ملي سرب و روي ايران ( فسرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naruto
    عضو فعال
    • May 2011
    • 1879

در اصل توسط s.m.abdollahian پست شده است View Post
    اگه پول نریزیم چند وقته دیگه پولشو برامون میریزن؟
    البته یه سوال اساسی دارم که تو این سهم تبدیل به سهم کنیم یانه؟
    اگه تبدیل به سهم بشه چند وقت تول میکشه؟
    سلام
    تبدیل شدنش به سهم حدود 4 تا 6 ماه ممکنه طول بکشه.
    اگه پولش رو هم واریز نکنی احتمالا شرکت ظرف 1-2 ماه حق تقدماتون رو میفروشه و به حسابتون منظور میکنه
    در ضمن دوستان عزیز،میشه بخشی از مبلغ حق تقدمها رو واریز کرد تا به سهم تبدیل بشن و بقیه رو واریز نکنین تا شرکت بفروشه.
    آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2011/06/14, 13:04.

نظر

• باربد
      Banned
      • Jul 2025
      • 3256

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
      سلام
      تبدیل شدنش به سهم حدود 4 تا 6 ماه ممکنه طول بکشه.
      اگه پولش رو هم واریز نکنی احتمالا شرکت ظرف 1-2 ماه حق تقدماتون رو میفروشه و به حسابتون منظور میکنه
      در ضمن دوستان عزیز،میشه بخشی از مبلغ حق تقدمها رو واریز کرد تا به سهم تبدیل بشن و بقیه رو واریز نکنین تا شرکت بفروشه.
      مطمینید این امر عملیه
      چون در برگ حق تقدم اشاره شده تماما

نظر

• analiya
        عضو عادی
        • May 2011
        • 43

ما كه بدبختانه توي اين گير افتاديم دوستم 19000 تا دارم منم ده هزار تا جالب اينه كه يكي از كار بلداي بورس كه كلي هم ادعا داره مارو تو هميچين تله ايي انداخته من با چند نفرم مشورت كردم گفتم چون شركت بنياديش خوبه و احتمال تعديل زياده 4 ماهه نگه دارم حتي سودم ميكنم ، ما هم تبديل به سهمش كرديم امروزم پولاشو ريختيم تازه خريد حقامون كه 1931 بوده است قيمت تمام شده 2931 حالا چند ماه بعد تبديل به سهم بشه و بقيه داستان و ديگه دست رو دلم نزاريد كه دلم خونه

نظر

• analiya
          عضو عادی
          • May 2011
          • 43

فكر ميكنم حقا رو كه بزخري كنن و تموم شده حداقل سهم 350 مي ارزه ، ما ير به يرم خارج شيم خدارو شاكريم

نظر

• باربد
            Banned
            • Jul 2025
            • 3256

در اصل توسط analiya پست شده است View Post
            ما كه بدبختانه توي اين گير افتاديم دوستم 19000 تا دارم منم ده هزار تا جالب اينه كه يكي از كار بلداي بورس كه كلي هم ادعا داره مارو تو هميچين تله ايي انداخته من با چند نفرم مشورت كردم گفتم چون شركت بنياديش خوبه و احتمال تعديل زياده 4 ماهه نگه دارم حتي سودم ميكنم ، ما هم تبديل به سهمش كرديم امروزم پولاشو ريختيم تازه خريد حقامون كه 1931 بوده است قيمت تمام شده 2931 حالا چند ماه بعد تبديل به سهم بشه و بقيه داستان و ديگه دست رو دلم نزاريد كه دلم خونه
            انالیای عزیز سلام
            البته هر کسی برای خودش استراتزی خاصی داره
            اما اصولا وقتی حق شما و دوستان تبدیل به سهم بشه فشار عرضه بالا میره و اونوقته که سهم کمی افت میکنه
            اما اگر شما حق استفاده نشده نگه میداشتید در زمان رشد سهم این حق ها به بازار عرضه میشه
            از طرفی با قیمت 130 تومن حق شما با سرمایه ثابت تعداد بیشتری حق میخریدید
            و در زمان عرضه به بازار سود خوبی می بردید
            دلیل ان هم اینه که خود دوستان در شرکت در حال خرید حق ها بصورت مفت خری هستند
            این عزیزان برای ما که هیچ برای پول خود هم که شده از حق بیشترین سود را میبرند
            بر فرض که سهم به همان 350 برسد که میرسد
            قیمت حق استفاده نشده چند بشه خوبه
            200 خوبه ؟
            پس بیش از 40 درصد سود نصیب سهامدار حق میکنه اونم یک ماه زودتر از تبدیل کننده

