ملي سرب و روي ايران ( فسرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir2003
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1125

میخوام پا تو کفش بزرگترها کنم و یکم بنیادی سهمو بهم بریزم.دوستان حسابدار مخصوصا جناب ساده تقاضای کمک میکنم .فقط برای اینکه بحث شروع بشه جسارتا شروع کردم
    من چون رشته تحصیلیم حسابداری نیست مجبورم از روی گزارش فرآور جناب ساده کپی کنم و اعداد رو جایگزین ببینیم چیزی از تو این گزارش 9 ماهه در میاد یا نه.
    1-
    موجودی نقد شرکت 838 درصد رشد کرده یعنی از یک میلیارد تومن موجودی به یازده میلیارد تغییر پیدا کرده
    2-
    اسناد پرداختی نسبت به سال گذشته 26 درصد کم شده.یعنی میزان وامهای دریافتی کم شده و مدیریت بیشتر تمایل به خرید نقد دارد
    3-
    پیش دریافتها بمبلغ 670 میلیون تومان درج شده
    4-
    موجودی مواد و کالا هم 212 درصد رشد داشته .از 8 میلیارد تومان به 26 میلیارد تومان
    5-
    دو میلیارد و سیصد میلیون تومان هم بابت افزایش سرمایه دریافت کرده
    6-
    دارایی های جاری هم 223 درصد رشد داشته
    7-
    شرکت دقیقا 75 درصد سود رو معادل 95 ریال در 9 ماهه پوشش داده معادل 3 میلیارد تومان
    حالا ما موندیم با 11 میلیارد نقدی در حساب که میشه حدود 2 میلیارد از افزایش سرمایه و بقیه از فروش 9 ماهه؟؟؟؟ + ... ؟؟:-/
    موجودی انبار هم 26 میلیارد؟؟؟

چه نتیجه ای بگیریم به واقعیت نزدیکتره؟ فکر کنم یه 5 میلیارد تومانی ردش پیدا نیست؟؟;)
    جناب ساده اگر وقت کردین ممنون میشیم اضهار نظر کنید.
    =;=;=;

آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2012/03/30, 19:27.
    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
    "دیوید ویسکات"

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
      میخوام پا تو کفش بزرگترها کنم و یکم بنیادی سهمو بهم بریزم.دوستان حسابدار مخصوصا جناب ساده تقاضای کمک میکنم .فقط برای اینکه بحث شروع بشه جسارتا شروع کردم
      من چون رشته تحصیلیم حسابداری نیست مجبورم از روی گزارش فرآور جناب ساده کپی کنم و اعداد رو جایگزین ببینیم چیزی از تو این گزارش 9 ماهه در میاد یا نه.
      1-
      موجودی نقد شرکت 838 درصد رشد کرده یعنی از یک میلیارد تومن موجودی به یازده میلیارد تغییر پیدا کرده
      2-
      اسناد پرداختی نسبت به سال گذشته 26 درصد کم شده.یعنی میزان وامهای دریافتی کم شده و مدیریت بیشتر تمایل به خرید نقد دارد
      3-
      پیش دریافتها بمبلغ 670 میلیون تومان درج شده
      4-
      موجودی مواد و کالا هم 212 درصد رشد داشته .از 8 میلیارد تومان به 26 میلیارد تومان
      5-
      دو میلیارد و سیصد میلیون تومان هم بابت افزایش سرمایه دریافت کرده
      6-
      دارایی های جاری هم 223 درصد رشد داشته
      7-
      شرکت دقیقا 75 درصد سود رو معادل 95 ریال در 9 ماهه پوشش داده معادل 3 میلیارد تومان
      حالا ما موندیم با 11 میلیارد نقدی در حساب که میشه حدود 2 میلیارد از افزایش سرمایه و بقیه از فروش 9 ماهه؟؟؟؟ + ... ؟؟:-/
      موجودی انبار هم 26 میلیارد؟؟؟

