میدهیم! #-o
        کیوان جان تا سهمای آزاد شده رو جمع نکنن نمیزارن بره بالا ، من امروز یه اردر تو کف گذاشتم که بهم نداد ، فردا هم دوباره تلاش میکنم که اضافه کنم ، فقط یکم احتیاط کردم چون اگه کف 305 رو بزنه احتمال ریزش تا 280 رو هم داره .

کجایی بابا امیر فسربتو کشتن .:)]
        ;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5095

در اصل توسط s_hashem54 پست شده است View Post
          کیوان جان تا سهمای آزاد شده رو جمع نکنن نمیزارن بره بالا ، من امروز یه اردر تو کف گذاشتم که بهم نداد ، فردا هم دوباره تلاش میکنم که اضافه کنم ، فقط یکم احتیاط کردم چون اگه کف 305 رو بزنه احتمال ریزش تا 280 رو هم داره .

کجایی بابا امیر فسربتو کشتن .:)]
          من هم نگران همینجاش بودم! :(

حالا کیه که داره جمع میکنه؟! اصلا بلد نیست قواعد بازی را رعایت کنه! این چه طرز سهم جمع کردنه اخه !/:)

نظر

• صبا
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 200

سلام بر صاحبخونه ها من 240 250 برسه یه 50 هزار ادلاری میخرم از این فسرب البته با دلار دولتی گفتم بابا اذیت نکنید بزارید سهم راحت اصلاح کنه ای بابا .......

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5095

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
              سلام بر صاحبخونه ها من 240 250 برسه یه 50 هزار ادلاری میخرم از این فسرب البته با دلار دولتی گفتم بابا اذیت نکنید بزارید سهم راحت اصلاح کنه ای بابا .......
              اگر سال بعد را بنام سال بورس اسم گذاری کردند و بورس یک کله سقوط کرد! شاید این قیمت را ببیند و شما بتوانید بخرید! :d;)

نظر

• Hossein4000
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 109

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                سلام کیوان جان
                امروز من 180000 تا مجبور بودم بدم(حق 121 تومنی) به کارگزار بده کار بودم ( چون نمیخواستم سهام قندیمو بفروشم ) ولی دیگه سهم داره خشک میشه خودم و برادرم مجموع 880 تا دیگه داریم

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5095

در اصل توسط Hossein4000 پست شده است View Post
                  سلام کیوان جان
                  امروز من 180000 تا مجبور بودم بدم(حق 121 تومنی) به کارگزار بده کار بودم ( چون نمیخواستم سهام قندیمو بفروشم ) ولی دیگه سهم داره خشک میشه خودم و برادرم مجموع 880 تا دیگه داریم
                  حسین جان. شما اختیار سهم خودتو داری عزیز. ممنون از صداقت گفتارت :*
                  مطمئنم اگر اجبار در تسویه نبود با این قیمتها رد نمی کردیش. ولی خیالم جمع شد که برنامه خاصی وجود ندارد و با این اوصاف سهم خودش راهشو ادامه میده...;)

نظر

• احـد
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 503

«فسرب» 75 درصد سود محقق كرد

گروه بنگاهها- شركت ملي سرب و روي ايران در 9 ماه نخست سالجاري معادل 75 درصد از سود هر سهم خود را به تحقق رساند.
                    به گزارش بورس و اوراق بهادار، اين شركت سود هر سهم امسال را با سرمايه 322 ميليارد ريال مبلغ 127 ريال پيشبيني كرده كه طي دوره مزبور مبلغ 95 ريال سود به ازاي هر سهم كنار گذاشت.

فروش سالجاري «فسرب» بيش از 479 ميليارد ريال پيشبيني شده كه طي دوره يادشده از فروش محصولات خود مبلغ 277 ميليارد ريال درآمد كسب كرد.پيشبيني عملكرد اين شركت براي سال مالي منتهي به 29 اسفندماه 90 در مقايسه با عملكرد واقعي سال مالي قبل به ترتيب فروش 125 درصد افزايش، بهاي تمام شده كالاي فروش رفته 160 درصد افزايش، سود عملياتي 53 درصد افزايش و سود پس از كسر ماليات 32 درصد افزايش نشان ميدهد.«فسرب» پيشبيني سود هر سهم سال مالي 90 را با سرمايه 92 ميليارد ريال در اسفندماه 89 مبلغ 248 ريال و با سرمايه 322 ميليارد ريال در تاريخهاي 23 فروردينماه و سوم ارديبهشت ماه 90 مبلغ 102 ريال، در تاريخ 28 تيرماه 90 مبلغ 108 ريال و در تاريخ دوم آذرماه 90 مبلغ 110 ريال اعلام كرده بود كه شركت، دلايل تعديل را به طور كامل اعلام نكرده است
                    .