البته امیدوارم بنده اینبار اشتباه کنم و شما به سود بهتری برسید
            به سود رسیدن دوستان برای من نوعی از هر تحلیلی مهمتر است

نظر

• bijan askari
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 42

در اصل توسط analiya پست شده است View Post
              فكر ميكنم حقا رو كه بزخري كنن و تموم شده حداقل سهم 350 مي ارزه ، ما ير به يرم خارج شيم خدارو شاكريم
              دوست عزیز یعنی شما نظرتون اینه که حق را به سهم تبدیل نکنیم؟

نظر

• bijan askari
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 42

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                انالیای عزیز سلام
                البته هر کسی برای خودش استراتزی خاصی داره
                اما اصولا وقتی حق شما و دوستان تبدیل به سهم بشه فشار عرضه بالا میره و اونوقته که سهم کمی افت میکنه
                اما اگر شما حق استفاده نشده نگه میداشتید در زمان رشد سهم این حق ها به بازار عرضه میشه
                از طرفی با قیمت 130 تومن حق شما با سرمایه ثابت تعداد بیشتری حق میخریدید
                و در زمان عرضه به بازار سود خوبی می بردید
                دلیل ان هم اینه که خود دوستان در شرکت در حال خرید حق ها بصورت مفت خری هستند
                این عزیزان برای ما که هیچ برای پول خود هم که شده از حق بیشترین سود را میبرند
                بر فرض که سهم به همان 350 برسد که میرسد
                قیمت حق استفاده نشده چند بشه خوبه
                200 خوبه ؟
                پس بیش از 40 درصد سود نصیب سهامدار حق میکنه اونم یک ماه زودتر از تبدیل کننده

البته امیدوارم بنده اینبار اشتباه کنم و شما به سود بهتری برسید
                به سود رسیدن دوستان برای من نوعی از هر تحلیلی مهمتر است

نظر

• naruto
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 1879

بله باربد جان
                  حق با شماست
                  من به برگه که نگاه کردم اون مربوط به فروشش بود.
                  دوستان
                  راجب فروش این سهم هم به هیچ وجه عجله نکنین.حتما دلیلی داره (قبلا تو همین تاپیک به چند تاییشون اشاره شده) که حقوقی محترم به این صورت داره حق تقدمای سهم رو از بازار جارو میکنه.
                  در ضمن دوستان این سهم شناور کمی داره.چون خیلی وقته که حقوقیا مشغول جمع کردنش هستن و هدف اصلیشون هم این حق تقدما بود که با این تعداد که جمع کردن احتمالا شناوری سهم به زیر 10 درصد میاد.
                  برگشت قیمت سهم هم زیاد طول نمیکشه .این شرکت با این روند،چند تعدیل خوب تا آخر سال داره و میتونه بسرعت افت قیمتش رو جبران کنه.البته تا موقعی که حق تقدمهای استفاده نشده رو نفروختن ممکنه رشد چندانی نکنه.
                  خودمم امروز حق تقدمهام رو تبدیل کردم.

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 3256

در اصل توسط bijan askari پست شده است View Post
                    دقیقا
                    یا با اون پولی که میخوای واریز کنی فردا از منفی خرید کن و میانگین را بیار پایین یا اصلا برای 2 ماه فکر کن این حق را نداری
                    بعد دو ماه ببین چی میشه

نظر

• امپراتور7
                      کاربر فعال
                      • Mar 2011
                      • 1043

احتمالا فردا خیلی ها بخوان فسربح رو بفروشن چون روز اخرش هست بنده قصد خرید دارم به دید 3 ماهه احتمال میدم فرصت خوبی باشه برای سود کردن البته فقط برای کسانی که میان مدت نگاه میکنن
                      بارید و مرتضی عزیز ایا شرکت بعد فروش این حق تقدم ها کارمزدی رو هم برمیداره؟ من شنیدم مبلغی رو هم از فروش کم میکنن . و سوال بعد اینکه چه پروسه زمانی طول میکشه تا بعد فروش شرکت اقدام به واریز وجه ها بکنه ؟
                      به جان خودت بیفت!
                      خودت خودت را بساز!
                      وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 3256