چه نتیجه ای بگیریم به واقعیت نزدیکتره؟ فکر کنم یه 5 میلیارد تومانی ردش پیدا نیست؟؟;)
      جناب ساده اگر وقت کردین ممنون میشیم اضهار نظر کنید.
      =;=;=;

من تو تاپيك موشكافي يه تكنيك مچ گيري گذاشتم ازون استفاده كنيد به يه نتايجي ميرسيد...اما در ترازنامه فسرب كه بالا گذاشتيد رشد سنگين موجودي نقد خيلي جالبه كه بايد منبع اين افزايش مشخص بشه.....10 ميلياردتومن موجودي نقد شركت افزايش پيدا كرده از كجا؟ خيلي رقم سنگيني هست....علتش مبالغ مربوط به افزايش سرمايه هست....شركت 23 ميليارد تومن پول گرفته تقريبا 10 ميلياردش به موجودي نقد اضافه شده....ميمونه 13 ميليارد....2 ميلياردو 400 ميليون وام تسويه كرده ميمونه10 ميلياردو 600 ميليون......1 ميلياردو 300 ميليون بدهي به شركتاي وابسته داشته كه اونم داده ميمونه 9 ميلياردو 300 ميليون....300 ميليون پيش پرداخت داده ميمونه 9 ميليارد......حالا به انبار شركت 18 ميليارد اضافه شده كه 9 ميليارد اضافه تر از منابع نقدينگي شركت بوده......اين 9 ميليارد از كجا اومده؟

600 ميليون پيش دريافت گرفته كه اگه از 9 ميليارد كم كنيم ميمونه 8 ميلياردو 400 ميليون.....در واقع ترازنامه شركت اضافه موجودي داره نه كمبود....منابعي وارد شركت شده اما معلوم نيست از كجا
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• amir2003
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1125

امروز که به نمودار چهار ساله فسرب نگاه کردم نکات جالبی رو تو نمودار سهم دیدم که حسابی تعجب کردم مثل هدف 900 تومانی در قشکر که باورش نکردم :-/ بد نیست مطرح بشه که اگر اشتباهی توی اون هست اصلاح بشه و گر نه ;)

1- دانسته های سهم
        سهم از اسفند 1387 موج یک خود را شروع کرده و وارد کانال صعودی شده . از اول شروع هر موج صعودی میانگین 5 ماه تا رسیدن به هدف موج صعودی زمان برده.
        حداقل در هر موج 300 درصد بازده نصیب سهامدار خود کرده
        کف کانال حمایت قوی و سقف کانال مقاومت قوی برای سهم محسوب میشه در این 4 سال گذشته.
        حجم معاملات از اول شروع موج 3 بطرز محسوسی اضافه شده تقریبا میانگین دو برابر حجم مبنا
        2-حدسیات و ...
        بنظر میاد مقاومت 354 با توجه به معاملات کم نوسان این جند هفته باید شکسته بشه و نوسانگیری روی سهم سخت شده دقیقا مثل کاری که روی بکام انجام شد تا مقاومت 184 تومان رو دیروز رد کرد.
        تولید 30000 تن محصول در سال برای شرکت دست یافتنی اما اختلاف یک میلیون تومانی نرخهای فروش واقعی با گزارشات مالی چقدر میشه.
        30000تن *1000000=30000000000
        تقسیم بر سهم322000000= 93 تومان سود سال 91
        و این توجیه میکنه شروع موج 5 و هدف 1300 تومان رو در موج 5 که من رو گیج کرده بود و البته پی به ای 25 که بازار برای سهم درنظر گرفته و جالبتر اینکه باید این هدف طبق الگوی زمانی موجهای فبلی طی دو سه ماه به هدف برسه.;)
        حالا دلیل خریدهای سرمایه گذاری جهان و بیمه دی و دستاورد دی رو در قیمتهای بالای 330 تا 440 رو میفهمم.اونم برای سهمی که کرسی مدیرتی اون دست گروه کروی برای همیشه میمونه.L-)
        حالا باید بفهمیم خریدهای پرحجم کروی و حقشو در این بازار .اگر سهم به این ای پی اس برسه سود و ناو کروی چند میشه؟ :-/
        زمینهاشو هم ولش کنین بزارین فعلا باد بخوره اونم حساب نمیکنیم همچنین انگورانو.;)
        دوستان و اساتید اگر در مورد حدسیات من اشتباهی میبینن بازگو کنن خوشحال میشم تصحیح بشه:)
        البته تمام این حدسیات وقتی محکمتر میشه که 354 شکسته بشه:-/
        فکر میکنم امسال اگر همه چی سر جاش بمونه بتونه بازار رشد عقب مونده پارسال رو جبران کنه=;
        موفق و پرسود باشید.