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5095

خب...سهم هم که داره دوباره برمیگرده سر روند خودش <):)

نظر

• amir2003
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1125

در اصل توسط naruto پست شده است View Post

امروز شمش روی پارس اکسید در بورس کالا هر تن 3 میلیونو 600 هزار تومن قیمت خورد و معامله شد!
                        باید دید حسابدار گرام فسرب اجازه میده تو صورتهای مالی شرکت،شمش روی حداقل قیمت تنی 3 میلیونو ببینه یا نه :))
                        حسابسازی دیگه اینقدر تابلو نمیشه! اینا هر تن روی رو 2 میلیونو 340 هزار تومن میفروشن=))
                        تو این چند روز اخیر هم انقدر جالب کد به کد کردن که آب از آب تکون نخورد! اونم در جهت رشد معکوس سهم!بابا دیگه سهمی دست حقیقی نمونده که بخواین از چنگش در بیارین!
                        تا بازی حق فاسمین تموم نشه اینا دست از حسابسازی برنمیدارند فاسمین فکر کنم فروش روی رو تو بودجه سال دیگه 2200000 تومان دیده در حالی که الان داره بالای 3500000 میفروشه.حالا بورس هم با ناظراش >:)مثل مترسک سرخرمن میمونن
                        خدا عاقبت ما رو با اینا بخیر کنه .=;
                        اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                        "دیوید ویسکات"

نظر

• amir2003
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1125

در اصل توسط 14359 پست شده است View Post
                          دوستان من تا الان فکر میکردم فسرب صد درصد صادارتی هست و فروش داخلی ندارد
                          اگر غیر از این هست راهنمایی کنید
                          :dپس سرب مملکت رو از کجا تامین کنند. ;)
                          شرکت سرب و روی 60 درصد تولیدشو صادر میکنه.عمده صادرات ترکیه و کره جنوبی.
                          =;=;=;
                          اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                          "دیوید ویسکات"

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

اینم از سود سال 91
                            140 ریال!
                            گویا سال بعد هم قراره 13500 تن ورق روی تولید بکنن و مثل امسال نفروشنشون=))
                            همونطور که امسال حدود 11500 تن ورق روی تولید میکنن و قراره بزارن تو کوزه تا مدیر عامل فسرب و کروی آبشونو بخورن=))
                            یه ایول و خسته نباشید هم باید به جناب ناظر محترم کدال و بورس هم برا تایید این گزارشات گفت!!!
                            به نظرم تایید این نوع گزارشات از دو حالت خارج نیست! یا سطح تحصیلات ناظر عزیز زیر سطح نهضت سوادآموزیه!و یا اینکه مبالغ زیرمیزی ارائه شده خیلی چشمگیره!
                            :d
                            (تنها نکته مثبت گزارش شرکت،حذف کامل تولید کارمزدی هست.)

نظر

• mohseni1353
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1010

گزارش 91 فسرب روی کدال قرار گرفت

نظر

• amir2003
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1125

گزارش پیشبینی سال 91 فسرب با تعدیل 10 درصدی اومد معادل 14 تومان. فروش سال بعد 50 درصد افزایش پیدا کرده.هرچند تعدیل مثبت داده ولی باید برای سال بعد و امسال هم دوباره تعدیل داشته باشه .تولید شرکت در همه محصولات افزایش داشته. البته فقط همین ورق روی روی اعصاب من راه میره تولید 13550 تن و فروش هیچ . باز هم سندسازی و دیگر هیچ.:))
                                این اولین سندسازی
                                سرب را کیلویی 2452 تومان در نظر گرفته و الان داره 4000 تومان به بالا میفروشه.

دومین سند ----بهتر بگیم سندبازی:d
                                روی رو 2329 تومان درنظر گرفته تو بورس کالا بالای 3500 میفروشن

ورق روی رو هم برای رضای خدا تولید میکنند.:-?
                                بقول فردوسی پور که میگه این توپ گل نکردنش سختتره .این شرکت هم سود نساختنش برای سال بعد سختتره.:-&

راستی برای اینکه دره با تخته جور بشه فروش صادراتی رو هم صفر در نظر گرفتند.یکی نیست بگه بابا اگر بعلتی نمیتونین صادر کننین چطور تونستین پیشبینی کنید مصرف داخلی تا دوبرابر اضافه میشه تا محصول شما تو انبار نمونه.:))
                                یک چیزه دیگه بگو و ختم کلام =;
                                این ردیف موجودی آماده برای فروش یعنی چی ؟
                                مثلا برای سال 90 میتونن 2500 تن سرب داشته باشن تو انبار ولی اینا همه رو صفر در نظر میگیرن.شایدم تاریخ گذشته میشه میدن نون خشکی و نمک میگیرن.;)
                                موفق و پرسود باشید
                                =;=;=;
                                "دیوید ویسکات"

نظر

در حال کار...
                                X