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                        احتمالا فردا خیلی ها بخوان فسربح رو بفروشن چون روز اخرش هست بنده قصد خرید دارم به دید 3 ماهه احتمال میدم فرصت خوبی باشه برای سود کردن البته فقط برای کسانی که میان مدت نگاه میکنن
                        بارید و مرتضی عزیز ایا شرکت بعد فروش این حق تقدم ها کارمزدی رو هم برمیداره؟ من شنیدم مبلغی رو هم از فروش کم میکنن . و سوال بعد اینکه چه پروسه زمانی طول میکشه تا بعد فروش شرکت اقدام به واریز وجه ها بکنه ؟
                        شرکت برای فروش کارگزار ناظر تعیین میکنه که بابت ان چیزی معادل کارمزد کارگزاری محسوب میشه بعد از اتمام فروش حق تقدم های استفاده نشده که تقریبا طی کمتر از یک هفته انجام میشه میریم برای برنامه ثبت که حداکثر 45 و حداقل 15 روز باید باشه
                        بعد از ثبت از فردای ان روز می توانید طلب پول کنید
                        کل این پروسه نهایتا باید 2 تا 4 ماه بیشتر طول نکشه

البته قانون خاصی وجود نداره و لی در اینجور مواقع چون پای از ما بهترون در کاره اصولا طولانی شدن یا سریع شدن کار ها به اون از ما بهترون بستگی داره
                        در مورد فسرب هم بدجور بچه های بالا دارند خرید میکنند
                        در کل اقا رضا من بد رقم حق بازی میکنم در مورد فسرب دلم میگه سود خوبی توشه

نظر

• امپراتور7
                          کاربر فعال
                          • Mar 2011
                          • 1043

شرکت برای فروش کارگزار ناظر تعیین میکنه که بابت ان چیزی معادل کارمزد کارگزاری محسوب میشه بعد از اتمام فروش حق تقدم های استفاده نشده که تقریبا طی کمتر از یک هفته انجام میشه میریم برای برنامه ثبت که حداکثر 45 و حداقل 15 روز باید باشه
                          بعد از ثبت از فردای ان روز می توانید طلب پول کنید
                          کل این پروسه نهایتا باید 2 تا 4 ماه بیشتر طول نکشه

البته قانون خاصی وجود نداره و لی در اینجور مواقع چون پای از ما بهترون در کاره اصولا طولانی شدن یا سریع شدن کار ها به اون از ما بهترون بستگی داره
                          در مورد فسرب هم بدجور بچه های بالا دارند خرید میکنند
                          در کل اقا رضا من بد رقم حق بازی میکنم در مورد فسرب دلم میگه سود خوبی توشه
                          بارید گفتی حق بازی منم تازگی ها علاقه مند شدم همین استفاده نشده های وسپه 90 درصد سود داد به خریدارانش
                          راستی مثلا همین فولادح که تو یه رنج قیمتی خاص معامله نشد شرکت چطوری پول رو میده میانگین میگیره میده؟
                          نظرت راجع به فولادح برای خرید و واریز 100 تومن چیه؟ میگن تا قبل مجمع تبدیل به سهم میشه نظرت روش چطور بید؟ بدجور چشمک میزنه
                          به جان خودت بیفت!
                          خودت خودت را بساز!

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 3256

بارید گفتی حق بازی منم تازگی ها علاقه مند شدم همین استفاده نشده های وسپه 90 درصد سود داد به خریدارانش
                            راستی مثلا همین فولادح که تو یه رنج قیمتی خاص معامله نشد شرکت چطوری پول رو میده میانگین میگیره میده؟
                            نظرت راجع به فولادح برای خرید و واریز 100 تومن چیه؟ میگن تا قبل مجمع تبدیل به سهم میشه نظرت روش چطور بید؟ بدجور چشمک میزنه
                            اقا رضا فکر کنم اگر میخوای حق بازی کنی از ارین راحت نگذر
                            مخصوصا که بهمنی گفته می خواد سود بانکی را افرایش بده
                            یدونه از اون 100 درصدی ها تو دلش خوابیده

نظر

• امپراتور7
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 1043

اقا رضا فکر کنم اگر میخوای حق بازی کنی از ارین راحت نگذر
                              مخصوصا که بهمنی گفته می خواد سود بانکی را افرایش بده
                              یدونه از اون 100 درصدی ها تو دلش خوابیده
                              اونو منتظر زیر 40 تومن هستم واسه استفاده نشده ها نقشه ها داریم
                              به جان خودت بیفت!
                              خودت خودت را بساز!

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 3256

اونو منتظر زیر 40 تومن هستم واسه استفاده نشده ها نقشه ها داریم
                                جسارتا یادمه روی 50 خریده بودید بنده گفتم پایین داره شما عرض کردید ......
                                اما به شخصه امروز روی 430 کلی خریدم
                                البته پولش از همون وسپه هایی که شما یاد کردید رسید که چه حالی هم داد اما به 40 هم اختمال داره برسه
                                اما به شخصه بانکی ها را مستعد رشد میبینم که این ریسک خرید چند درصد بالاتر را به من داد

نظر

در حال کار...
                                X