راستی یه حسابهایی تو سه ماهه چهارم کردم احتمالا سود 90 باید حوالی 30 تومان اعلام بشه
        خبری که الان یکی از دوستان داد حساب کتاب من رو تایید کرد.
        سود 90 رو میتونه حوالی 30 تومان به بالا اعلام کنه . یعنی حداقل 115 درصد تعدیل مثبت +++
        =;=;=;
        اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
        "دیوید ویسکات"

نظر

• nour547
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 88

با سلام و عرض تبريك به مناسبت سال جديدو آرزوي سالي پربركت در همه زمينه ها "منابع مازاد نقدينگي از محل فروش حدود 38 ميليون حق تقدم استفاده نشده مي باشد كه به نظر بنده شركت در صورتهاي مالي 12 ماهه حدود 73 ميليارد ريال انرا بين صاحبان حق تقدم كه استفاده نكرده اند توزيع مي كند و مابقي ناشي از فروش كالا با ارز ازاد يا در داخل با قيمتهاي بالاتر خواهد بود"
          آخرین ویرایش توسط nour547؛ 2012/04/02, 14:58.

نظر

• naruto
            عضو فعال
            • May 2011
            • 1879

دستاورد دی اومد به جمع 1 درصدیها
            در عرض حدودا 2 ماه بالای 2 میلیون سهم خریده!
            گویا خریدهای از ما بهتران هنوز تکمیل نشده تا رشد سهم شروع بشه!
            آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2012/04/02, 19:29.

نظر

• amir2003
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1125

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
              دستاورد دی اومد به جمع 1 درصدیها
              در عرض حدودا 2 ماه بالای 2 میلیون سهم خریده!
              گویا خریدهای از ما بهتران هنوز تکمیل نشده تا رشد سهم شروع بشه!
              250 هزار تا دستاورد دی خریده .بقول معروف عزمشو جزم کرده سهمو جمع کنه.جالبه کل خریدهای امروز مربوط به 7 کد بورسیه .رقابت جهان با اینا تو خگستر و آکنتور و ودی دیدنیه .رقابتشون تو همه سهمهای پرتفویشان باعث رشدهای چند ده درصدی شده.
              منتظر بیمه دی باشید.اشتراک سهمهایی که بانک دی و بیمه دی و دستاورد دی تو پرتفویشون دارند با سرمایه گذاری مسکن جهان جالبه
              آکنتور
              خگستر
              فسرب
              ;)

8500000 سهم دست بازاره یا باید حقیقیها و سهامدار جزء بفروشه یا باید افراد بالای یک میلیون سهم که لیستشون چند پست قبلتر اعلام شد فروشنده باشند.تا بستن سهم هم زمانی نمونده کاملا مشهوده حجم معاملات در منفی و مثبت بالاست یعنی یک تفکر مشغول جمع کردنه.
              آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2012/04/02, 20:12.
              "دیوید ویسکات"

نظر

• amir2003
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1125

شركت نوبل پلن که یک شرکت ثبت شده در انگلیس است شروع به خرید سهام فسرب نموده
                فعالیت این شرکت انگلیسی در زمینه فعالیتهای مختلف اقتصادی و امور صادرات و واردات و ثبت شرکت در انگلیس و حواله پولی توسط صرافی این شرکت به مناطق مختلف دنیا می باشد =;
                "دیوید ویسکات"

