در اصل توسط باربد پست شده است
View Post
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postیه چیزم در نظر داشته باش این حقا احتمالن بعد پاییز به سهم تبدیل شن واون موقع احتمال زیاد بازار خرابه و
دوستان زنگ بزنن امور سهام بپرسند من پرسيدم گفتند اگه پول ما به تفاوت تبديل رو نريزيم 100 تومن بهمون ميدن فقط و فقط به ازاي هر سهم
نظر
-
در اصل توسط analiya پست شده است View Postالان بازار خيلي خوبه مثلا"
دوستان زنگ بزنن امور سهام بپرسند من پرسيدم گفتند اگه پول ما به تفاوت تبديل رو نريزيم 100 تومن بهمون ميدن فقط و فقط به ازاي هر سهمطوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
نظر
-
دوستان زنگ بزنن امور سهام بپرسند من پرسيدم گفتند اگه پول ما به تفاوت تبديل رو نريزيم 100 تومن بهمون ميدن فقط و فقط به ازاي هر سهم
بنده قصد ندارم بگویم شما خبر کذب درج کرده اید اما چیزی که واضحه شما خبر را درست متوجه نشده اید
شرکت بعد از اتمام مهلت قانون تمام حق های استفاده نشده را به بازار عرضه میکند و این بازار است که قیمت را تعیین میکند
و بعد از کسر 100 تومن (که خریدار حق تقدم استفاده نشده به حساب باید بریزد )الباقی را به حساب سهامدار واریز میکند
یعنی اگر فرض بگیریم سهام همچنان 270 باشد که مهال است خریدار احتمالی اگر 150 حق را بخرد باید 150+100 به حساب شرکت واریز کند که در این بین 150 منهای یک مبلغ کارمزد به حساب شما واریز میگردد
نظر
-
در اصل توسط Brother پست شده است View Postامور سهام این شرکت در جریان هیچ چی نیست.از بدیهیات قانونی هم، اطلاعی نداره
که از قضا یکی از مسیولان متشخص و پاسخگو بود تماس داشتم و ایشان فرمودند هنوز جواب نامه ارسالی برای تمدید مهلت حق تقدم که به سازمان ارسال شده نیامده که اگر تا شنبه این جواب نامه بیاید مهلت تمدید می شود
و ایشان پست قبلی بنده را کاملا تایید کردند
همه چیز در چهار چوب مراحل قانونی
نظر
-
به معاملات امروز سهم رو مثبت کامل دقت کنین!
هر چی برا فروش میزارن رو هوا میزنن!
حجم معاملات امروزش هم داره غیر عادی میره بالا
چون قیمتهای جهانی تو چند روز قبل افت زیادی داشتن و این معاملات تو مثبت کامل سهم خیلی عجیبه!
البته از قبل هم مشخص بود که منفی کردن سهم برا جمع کردن حق تقدماش بود.
تا یکی دو ماه دیگه قیمت سهم به حوالی 400 میرسه(یا میرسونن!)
نظر
-
-
والا من که زنگ زدم شرکت گفتن امور سهام تو تهران نیستن رفتن شهرستان .باز به شما که با پیگیری تونستین صدای امور سهام رو بشنوینهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
موضوع: تمدید مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1389/12/24 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 92,000 میلیون ریال بهمبلغ 322,000 میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 230000 میلیون ریال ) ، مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ 1390/03/29 لغایت تاریخ 1390/04/27 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده ست.
شماره حساب بانک شعبه
0208471999004 صادرات ايران فرودگاه زنجان
از فردا معاملاتش شروع میشه
نظر
-
در اصل توسط zanjansat پست شده است View Postفردا با مکانیزم حراج شروع میکنه
یا با همون قیمت قبلی 128 تومان که بسته شد
-------------------------------------
امروز هم تقریبا همه سهمای معامله شده مربوط به مسکن ساختمان جهان بود!
نمیدونم چرا یه مدته که مهر عجیبی به این حقوقی پیدا کردم:d:d:))
هر وقت که خریداش شروع میشه سهم هم رشد خوبی میکنه
نظر
نظر