نظر

• su6iant
                  عضو عادی
                  • Jul 2025
                  • 25

شركت نوبل پلن که یک شرکت ثبت شده در انگلیس است شروع به خرید سهام فسرب نموده
                  فعالیت این شرکت انگلیسی در زمینه فعالیتهای مختلف اقتصادی و امور صادرات و واردات و ثبت شرکت در انگلیس و حواله پولی توسط صرافی این شرکت به مناطق مختلف دنیا می باشد =;
                  خبر خوبيه ممنون كه اطلاع رساني كرديد، ميشه لطفا منبع خبرتون رو هم بگيد؟

نظر

• amir2003
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1125

در اصل توسط emasalari پست شده است View Post
                    خبر خوبيه ممنون كه اطلاع رساني كرديد، ميشه لطفا منبع خبرتون رو هم بگيد؟
                    منبع؟;)
                    خودم .مگه منبع خرید دستاورد دی و بیمه دی کی بود .از این منبع محکمتر;)
                    1-اگر کارگزارتون بتونه در خرید فروشها در pam کد خوانی بکنه و همچنین کد شرکت یا شخص خاصی رو دنبال کنه اون کد در صورت خرید یا فروش میتونه شناسایی بشه.
                    2-راه حل ساده تر داشتن آشنا در csd .
                    3-استفاده از این لینک:

=;=;=;=;
                    "دیوید ویسکات"

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

منبع؟;)
                      خودم .مگه منبع خرید دستاورد دی و بیمه دی کی بود .از این منبع محکمتر;)
                      1-اگر کارگزارتون بتونه در خرید فروشها در pam کد خوانی بکنه و همچنین کد شرکت یا شخص خاصی رو دنبال کنه اون کد در صورت خرید یا فروش میتونه شناسایی بشه.
                      2-راه حل ساده تر داشتن آشنا در csd .
                      3-استفاده از این لینک:

=;=;=;=;

عجب شرکت هایی در جمع خریداران فسرب دیده میشن:d
                      .حالا تا حالا چندتا خریده؟؟ رو چه قیمتی؟ و از کی شروع به خرید کرده؟
                      ///

نظر

• hamid-reza
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 367

سلام خدمت دوستان عزیز

فسرب اون پایین مایینا رفته بود گفتم بیارمش بالا تفلک سرخورده نشه فردا بهمون رکب بزنه<):)

اساتید امر منتظر تحلیل زیباتون هستیم حالا اگه هم تحلیلی نیست یک سری بزنید دلمون نگیره:x

نظر

• hamid-reza
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 367

دیروز یکی از مدیران فولاد نیشابور بطور خصوصی گفت واگذاری معادن دولتی به بخش خصوصی در پایان سال 90 قطعی و تمام شده است. :)]

حالا تا یار چه خواهد و میلش به چه کشد>:d<...البته ما مردم عادت داریم. یادمون نرفته قرار بود پول آب و برق ندیم و پول نفت سر سفره هامون بیاد:((..

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

فسرب فردا تا پسفردا باید مقاومت 330 را بشکنه.....باید...
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                              فسرب فردا تا پسفردا باید مقاومت 330 را بشکنه.....باید...
                              اگه بازار رو به گروه روي بياره قطعا اين اتفاق ميفته...شايدم شكست مقاومت 330 در فسرب محركي باشه براي بقيه گروه
                              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• naruto
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 1879

فعلا نگران عدم رشدش نباشین!الان وقت خرید سهمه(تو منفی عالیه به شرطی که حقوقیها اجازه بدن!)مقاومتاشو هم با یه تعدیل خوب یه جا میشکنه!
                                احتمالا تا 1 ماه دیگه 25 تا 30 درصدی سود میده!خیلی وقته که سهم تو این محدوده داره درجا میزنه و اکثر حقیقیهاشو خسته کرده.

نظر

در حال کار...
                                X